Találatok a következő kifejezésre: 27 hetes vagyok. A hüvelyi (7 db)

27 hetes vagyok. Kb már 2 hete olyan érzésem van néha, mint ha lenne valami a hüvelyemben. Mi és mitől lehet ez? És esetenkénti menszi szerű fájás ilyenkor is normális még?

Ez a van valami kb olyan érzés, mint ha a bébi ledugná a kezét, vagy lábát. Azt tudom, hogy az nem lehet. De akkor mi ez? kb 4-6x volt ilyen érzésem az elmúlt 2 hétben.

Legjobb válasz: Egyre nagyobb a babácska súlya, ami ugye a medence és hüvely részre nehezedik a legjobban. Illetve elõfordul, hogy valamelyik belsõ szervedre fekszik. (nagyon kellemes :)). Az ettõl lehet. A mensi szerû érzés pedig lehet kisebb méhösszehúzódás. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor van inkább esetleg többet mész, takarítasz, nehezebb szatyrot cipelsz stb. Próbálj meg pihenni többet. Persze azért mindenképp kérdezz rá legközelebb a dokitól. Boldog babavárást! 7 hós fiucska anyukája

Egyre nagyobb a babácska súlya, ami ugye a medence és hüvely részre nehezedik a legjobban. Illetve elõfordul, hogy valamelyik belsõ szervedre fekszik. (nagyon kellemes :) ). Az ettõl lehet. A mensi szerû érzés pedig lehet kisebb méhösszehúzódás. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor van inkább esetleg többet mész, takarítasz, nehezebb szatyrot cipelsz stb. Próbálj meg pihenni többet. Persze azért mindenképp kérdezz rá legközelebb a dokitól. Boldog babavárást! 7 hós fiucska anyukája
Nekem is fájt és görcsöltem, az orvos szerint normális volt. Néha én is éreztem olyat, mintha a baba vakargatna, lehet h igaz:) Ha nagyon görcsölsz, viszont menj el orvoshoz, az a legbiztosabb, nehogy valami baj legyen!
Én is éreztem ilyet, a doki azt mondta a méhszájat rugdossa a kicsi.

27 hetes vagyok. Tegnap a babám egészen lent rúgott, annyi kellemetlen volt szúrt az egész hüvelyem. Veletek nem volt ilyen?

olyan mint ha a méhszájamat rúgta volna,olyan nyilallásokat éreztem.

Legjobb válasz: Szia. Én is éreztem már többször hasonlót, sõt, olyat, mintha az egész koponyájával nekem feszülne. Elõfordul, de ettõl még minden OK, csak kellemetlen. :-)

Szia. Én is éreztem már többször hasonlót, sõt, olyat, mintha az egész koponyájával nekem feszülne. Elõfordul, de ettõl még minden OK, csak kellemetlen. :-)
Nekem is volt ilyen, ez nem baj-csak kicsit kellemetlen.Ilyenkor próbálj más pozícióba helyezkedni.

27 hetes vagyok és babám nagyon lent a hasamnál rugdos, és ez szúró érzéssel jár, ami a hüvelyemig lenyilal. Ez normális?

Legjobb válasz: nekem is szokott ilyeneket csinálni, meg még ilyenebbeket :( 26.hétben vagyok. boldog babavárást

nekem is szokott ilyeneket csinálni, meg még ilyenebbeket :( 26.hétben vagyok. boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, kezdtem megilyedni! Eléggé kellemetlen! :((
Igen, normális.


27 hetes terhes vagyok. A hüvelyi vizsgálatnál eddig a kismama könyvembe mindig 3000-et irt be az orvosom, az utolsónál 3100-at és azóta betegállományba is kiirt, de nem magyarázta el ez mit jelent. Talán valami baj lehet?

Legjobb válasz: nem 2100? ha 2100 akkor nyitva a méhszáj,semmit nem jelent,nekem a szülés napján is ennyi volt,meg elötte2 héttel is.no para,ha baj van a doki mondja

nem 2100? ha 2100 akkor nyitva a méhszáj, semmit nem jelent, nekem a szülés napján is ennyi volt, meg elötte2 héttel is.no para, ha baj van a doki mondja
A 3000 a jó, az jelenti e teljesen zárt méhszájat, a 3100 meg hogy kicsit nyitva vagy, de nem kell megijedni, azért írt ki hogy pihenj sokat, nincs semmi baj, vigyázz magadra.Az 1. szám mindig a méhnyak hossza, a 2. szám a méhszáj állapota.

27 hetes terhes vagyok. Hüvelyi fertőzésem van, így augmentin 325 öt kell szednem. Miben nyilvánul meg, hogy öli a bacikat? Dokim nem foglalkozott vele, irrigáltam, így elnyomtam a tüneteket. Eddig nem volt sűrűbb a folyásom, most az.

Mivel tudok vigyázni másokra? Hogy a férjemet ne fert?zzem meg.

Legjobb válasz: Az Augmentin egy bikaerõs antibiotikum. 2-3 nap alatt nagyrészt renbe kéne hozzno téged. Ha a tüneteid nem változnak, vagy rosszabbodnak, én visszamennék a dokihoz, vagy legalábbis telefonon rákérdeznék, hogy jól van-e ez így.

Az Augmentin egy bikaerõs antibiotikum. 2-3 nap alatt nagyrészt renbe kéne hozzno téged. Ha a tüneteid nem változnak, vagy rosszabbodnak, én visszamennék a dokihoz, vagy legalábbis telefonon rákérdeznék, hogy jól van-e ez így.
A kérdező hozzászólása: Köszi, azóta kiderült, hogy felsõlégúti megbetegedésbõl származó bacik kerültek a vérembe, és ez okozta a gondokat. Szóval ha tüdõgyuszija vagy erõs náthája van a párotoknak, akkor ne sexizzetek, amíg meg nem gyógyult.

Tisztelt Doktor Úr! 27 hetes terhes vagyok és egy pár napja száraz a hüvelyem és ezáltal viszket és ég. A kérdésem az lenne, hogy terhesen használhatom-e a Cikatridina hüvelykúpot vagy kenőcsöt? Válaszát előre is köszönöm, Évi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény biztonságosságát várandósoknál nem vizsgálták tudományos tanulmányokban, ezért – a használati útmutatóban foglaltakkal egyetértve – azt tudom javasolni, hogy kezelőorvosával is konzultáljon erről, aki gondosan mérlegeli az előnyöket és a leírtakat. Egyébként a készítmény használatának várandósság alatt sem lenne akadálya, hiszen nem tartalmaz olyan anyagot, összetevőt, amely károsíthatná a magzat, vagy a …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A készítmény biztonságosságát várandósoknál nem vizsgálták tudományos tanulmányokban, ezért – a használati útmutatóban foglaltakkal egyetértve – azt tudom javasolni, hogy kezelőorvosával is konzultáljon erről, aki gondosan mérlegeli az előnyöket és a leírtakat. Egyébként a készítmény használatának várandósság alatt sem lenne akadálya, hiszen nem tartalmaz olyan anyagot, összetevőt, amely károsíthatná a magzat, vagy a … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! 27 hetes terhes vagyok és egy pár napja száraz a hüvelyem és ezáltal viszket és ég. A kérdésem az lenne, hogy terhesen használhatom-e a Cikatridina hüvelykúpot vagy kenőcsöt? Válaszát előre is köszönöm, Évi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény biztonságosságát várandósoknál nem vizsgálták tudományos tanulmányokban, ezért – a használati útmutatóban foglaltakkal egyetértve – azt tudom javasolni, hogy kezelőorvosával is konzultáljon erről, aki gondosan mérlegeli az előnyöket és a leírtakat. Egyébként a készítmény használatának várandósság alatt sem lenne akadálya, hiszen nem tartalmaz olyan anyagot, összetevőt, amely károsíthatná a magzat, vagy a …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A készítmény biztonságosságát várandósoknál nem vizsgálták tudományos tanulmányokban, ezért – a használati útmutatóban foglaltakkal egyetértve – azt tudom javasolni, hogy kezelőorvosával is konzultáljon erről, aki gondosan mérlegeli az előnyöket és a leírtakat. Egyébként a készítmény használatának várandósság alatt sem lenne akadálya, hiszen nem tartalmaz olyan anyagot, összetevőt, amely károsíthatná a magzat, vagy a … Olvass tovább »

