Találatok a következő kifejezésre: 27 éves vagyok és (106 db)

27 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Isten eltiltott ettöl? Vagy esetleg úgy van vele, hogy ez nekem az életben nem jár?

Legjobb válasz: Mindent megtettél annak érdekében, hogy legyen? (Persze,csak ha szeretnél) Jársz eleget emberek közé és társaságba? Nyitott vagy egy kapcsolatra és egyáltalán másokra? Külsõleg, igényességben, ápoltságban minden a helyén van? Ismered magad, önismeret fejlesztése, saját értékeid, jó és rossz tulajdonságaid? Tudod, hogy milyen lányt szeretnél, milyen kapcsolatra vágsz? Csak úgy ötletelgetek, hogy mi az ami rajtad múlik. Ha valami nem sikerül, olyan könnyû Istenre fogni, hogy biztos Õ nem akarja, közben meg egy csomó dolog van, amit mi is megtehetünk az eredmény érdekében. Másrészt pedig mit jelent az, hogy ez jár neked? Ha nincs munkám, akkor Isten a hibás, mert ez jár nekem? Akkor mi az ami "alanyi jogon" jár? Társ, barátok, szuper munkahely, lakás, autó, nyaralás? Ha valami nincs meg, akkor Isten úgy döntött, hogy ez nem jár nekem? Õ eldöntötte és így lesz? Hol az én döntésem, felelõsségem, belefektetett energiám? Ne érts félre, nem rugdalni akarlak és én is hívõ vagyok, csak nem értem, hogy sokan miért kezelik úgy Istent (sokszor én is sajnos), mint egy kávéautomatát, amibe bedobom a százast és rögtön kijön a kávé, mert az jár nekem... Lehet, hogy semmi nem jön, lehet, hog ingyen kapom vagy dupla áron, az is lehet, hogy kávé helyett tea jön:) Ha hiszel benne, bízd már rá, hogy jjót akar neked:) és te is tegyél meg mindent, ami a Te feladatod.

Mindent megtettél annak érdekében, hogy legyen? (Persze, csak ha szeretnél) Jársz eleget emberek közé és társaságba? Nyitott vagy egy kapcsolatra és egyáltalán másokra? Külsõleg, igényességben, ápoltságban minden a helyén van? Ismered magad, önismeret fejlesztése, saját értékeid, jó és rossz tulajdonságaid? Tudod, hogy milyen lányt szeretnél, milyen kapcsolatra vágsz? Csak úgy ötletelgetek, hogy mi az ami rajtad múlik. Ha valami nem sikerül, olyan könnyû Istenre fogni, hogy biztos Õ nem akarja, közben meg egy csomó dolog van, amit mi is megtehetünk az eredmény érdekében. Másrészt pedig mit jelent az, hogy ez jár neked? Ha nincs munkám, akkor Isten a hibás, mert ez jár nekem? Akkor mi az ami "alanyi jogon" jár? Társ, barátok, szuper munkahely, lakás, autó, nyaralás? Ha valami nincs meg, akkor Isten úgy döntött, hogy ez nem jár nekem? Õ eldöntötte és így lesz? Hol az én döntésem, felelõsségem, belefektetett energiám? Ne érts félre, nem rugdalni akarlak és én is hívõ vagyok, csak nem értem, hogy sokan miért kezelik úgy Istent (sokszor én is sajnos), mint egy kávéautomatát, amibe bedobom a százast és rögtön kijön a kávé, mert az jár nekem... Lehet, hogy semmi nem jön, lehet, hog ingyen kapom vagy dupla áron, az is lehet, hogy kávé helyett tea jön:) Ha hiszel benne, bízd már rá, hogy jjót akar neked:) és te is tegyél meg mindent, ami a Te feladatod.
Attól függ, te hogyan fogod fel. Ha úgy vagy vele, hogy az életben minden Isten mûve, te pedig csak éled az általa írt forgatókönyvet, akkor igen. Ha úgy próbálod felfogni, hogy nem véletlen, hogy élsz, szándéka van veled, de a mindennapi életet neked kell élned (pl. az, hogy dolgozol, a te elhatározásod és cselekvésed, nem õ irányít rá), akkor vagy valóban célja van azzal, hogy még nem volt barátnõd, vagy te nem tettél meg érte mindent (hiszen nem várhatsz el mindent tõle). Ha pedig úgy gondolod, hogy Isten csak megteremtette a világot, azóta meg mi éljük azt, akkor egyértelmûen a te hibád - már ha nem örülsz neki. A választás a tiéd...
Szerintem ahelyett, hogy ilyeneken gondolkozol inkább szerezz egy barátnõt! Nem akkora nagy tudomány ám!;)
Isten nem tilt el ettõl senkit, max. a katolikus papokat, de szerintem azokat se õ, hanem az egyház. (ebbe ne menjünk bele...) Miért ne járna Neked is. Annyi a titok, hogy reálisan lásd és mérd fel saját elõnyös és hátrányos tulajdonságaidat, és Hozzád illõ lánnyal próbálj ismerkedni (kor, képzettség, érdeklõdés, külsõ tekintetében) - lásd meg az értéket abban a lányban is, aki elsõre pl. nem a legszebb. És - jótanács - szerintem ne reklámozd, hogy Neked még nem volt, ráérsz azt késõbb bevallani, ha már együtt vagytok. De akkor se muszáj.
Szia ha már Istent hoztad fel én azt tanultam a Bibliából hogy mindenkit szabad akarattal áldott meg és senkinek nem írta meg elõre a sorsát szóval minden csak rajtad múlik. Tapasztalatból mondom nehéz meg szerezni egy lány kegyeit de ha ápolt vagy figyelmes és néha meg leped valamivel beszélgetsz vele akkor nagyobb esélyed van rá. Lényeg ne nyomulj nagyon ne egybõl a szexre koncentrálj hanem a belsõ értékeire a lánynak mert csak akkor fogsz igazán olyan lányt találni aki hosszú távon is hozzád illik. És legyél nyílt új dolgokra. :D Sok sikert kívánnók neked.
Ha ekkora szarbvan vagy akkor Fogj egy 10 ezrest, menj ki a 7 ut vagy az 1 es út de akár a 4 es mellé is mehetsz, Csomó barátnõ ácsorog arrafelé :D Segíts magadon! Isten is megsegít!
Felesleges mindenben istent keresni, lehet csúnya vagy, bunkó, illetlen, vagy csak simán lúzer.
A legtöbb elõttem szólóval nem értek egyet. Te, ugye, Isten kezébe adtad az életed? Akkor csak bízd rá magad! Õ az egyetlen, aki tudja, mi az igazán jó neked. Az a célja, hogy minnél közelebb kerülj hozzá! Attól még, hogy 27 éves vagy, szerintem nem maradtál le semmirõl. És remélem, hogy nem csak a szex az, amire vágysz. Ha Isten úgy akarja, akkor lesz barátnõd, sõt, aki talán a feleséged is lesz. Ne veszítsd el a hited! És üzenem annak, aki az utca sarkokat és a k***ákat emlegette, hogy nem hiszem, hogy a kérdezõ kalandra vágyna...Javítson ki a kérdezõ, hogyha tévednék!
Miért nem fordulsz szakemberhez, egy asztrológushoz például, aki segít megvilágítani a korlátaidat?
elhiszed hogy isten le se sz×rja azt hogy egy hozzád hasonló szerencsétlennek van-e barátnõje vagy nincs? jóég ember kapj már az agyadhoz!!!
Hogy Al Pachinot idézzem abból a bizonyos filmböl: "Nézd de ne érintsd! Érintsd, de meg ne ízleld! Ízleld, de le ne nyeld!" ....
Továbbmegyek -> Lehet hogy Isten elött mindenki egyenlö, de ezen a földön sajnos NEM ! Mi ebböl a tanulság? Ha boldog akarsz lenni, kerülj Isten elé, öt meg csak úgy érheted el ha meghalsz!! De ha kinyirod magad, akkor a pokolba jutsz!!! Kész vicc, mindenképpen szolgálnod kell, aztán vagy jól jársz a végén, vagy jól átvertek és sütheted örökre!!
Ez a szabad akarat ez nagyon jó duma! Bár mondjuk én nem vagyok vallásos!! De megkérdezem a sok Istentisztelöt! Mire mentek a szabadakarattal, ha nem adatik meg a lehetöség? Ez ugyanolyan mint a jog! Jogod van boldogan élni, bárkinek joga van, csak lehetösége nincs rá!!
'isten mondja: "segíts magadon, és én is megsegítelek" ' by: nõvérem:) egyébként isten nem létezik, csak a fejetekben/lelketekben, ha istenben bízol, akkor magadban bízol. és amúgy ha olyan lúzer vagy, h nem tudsz összeszedni egy nõt, akkor ne istent hibáztasd:) arra lennék még kíváncsi h szûz vagy még? mert ha nem, akkor nincs baj, mert amíg van kivel eltölteni kellemesen az idõt, addig minek barátnõ? ;)
Na találtál barátnõt?

27 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Miért kötnek belém az alfahímek a diszkóba, hogy hagyjam békén a hölgyeket amikor hozzájuk se merek odamenni?

Legjobb válasz: Hûha! Úgy látom önbizalom terén te még rajtam is "túlteszel"! ;) Szedd össze magad egy kicsit, hidd el saját tapasztalat, ha te nem hiszel magadban, akkor más sem fog. Fogadd el magad ilyennek és ne azon agyalj, hogy milyen nem vagy. Ha ez sikerül akkor már az állandó negatív elvárások nélkül el tudsz kezdeni fejlõdni. Ne parázz: egy csendesebb értelmes pasi is talál magához illõ társat. 24F

Ismerd meg elõször önmagad és próbálj meg elõször magaddal rendben jönni. Ez az elsõ lépcsõ. Ne másokkhoz akarj igazodni, hanem légy egy szilárd vár férfiként amibe beleillhet egy nõ. Ne akarj egy nõhöz se te idomulni. Ezután légy kedves, hisz a kedves férfi minden másnál fontosabb. Ezért odavannak a nõk. Mert nekünk ilyen férfi kell. Ajánlok könyvet is szívesen. A szeretetnyelvekrõl:Gary Chapman: Egymásra hangolva vagy a A FÉRFIAK A MARSRÓL, A NÕK A VÉNUSZRÓL JÖTTEK AZ IGAZI PÁRKAPCSOLAT KÉZIKÖNYVE Dr. John Gray. Ha ezeket elolvasod sokmindenre magad is rájöhetsz. 22/L
Minden rosszindulat nélkül azt tanácsolom, hogy keress magadnak egy pszichológust, ugyanis eléggé zavarosak a gondolataid. Fõleg az, hogy úgy gondolod, h majd 50 éves korod után fogsz kelleni stb...ne is haragudj de ez eléggé bizarr gondolatvilág. Amúgy ha ennyire önbízalomhíányos és gátlásos vagy , akkor sztem a diszkó abszolút nem az a hely ahol majd egyszer találnál egy barátnõt, inkább vmi nyugisabb helyen próbálkozz. De elõbb tegyél rendet ÖNMAGADBAN !!
Hûha! Úgy látom önbizalom terén te még rajtam is "túlteszel"! ;) Szedd össze magad egy kicsit, hidd el saját tapasztalat, ha te nem hiszel magadban, akkor más sem fog. Fogadd el magad ilyennek és ne azon agyalj, hogy milyen nem vagy. Ha ez sikerül akkor már az állandó negatív elvárások nélkül el tudsz kezdeni fejlõdni. Ne parázz: egy csendesebb értelmes pasi is talál magához illõ társat. 24F
Szerintem igyál kicsit a diszkó elõtt :) ) De tényleg, mi ez, hogy beléd kötnek?! Úgy megnéznélek, hogy mégis miért ilyen nagyon nagyon 0 NULLA az önbizalmad! Szerintem itt a gond. Hiába a négy szakma, az érettség, a ház... a nõk mindennél jobban utálják, ha egy ffinak nincs önbizalma... Legalábbis ezért van az, hogy a kifejezetten ronda, de jó beszélõkéjû pasikra tapadnak a csajok! 24/L vagyok. Megjegyzem én két komoly kapcsolatomat köszönhetem a diszkóknak és nem vagyok [email protected]ós k.rva sem... Persze nem a cicababákhoz kell odamenned szerintem, hanem hús-vér normális lányokhoz, mert olyanok is vannak ott. Bár, én már nem járok, kinõttem belõle. De gy évben 1x még megyek, és nem csak qvákat látok.
Amúgy az nem igaz, hogy lehetetlen, én a barátomat egy discoban ismertem meg és már 3 éve együtt vagyunk. De tény, hogy mostanában elég sok tizenéves van, ezért érdemes inkább "beûlõs" helyeket választani, ahol inkább huszonévesek vannak többségben. Szerintem legyél egy kicsit magabiztosabb, és próbálj kezdeményezni, ne add fel. Hidd el elõbb utóbb megtalálod az igazit, csak próbálkozz.
Szemezz a lányokkal, abból sokminden kiderül, hogy van-e esélyed. Egy kis sport, növelhetné az önbizalmad. De ha látják, hogy félsz tõlök akkor semmi esélyed. A lányok azt a pasit szeretik akinek van kiállása.
ne a diszkóban keress csajt ott csak szopós [email protected] találsz meg mi az hogy alfahím? senkinek nincs ráírva a homlokára hogy õ az isten... kicsit kapd össze magad! legyen tököd! és használd!:) ha nem vagy elég magabiztos egy kis piával rásegíthetsz de ne hullarészegre igyad megad csak amolyan bátorításképpen guríts le pár felest és hajrá!!!!! egyszer vagy fiatal amit ugyérzem kicsit elpazaroltál!!!
discoban lehet ismerkedni a barátnõmet ott ismertem meg 2, 5 éve és együtt vagyunk azóta. amugy vagányabb meg flegmább a partyhelyen
Azért, mert tudják, hogy "alfahímként" tekintesz rájuk, így megtehetik veled. Barátnõt diszkóba amúgy is szerintem szinte lehetetlen szerezni.
A kérdező hozzászólása: Én azt vetten észre, tõlem minden férfitársam jobb még a legszakadtabb csöves is, pedig érettségivel és 4 szakmával rendelkezem, és van egy saját lakásom. És ha ennyi ideig nem volt barátnõm, akkor a lányok azt gondolják hogy: "akkor ne is legyen mert biztos hogy gáz. velem biztos nem". A másik bajom, hogy visszahúzódó vagyok és a sok kudarc után már nem látom eséjét hogy lesz barátnõm az életben. Attól félek késõi korban fogok kelleni nekik pl. 50 évesen mert tudják hogy ez a pali már nem tud szexelni.
Kedves, azt hiszem, az önbizalomhiány mellett sok tévképzeted van arról, hogy gondolkodnak az emberek, hogy éreznek, mi mozgatja a kapcsolataikat. Mit érdekli egy nõt, hány szakmád van és van-e lakásod? (ez késõbb válhat érdekessé, de nem az ismerkedés pillanataiban a diszkóban!) Ha belédkötnek az alfák, vajon miért azzal, hogy "hagyd békén a hölgyeket"? Az a tapasztalatom, hogy sok esetlen, önbizalomhiányos, visszahúzódó férfi nagyon kellemetlen módon tud közeledni, mégpedig ne bunkóságból, hanem mert egyszerûen ahogy nem tiszteli önmagát, nem tisztel másokat sem. Nagyon sok ilyen fiúval az az érzésem, mintha úgy tekintene ránk, mint egy tál gusztusos ételre, és nem érti, ha másoknak jut, neki miért nem. Nos, másoknak azért jut, mert segítenek fõzni és mosogatni, és közbelehet velük hülyéskedni, a tál étel pedig nem a másik ember, hanem amit a másikkal közösen költenek el. Azt javaslom, beszélgess sokat emberekkel, csak úgy, bármirõl, hogy kicsit megismerd, milyen rugóra jár az agyuk, olvass, képzeld magad a férfi helyébe, a nõismerõseidet képzeld el a nõi szereplõként, látogass olyan netes fórumokat, ahol ilyen témákról is lehet beszélgetni és így tovább... Nem tartok sokat a pszichológusokról, de egy kivételesen jó pszichológus is sokat tudna segíteni, ha más módszer már nem.
hmm.végigolvastam mindent....és arra jutottam hogy kell egyáltalán neked nõ ? Mert én is így vagyok és én magammal kapcsolatban arra jutottam hogy kell a [email protected], már bocs.
Ne legyetek szánalmasak. ha nem jön össze egy nõ, és azt mondod kell a f.sznak, az kicsit vicce shiszen te magad irtad, hogy nem tudsz felszedni senkit, akkor ne jtászál sértõdött gyereket. Kérdezõnek: nem akarlak megbántani de az iylen önbizalomhiányos, hisztis férfiakat már a szagukról fleismeirk szinte a nõk.elõször magadat kéne rendbeszedned, elhinned, hogy vagy te is ugynaolyna jó mint az összes többi férfi rajtad kivül, nyitni mások felé, nem magadba fordulni. Tudom hogy ez nehéz, de hidd el nagyon megváltozik rolad akép ha ezek rendben vannak.Amugy diszkóban nemhiszem hogy túl komolya kpcsaoltokra lehet szert tenni. ÉS merjél odamenni, szerezz valami hobbit magadnak, járj el ide oda beszélgess a lányokkal és küzd le a gátlásaidat.

Miota nem szedem az antibebit (kb.3 eve) altalaban 32 napos ciklusaim voltak. Most ketszer egymas utan több mint 40 naposra nyult.27 eves vagyok, es lehet hogy hormonzavaros?

Babat szeretnenk, de nem jön mar több mint fel eve, pedig mindent pontosan megfigyelek. Tulsullyal is küszködök. Lehetnek ezek a problemak egymassal összefüggesben? A stressz egyelöre nem kinoz, altalaban eleg nyugis az eletünk. Nem ertem a testemet, most igazan minden idealis lenne a gyermek fogadasara...anyagiak, lakas, parkapcsolat nem is lehetne jobb. Emnber tervez...

Legjobb válasz: Szia!Elõs lépés: ne aggódj!!!!Hormonzavar?Dehogy is!!Nekm úgy jött meg hogy egy ciklust mindig kihagyott !Aztán visszaállt minden hónap 24.re!Nekem is van jócskán túlsúlyom és lám már a 33 hétben vagyunk!Lazits! Puszi

Szia!Elõs lépés: ne aggódj!!!!Hormonzavar?Dehogy is!!Nekm úgy jött meg hogy egy ciklust mindig kihagyott !Aztán visszaállt minden hónap 24.re!Nekem is van jócskán túlsúlyom és lám már a 33 hétben vagyunk!Lazits! Puszi
Sok minden lehet. De szerintem egy hormonvizsgálatot kérhetsz a dokidtól, abból nagyon sok minden kiderül. Mert lehet, h a tabi kavar be. Nem akarlak riogatni, de én 3 hónapja hagytam abba, mi is babát szeretnénk, és fejfájásos, édességzabálós rohamaim vannak, ezt is egy hormon okozza, híztam is tabi nélkül... De orvosolható, pár hónap és rendbejövök. Úgy szerintem lépj akcióba, max azt mondják, h minden rendben!

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy visszatérő genitális herpesz megelőzésére mit javasolna? 27 éves vagyok, és a legelső kialakulását a cukorbetegségemmel kapcsolták össze, de ugye akinél egyszer ez előfordult, annál várható a rendszeres kiúj

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy visszatérő genitális herpesz megelőzésére mit javasolna? 27 éves vagyok, és a legelső kialakulását a cukorbetegségemmel kapcsolták össze, de ugye akinél egyszer ez előfordult, annál várható a rendszeres kiújulás, sajnos. Ami nálam kétszer meg is történt azóta. Válaszát előre is köszönöm. Erzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A herpesz tüneteinek megjelenése az immunrendszer aktuális állapotára, adott esetben meggyengülésére, stresszhelyzet kialakulására utalhat. A megelőzésre célzott készítmény nem áll rendelkezésre, de a fentiek figyelembevételével, az immunrendszer erősítése és a stressz lehetőség szerinti csökkentése közvetve hozzájárulhat a kiújulások megelőzéséhez is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A herpesz tüneteinek megjelenése az immunrendszer aktuális állapotára, adott esetben meggyengülésére, stresszhelyzet kialakulására utalhat. A megelőzésre célzott készítmény nem áll rendelkezésre, de a fentiek figyelembevételével, az immunrendszer erősítése és a stressz lehetőség szerinti csökkentése közvetve hozzájárulhat a kiújulások megelőzéséhez is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni mert már lassan 10 éve nem menstruálok. Jelenleg 27 éves vagyok és pcot állapítottak meg és azt mondták, hogy ezt hormonálisan lehet kezelni. A háziorvosom elküldött vérvételre és amikor vissza jött az eredmé

Kedves Doktor Úr! Szeretném a véleményét kérni mert már lassan 10 éve nem menstruálok. Jelenleg 27 éves vagyok és pcot állapítottak meg és azt mondták, hogy ezt hormonálisan lehet kezelni. A háziorvosom elküldött vérvételre és amikor vissza jött az eredmény kiderült, hogy pajzsmirigy alul működésem van és mellette az kiderült az is, hogy hiperprolakténiám is van. Ezért kérem Doktor Úr, hogy eshetek teherbe meg, hogy van-e rá olyan szer amitől nem hízok és nem rombolja az egészségemet.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A pajzsmirigyproblémákra van megoldás, de ehhez fel kell keresnie egy endokrinológiai rendelést! Amennyiben ott kivizsgálják és kezelik, gyermeket is tud majd vállalni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A pajzsmirigyproblémákra van megoldás, de ehhez fel kell keresnie egy endokrinológiai rendelést! Amennyiben ott kivizsgálják és kezelik, gyermeket is tud majd vállalni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy visszatérő genitális herpesz megelőzésére mit javasolna? 27 éves vagyok, és a legelső kialakulását a cukorbetegségemmel kapcsolták össze, de ugye akinél egyszer ez előfordult, annál várható a rendszeres kiúj

Tisztelt Doktor Úr! Szeretném megkérdezni, hogy visszatérő genitális herpesz megelőzésére mit javasolna? 27 éves vagyok, és a legelső kialakulását a cukorbetegségemmel kapcsolták össze, de ugye akinél egyszer ez előfordult, annál várható a rendszeres kiújulás, sajnos. Ami nálam kétszer meg is történt azóta. Válaszát előre is köszönöm. Erzsi

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A herpesz tüneteinek megjelenése az immunrendszer aktuális állapotára, adott esetben meggyengülésére, stresszhelyzet kialakulására utalhat. A megelőzésre célzott készítmény nem áll rendelkezésre, de a fentiek figyelembevételével, az immunrendszer erősítése és a stressz lehetőség szerinti csökkentése közvetve hozzájárulhat a kiújulások megelőzéséhez is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A herpesz tüneteinek megjelenése az immunrendszer aktuális állapotára, adott esetben meggyengülésére, stresszhelyzet kialakulására utalhat. A megelőzésre célzott készítmény nem áll rendelkezésre, de a fentiek figyelembevételével, az immunrendszer erősítése és a stressz lehetőség szerinti csökkentése közvetve hozzájárulhat a kiújulások megelőzéséhez is. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

27 éves vagyok és sokszor elfelejtek dolgokat. Szedhetek cavintont? Ha igen mennyi ideig?

Legjobb válasz: A memória javítására jó a lecitin és a Flavogárd, valamint a Ginkó Bilóba is. A cavintont is szedheted, ha orvos javasolja.

A memória javítására jó a lecitin és a Flavogárd, valamint a Ginkó Bilóba is. A cavintont is szedheted, ha orvos javasolja.
Igen , elõször egy labor kellene. A vérszegénység tünete is lehet, valamint akár a pajzsmirigy alul mûködés is tud ilyen tünetet okozni. Ha minden rendben, akkor elõször a ginko bilobát javasolnám pár hónapig, ha ez nem jön be akkor a Nootropil tablettát, hisz még fiatal vagy. A Cavintont majd 60 éves korodban.Nem hiszem , hogy érszûkületed lenne. De elõször ki kell zárni az elõzõleg felsorolt betegségeket.
Mielõtt gyógyszert, vagy bármit elkezdesz szedni, érdemes lenne kideríteni, hogy mi okozza a memória zavart.Lehet kialvatlanság, vagy valamilyen hiánybetegségnek is a tünete.Érdemes lenne egy laborvizsgálatot kérni, abból sok minden kiderülhet.

Ha most 27 éves vagyok, és nincs a láthatáron olyan férfi, akitől gyerekm lehetne, akkor nekem már nem is lesz gyerekem?

30 fölött nem merném vállalni a szülést, de csak házasságban szeretnék szülni amihez kell valaki akivel szeretjük egymást meg néhány év.Akkor most fogadjam el, hogy így alakult? Eddig én nem akartam, de megismertem, milyen érzés, ha akarok valakit?l gyerekeket. Most össze vagyok zavarodva és úgy érzem, kifutottam az id?b?l és nagyon szomorú vagyok és félek hogy ezentúl úgy is maradok...

Legjobb válasz: Figyelembe véve a mai "módit" abszolút-e idõben vagy még.Ez csak egy korai kapuzárási pánik.

Figyelembe véve a mai "módit" abszolút-e idõben vagy még.Ez csak egy korai kapuzárási pánik.
Hát akkor majd szülsz 30 fölött, manapság már inkább az a ritka, aki 25 alatt szül. Nem vagy elkésve, tudod, hogy mit akarsz, így keress párt, ne vesztegesd az idõd olyannal, aki nem akar házasságot és gyereket. Az elkeseredés pedig nem vezet sehová. 24/N
Simán lehet még gyereked és simán találhatsz még megfelelõ pasit magadnak aki szeretni tudsz. Csak azért gondolom nem kell pasi h gyereked lehessen ugye?? Ismerkedj menj el mindenfelé ahová csak lehet..
Ne pánikolj, ha minden kötél szakad, kiraksz egy kérdést, hogy donort keresel, jelentkezni fényképpel üzenetben aztán hirtelen lesz itt vagy 30-40 jelentkezõ.
Kérdezõ. Teljes családot éltél vagy édesapáddal elvált esetleg? Nem érted miért kérdem de kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: ezt az utolsót bocs de nem értem.
A kérdező hozzászólása: Teljes családban éltem.
A kérdező hozzászólása: a 16:16-ost nem értem
Arra kíváncsi, hogy elváltak-e a szüleid, és ha igen, hány éves korodban.
A kérdező hozzászólása: Teljes családban éltem, most is együtt vannak a szüleim.
Minden bizonnyal lesz párod, akivel majd családot alapíthatsz. Csak járj el ide-oda, és úgyis valakit elébed sodor a sors. A saját helyzetemet már nem tudom ilyen derûsen szemlélni, mivel mostanság csak kudarcélményeim voltak párkeresés terén. Egy ideje már engem is foglalkoztat a családlapítás téma, egyre jobban elvagyok a kiskrapekokkal. Többre becsülném, ha egy értelmes nõt találnék, akivel lehet is jövõt tervezni, mint egy sima kapcsolatot, amibõl vagy kisül valami, vagy nem. Szóval sok szerencsét! 27/F
Nem azzal van a gond, hogy az emberek 30 fölött szülnek hanem, hogy teljesen alkalmatlanok sokan nem csak a gyermekvállalásra de még a párkapcsolatra is. Szörnyû nézni az emberek arcát az utcán, látszik a saját nyomoruk, a boldogtalanság. Elõször önmagát kéne az embernek elfogadni mert én biztos, hogy nem szülnék annak a nõknek aki azért akar, hogy megfeleljen a mai kor elvárásának.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem úgy szeretnék gyereket, hogy nekem legyen, inkább úgy gondoltam, hogy családot! Teljes családot, apa, anya, gyerekek...
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkienk. Nem, sajnos, akinél felmerült ez az érzés, nem megfelelõ... Szomorú vagyok miatta, de legalább idõben derült ki. Engem egyébként az átlagosnál kevésbé érdekel a külsõ, számomra a legfontosabb a mindennapok békéje, a sok szeretet és ilyesmik. Jó lenne, ha tudnám úgy érezni, hogy nem vagyok öreg... Még egyszer köszi szépen!
én 27 vagyok és 1 hónapja van párom, nem is tervezek gyereket a kövi 5 évben ha akarok egyáltalán, nem értem az elkeseredettségedet nem vagyunk öregek vagy ilyesmi :D
Talán észre kéne venni a nem annyira jóképû pasikat is, és találnál olyat, aki alkalmas a dologra.
spermabank.
Ja, és ami a legfontosabb, ne görcsölj rá a témára, mert azt megérzik a pasik, és mind messze el fog kerülni! :)
Nem értem, miért nem akarsz 30 éves korod után szülni. Nincs abban semmi gond! :) Kár emiatt lemondanod a gyermekvállalásról! És az a valaki akitõl Te szeretnél gyereket, az nem szeretne Tõled?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nem is tudom, mi van velem, de lehet h tényleg kapuzárási pánik... :S
*családalapítás (a családlapítás kicsit hülyén hangzik :) )

27 éves vagyok, és még nincs babám. Lesz valaha?

Áprilisban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és most már 3.hónapja megjött rendesen, de nem mindig 28 napra.Hozzáteszem, hogy sosem volt rendszeres a menszim, és túlsúlyos vagyok. Most legutóbb 3 napot késett, de az els? 4 napban szinte alig volt valami. Aztán több lett, és majdnem egy hétig tartott. El?tte 1 héttel nagyon rosszul voltam (hányinger, szédülés). Most megint rosszul vagyok ugyanúgy, pedig még egy pár napja múlt el...A cicim nem fáj, néha szurkálgat meg viszket, de a hányinger nem múlik, és olyan fura hányás utáni ízt érzek a torkomban.

Legjobb válasz: Bocs, de ezt most nem értem: évek óta próbálkoztok vagy csak áprilisban hagytad abba a fogamzásgátlót?

Bocs, de ezt most nem értem: évek óta próbálkoztok vagy csak áprilisban hagytad abba a fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: Évek óta nem védekeztünk a volt férjemmel (tavaly októberben váltunk el). Decemberben összejöttem párommal, és úgy döntöttünk, hogy nem kellene még baba egy friss kapcsolatba, és elkezdtem szedni a gyógyszert. És most áprilisban hagytam abba.
Szia! Én azt javasolnám neked, menj el nõgyógyászhoz, és kérj egy alapos vizsgálatot! Végülis ennyi év után már a doki sem háríthat el azzal, hogy "türelem"... Nekm sem volt rendszeres a mensim sosem, csak míg nem akartam babát, egyik orvos sem foglalkozott ezzel komolyan. És most, hogy fél éve lassan, hogy elindult a baba-projekt, elmentem egy új orvoshoz, tiszta lappal indulok... Csinált hormonvizsgálatot, ami sima vérvétel, és kiderült, hogy a nemi hormonjaim rendben vannak, de meg lett a rendszertelen mensi oka is: alulmûködik a pajzsmirigyem. Ezt egyszerû hormonpótlással meg lehet oldani! Szóval, érdemes elmenni, mert ha más nem derül ki, az legalább igen, hogy az ember lányának semmi baja sincs, és csak idõ kérdése, hogy jöjjön a baba. Én örülök, hogy idõben léptem, és kiderült a baj, nemsokára kezdem a kezelést. Ja, és én is mindig dundi voltam, akármennyit ettem, nem ment le, vagy csak vért izzadva... Ne aggódj, biztosan lesz babánk, csak tényleg tegyünk meg érte mindent! :)
Szióka! Én 29 éves vagyok és még nincs babám, pedig nagyon szeretnénk már mi is.Kb. 6 hónapja próbálkozunk de még nem sikerült. Nekem sajnos a fõiskola miatt fel kellett mondani az álmaimat, de már végeztem, úgyhogy mindent beleadunk amit csak lehet. Ne add fel, én sem teszem.
szia, én is 27 vagyok, csak én tavaly áprilisban hagytam abba a gyógyszert.nekem sosem volt rendszeres a mensim, így mikor abba hagytam egyre jobban kitolódott és decemberben már meg se jött!azt hittük baba, de sajnos nem.azóta nem volt spontán mensim, csak gyógyszeres!elkezdtem járni orvoshoz, és kiderült pco-m van.tehát nem sok esély van a spontán terhességre, minden segítség nélkül!azt javaslom, minél elõbb fordulj orvoshoz!szerintem neked is van valami gondod, a leírtak alapján.

27 éves vagyok és külföldön élek. Jönnek barátnöim és gondoltam hozatok ki magyar könyvet. Mit olvassak?

Olyanokat olvastam hogy Davinci Kód, vagy Harry potter, vagy Egy gésa emlékiratai. úgy mond ezeket a best sellereket olvastam ilyesmi érdekes új best seller érdekelne, vagy valami érdekes könyv. romantikus is lehet de ne olyan ami úgy kezdödik jött a herceg fehér lovon.

Legjobb válasz: Merle Francia História. Ez az elsõ kötete egy (eddig) 13 kötetes sorozatnak. Nekem nagyon bejött az egész sorozat. http://www.ekultura.hu/mutat.php?id=3142

Merle Francia História. Ez az elsõ kötete egy (eddig) 13 kötetes sorozatnak. Nekem nagyon bejött az egész sorozat. http://www.ekultura.hu/mutat.php?id=3142
Örkényi István Tóték Szerintem jó kis könyv én már elolvastam és tetszett :)
Szia! A "magyar" könyv alatt magyar nyelven íródottat értesz, vagy az író legyen magyar? ... Szerintem ha Magyarországról kapsz könyvet, mindenképpen olyat kérj, amit magyar író írt, és külföldön egyáltalán nem vagy csak nehezen vagy egyáltalán nem juthatnál hozzá. Magyar írók közül Szabó Magdát ajánlom például (bár igaz, hogy õ külföldön is népszerû, tehát valószínûleg ott is hozzájuthatsz a könyveihez, ahol élsz), tõle különösen az Abigélt.
Vujity Trvtko:Pokoljárás például vagy Frei Tamás: Egy riporter naplója.Mindkettõ lebilincselõ!Persze más szemszögbõl...
Én ajánlom még neked:- Tisza Kata: Magyar pszicho - Halálos tavasz (sajnos elfelejtettem az iróját)
Zilahy Lajos a Halálos tavasz írója. Én ajánlok neked egy könyvet: A. Dumas: Egy orvos feljegyzései. 4 kötetes, tehát el leszel vele egy darabig. Én nagyon sokszor olvastam, szinte le sem lehet tenni!!! Van benne történelem (a francia forradalom idején játszódik), szerelem, egy kis misztikum, egyébként nagyon cselekményes - csodás könyv!! Szerintem csak antikváriumban szerezhetõ be. Jó olvasást!
Most jelentek meg nagyon jó pszichológiai témájú könyvek, pl.: Szendi Gábor: A nõ felemelkedése és tündöklése, vagy Csernus doktornak A nõ c. könyve. Vagy ott vannak a Popper Péter, vagy a Müller Péter könyvek. Érdekesek, és sokat lehet tanulni belõlük.
Én Vavyan Fable írónõ könyveit javaslom. Fõleg a Halkirálynõ és a Vis Major sorozatát. Véleményem szerint minden benne van, ami egy jó könyvhöz kell: humor (én jegyzetelgetni szoktam egy egy jó poént, az ismerõsök nagyon harapnak rá :) ), romantika, szerelem, harc az ellenséggel, rengeteg érzelem, és még több humor (amolyan térdcsapkodós :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!