Találatok a következő kifejezésre: 27 évesen késő (12 db)

27 évesen késő elkezdeni kondizni?

30-as bicepszem van és legalább 35re akarom feltornázni.

Legjobb válasz: Soha nem késõ elkezdeni sportolni. A terembe, ahová járok jár egy ötven körüli pacák is. Persze mindent szabályosan kell csinálni megfelelõ étkezéssel és pihenéssel, de 27 évesen még nagyon fiatal vagy, nem is értem, hogy miért problémázol ezen.

Soha nem késõ elkezdeni sportolni. A terembe, ahová járok jár egy ötven körüli pacák is. Persze mindent szabályosan kell csinálni megfelelõ étkezéssel és pihenéssel, de 27 évesen még nagyon fiatal vagy, nem is értem, hogy miért problémázol ezen.
Késõnek nem késõ egyáltalán.
Nem késõ
nem késõ ha nem akarsz versenyezni
nem fogsz olyan hamar izomtömegben fejlõdni, mintha mondjuk 18 évesen kezdenéd..

27 évesen késő elkezdeni valamilyen küzdősportot?

Soha nem sportoltam az is érdekel milyen sportágat válasszak. Paramétereim: 180 cm / 74kg 30as izomzat.

Legjobb válasz: Sose késõ elkezdeni, de te szerintem mielõtt elmennél az elõd edzésre, azért elõtte 1-2 hónappal kezdjél el futni + törzsizomzatot erõsíteni. Nekem egyedül a thai box jött be, a karate semmit sem ért, kick boxnál meg nagyon magasra kell a lábadat emelni. A thai box az jól átmozgat, és elég változatos. Meg járhatsz úgy is, hogy mondjuk megbeszéled az edzõvel, hogy te nem akarsz öklözni, és akkor csak jó erõnléted lessz meg erõs lábad, és agysejted sem pusztul:D

Sose késõ elkezdeni, de te szerintem mielõtt elmennél az elõd edzésre, azért elõtte 1-2 hónappal kezdjél el futni + törzsizomzatot erõsíteni. Nekem egyedül a thai box jött be, a karate semmit sem ért, kick boxnál meg nagyon magasra kell a lábadat emelni. A thai box az jól átmozgat, és elég változatos. Meg járhatsz úgy is, hogy mondjuk megbeszéled az edzõvel, hogy te nem akarsz öklözni, és akkor csak jó erõnléted lessz meg erõs lábad, és agysejted sem pusztul:D
Soha nem késõ de figyelj oda a kondidra elõtte (ne hajtsd túl magad). Legjobb ha elõbb kis állóképesség növelésbe kezdesz pl. futni mész vagy úszni.

26-27 évesen késő katonai karriert kezdeni?

Legjobb válasz: Szerzõdéses katonának 18–tól 47 éves korig lehet jelentkezni. Nem számítasz túlkorosnak.

Szerzõdéses katonának 18–tól 47 éves korig lehet jelentkezni. Nem számítasz túlkorosnak.
Veszíteni nem fogsz vele, ha megpróbálod. De mint írtam, a fiatalabbakat is félévig, egy évig tartják várólistán, mielõtt bekerülnek.
Elméletileg nem, gyakorlatilag még a fiatalabbak is éveket várnak a felvételre.
Nem késõ... legalább rangidõs leszel és körletparancsnok ;)
Ha most érett meg benned a gondolat.... Eddig mivel foglalkoztál?
A kérdező hozzászólása: nem voltam magyar állampolgár
A kérdező hozzászólása: ezért most...de mindig katonának készültem...eddig szobrász voltam
Nekem két ismerõsöm is jelentkezett, egyik 21, másik 28 éves, és már két éve vannak várólistán. Mint sok helyen Magyarországon, itt sem árt egy kis ismeretség.
na mi van nem jár má a segély? kezdjél inkább magaddal valamit te szerencsétlen. nézted a rambot este mi?
NEM.
Nem, egyáltalán nem. Elõre szólok, hogy max. 20 évig lehetsz az állomány tagja (szerzõdésesként) utána kalap-kabát!
nem tudjátok hol lehet beállni?
Jelentkezni kell a toborzóirodában. Nem tudom hol laksz, de guglizz rá nyugodtan, kidobja a címet.
A kérdező hozzászólása: 3as kérdezönek.bárhol be lehet állni.csak jo cucc kell és ne csekkoljanak a zsaruk.hehe.csak poénbol
A kérdező hozzászólása: hogy van ez a max 20 év.errröl még nem hallottam.20 év szolgálat utan kirakják a szüröm??????,
köszi

27 évesen még sosem voltam igazán szerelmes, viszonzottan? Ez nem normális igaz? Késő?

Legjobb válasz: Nem késõ..én most 34 évesen kezdek rájönni mi is az igazi szerelem,pedig 15 éves korom óta voltak barátnõim.

Nem késõ..én most 34 évesen kezdek rájönni mi is az igazi szerelem, pedig 15 éves korom óta voltak barátnõim.
Semmi sem késõ.:) Nem mondom, hogy normális dolog, de legalább te biztos a megfelelõ emberbe fogsz beleszeretni majd.
Egyáltalán nem késõ, nekem 18 évesen még jóformán barátom sem volt szóval nyugi.

27 évesen nem késő még az első gyereket vállalni?

Legjobb válasz: Mért lenne késõ???Soha nem késõ gyermeket válalni!

Mért lenne késõ???Soha nem késõ gyermeket válalni!
Elõzõ válaszolóval tökéletesen egyetértek!! Az hogy a könyvek mit írnak az ideális korról az egy dolog és már ha csak nagyanyáinkra gondolunk, azóta is mennyit változott minden. Akkor gyakorlatilag szinte általános volt hogy tizenévesen szültek és senki nem lepõdött meg ezen, ma ugyanakkor mindenki felhördül, ha 17-18 évesek gyereket vállalnak és természetesnek hat, hogy 30on túl vállalnak sokan gyermeket elõször.
nem egy barátnõm van 31-32 éves, akiknek nincs még barátjuk sem épp, nemhogy férjük! De szeretnének gyereket4 akkor most mit csináljanak? Rohanjanak a spermabankba nehogy kicsússzanak az idõbõl???nemááá...Aki meg 25-ig gyereket tud vállalni, az nagy mázlista, hogy megtalálta a megfelelõ partnert, és az anyagi háttere is megvan, fõleg ha egyetemet is végzett, és nem arra apellál, hogy majd egy érettségivel otthon lesz 9 évig gyesen 3 gyerekkel...aztán majd lesz valami...azaz egy jól keresõ férj, aki eltartja...mert akkor inkább a 30 körüli szülés! nem véletlen, hogy kitolódott. Manapság már van célja a legtöbb nõnek, már ami a szakmát illeti. Na nem karrierizmus, csak legalább 1 diploma, meg olyan állás, amit szívesen végez késõbb is.Ráadásul óriási különbség van abban, hogy hogyan gondolkodtam a huszas éveim elején, és hogyan most 31 évesen. Akkor csak hittem sokmindent...mára már meg is tapasztaltam.
NEM!!!!! Az elsõ gyermekemet 27, a másodikat 29 évesen szültem. Most a harmadik babánkat várjuk és már elmúltam 32 éves! A legjobbakat!
Én ugyan még csak 22 éves vagyok, szeptemberben lesz az esküvõm, de 25-26 éves koromnál elõbb nem tervezek gyereket, hiszen meg kell teremteni a megfelelõ egzisztenciát. A nagyokosok egyébként is azt mondják, hogy biológiai szempontból is a 25 év az ideális kor a gyerekvállalásra. Egy 31 éves barátnõm viszont meg van gyõzõdve róla, hogy elkésett a gyerekvállalással, és most görcsösen gyereket akar. Õ tudja...
Én is csak most találtam meg az igazit egy válás után, 38 vagyok. Nem vagyok lekésve semmirõl.Most próbálkozunk.
hát szerintem nemkésõ. de már tényleg benne vagy a korban. már ideje lenne. de ha valakinek még nincs babája akkor még 40.éves sem késõ szerintem . fõ hogy legyen
35 vagyok és tekintettel arra, hogy csak késõn találtam meg az igazit, mi is most próbálkozunk babával. Ugyhogy nyugi:-)
Mindenki maga érzi ezt, illetve néha a sors eldönti. Én 30 leszek a hónap végén, pont akkor lesz 5 hetes a kisfiam, aki elsõ gyermek. A baráti körömben 28 alatt senki nem szült, így alakult az életünk. Te érzed, hogy késõ-e, szerintem 40 évesen is megfelelõ lehet, mindenki maga dönti el ezt, esetleg egészségügyileg nehezebb, vagy komplikáltabb, de hidd el, megéri vállalni.
Én most vagyok 25 éves és most döntöttünk ugy a férjemmel hogy eljött az idö:DD! Szerintem nem késö neked sem!!
35 éves vagyok és egy héten belül várom elsõ Babánk érkezését!
én 27 vagyok és most lessz az elsõ.becsuszott nem tervezett, de a 21.században a gyermekvállalás kitolodott 30-35 évre, mert elõbb a biztonság utána a gyerek.ugyhogy szerintem nem.
Én is pont ennyi vagyok, még sajna nincs babánk, de már egy jó fél éve próbálkozunk. Néhányan úgy gondolják, ha pár évvel elõbb kezdtük volna el a babaprojektet, akkor lehet, hogy rögtön összejött volna. Nem tudom, nekünk most jött el a megfelelõ idõ. Egyébként én személy szerint a 22-t korainak tartom. Én akkor még egyetemre jártam.
Dehogy késõ, én 32-33 körül szeretnék szülni. Igaz én csak egyet tervezek. Igaz már sokan megszóltak emiatt, de nem érdekel. Egyszerûen én akkorra tudom "beilleszteni" az életembe és pont.
Szerintem egyáltalán nem késõ. Nálunk itt a környéken nagyon sok baba született, mindnek 30 körüli az anyukája. Igaz, én 20 évesen szültem, de szerintem a 20-30 közötti kor az ideális. Persze nem törvény, csak szerintem az pont jó.
Az õ kérdése 22éves arra irányult, hogy megvan mindenük:lakás stb már egyre jobban szeretné, akkor miért ne? Ha te csak most érsz meg egy babavállaláshoz, akkor most. 27 vagyok most jön az elsõ és nem vagyok öreg, . A sógornõm 34 évesen szülte az elsõt. Akkor szülj amikor felkészültél szellemileg, lelkileg.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezek rá, mert itt "alattam" nemrég megkérdezték, hogy 22 évesen nem korai-e... És mindenki nagyon biztatta, hogy éppen akkor kell! ...
29 vagyok, most dolgozunk az ügyön. :) a legjobb idõ :P
Bioszból tanultuk, h biológiailag 26 éves a legeslegideálisabb kor, szal nem h késõ, hanem egyenesen a legjobb idõben vagy! Sok sikert!:)

Nem lesz késő 27 évesen diplomázni értelmes szakból?

Most 20 évesen fogok (valószínűleg) műszaki menedzser szakon kezdeni. Szeretném elvégezni, hogy kapjak egy alapot, hogy később mehessek egy értelmes szakra (villamosmérnök/gépészmérnök/programtervező informatikus/etc.) Hátha időközben jobban letisztulnak a dolgok, hogy mit is szeretnék. Csak így viszont legjobb esetben 23 évesen végzek először, 24 évesen kezdem a másodikat és 27-28 éves leszek mire ott lesz egy mérnöki diploma a kezemben. Nem késő ez egy kicsit? Ti hogy csinálnátok?

Legjobb válasz: Ez csak év pazarlás. Ha fingod sincs (és neked nincs), hogy mi akarsz lenni akkor menj le dolgozni vagy tanulj ki egy normális szakmát. Ha a szüleiddel laksz akkor még félre is tudsz tenni, ha a munkát választod. Ilyenekkel mint te tele vannak az egyetemek és idõközben 20-szor is szakot váltanak. Egyetemre akkor kell menned, ha tudod mi akarsz lenni, nem pedig éveket halasztani és bulizni. Egyetemet pedig még 25-30 évesen is nyugodtan el lehet kezdeni (az ne felejtsd el, hogy már röghöz kötés van és most már idõkorlátok is vannak, tehát nem lógathatod a lábad addig amíg megvilágosodsz, hogy én ez akarok lenni). Ez a baj velünk fiatalokkal, hogy lövésünk sincs, hogy mik akarunk lenni. Rengeteg ismerõsöm fog most ráfázni és majd fizethetik az elpazarolt féléveket amit a felsõoktatásban vesztegettek el. (Nem bántásból írtam.)

Ez csak év pazarlás. Ha fingod sincs (és neked nincs), hogy mi akarsz lenni akkor menj le dolgozni vagy tanulj ki egy normális szakmát. Ha a szüleiddel laksz akkor még félre is tudsz tenni, ha a munkát választod. Ilyenekkel mint te tele vannak az egyetemek és idõközben 20-szor is szakot váltanak. Egyetemre akkor kell menned, ha tudod mi akarsz lenni, nem pedig éveket halasztani és bulizni. Egyetemet pedig még 25-30 évesen is nyugodtan el lehet kezdeni (az ne felejtsd el, hogy már röghöz kötés van és most már idõkorlátok is vannak, tehát nem lógathatod a lábad addig amíg megvilágosodsz, hogy én ez akarok lenni). Ez a baj velünk fiatalokkal, hogy lövésünk sincs, hogy mik akarunk lenni. Rengeteg ismerõsöm fog most ráfázni és majd fizethetik az elpazarolt féléveket amit a felsõoktatásban vesztegettek el. (Nem bántásból írtam.)
Ez butaság amit csinálsz elsõ ránézésre. Milyen alapról beszélsz? Egy alapképzéshez nem kell bizonyos másik alapképzést elvégezni. Sokkal inkább nem bízol magadban hogy a gépész, villamos, vagy programtervezõ info szakok mennének e. Ezért egy könnyebb szakkal kezdenél..aztán majd meglátod. (szerintem ez a vezérmotívum) Arra azért ne számíts hogy ez annyira könnyû lesz. a nem piacképes diplomákért is tanulni kell nem is keveset. Akkor már miért nem olyanért aminek hasznát is látod. A mûmen szak csak akkor jó, ha olyan mesterszakra mész utána ami elfogadja bementeti követelménynek és értelme is van a szaknak. Egyéb iránt nincs túl sok értelme.
Egyet értek az elõttem szólóval. Ha vaki azt tervezi hogy egyetemre megy akkor a "tanulj rendes szakmát elõbb" elég nagy butaság. Ez max akkor éri meg ha nem nyer felvételt a kiválasztott helyre, és kell az okj papírért a többlet pont. Az államnak tiszta pazarlás ha már itt tartunk, mert az adott szakmában elhelyezkedni igazán nem akar aki az állam pénzén elvégezte. (Ez is egy érdekes gazdaságpolitika szerintem.) Az hogy érettségivel évekig dolgozni elég vicces tanács. Mert olyan "könnyû" sima érettségivel állást találni. Jó esetben ha talál is munkát akkor minimálbér a jutalma. Ebbõl félretenni..akkor is ha a szülõkkel is lakik valaki szinte lehetetlen. Vagy csak nagyon minimális összeget lehet csak. Nem lenne ekkora tülekedés az egyetemre ha érettségivel lehetne jó állásokat találni. Ha meg nem sikerül elhelyezkednie az illetõnek akkor mág fizetnie is kell a 6600 Ft-t az egészségbiztosításáért. Rögtön vehet felnõtt bérletet, teljes áron utazhat vonaton stb. Ha meg nem talál munkát ott ahol lakik és albérletbe kell mennie az anyagi csõd a családnak és a fiatalnak egyformán. Egy érettségivel való munkából nem tartja fent magát csak segítséggel. Na akkor a család is fizet, pénze sem lesz, szar a munka is amit így lehet szerezni. Az elsõ hozzászóló nem tudom hogy hol él valójában, de gyanítom errõl semmi tapasztalata nincs. a lenne ilyen tanácsot nem adna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de az elsõdleges kérdésre, hogy szerintetek késõ-e 27 évesen belépni a munkaerõpiacra, még nem jött válasz.
Nem lesz késõ 27 évesen kilépned a munkaerõ piacra hidd el. De minek húzod az idõt az érthetetlen.
Ha ezen irányok valamelyike érdekel, semmi értelme mûmennel kezdened, akkor már inkább gazdaságinformatikus szak, annak sokkal nagyobb átfedése van a villamosmérnök, programtervezõ informatikus és mérnök-informatikus szakokkal.

Önállótlanság 26-27 éves korban. Mi lesz késõbb?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Autista vagy?

Autista vagy?
Nem kell visszaolvasnom, tudom mit írtál! "Egyébként nem hülye vagyok, hanem testi fogyatékos, " Én erre reagáltam.
Már ne haragudj, de elég gáz, hogy fogyatékosságod ellenére (bár testi) simán lehülyézel egy autistát.Hát nem azok.Van olyan autista 18 éves ismerõsöm 100-szor önállóbb mint te, de gondolom erre mások is tudnának példát hozni bõven. Azt sem látom be, hogy a te fogyatékosságod miben gátol, maximum nem a nyakad forgatod, hanem az egész testedet, ha el tudod otthon látni magad, és gondolom el, akkor kisebb nehézséggel egy bolti bevásárlás, csekk feladás sem jelenthet gondot.Jogsi nincs, gondolom nem is lehet, de van tömegközlekedés, szerintem ennyi problémával téged be sem vennének semmilyen intézetbe.Ajánlom Mosolyka könyvét, én azóta tudom, hogy nincs lehetetlen.
Sokan vannak így, mint te, csak nem vallják be.
Ugyanazt akartam írni, amit a 17-es leírt elõttem. Ha képes vagy csak így lehülyézni az autistákat, akkor egy percig nem tudok és nem is akarok együttérezni veled.
AZ AUTISTÁK SE HÜLYÉK, ATYAISTEN!!!!!NEM VAGY TE NORMÁLIS!!!!!!
Hetekig hordtam nyakmerevítõt, és lám, voltam postán csekket feladni.
elmész velük csekket feladni, vásárolni stb, és akkor meglátod hogy kell.
Szia, itt egy autista. Megsértettél. Nagyon. Képzeld az általad leírt összes rendkívül bonyolult mûveletet el tudom végezni, sõt háztartást vezetek és gyermeket nevelek. Ja, és fiatalabb vagyok nálad, és elvégeztem az "egészségesek iskoláját". Kifogásokat gyûjtesz ez a nagy büdös valóság. Amiket leírtál, én is azt hittem hogy szellemi fogyatékos vagy. Tessék ellépni anyuci szoknyája mellõl, minimum egy szakmát letenni, mert így semmi esélyed.
Oh, és még egy apróság. Nem kerülsz intézetbe. Ennyiért biztos nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és a sértõ, bántó hozzáállást, én csak segítséget akartam kérni valakitõl, nem ezeket hallgatni! Én senkit se bántottam, csak alapból feldühített, hogy mindjárt autistának néznek és hasonlók.. miért? Talán nincs igazam? Gondoljátok magatokat az én helyzetembe! Belülrõl én is ugyanolyan átlagos ember vagyok, mégsem tartozom az átlaghoz. Nem dühítõ? Igen? Semmi esélyem? Nem akarlak elkeseríteni, de több esélyem van még így is, mint annak, akinek több szakmája van, mégsem tud elhelyezkedni. Ennyit errõl.
"Én senkit se bántottam.." Pedig igenis sértõ megnyilvánulást tettél, mikor arra a kérdésre, hogy autista vagy-e, azt válaszoltad, hogy nem, nem vagy te hülye. Ez válthatta ki fõleg a negatív hozzászólásokat.
Azt írtad, hogy enyhén fogyatékos vagy. Azt nem írtad, hogy testi vagy szellemi fogyatékos! Ezért kérdezte meg valaki, hogy autista vagy-e. Mert õk is enyhén fogyatékosok. Ismétlem: enyhén! És nem hülyék!!! Szóval, elõször is neked kellene elnézést kérned! A pofám leszakad, hogy még te vagy megsértõdve! Nem mozog a nyakad, és? Más vakon, süketen, tolószékben, autistán, Down kórral stb. teljes, önálló életet él! Anyucika kicsit életre nevelhetett volna!
Lehet hogy papíron ez enyhe fogyatékosság, bár nem hiszem. Ha ezt írod mindenki alapból arra fog gondolni, hogy szellemileg nem vagy ép. De ezen túllépve, igazából én nem látom olyan súlyosságúnak a fogyatékosságodat, hogy ne tudj vásárolni, vagy bánnni a pénzzel, mások sokkal komolyabb fogyatékkal is el tudják látni magukat és nem okoz gondot nekik pl. a pénz kezelése. Ja és még valami emiatt nem fogsz bekerülni semmilyen fogyatékosokkal foglalkozó intézménybe, ahhoz te túl jó állapotban vagy.
...na jo, szerintem neked szellemi fogyatékosságod is van... nem érted, amit a válaszadok irnak...
Gyorsan kezdd el megtanulni azokat a dolgokat, amiket felsoroltál, jogsi nélkül is lehet élni, a többit pedig szépen megtanulod, muszáj lesz, mert valahogyan el kell látnod magadat.
Nyugodj meg, segíteni fog valamilyen állami intézmény, ha nagy problémád lesz.Az a helyzet, hogy mivel enyhén fogyatékos vagy, tudsz 100%-ig valamilyen szervezetre, alapítványra szorulni is akár.Esetleg valamilyen rokonod nincs, akire számíthatsz? Ne aggódj, a szüleid segítened a jövõd kialakításában is!:)
A kérdező hozzászólása: Tudtam, hogy rögtön ilyen válaszokat fogok kapni! Nekem testi fogyatékosságom van, rövidebb a nyakam, egyáltalán nem mozog, beszûkült a mozgás. Egyébként nem hülye vagyok, hanem testi fogyatékos, bocs, elsõ válaszoló!
Milyen iskolába jártál? Speciális szakiskolába? Felvehetnéd a kapcsolatod valamelyik régi tanároddal vagy iskolapszichológussal, egész biztosan segíteni fognak. Az viszont elég nagy baj, hogy semmilyen önállósodási folyamaton nem mentél át. Anyukám gyógypedagógus, fejlesztett, tanított enyhe foktól súlyosig, de minden tanítványa elsajátított bizonyos fokú önállóságot...
Ej, de milyen paraszt stilusod van, aranyapam!
Nem irtad, hogy milyen fogyatekossagod van. Mivel szellemileg rendben vagy, igy az emlitett dolgok elsajatithatok. Csak akarni kell.
A kérdező hozzászólása: Normális a ti nyelveteken egészségesen iskolákba jártam, csak a középiskolát nem fejeztem be, de nem ez most a legnagyobb bajom. Az önállósodási folyamaton kéne átesnem, a szüleimrõl leválni, ahogy minden korombeli. Nem?
Kerd meg a szuleidet, hogy szepen folyamatosan tanitsanak meg azokra a dolgokra, amiket ugy erzed hogy nem tudsz.
Ha ez a problémád fizikailag nem akadályoz meg abban, hogy eljuss a postára, ide-oda, akkor majd ha rákényszerülsz, megcsinálod ahogy tudod. Addig is kérd meg a szüleid, hogy mutassák meg, hogy kell az alap dolgokat csinálni, pénzzel bánni (amit ha elvégezted az általánost, nem lesz nehéz), csekket befizetni (amit elég, ha egyszer megmutatják, egyszer megcsinálod egyedül és tudni fogod). Egyébként csekket én sem fizettem be jó huszonéves koromig, ezt mindig más intézte, anyukámék minden nap a posta felé jártak. Én is csak akkor fizettem egyedül, mikor külön költöztem.
Ne haragudj, de ha csak annyit írsz, hogy fogyatékos vagy, akkor ne lepõdj meg, ha valami egy enyhe szellemi fogyatékosságra gondol! Fõleg annak fényében, hogy teljesen önállótlan vagy! Azt viszont nem értem, hogy mi akadályoz meg abban, hogy elkezdj postára járni, bevásárolni, stb. Anyádékkal is szívesen elbeszélgetnék, hogy miért ilyennek neveltek téged!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, hogy sokat segített, hogy elmondhattam ezt valakinek. A testi fogyatékosságom abban nyilvánul meg, hogy rövidebb a nyakam, kicsit vagy egyáltalán nem mozog, beszûkült a mozgás. Már mondtam. Olvasd vissza! ;)
Szerintem mindenki képes volt felfogni, hogy mi a bajod, nem nekünk kell visszaolvasni. Azt még mindig nem mondtad meg miért nem tudsz elmenni a postára vagy a boltba. A lábad mûködik nem? Mielõtt letámadnál, tudom, hogy milyen problémád van, egy barátomnak szintén rövidebb a nyaka, nem mozog, de ettõl még megtanult közlekedni és alapdolgokat ellátni maga körül. Próbálj ne a fogyatékosságoddal takarózni. Ne vegyél tudomást róla, hanem ezzel együtt éld a mindennapi életet. Ez az elsõ lépés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat! "Kedvesek" vagytok, s köszönöm a "segítséget"!

Tisztelm Doktor Úr! 27 éves vagyok, 4 éve spirálom van, eddig minden rendben volt a menzeszemmel is és a spirállal is. 11 napja késik a menzeszem. Ugyanúgy fájnak a melleim, és néha a hasam is, mint előtte, de nincs vérzés, csak néha napján pecsételő, azt

Tisztelm Doktor Úr! 27 éves vagyok, 4 éve spirálom van, eddig minden rendben volt a menzeszemmel is és a spirállal is. 11 napja késik a menzeszem. Ugyanúgy fájnak a melleim, és néha a hasam is, mint előtte, de nincs vérzés, csak néha napján pecsételő, aztán semmi. Okozhatja ezt a stressz, mert kb 3 hete nagy változás állt be az életembe, ami pozitív, de mégis aggódom, hogy mi lehet, miért nem menstruálok. Hány % esélye van annak, hogy esetleg terhes vagyok, akár normál, akár méhen kívüli? Elöre is köszönöm a válaszát!Üdvözlettel: Annamária

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben egy terhességi vizeletteszt végzését javaslom. Amennyiben ez negatív, egyelőre lehet várakozni, de mindenképpen javaslom felkeresni kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben egy terhességi vizeletteszt végzését javaslom. Amennyiben ez negatív, egyelőre lehet várakozni, de mindenképpen javaslom felkeresni kezelőorvosát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tegnap kicsit félre érthetõ voltam. Ha valaki nem szereti a gyerekeket az késõbb változhat? (27 éves lány az illetõ)

Legjobb válasz: es olyankor mi van, ha egyaltalan nem jon el az az erzes, hogy gyereket szeretnel? akar ferfi, akar no eseteben. miert olyan fontos a gyerek? miert a gyerek az elet ertelme? miert kell egy utod?

es olyankor mi van, ha egyaltalan nem jon el az az erzes, hogy gyereket szeretnel? akar ferfi, akar no eseteben. miert olyan fontos a gyerek? miert a gyerek az elet ertelme? miert kell egy utod?
Minden nõben benne van az "anya" és minden pasiban elõjön, hogy át akarja adni a géneket! Nekem van olyan barátnõm aki világ életében utálta a gyerekeket! Most meg nemrég szült és remek anya! Minek a gyerek? Majd megtudod, hogy milyen érzés ha neked is lesz! Leírhatatlan! Mindnnél fontosabb a számodra és mindenben elõnyt élvez! Komolyan az élet értelme!
persze valtozhat!megismersz egy olyan szemelyt majd aki felebreszti benned a vagyat egy gyerek utan, akire majd ugy gondolsz h vele erdemes lesz gyereket vallalni!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat akkor várok vele hátha felhozza =)
1: sajátját imádni fogja 2: lehet eddig távol tartotta magát gyerekektõl és nem tudja milyen is 3: változhat mindenki 4: csak rossz tapasztalatai vannak. De fontos, hogy elõbb-utóbb feljöjjön, hogy õ akar e gyerekeket vagy sem, mert az ebben a korban nagyon fontos már!
Szerintem már elég idõs ahhoz, hogy ne nõje ki.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném megváltoztatni mert az már nem õ lenne régóta vagyunk együtt és jól megvagyunk csak számomra furcsa, hogy valaki nem akar babát más probléma nincs hála az égnek csak az érdekel, hogy ez vajon megváltozik e késõbb
1. Nem mindenki akar gyereket. 2. Ne azért jöjj össze valakivel, hogy megváltoztasd.
Meg tudom érteni a barátnõdet!
7-es ez jó! :) Jaja lehet vannak nehéz pillanatok de sok az öröm is! :)
Amikor mellettem ordít a villamoson a babakocsiból akkor én sem szeretem, de ha éppen alszik akkor szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: Nem az utód miatt elsõsorban azért mert nagyon szeretem a gyerekeket. Nem lenne rossz egy saját, viszont kicsit fura számomra, hogy más nem szereti és ez kicsit beárnyékolja a jövõképem
A kérdező hozzászólása: Remélem akkor fog változni a véleménye mert jelenleg nagyon nem bírja õket. . . Mondjuk nem egy tipikus nõies nõ ezért írtam ki a kérdést hátha valaki átélt ilyet esetleg õ maga változott meg. . .
Persze! Fõleg ha elõjön az anyai ösztönök! Csak sok minden kell hozzá! Fõleg egy szeretõ, megbízható társ!
Ez az átok sújt engem is 36 éves férfiként. Nem találok hosszú távra partnert mert nem kell a gyerek. Hiába vannak elvált nõk, ot is nagy részt van már gyerek az extõl...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!