Találatok a következő kifejezésre: 27 hetes Nagyon be (3 db)

27-hetes kismama! Tegnap nagyon fájt a fogam, vettem be egy algopirint. Lehet valami baj a babának? ö érez ilyenkor valamit?

Legjobb válasz: Szia!Én bekerültem kórházba vérzés matt 29 héten.Belázasodtam és algopirint kaptam.Igaz egy is elég volt,ugyhogy nem tudom naponta mennyit lehet bevenni,de egytõl nem lehet baja!2 hónapos kislány anyukája

Szia!Én bekerültem kórházba vérzés matt 29 héten.Belázasodtam és algopirint kaptam.Igaz egy is elég volt, ugyhogy nem tudom naponta mennyit lehet bevenni, de egytõl nem lehet baja!2 hónapos kislány anyukája
Az Algopirin még szoptatás alatt is szedhetõ, szülés után is ezt adtak a kórházban, ha valaki kért fájdalomcsillapítót.. Nekem terhesség alatt sokat fájt a fejem, a védõnõ tanácsára Algopirint szedtem. Azt mondta, hogy inkább vegyek be egy szemet, mint szenvedek, mert az a babának se jó. Gondolom nem szeded állandóan, mert csak akkor árthat. Boldog babavárást! nagycsaládos anyuka
Szia! Havonta 6-8 szemnél ne vegyél be többet. Ennyi még nem árt a bébinek, de ha többre lenne szükséges akkor inkább kérd ki a doki véleményét. Vagy szedj helyette Panadolt, (remélem neked használni fog, nekem semmit sem ért)
A kérdező hozzászólása: mennyit lehet bevenni algopirinböl, egy hónapba?
Szia! Szerintem nem lehet baj, én rákérdeztem dokinál, mikor nagyon-nagyon fájt a fejem, és bevettem egyet, lehet-e baj, ha véletlenül terhes lennék -mert volt rá esély-. Azt mondta, hogy ne essek túlzásba, de lehet bevenni algopyrint, panadolt, quvarelint nyugodtan. Nem lesz semmi baj, ne félj :) Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy egy hónapban mennyit lehet, de szerintem ha nem szeded "rendszeresen" nem lesz belõle gubanc.
Szia! nekem fogfájásra a fogorvos rubophent, és panadolt javasolt, de csak akkor ha már nagyon nem bírom. Egyébként nekem olyankor már nem haszál egyik sem. Szerintem menj el fogorvoshoz, és õ tud majd segíteni a problémán.
Szerintem kamillával próbáld meg "kenegetni", hátha segít! Jobbulást!
Szia, nekem ugyanez volt pár hete. A kamilla sajnos nem segített, és mikor már az egész fejem lüktetett tõle elmentem a patikába, elmondtam mi a bajom és hogy kismama vagyok és kaptam egy krémet, ami 2 nap alatt elmulasztotta az árpámat. Azt hiszem "Septosyl" volt a neve, és rá is volt írva, hogy a vérkeringésbe jutó hatóanyag mennyisége elhanyagolható, szóval nem árt a babának. Azért a biztonság kedvéért megkérdeztem a keresztanyámat is, aki orvos és megnyugtatott, hogy kenhetem, inkább mint hogy napokig gyulladás legyen a szervezetemben.

27 hetes vagyok. Nagyon be van gyulladva a fogínyem és sokat vérzik is, mit szedjek rá?

Legjobb válasz: gingisol, curasept, corsodyl, phlogosol oldalt. de kérdezd meg használhatják-e kismamik.

gingisol, curasept, corsodyl, phlogosol oldalt. de kérdezd meg használhatják-e kismamik.
Sajnos ez ellen nem tudsz tenni, végig fogja kísérni a terhességed. Nekem az elejétõl fogva van ez a problémám és hidd el, mindent kipróbáltam, csak felesleges pénzkidobás! A fogorvosom azt mondta, hogy öblögethetem langyos sós vízzel és gyenge sörtéjû fogkefével mossam. Ha meglesz a baba, elmúlik :) . Kitartás! (az almát kiskéssel edd és a hátsó fogaiddal rágd)
A legfontosabb az alapos fog- és fogínymosás!
Szia, Nekem még a fognyakam is elõjött, nekem a zöld elmex bejött.Elvileg a gyulladásokat csökkenti és igen, még a fognyaki fájdalmam is elmúlt.Remélem neked is beön.Amúgy a phlogosol nem árt ha otthon van, mert ez a glycoseft-nek az újított mása, nem sárgítja a fogakat és mindenféle szájban lévõ elváltozáson segít.Nekem régen nyáron mindig fehér hólyagok jöttek ki a szájüregemben azon is segít. 19 hetes kismami
Szia! Szedjél c vitamint, az csökkenti a kapilláris vérzéseket.Nekem is vérezgetett. A 20. héten sajna veszélyeztetett lettem, mert elkezdtem vérezni (nem az ínyem)a doki emelt c vitamin adagot javasolt, és a fogínyvérzés is elmúlt tõle.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!