Találatok a következő kifejezésre: 27 hetes Nagyon be van (2 db)

27 hetes vagyok. Nagyon be van gyulladva a fogínyem és sokat vérzik is, mit szedjek rá?

Legjobb válasz: gingisol, curasept, corsodyl, phlogosol oldalt. de kérdezd meg használhatják-e kismamik.

gingisol, curasept, corsodyl, phlogosol oldalt. de kérdezd meg használhatják-e kismamik.
Sajnos ez ellen nem tudsz tenni, végig fogja kísérni a terhességed. Nekem az elejétõl fogva van ez a problémám és hidd el, mindent kipróbáltam, csak felesleges pénzkidobás! A fogorvosom azt mondta, hogy öblögethetem langyos sós vízzel és gyenge sörtéjû fogkefével mossam. Ha meglesz a baba, elmúlik :) . Kitartás! (az almát kiskéssel edd és a hátsó fogaiddal rágd)
A legfontosabb az alapos fog- és fogínymosás!
Szia, Nekem még a fognyakam is elõjött, nekem a zöld elmex bejött.Elvileg a gyulladásokat csökkenti és igen, még a fognyaki fájdalmam is elmúlt.Remélem neked is beön.Amúgy a phlogosol nem árt ha otthon van, mert ez a glycoseft-nek az újított mása, nem sárgítja a fogakat és mindenféle szájban lévõ elváltozáson segít.Nekem régen nyáron mindig fehér hólyagok jöttek ki a szájüregemben azon is segít. 19 hetes kismami
Szia! Szedjél c vitamint, az csökkenti a kapilláris vérzéseket.Nekem is vérezgetett. A 20. héten sajna veszélyeztetett lettem, mert elkezdtem vérezni (nem az ínyem)a doki emelt c vitamin adagot javasolt, és a fogínyvérzés is elmúlt tõle.
Szerintem kamillával próbáld meg "kenegetni", hátha segít! Jobbulást!
Szia, nekem ugyanez volt pár hete. A kamilla sajnos nem segített, és mikor már az egész fejem lüktetett tõle elmentem a patikába, elmondtam mi a bajom és hogy kismama vagyok és kaptam egy krémet, ami 2 nap alatt elmulasztotta az árpámat. Azt hiszem "Septosyl" volt a neve, és rá is volt írva, hogy a vérkeringésbe jutó hatóanyag mennyisége elhanyagolható, szóval nem árt a babának. Azért a biztonság kedvéért megkérdeztem a keresztanyámat is, aki orvos és megnyugtatott, hogy kenhetem, inkább mint hogy napokig gyulladás legyen a szervezetemben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!