Találatok a következő kifejezésre: 27 hetes Lehet attól (2 db)

27 hetes kismama vagyok. Az elmúlt két napban feszes a hasam, keményedésem nagyon kevés van, és gyorsan múlik, és csak alul érzem. Lehet, hogy attól feszes, hogy székrekedésem van, és tele vagyok gázokkal? Magnéziumot szedek.

Legjobb válasz: Szia. En is 27 hetes vagyok es szekrekedessel is kuzdom. Van, hogy napokig nem tudok wc-re menni. Ilyenkor olyan a pocakom, mint egy gorogdinnye, kemeny es fel van fujodva. Eleg kellemetlen.

Szia. En is 27 hetes vagyok es szekrekedessel is kuzdom. Van, hogy napokig nem tudok wc-re menni. Ilyenkor olyan a pocakom, mint egy gorogdinnye, kemeny es fel van fujodva. Eleg kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Szia! Örülök, hogy ezt írtad, mert én is hasonlót érzek, ha nem sikerül wc-zni. Megnyugodtam, hogy nincs baj, mert azt tudtam, hogy ez nem méhkeményedés...

27 hetes vagyok. Lehet attól hőemelkedésem (37, 8), ha ma jönne meg a mensesem?

Ha nem, akkor mit szedjek rá?Ilyenkor a derekam is leszakad, nyomom az ágyat.

Legjobb válasz: Szerintem konzultálj orvossal, nem hinném, hogy attól van, viszont a 37,8 az már elég magas (hónaljban legalábbis), lehet, hogy elkaptál valamit. A lázat viszont csillapítani kell!

Szerintem konzultálj orvossal, nem hinném, hogy attól van, viszont a 37, 8 az már elég magas (hónaljban legalábbis), lehet, hogy elkaptál valamit. A lázat viszont csillapítani kell!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!