Találatok a következő kifejezésre: 27 hetes vagyok, 1 napja görcsöl (1 db)

27 hetes kismama vagyok, 1 napja görcsöl a hasam! Voltam vele orvosnál, c:2000 ezt az értéket írta a papíromra! Mire számíthatok ezek után?

Javasolt még 3X2 magneB6-ot és seduxent,ett?l elvileg el kell múlnia a görcsöknek,azt mondta,és szigorú ágynyugalom!!!Valaki aki hasonló helyzetben van tudna valamit mondani?Vagy valamit tanácsolni?Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Nekem elég furcsa hogy egy orvos seduxen-t ir fel egy kismamának.Inkább pihenj sokat az mindennél többet jelent.A magneB6 pedig tényleg jó ha tágul a méhed és ettõl fájdalmaid vannak.

Nekem elég furcsa hogy egy orvos seduxen-t ir fel egy kismamának.Inkább pihenj sokat az mindennél többet jelent.A magneB6 pedig tényleg jó ha tágul a méhed és ettõl fájdalmaid vannak.
A méhszájad zárva van, ezt jelenti a 2000. A b6 csökkenti a görcsöket. És tényleg, pihenj sokat, akkor talán nem fogsz görcsölni. Szerintem semmi komoly baj, csak keményedik a hasad, ez okozza a fájdalmat. LEhet megerõltetted magad, vagy nem pihentél eleget.
Szia! Én éppen 1-2 hete voltam így. 1-2 napig annyira görcsöltem, hogy felkelni is alig tudtam. 2 no-spát szedtem és nem használt, aztán az ügyeleten kaptam méhizom lazító injekciót, de egyik sem ért semmit. Ugyan úgy szenvedtem további 1 napig! A méhszájam zárva volt és van van is azóta is! Állítólag a méh növekedése okoz ilyet! Nekem azóta magnézium citrici-t kell szedjek napi 3*1-et...ez direkt kismamáknak van kitalálva, ilyen esetekre...de talán a magna B6 is jót tesz! Pihenj sokat, vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: Megpróbálkozom én is ezzel a magnéziumo citrici-vel, hátha segít!Nem igazán akarok kórházba feküdni, mert itt a 17 hónapos kislányom! :( Pedig azt mondta az orvos, ha nem múlnak a görcsök, szigorúan befekvés!!! Ma még várok, ha nem javul ettõl a magnéziumtól és a pihenéstõl sem, mindenképp megyek! :( Köszönöm nektek a segítséget!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudnágok esetleg uh -s képet feltenni ahol a baba neméz nézik?

Össze szeretném hasonlitani ami nekem van .... azt mondtàk kislàny a 18 hetes uh - de valami miatt nem merem bele élni magam .... köszönöm

3

A páromamal menstruációm utólsó napján voltunk együtt nem védekeztünk. MostRÁ EGY HÓNAPRA meGjött de 5 napból 1 napig volt 5-dik nap pedig nagyon sötét barna egy kicsi. Görcsölök és fáradékony vagyok, tesztet csináltam negativ lett! LeheteK TERHES?

1

Leghamarabb mikor lehet intézni az apasági nyilatkozatot?

Van valami szabály, hogy pl.: 3 hónapnál nem lehet régibb vagy ilyesmi?

6

A haematóma kiürülése mennyi vérrel jár? És meddig tart?

7

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Mi lehet ma velem?

Reggel amikor felkeltem majd szétszakadt a csípőm,de bejáródott. Most is azt érzem, hogy szétszakadok lenn plusz görcsöl a hasam és fáj a derekam. Sétálától van? Vagy jósló ami pár órája tart de folyamatosan? Holnap hagyom abba a magnézium szedését. Valaki valami ötlet, hogy mi lehet. Mivel enyhíthetem?

0

Ellenanyag van a véremben. Ez mit jelent?

16. heti vérvétel eredményei most jöttek meg, a háziorvos egyelőre csak üzent, hogy ellenanyag van a véremben, ezért két hét múlva meg kell ismételni a vérvételt.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!