Találatok a következő kifejezésre: 27 hetes vagyok és ma (11 db)

27 hetes vagyok és ma többször bekeményedett a pocakom. Miért?

Nagyon meg vagyok ijedve. Fáj nem fáj.Magnéziumot szedek.2 hete még zárt voltam.

Legjobb válasz: Nekem is keményedik ma vagyok 28 hetes, én szedem a magnéziumot és mégis. Sztem te is szedj, mert még sok idõ van hátra.

Nekem is keményedik ma vagyok 28 hetes, én szedem a magnéziumot és mégis. Sztem te is szedj, mert még sok idõ van hátra.
A kérdező hozzászólása: igen, szedem én is te hány mg-ot szedsz? nagyon megijedtem, csak jövöhéten megyek dokihoz, ugye nem lehet baj?
Azt szokták mondani, hogy a keményedés azért van, mert a tested készül a szülésre. A mg azért van, hogy még ne készüljön. Elég mg-t szedsz? Amikor én kismama voltam akkor napi 3x2 szemet kellett szednem. 11 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: 550 mg-ot szedek egy nap

27 hetes vagyok és ma nem érzem mozogni a babámat. Mennyi ideig nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: Délnél tovább ne várj, hívd a dokit, vagy igazából szerintem menj be a kórházba ctg-re. Ilyenkor mindig az a vészhelyzet rész jut eszembe, mikor a Carterék babája nem mozgott. Az enyém ilyen esõs napokon keveset mozgott, de valamennyit azért mégiscsak.Jobb félni mint megijedni!

Délnél tovább ne várj, hívd a dokit, vagy igazából szerintem menj be a kórházba ctg-re. Ilyenkor mindig az a vészhelyzet rész jut eszembe, mikor a Carterék babája nem mozgott. Az enyém ilyen esõs napokon keveset mozgott, de valamennyit azért mégiscsak.Jobb félni mint megijedni!
azért ne pánikolj be rögtön!!! egyél, igyál valamit. Erre mozognia kell! Ha nincs mozgás rá 10 percre sem, akkor kell indulni. DE az esetek 99%ban a manó elkezd rugdalni, vagy mozgolódni. Én is ezt játszottam mindig, ha nem éreztem, kedvence a jégkrém volt, arra nagyon kalimpált :)
Mi van a babával?Remélem rendben vagytok?
én is 27 hetes vagyok, nekem is vannak napok hogy egész nap nem érzem, próbálj meg nyugodt lenni, nem lesz semmi baj.Ha nem fáj semmid és nincs lázad akkor nincs bej
Szia! Nem tudom azóta megmozdult-e a picid, de szerintem felesleges pánikolni, én is megijedtem mikor az enyém nem mozgott 4 napig, mert jóízüen aludt!De ha már nagyon türelmetlen vagy, nekem az jött be ha kicsit meglökdöstem oldalt a pocakom, egyet.kettõt rúgott és visszaaludt! 35+2 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek, tegnap délután mozdult meg végre... már tényleg kezdtem megijedni.azóta persze mozog egyfolytában :) köszi mégegyszer

27 hetes vagyok, és ma voltam UH, a baba kezd lefelé fordulni. Ez normális a második gyereknél vagy koraszülésre utal?

Legjobb válasz: nyugodj meg,nekem 21-hétnél fordúlt lefelé,sógornõmnek 18-héten.a doki azt mondta,hogy még vissza is foroghat,van még helye :-)

nyugodj meg, nekem 21-hétnél fordúlt lefelé, sógornõmnek 18-héten.a doki azt mondta, hogy még vissza is foroghat, van még helye :-)
Én a 30. héten vagyok, és néha még most is megfordul a kispocak...no nem annyit, mint a 24-25 hét környékén, amikor csak úgy hányta a bukfenceket, de 2-3 naponta egyszer igen, de még mindig a kedvenc fekvése, amikor a buksija lent van a tappancsai meg az oldalamban, vagy a gyomromon.Ugyhogy nem utal semmire, max arra, hogy nagyobb eséllyel szülsz természetes úton, mint az, akinek nem fordul be a babája.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat megnyugodtam!!!!


27 hetes vagyok és a mellbimbómon fekete valami jelent meg ma reggel, mintha sebes lenne. Aggódnom kellene? Vagy csak egy normális jelenség, amiről eddig nem hallottam?

Mit jelent ez? Amúgy is sokkal sötétebb lett, mint volt a terességem el?tt, de eddig ilyen seb jelleg? dolgok nem voltak rajta...

Legjobb válasz: Szerintem kérdezd meg a védõ nénit vagy a dokidat. Hátha õk tudják.

Szerintem kérdezd meg a védõ nénit vagy a dokidat. Hátha õk tudják.

27 hetes vagyok, és elég sok a folyásom. Ma kimentem a vécére és olyan fehéres vizes folyásom volt. Ugye ez nem a magzatvíz?

Legjobb válasz: Szia!Javaslom,konzultálj inkább az orvosoddal,mert ha a magzatvizszivátgás,abból baj lehet!Megnéz UH-on,abból talán megmondja.

Szia!Javaslom, konzultálj inkább az orvosoddal, mert ha a magzatvizszivátgás, abból baj lehet!Megnéz UH-on, abból talán megmondja.
A magzatvíz átlátszó fehér színû, ezért szerintem jobban tennéd, ha azonnal orvoshoz mennél.Nem akarlak ijesztegetni, de lehet, hogy kicsit nyitva van a méhszájad!

Tegnap és ma szinte alig éreztem mozogni a babát. A frontra gondolok, nektek nem mozog kevesebbet mióta van ez az őrült szél? 27 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! De, nekem is ugyanez a gondom! Kevesebbet mozog,de szerintem csak az idõ miatt! 28 hetes kismama!

Szia! De, nekem is ugyanez a gondom! Kevesebbet mozog, de szerintem csak az idõ miatt! 28 hetes kismama!
Tegnap én is így jártam. Fáradt voltam, feszült a hasam, húzódott, amikor végre hazaértem és lefeküdtem, vártam, hogy mocorogjon és semmi, pedig ha lefekszem nap végén, mindig megkergül :) Egy kávé, egy csoki és egy fél szelet vajas kenyér hatására végül beindult...
Nekem sem olyan aktív mint szokott lenni, pedig a szeles idõre nagyon aktívan reagál, most meg olyan mint ha csak simogatna, nagyon finomakat mozdul! 26 hetes vagyok.
Most, hogy így mondjátok, nekem is eléggé belassult, fõképp csak este meg reggel mozgolódik egy kicsit.. Szerencsére tegnap este még mozgott annyira, hogy apuka meg tudta kukkantani/hallgatni... :-)))
Az elmúlt napokban nekem is kevesebbet mocorgott a picim, de este közvetlen lefekvés után azért rugdos egy kicsit. Apa tegnap este érezte elõször, ahogy rátette a kezét a hasamra. 22+5 hkm
Nekem is keveset rugdosódik a babám mióta ilyen rossz idõ van.Úgyhogy ne aggódj!Nincs semmi baja a babádnak, egyszerûen csak nem szereti a rossz idõt.27 hetes kismama
Szia! Csatlakozom az elõttem szólókhoz, nekem is kevesebbet mozog. De én is frontérzékeny vagyok, úgyhogy nem csoda, hogy õ is érzi. 28+5 hkm
Tessék, ismét jön a hideg, és ma délelõtt és délután is nyomta :-)

27 hetes kismama vagyok és ma reggel barnás folyást vettem észre. Mit tegyek? Lehet kimerültségtől vagy hogy sokat mozogtam a héten?

A héten voltam amúgy a dokimnál, akkor minden rendben volt, c=2000-en vagyok! De hála az égnek, még zárt.

Legjobb válasz: A legjobb, ha hívod a dokit és pihensz, amennyit csak tudsz!

A legjobb, ha hívod a dokit és pihensz, amennyit csak tudsz!
Jobb ha mindenképp hívod a dokidat holnap.Addig csak pihi.Persze ha vmi nem oké, akkor inkább még ma menj be az ügyeletre.

Ma vagyok 27. hetes kismama, és pár napja sokat zsibbad a jobb kezem, főleg a kézfejem! Ennek lehet köze a terhességhez?

Legjobb válasz: igen, valószínûleg a pici nyom egy ideget. Nekem mind a két terhességem alatt zsibbandt, de az elsõné csak esténként és csak a vége felé, a picinél sokkal hamarabb jelentkezett és szinte egész nap. De a szülés után elmúlt :)

igen, valószínûleg a pici nyom egy ideget. Nekem mind a két terhességem alatt zsibbandt, de az elsõné csak esténként és csak a vége felé, a picinél sokkal hamarabb jelentkezett és szinte egész nap. De a szülés után elmúlt :)
Elsõ terhesség alatt nekem is sokat zsibbadt a kezem. Ha nincs vérnyomásproblémád, akkor nem gond, majd elmúlik.
Így van ahogy elõzõ írta, nekem is ez volt! A baba nyom ideget vagy idegeket és emiatt zsibbad, nekem terhesség utosó heteiben egyik kezemen 3 ujjam végig zsibbadt volt, szülés után pár nappal hagyta abba.
Kb 2 hétig zsibbadt a bal karom, és fájt a hátam egy pontban, szúródott, alig bírtam mozogni. Azt mondta 2 doki is, hogy a baba nyom idegszálat, Aztán magától elmúlt.
nem biztos, hogy a baba nyom egy ideget, okozhatja magnéziumhiány is. amúgy teljesen normális tünet.

27 hetes vagyok. Ma főzésnél fél l tejfölbe lett keverve 1 nyers tojás, én nem tudtam, és belenyaltam a tejfölbe. Persze rögtön szóltak. Amit lehetett kiköptem, de azért vmennyit lenyeltem. Vajon bajt okoztam? Lesz baja a babának?

Legjobb válasz: Semmi problémád nem lesz tõle nekem azt mondták,hogy egyek mindent ugy ahogy elötte is,én azt is teszem :) persze van amit én is betartok de ettöl szerintem semmi bajod nem lehet

Semmi problémád nem lesz tõle nekem azt mondták, hogy egyek mindent ugy ahogy elötte is, én azt is teszem :) persze van amit én is betartok de ettöl szerintem semmi bajod nem lehet
Ugyan már, ennyitõl semmi bajotok nem lesz! Nem olyan könnyû ártani a Babócának, ne félj! Igaz a nyers tojás és nyers hús nem ajánlott, mégis van aki tatárbefsteket eszik, mégsincs semmi baja. Boldog Babavárást!
Szia! Nem lesz, ne aggódj! Én ettem egy kis házi tiramisut, meg túrós palacsintát a múltkor. Nem lett bajunk! Ki tudja egyébként, hogy miket eszünk meg, amiket amúgy teljesen egészségesnek tartunk, és nem is gondolnánk... 31 hetes kismama

Ma vagyok 27 hetes és a kisfiam nem rugdos inkább fészkalodik! Másnak is ilyen a babája? Miért nem rúg ugy mint eddig?

Legjobb válasz: Szia!Én 30hetes kismama vagyok,és kb.én is a 27.héttõl éreztem,hogy "valami megváltozott",másképp mocorog.Elõtte szinte bökdöséseket éreztem,de mostmár egyre jobban érzem,hogy milyen sokat nõtt,forog,nekifeszül a hasamnak,helyezkedik.Az egyik pillanatban még az egyik oldalt nyomja ki a hasam,a másikban meg már a másik oldalon.Nekem is fura volt eleinte.

Szia!Én 30hetes kismama vagyok, és kb.én is a 27.héttõl éreztem, hogy "valami megváltozott", másképp mocorog.Elõtte szinte bökdöséseket éreztem, de mostmár egyre jobban érzem, hogy milyen sokat nõtt, forog, nekifeszül a hasamnak, helyezkedik.Az egyik pillanatban még az egyik oldalt nyomja ki a hasam, a másikban meg már a másik oldalon.Nekem is fura volt eleinte.
lehet, hogy most fordult iránya és lábait érzed a keze helyett!
Fogy a helye nekem azt mondták, mikor hasonlót észleltem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!