Találatok a következő kifejezésre: 27 hetes vagyok. Még nem volt (5 db)

27 hetes kismami vagyok. Még nem volt elötejem. Mikor lesz, vagy ember, szervezet függö? 1-2ismerösömnek ebben a terhességi idöszakában volt.

Legjobb válasz: Ez egyénfüggõ, nem mindenkinek van. A lényeg, hogy akkor legyen tejcsid, amikor már megszületett a baba. Ne aggódj, ha nincs elõtejed, az nem jelenti azt, hogy nem tudsz majd szoptatni.

Ez egyénfüggõ, nem mindenkinek van. A lényeg, hogy akkor legyen tejcsid, amikor már megszületett a baba. Ne aggódj, ha nincs elõtejed, az nem jelenti azt, hogy nem tudsz majd szoptatni.
Lehet hogy egyáltalán nem is lesz, de ezt ahogy írták nem baj.A lényeg a szülés után van:-)
Szia! 27 hetes kismama vagyok én is, és nincs még elõtejem. Elõzõ terhességemnél sem volt, csak szülés elõtt 1 nappal indult meg. Amikor az egyikbõl evett a baba a másikbõl szabályosan folyt annyi volt. Szerintem ne parázz, annál rosszabb. Nincs két egyforma terhesség, mindenkinél másként alakulnak a dolgok. Amikor szükség lesz rá biztosan lesz.

27 hetes vagyok és még nem volt semmi előtejszivárgásom. Ez normális?

Legjobb válasz: nyugodj meg, teljesen normális. nem törvényszerû az elõtej, van akinek egyáltalán nincs és mégis 1 évig is tudja szoptatni a babáját. de van olyan is,akinek már 7 hetesen van és mégsem tudja szoptatni késõbb a gyermeket. nekem sincs még,bár még csak 21 hetes vagyok.

nyugodj meg, teljesen normális. nem törvényszerû az elõtej, van akinek egyáltalán nincs és mégis 1 évig is tudja szoptatni a babáját. de van olyan is, akinek már 7 hetesen van és mégsem tudja szoptatni késõbb a gyermeket. nekem sincs még, bár még csak 21 hetes vagyok.
Az, hogy kinek mikortól szivárog az elõteje (és szivárog-e egyáltalán), nem befolyásolja a késõbbi szopit és tejmennyiséget (kivéve, ha terhesség alatt semmi változás nincs a ciciméretben-alakban). Az elsõ babámnál már 9 hetesen volt elõtejem, volt is tejem elég, most a másodikat várom, és 31 hetes vagyok, de még nincs. Ne aggódj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.A mellem egyébként nõtt jócskán meg teljesen megváltozott.Sokan irják ezt az elõtej témát és furcsa volt h nekem nincs.de most már megynyugodtam.

27 hetes terhes vagyok, kb.1 hete rettenetesen viszkednek a melleim, sokszor még a melltartót sem tudom megviselni magamon. Nálatok nem volt ilyen? Mit tettetek ellene?

Legjobb válasz: volt ilyen, sajnos semmit nem tudsz ellene tenni, de a viszketest picit csokkentheted, nalam bevallt de ne vakard mert meg csak rosszabb lesz. Amit probalj, babaolajos masszazs. Nekem enyhitett a viszketesen es a borod is rugalmasabb lesz, nem feszul annyira es alabb hagy a viszketes. Kitartas!

volt ilyen, sajnos semmit nem tudsz ellene tenni, de a viszketest picit csokkentheted, nalam bevallt de ne vakard mert meg csak rosszabb lesz. Amit probalj, babaolajos masszazs. Nekem enyhitett a viszketesen es a borod is rugalmasabb lesz, nem feszul annyira es alabb hagy a viszketes. Kitartas!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Megpróbálom!!


27 hetes terhes vagyok. Hüvelyi fertőzésem van, így augmentin 325 öt kell szednem. Miben nyilvánul meg, hogy öli a bacikat? Dokim nem foglalkozott vele, irrigáltam, így elnyomtam a tüneteket. Eddig nem volt sűrűbb a folyásom, most az.

Mivel tudok vigyázni másokra? Hogy a férjemet ne fert?zzem meg.

Legjobb válasz: Az Augmentin egy bikaerõs antibiotikum. 2-3 nap alatt nagyrészt renbe kéne hozzno téged. Ha a tüneteid nem változnak, vagy rosszabbodnak, én visszamennék a dokihoz, vagy legalábbis telefonon rákérdeznék, hogy jól van-e ez így.

Az Augmentin egy bikaerõs antibiotikum. 2-3 nap alatt nagyrészt renbe kéne hozzno téged. Ha a tüneteid nem változnak, vagy rosszabbodnak, én visszamennék a dokihoz, vagy legalábbis telefonon rákérdeznék, hogy jól van-e ez így.
A kérdező hozzászólása: Köszi, azóta kiderült, hogy felsõlégúti megbetegedésbõl származó bacik kerültek a vérembe, és ez okozta a gondokat. Szóval ha tüdõgyuszija vagy erõs náthája van a párotoknak, akkor ne sexizzetek, amíg meg nem gyógyult.

27 hetes terhes vagyok. Álltalába kicsi a vernyomasom 103/59töl egész 121/64ig fölmegy. De a pulzusszám mostanaba eléggé nagy vagyis 93 es 97között mozog. De egyszer 100 is volt. Nem tul sok a pulzusom? Ja meg a diasztole erteke mekkora kell legyen?

Legjobb válasz: A vérnyomás 130/80-ig jó,a pulzus 110-ig elfogadható.Neked jók az értékeid,a pulzus meg természetes,hogy a megszokott 70-80 helyett feljebb megy,hiszen a szív csak így tudja ellátni a megnövekedett vér keringetését.Ez a terhesség alatt teljesen normális.

A vérnyomás 130/80-ig jó, a pulzus 110-ig elfogadható.Neked jók az értékeid, a pulzus meg természetes, hogy a megszokott 70-80 helyett feljebb megy, hiszen a szív csak így tudja ellátni a megnövekedett vér keringetését.Ez a terhesség alatt teljesen normális.
A dyastole, 90-ig jo a védõnõm szerint.A pulzus szám igy terhesen jo.Dolgozik szived, több vérrrel kell megküzdenie.Ha megakarsz nyugodni, kérj beutalot Kardiológushoz.Én meg tettem, bár az én pulzusom volt 130 is, egy-két napig majd stabilizálodott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!