Találatok a következő kifejezésre: 27 évesen késő még (3 db)

27 évesen még sosem voltam igazán szerelmes, viszonzottan? Ez nem normális igaz? Késő?

Legjobb válasz: Nem késõ..én most 34 évesen kezdek rájönni mi is az igazi szerelem,pedig 15 éves korom óta voltak barátnõim.

Nem késõ..én most 34 évesen kezdek rájönni mi is az igazi szerelem, pedig 15 éves korom óta voltak barátnõim.
Semmi sem késõ.:) Nem mondom, hogy normális dolog, de legalább te biztos a megfelelõ emberbe fogsz beleszeretni majd.
Egyáltalán nem késõ, nekem 18 évesen még jóformán barátom sem volt szóval nyugi.

27 évesen nem késő még az első gyereket vállalni?

Legjobb válasz: Mért lenne késõ???Soha nem késõ gyermeket válalni!

Mért lenne késõ???Soha nem késõ gyermeket válalni!
Elõzõ válaszolóval tökéletesen egyetértek!! Az hogy a könyvek mit írnak az ideális korról az egy dolog és már ha csak nagyanyáinkra gondolunk, azóta is mennyit változott minden. Akkor gyakorlatilag szinte általános volt hogy tizenévesen szültek és senki nem lepõdött meg ezen, ma ugyanakkor mindenki felhördül, ha 17-18 évesek gyereket vállalnak és természetesnek hat, hogy 30on túl vállalnak sokan gyermeket elõször.
nem egy barátnõm van 31-32 éves, akiknek nincs még barátjuk sem épp, nemhogy férjük! De szeretnének gyereket4 akkor most mit csináljanak? Rohanjanak a spermabankba nehogy kicsússzanak az idõbõl???nemááá...Aki meg 25-ig gyereket tud vállalni, az nagy mázlista, hogy megtalálta a megfelelõ partnert, és az anyagi háttere is megvan, fõleg ha egyetemet is végzett, és nem arra apellál, hogy majd egy érettségivel otthon lesz 9 évig gyesen 3 gyerekkel...aztán majd lesz valami...azaz egy jól keresõ férj, aki eltartja...mert akkor inkább a 30 körüli szülés! nem véletlen, hogy kitolódott. Manapság már van célja a legtöbb nõnek, már ami a szakmát illeti. Na nem karrierizmus, csak legalább 1 diploma, meg olyan állás, amit szívesen végez késõbb is.Ráadásul óriási különbség van abban, hogy hogyan gondolkodtam a huszas éveim elején, és hogyan most 31 évesen. Akkor csak hittem sokmindent...mára már meg is tapasztaltam.
NEM!!!!! Az elsõ gyermekemet 27, a másodikat 29 évesen szültem. Most a harmadik babánkat várjuk és már elmúltam 32 éves! A legjobbakat!
Én ugyan még csak 22 éves vagyok, szeptemberben lesz az esküvõm, de 25-26 éves koromnál elõbb nem tervezek gyereket, hiszen meg kell teremteni a megfelelõ egzisztenciát. A nagyokosok egyébként is azt mondják, hogy biológiai szempontból is a 25 év az ideális kor a gyerekvállalásra. Egy 31 éves barátnõm viszont meg van gyõzõdve róla, hogy elkésett a gyerekvállalással, és most görcsösen gyereket akar. Õ tudja...
Én is csak most találtam meg az igazit egy válás után, 38 vagyok. Nem vagyok lekésve semmirõl.Most próbálkozunk.
hát szerintem nemkésõ. de már tényleg benne vagy a korban. már ideje lenne. de ha valakinek még nincs babája akkor még 40.éves sem késõ szerintem . fõ hogy legyen
35 vagyok és tekintettel arra, hogy csak késõn találtam meg az igazit, mi is most próbálkozunk babával. Ugyhogy nyugi:-)
Mindenki maga érzi ezt, illetve néha a sors eldönti. Én 30 leszek a hónap végén, pont akkor lesz 5 hetes a kisfiam, aki elsõ gyermek. A baráti körömben 28 alatt senki nem szült, így alakult az életünk. Te érzed, hogy késõ-e, szerintem 40 évesen is megfelelõ lehet, mindenki maga dönti el ezt, esetleg egészségügyileg nehezebb, vagy komplikáltabb, de hidd el, megéri vállalni.
Én most vagyok 25 éves és most döntöttünk ugy a férjemmel hogy eljött az idö:DD! Szerintem nem késö neked sem!!
35 éves vagyok és egy héten belül várom elsõ Babánk érkezését!
én 27 vagyok és most lessz az elsõ.becsuszott nem tervezett, de a 21.században a gyermekvállalás kitolodott 30-35 évre, mert elõbb a biztonság utána a gyerek.ugyhogy szerintem nem.
Én is pont ennyi vagyok, még sajna nincs babánk, de már egy jó fél éve próbálkozunk. Néhányan úgy gondolják, ha pár évvel elõbb kezdtük volna el a babaprojektet, akkor lehet, hogy rögtön összejött volna. Nem tudom, nekünk most jött el a megfelelõ idõ. Egyébként én személy szerint a 22-t korainak tartom. Én akkor még egyetemre jártam.
Dehogy késõ, én 32-33 körül szeretnék szülni. Igaz én csak egyet tervezek. Igaz már sokan megszóltak emiatt, de nem érdekel. Egyszerûen én akkorra tudom "beilleszteni" az életembe és pont.
Szerintem egyáltalán nem késõ. Nálunk itt a környéken nagyon sok baba született, mindnek 30 körüli az anyukája. Igaz, én 20 évesen szültem, de szerintem a 20-30 közötti kor az ideális. Persze nem törvény, csak szerintem az pont jó.
Az õ kérdése 22éves arra irányult, hogy megvan mindenük:lakás stb már egyre jobban szeretné, akkor miért ne? Ha te csak most érsz meg egy babavállaláshoz, akkor most. 27 vagyok most jön az elsõ és nem vagyok öreg, . A sógornõm 34 évesen szülte az elsõt. Akkor szülj amikor felkészültél szellemileg, lelkileg.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezek rá, mert itt "alattam" nemrég megkérdezték, hogy 22 évesen nem korai-e... És mindenki nagyon biztatta, hogy éppen akkor kell! ...
29 vagyok, most dolgozunk az ügyön. :) a legjobb idõ :P
Bioszból tanultuk, h biológiailag 26 éves a legeslegideálisabb kor, szal nem h késõ, hanem egyenesen a legjobb idõben vagy! Sok sikert!:)
Egyedül fogod leélni az életedet, mint rajtad kívül még sok ember...
szerintem, ha így van, akkor még nem találkoztál azzal, aki kellene.vagy a másik:az ember úgy van biológiailag beálítva, hogy társas lény legyen, és hogy fen tartsa a fajt, szaporodni is akarjon.szóval vagy az elõzõ, vagy alap szinten el vagy fuserálva.a másik, sajnos nem lát senki a jövõbe, bár valaki ezzel van a tvben, de konkrétat ritkán mond.szóval senki se tudhatja, hogy mi lesz, ha mondjuk 30 leszel.
Hogy érted azt, hogy nem hiányzik a szex, a gyengédség, a randizás. Ha valaki elhív randizni akkor automatikusan nemet mondasz? Azt elárulod, hogy az a 6 évvel ezelõtti hogy történt? Miért nem fordult komolyabbra a dolog?
jaj aranyoskám! Ne tedd ezt velem, ne juss arra a sorsa mint, engem már a Jóuzsi is itt hagyott, és mán csak a kõ meg a macska van velem.. :( 76/l Babinéni
A kérdező hozzászólása: Persze, de ha nem jön el a megfelelõ férfi az életembe fejre is állhatok, akkor sem leszek egy boldog kapcsolatban. De a megfelelõ férfi még nem érkezett meg, pedig nincsenek óriási igényeim, magammal szemben viszont igényes vagyok. De addig is hálát adhatok, hogy nem vagyok társ, kapcsolat, szex, szeretetfüggõ, mint a legtöbb barátnõm.
Mivel ezt a kérdést feltetted biztos vagyok benne, hogy a lelked mélyén érzed ez nincs így rendben és legszívesebben változtatnál rajta.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok társkerülõ. Egy rendkívül forgalmas helyen vagyok recepciós, szeretek beszélgetni az emberekkel. Ha valaki rokonszenves lenne, az vagy foglalt vagy nem jövök be neki, a skalpvadászok meg hiába izgatnak fel, nekem biztonság is kéne egy kapcsolatban. Az átlagos, normális pasikat meg már elkapkodták:)
Az, hogy nem hiszel abban, hogy megtalálhatod azt az embert, akivel szerethetitek egymást életetek végéig, és hogy nem hiányzik a bizalom/szerelem/érintés nagyon nem ugyanaz... 23F
Nincsen abba semmi ha magányosan fogsz éldegélni. Én is valamilyen formában így leszek bár barátnõm vagy élettársam lesz az biztos. de nagyobb emberi kapcsolatra ennél nem igazán vágyom.
Félelmetesen hangzik, amit leírtal, szerintem egyszerûen tars kerülö vagy, nem tudsz kialakítani mély kapcsolatott senkivel, vagy volt valami rossz szerelmi, szex élményed régen, esetleg nagyon untad a dolgott stb Ezt ennyiböl, amit leírtal, nem tudom megallapítani
A kérdező hozzászólása: Azt gondolom, hogy jobb egyedül lenni mint egy rossz házasságban, amit anyai ágon látok magam körül. Talán ez a legnagyobb visszatartó erõm.
Nem érzed hiányát ezeknek, akkor nem a megfelelõ férfiak vesznek körül... Lehet, ha kimozdulnál a megszokott környezetedbõl, és ismeretlen emberekkel találkoznál, akkor ez megváltozna. Nem volt esetleg rossz tapasztalatod? Az is befolyásolhatja ezt, amiért most nem foglalkoztat a dolog. 27 éves vagy, még elõtted az élet, így korai bármit is kijelenteni. Az ember társas lény, te is megtalálod elõbb-utóbb a társad. (Nehogy félre érts, csak hirtelen ez is megfordult a fejemben, hogy lehet a férfiakkal van a baj, azért nem volt rég kapcsolatod, és lehet egy lánnyal más lenne a helyzet... bocsi, ha mellényúltam) Ha nem hiányzik még, akkor ne foglalkozz a környezeteddel, a lényeg, hogy te jól érezd magad, és ha most egyedül, akkor egyedül. :)
" A szex, a gyengédség, a randizás nem hiányzik, " Ha nincs semmilyen hiányod és elégedett vagy, akkor probléma sincs!
.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!