Találatok a következő kifejezésre: 27 éves vagyok, (195 db)

Hany gyermeked van 27 evesen (vagy volt, ha mar elmultal 27)?

Mennyi idos a legnagyobbik, ha mar tobb gyermeked van?

Legjobb válasz: 27 évesen 5 éve voltam házas, akkor a fiam 2 éves, a lányom 1 éves volt. (szerintem fontos tényezõ, hogy volt lakásunk, pénzünk, munkánk, diplománk.) Miért érdekel?

27 évesen 5 éve voltam házas, akkor a fiam 2 éves, a lányom 1 éves volt. (szerintem fontos tényezõ, hogy volt lakásunk, pénzünk, munkánk, diplománk.) Miért érdekel?
27 évesen 8 éve voltunk együtt, gyermekünk még nem volt. Akkor voltunk pont az építkezés kellõs közepében. Azóta elkészült a házunk, megszületett a kisfiunk és májusra várjuk a kistesót. Most vagyok 33.
27 évesen 5 éves kislányom volt, ma már õ 26 éves.
27 évesen még a férjemmel sem ismertük egymást és gyerekem sem volt. Mindez 28 évesen következett be: elvett feleségül, majd terhes lettem, majdnem 29 évesen szültem az elsõt. Azóta 31 vagyok és van még egy gyerekem.
27 évesen 2 gyerekem volt. 22 évesen az elsõ, 26 évesen a második született meg.
27 évesen 8 éve voltunk együtt a párommal, 1 éves volt a lányunk, és most várjuk a tesót(nemét még nem tudjuk 23 hetes kismami vagyok).28 és fél éves leszek mire megszületik a tesó.
27 évesen már mindhárom gyerekem meg volt, a férjemmel már 12 éve együtt voltunk. A nagyobb lányom 9 éves, a fiam 7, a kisebbik lányom pedig 3.
Szia! 27 vagyok. 11 éve vagyunk együtt a férjemmel. A fiam 23, a lányom 1, 5 hónapos. Neked?
27 évesen 3 volt már. 6 éve voltunk házasok. A legkisebb születése után 6 héttel meghalt a férjem.
csodálatos, hogy 27 évesen 11 éve vagy együtt a pároddal. Én 18 vagyok és 2éve és 7 hónapja vagyok a párommal, úgy érzem sosem lesz vége. Bár sokan nevetnek, hogy úgysem maradhatunk egymással ilyen fiatal kortól, de látom vannak élõ példák rá. Gratula nektek:)
Hû basszus utolsó elõttinek: Részvétem! Nem lehetett/lehet könnyû:(
Elsõ vagyok. Az én baráti körömben (30 évesek vagyunk már) senkinek sincs még gyereke. Még az "igazi" sincs meg. 24 évesen még nagyon szépnek és nagyon fiatalnak éreztük magunkat, én akkor lettem terhes, õk még buliztak. Más a beérés ideje... Viszont ami furi, hogy akkor még fiatalnak gondoltak sok helyen (nénik állítottak le az utcán, hogy enyém-e a gyerek, vagy a kistestvérem :-O ), most meg 30 évesen a saját diákjaim is "vén tyúknak" tekintenek, és kb. természetesnek veszik, hogy családom van :-O Pedig nem öregedtem sokat, csak úgy látszik szembeötlõtt a különbség mondjuk 25 és 30 éves nõk között, mint 35 és 40....
Pont 27 évesen szültem az elsõ gyermekünket. Még kicsi, nincs testvére, de szeretnénk. A férjemmel 5, 5 éve vagyunk házasok, de 12 éve vagyunk egy pár.
Óóóóh istenem, a 3 gyerekes anyukának részvétem, elsírtam magam, szörnyû lehet nekik, nagyon sajnálom! 27 évesen szültem elsõ gyermekünket, amikor már 7 éve éltünk együtt a párommal, aztán 30 éves voltam a kistesó születésekor, most 32 vagyok, gyerekek 1 hónap múlva lesznek 5 és 2 évesek(10 nap eltéréssel)
2004ben házasodtunk össze, akkor a férjem 24 én 23éves voltam.27évesen szültem a nagyobbik gyermekem, aki most 26hónapos.a pici meg 7hónapos.
Szia! 27 évesen 2 gyerekem volt, 20 évesen született a nagyfiam, aki pont ma 10 éves. 25 éves voltam mikor a lányom született. 12 éve vagyok együtt a férjemmel, van saját házunk, autónk. 30 éves vagyok most, és 3 gyönyörû gyermekem van, hiszen 2009.decemberében megszületett az én legkisebb fiam.
Sajnálom azt a válaszolót, aki elvesztette a férjét, részvétem! :( 27 évesen (most vagyok ennyi) vagy egy 11 hónapos tünemény kislányunk, van saját autónk, saját házunk, 8 éve vagyunk együtt. Még nem voltam 27 éves amikor született. De szeretnénk neki kis tesót hamarosan. Szeretnénk, ha nem lenne sok korkülönbség köztük, remélem õ is hamar összejön nekünk! Boldog új évet kívánok és minden jót, boldogságot az új évre!
Nekem 27 évesen csak az álmom volt, hogy de jó lenne összeköltözni a párommal, és de jó lenne, ha gyereket akarna tõlem... de nem így történt, szétmentünk. Mostani páromat 29 évesen ismertem meg, aztán belevágtunk egy házvásárlásba, és 34. életévem felé érve lett babánk. Áprilisban leszek 35 (párom 38), és 15 hónapos a kisfiunk. Hogy lesz-e még egy?? Az még a jövõ zenéje... Elõbb vissza kell mennem dolgozni, hogy anyagilag kicsit összeszedjük magunkat, aztán meglátjuk.
22:52-es vagyok. Pedig nálunk ez volt a helyzet pont. Elõtte akartunk utazgatni (hálistennek beutaztuk a világot nagyjából), akartunk építkezni, autót, és karriert. Miután "kiéltük" magunkat (de csúnya szó ez), utána jött a gyerkõc. Én nem bántam meg, hogy így csináltuk anno :)
27 évesen még tervbe sem volt a gyerek nálunk, pedig akkor már 8 éve együtt voltunk. 35 évesen szültem. :)
A kérdező hozzászólása: Most hirtelen atgondoltam. Kepzeljetek el, hogy egy eleg nagy barati tarsasagbol a parom egyetlen egy baratjanak van gyermeke. O 31 eves, de azert vallaltak most babat, mert a parja 10 evvel idosebb, ha most nem szult volna, akkor kesobb mar nem tud. Es tenyleg ennyi, senki mas nem var babat jelenleg, nem is terveznek gyermeket rovid idon belul, vagy csak nem mondjak el. Sokan pedig hosszu ideje parkapcsolatban elnek, sokan meg keresik az igazit. Es nem kis tarsasagrol van szo, mert a ferjemnek rengeteg ismerose van, ahogyan nekem is, mert tobb munkahelyem volt, meg a foiskolarol is eleg sok baratom maradt.
Nekem még nincs gyermekem, de nagymamámnak 27 évesen született meg az elsõ lánya (majd 29 évesen a második, és egyben utolsó), anyukámnak pedig 27 évesen már 2 gyermeke volt, egy 6 éves fiú, és egy 7 éves lány. :)

Mennyi szabadság jár, ha visszamegyek dolgozni? 27 éves vagyok, egy gyermekem van, aki 2010. szeptemberben született. Akkor kezdtem meg a tgyást.

Legjobb válasz: A 2010-es évben mennyi szabadságot vettél ki? Alapból a tgyás idejére és a gyed elsõ fél évére jár már a szabi, de mivel a te gyereked a jogszabályváltozás elõtt született, neked még a gyed elsõ évére jár a szabi. 27 évesen 21 napod van, ez összesen kb. 31 napot jelent + ami még bentmaradt. A 31 nap az 6 hét és 1 nap szabi.

A 2010-es évben mennyi szabadságot vettél ki? Alapból a tgyás idejére és a gyed elsõ fél évére jár már a szabi, de mivel a te gyereked a jogszabályváltozás elõtt született, neked még a gyed elsõ évére jár a szabi. 27 évesen 21 napod van, ez összesen kb. 31 napot jelent + ami még bentmaradt. A 31 nap az 6 hét és 1 nap szabi.
A kérdező hozzászólása: Köszi, kb én is így gondoltam. 2010-ben az összeset kivettem. De gondolom még jár a 2 nap pótszabadság, ill. ha visszamegyek dolgozni akkor kb még 6 nap idõarányos szabi is, ugye?
Igen, viszont ha 2010-ben az egész évre járót kivetted, akkor a tgyás idejére csak 3 és fél hónappal kevesebb szabi jár, mert a 2010-es évben azt is kivetted, ami a 2010-es tgyásra jár alapesetben. És igen, jár a kicsi utáni két nap is.

Annyi mindent lehet ma hallani, hogy mikor jöjjön a baba. Én 27 éves vagyok, nem vagyok elkésve?

Legjobb válasz: Szia! Én 28 éves vagyok, és 10 éve élek párkapcsolatban! Most tudom elmondani, hogy megvan mindenünk ahhoz, hogy jöjjön a baba! Már annyira szeretném, és a jó, hogy nem csak én hanem a párom is! Miért lennél elkésve? Ha gondolod írj priviben! "Beszélgethetünk" ha gondolod!! :)

Szia! Én 28 éves vagyok, és 10 éve élek párkapcsolatban! Most tudom elmondani, hogy megvan mindenünk ahhoz, hogy jöjjön a baba! Már annyira szeretném, és a jó, hogy nem csak én hanem a párom is! Miért lennél elkésve? Ha gondolod írj priviben! "Beszélgethetünk" ha gondolod!! :)
na én meg 18 vagyok és már ugy érzem elvagyok késve.
Én 25 éves leszek az idén 3éve élek házasságan és már nagyon szeretnék egy babát, de sajnos eddig még nem jött össze.Szerintem nem vagy elkésve!
Szia, 25 éves vagyok, 5 hónapos terhes és az 5 éves párkapcsolatomban a párom már a 2. év után szeretett volna babát.Azért nem hiszem, hogy el vagy késve, mert nekem 1.5 évvel ezelõtt a gyerek hallatán szinte rossz érzésem volt.Még nem voltam felkészülve.Furán hangzik, de egyszer csak úgy keltem fel, hogy éreztem itt az idõ...És lám, akkora boldogság és meghittség van köztünk hál' istennek amit soha nem is gondoltam.Elnézem sokszor szegény kismamákat akik nem is akarták a babát még de bevállalták valami miatt, és nem tudják élvezni ezt a csodálatos örömöt.Napról napra nagyobb és különlegesebbnek tartom az egész folyamatot.Valaki 20 évesen valaki 35 évesen érik meg a gyerekre.Persze az sem 100%, hogy akinek van az érett is rá.Tehát csak azért, mert nem akarsz"elkésni" ne vállalj babát, csak ha igazán szívedbõl szeretnéd.... 20 hetes kismami
Szia! Én idén majdnem 29 leszek, mire szülök.Nem vagy elkésve, az a jó hogy kivártátok amíg lelkileg, anyagilag, és mindenhogyan fel vagytok készülve rá.Ez a szerencsés.Én is valahogy most érzem magam felkészülve rá.na persze anyagilag nem ehészen, szerintem sosem lesz arra teljesen az ember rákészülve, de az hogy érettnek érzem magam , és tudom jó anya leszek, ez a legfontosabb.És nálad is, minden jót , és sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Olyan aranyosak vagytok, köszönöm a válaszokat!
En 30 vagyok. Szerintem sem vagy elkesve. A fonokom felesege 22, augusztusra varjak a babat. Szerintem korai neki szulni, mivel teljesen kesz van attol, hogy terhes. Unja, es elege van abbol, hogy nem ihat es semmit sem csinalhat. Remelem iden pocakkal ulok en is a karacsonyfa ala!
Szia! Én 22 leszek, de már régóta álmodom a babáról, férjemmel(25) most kezdtünk el próbálkozni. Én úgy érzem, hogy már érettek vagyunk a picihez:) De abszolút nem vagy elkésve... Sok sikert:)
En tavasszal leszek 26, parom 28, oszre jon a baba. A barati tarsasagban nagyon orulnek nekunk, de csodalkoznak is, azt mondjak, meg boven evekre vannak a csaladalapitastol. Semmivel nem vagy elkesve :)
Szia! Én 35 éves vagyok 14 éves párkapcsolatban élek 1 éve próbálkozunk kisbabával.
Szia! Én 30 éves vagyok és egyáltalán nem érzem úgy, hogy elkéstem volna, sõt inkább azt érzem, hogy ennyi idõsen vagyok felkészülve arra, hogy családom legyen és felelõsséget tudjak vállani egy kicsiny életért. Üdv. 34. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Szia! Én 11 éve vagyok a férjemmel, 7 éve vagyunk házasok.Csak most éreztem azt, hogy felkészültünk a szülõi feladatokra.De mégis olyan furcsa amikor 20 éves kismamák írnak ide.Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mi lett volna, ha 20 évesen születik gyerekem.Bár szerintem akkor még teljesen éretlen voltam hozzá!
sziasztok, én 23 éves vagyok, és most szeretnék újra teherbe esni, de nem igazán sikerül... Már van egy 4 éves kislányom. Elkésve nem vagy az tuti, van aki 40 évesen szül...
Én 25 éves vagyok. a 2008-as év projektje lenne a baba, de mióta babát szeretnénk a menszim vacakol. :( Murphy. :( Remélem ennek ellenére hamarosan összejön a baba. :)
Sziasztok! Én idén leszek 27 éves, 3, 5 éve vagyok a párommal, idénre tervezzük az esküvõt, bár éppen most állunk neki építkezni, mert babát szeretnénk. De mióta eldöntöttük, hogy babát szeretnénk, azóta a mensim nekem is vacakol. Igazából január közepe óta próbálkozunk, úgyhogy még nem telt el sok idõ, úgyhogy nem vagyok elkeseredve. Bár állandóan olvasgatom ezt a honlapot. Januártól szedek magzatvédõ vitamint is.
mi is 11 éve vagyunk együtt a párommal, de még csak tavaly házasodtunk össze. Én 26, a párom 28 éves. meg van a lakásunk is már, már csak a baba hiányzik, amivel tavaly július óta próbálkozunk, eddig sikertelenül. néha én is úgy érzem, hogy el vagyok késve már, de aztán rájövök, hogy miért lennék. Fiatalok vagyunk, egészségesek, majd elérkezik a gólya hozzánk is egyszer csak.
Sziasztok, én 40 éves múltam és két nagylány mellé szeretnénk egy kisfiút. Igaz, hogy az esélyek ebben a korban csökkennek, de az orvosom egy percig sem kételkedik. Szóval egyátalán nem vagy elkésve!
Szerintem sem vagy elkesve. En 33 eves vagyok es most jutottam el odaig h talaltam egy olyan 'normalis'partnert akivel lehet a szuloi feladatokra vallalkozni. Igaz elozo partenremtol 28 evesen volt egy elhalt terhessegem ami megviselt... sokszor en is erzem h el vagyok kesve de a francokat itteni ismeroseim 36 evesen szultek alt-ban egeszseges babat. legalabb anyagi fedezet megvan es nem albiba szulnek gyereket.
Szia. Én is 27 éves vagyok, egy éve próbálkozunk, de még mindig nem jött össze. Néha én is azt hiszem, hogy el vagyok késve, meg amikor megjön a mensim mindig elkeseredek. De próbálkozni kell. Sok sikert.
Az anyaság nincs korhoz kötve, ki mikor érzi-akkor jött el az ideje.Nekem 33 évesen született meg a babám, habár már 18 évesen úgy éreztem, hogy fel vagyok készülve rá. Nem kell máshoz mérni magunkat...sok tényezö szükséges ahhoz, hogy bevállalhassuk és a legjobbkor érkezhessen a pici. A legfontosabb alap a stabil kapcsplat.A többi megadódik útközben.Sok sikert...és figyelni kell a belsö hangot, amely mondani fogja, hogy MIKOR.

Tisztelt Doktor úr! 27 éves vagyok. 19 éves koromban volt az első szexuális kapcsolatom és mind ketten szűzek voltunk. Addig semmiféle nőgyógyászati problémám nem volt. Azután folyamatosan folyásom volt és van, a mai napig. Gyakran gombás folyás is jelen

Tisztelt Doktor úr! 27 éves vagyok. 19 éves koromban volt az első szexuális kapcsolatom és mind ketten szűzek voltunk. Addig semmiféle nőgyógyászati problémám nem volt. Azután folyamatosan folyásom volt és van, a mai napig. Gyakran gombás folyás is jelen van, hüvely gyulladással együtt kb. 8éve. A páromat is kezelték. Az egyik vizsgálat során ki derült, hogy Ureaplsma DNS pozitív(+)_10000 kórokozó/minta fertőzésem is lett,időnként coli baktérium is jelen van. A következő kapcsolatomban is ami 3évig tartott jelen voltak ezek a problémák. Ezért lett vége, már nem bírtuk a sok orvoshoz járást, és az ilyen- olyan gyógyszerek szedését, és a probléma még sem múlt el. A két kapcsolatom óta egyedül élek és már családot szeretnék, de ezek a miatt nem merek párkapcsolatot létesíteni. Már arra gondoltam, hogy egyedül maradok, hiába járok orvosokhoz nem tudnak segíteni. A kérdéseim a következők. A folyamatos hüvelyi folyás miatt lehet- e tágabb hüvely, mert mind a két kapcsolatomban ez a kérdés is felmerült. Valahol olvastam régebben, hogy a folyást és a hüvelyi gyulladást infúzióval hatásosan lehet kezelni. Kérdésem, hogy ez igaz- e, és egyáltalán lehet- e ezekkel a problémákkal mit kezdeni és segíteni. Még annyit szeretnék megemlíteni, hogy prolaktin problémával orvosi megfigyelés alatt állok, de gyógyszereket nem kell szednem. Szívesen elmennék a doktor úr rendelésére, vagy ha tudna ajánlani megfelelő szakembert és gyógymódot, nagyon megköszönném. Előre is Köszönöm a segítségét. Tisztelettel:Rózsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Igen, valóban célszerű lenne egy személyes konzultáció, mert így nagyon nehéz korrekt módon nyilatkozni a teendőkről. Javaslom, hogy a 20 401 71 34-es telefonszámon kérjen időpontot rendelésemre. Készséggel fogadom, üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Igen, valóban célszerű lenne egy személyes konzultáció, mert így nagyon nehéz korrekt módon nyilatkozni a teendőkről. Javaslom, hogy a 20 401 71 34-es telefonszámon kérjen időpontot rendelésemre. Készséggel fogadom, üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

27 eves vagyok, kicsit faj a hatam az orvos szerint gerincproblema! Lehet a 2eves kislanyom cipelese miadtt van? !

Gerincproblema miatt fajhat a hatam,mert azt olvostam csak a derek fajhat!Akinek volt hasonlo vagy van kerem irjon!

Legjobb válasz: Nekem is folyton fáj a hátam a 3 éves kisfiam cipelésétõl.

Nekem is folyton fáj a hátam a 3 éves kisfiam cipelésétõl.

27 éves vagyok lányommal férjemmel élek, és 28 év házasság után válni fognak a szüleim. Nem tudok mit kezdeni ezzel a dologgal. Segitenétek?

Olyan másfél éve romlott meg a kapcsolat,igazából egyiknek sem jó igy, tehát megértem a döntésüket csak épp nem tudom elképzelni az életem ugy , hogy mi,?k már nem egy család.Apám más városban fog élni,anya marad itt ahol eddig is.

Legjobb válasz: En egyàltalàn nem nevetnélek ki,mivel a szülõ az mindig szülõ egy pàrban,a gyerek mindig gyerek marad.Nekem a 28 éves fiam azt mondta,ha elvàlnànk nem birnà ki.Tehàt nem lehetsz kõnnyü helyzetben,de a szüleidnek sem lesz könnyü az elvàlàs,attól függ hogyan élték meg ezt a 28 évet.

En egyàltalàn nem nevetnélek ki, mivel a szülõ az mindig szülõ egy pàrban, a gyerek mindig gyerek marad.Nekem a 28 éves fiam azt mondta, ha elvàlnànk nem birnà ki.Tehàt nem lehetsz kõnnyü helyzetben, de a szüleidnek sem lesz könnyü az elvàlàs, attól függ hogyan élték meg ezt a 28 évet.
Nem biztos, hogy olyan felhõtlen volt a kapcsolatuk régebben, csak voltak olyan intelligensek, hogy nem cirkuszoltak elõtted. Ez az Õ döntésük, neked tiszteletben kell tartanod. Mindenkinek vannak tüskéi, nem tudhatod, hogy két ember között mi zajlott évek folyamán, még akkor sem, ha a szüleid. Ahhoz tényleg nagyon-nagyon fiatalok, hogy egymás életét keserítsék, ha úgy látják, hogy nincs értelme, és még újra kezdeni sem késõ más partnerrel. Fogadd el, nem tehetsz mást, és szeresd õket továbbra is ugyanúgy, mint eddig.
Elõször csak néztem a kérdésed, hogy elírtad tán az életkorod, de nem. Biztos nehéz, de már tényleg nem gyerek vagy. Én is 27 vagyok, nekem is 49 éves az apám és 44 az anyám.....de õk 3 éves koromban váltak el:( Addj hálát, hogy úgy nõhettél fel, hogy együtt voltak. Már nekem is van családom, lányom most 5 hónapos. Nagyon remélem, hogy végre valaki a családban felnõ egészséges családban. Õ lenne az elsõ. (és akkor visszamentem a dédszülõkik kábé, meg unokatesók másod unokatesókat is néztem) Ez az élet. Törõdj bele.:(
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszhoz anniyt fûznék, hogy aki ilyet tesz(mármint a zsarolás ezen szavakkal és tettekkel) az nem tudom milyen ember... Nekem is van gyerekem, nem fogom az õ életét tönkre tenni SEMMILYEN körülmény miatt. Nem is tudom miért irtad ezt. Engem felháborit ha valakinek tényleg ilyen reakciója van.
A, Együttmaradnak csak hogy lelkednek jó legyen és a számodra is elismerten rossz állapotban maradnak, kiengedve kezükbõl az utolsó esélyt hogy új(második) életet kezdjenek még idõben. B, Kihozzák a legjobbat a mostani heylzetbõl és tovább lépnek, persze ez neked nagy lelki törés. Ha nem vagy önzõ akkor marha egyszerû a választás és igen nem vagy gyerek, tanuld meg feldolgozni, mert még Te is kerülhetsz hasonló helyzetbe és ha most jól figyelsz (nem homokba dugod fejed) akkor még idõben el is kerülheted azt.
Megértelek. De ha beszélsz mindkét féllel külön-külön és tényleg ez a legjobb megoldás, akkor bele kell törõdnõd, mert az a fontos, hogy jó legyen nekik. Fiatalok még, kezdhetnek új életet és lehet, hogy sokkal boldogabbak lesznek így.De ettõl még biztosan ugyanúgy fognak szeretni. Beszélj velük és ha nem menthetõ a dolog, akkor sajnos csak annyit tudok mondani, hogy FOGADD EL a döntésüket. Majd idõvel Te is hozzá szoksz a dologhoz. Ja és sajnálom amugy.
Van amikor a gyerekek megzsarolják a szülõket "meghalok ha ti elváltok!" ezt nem tartom normális dolognak! A szüleid meghoztak egy nehéz döntést, próbáld elfogadni és úgy rendezni hogy minél kevésbé bonyolódj bele. Biztos nem lesz könnyû, de mindkettõjüket szereted és meg fogod szokni hogy két különbözõ idõpontban fogod látni õket. Ne lepõdj meg ha tovább bonyolódik majd a probléma, pl. ki lesz nálatok Karácsonykor, kihez mentek Szilveszterezni, kit segítesz anyagilag, vagy ki segít téged, ilyesmi..... Az idõ minden problémát megold. BÚÉK és sok szerencsét!
Az én szüleim 24 év házasság után váltak, meg is lepõdött mindenki, mert nem éltek "rosszul", legalábbis kívülrõl így tûnt, de ennyi év után "meghalt" a kapcsolat. Nem éltem velük már, de nagyon kiakadtam, rosszul esett, de elfogadtam. Viszont megváltozott a feléjük való felelõsségem, mert addig ott voltak egymásnak. Mindig azt kellett támogatnom jobban, aki jobban rászorult: pl. jártam az elején apuhoz takarítani, lefõztem egy hétre elõre, mert õ nem tudott fõzni és hasonlók. Szóval így tudsz nekik segíteni! Legyél annyit velük, amennyit csak tudsz és amennyire igényük van! Nagy feladat ez, néha nem is könnyû, de igaz az, hogy az idõ mindent megold és én is éreztem, mikor már nem voltam nélkülözhetetlen többet (kicsit rosszul is esett:) ).

27 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Isten eltiltott ettöl? Vagy esetleg úgy van vele, hogy ez nekem az életben nem jár?

Legjobb válasz: Mindent megtettél annak érdekében, hogy legyen? (Persze,csak ha szeretnél) Jársz eleget emberek közé és társaságba? Nyitott vagy egy kapcsolatra és egyáltalán másokra? Külsõleg, igényességben, ápoltságban minden a helyén van? Ismered magad, önismeret fejlesztése, saját értékeid, jó és rossz tulajdonságaid? Tudod, hogy milyen lányt szeretnél, milyen kapcsolatra vágsz? Csak úgy ötletelgetek, hogy mi az ami rajtad múlik. Ha valami nem sikerül, olyan könnyû Istenre fogni, hogy biztos Õ nem akarja, közben meg egy csomó dolog van, amit mi is megtehetünk az eredmény érdekében. Másrészt pedig mit jelent az, hogy ez jár neked? Ha nincs munkám, akkor Isten a hibás, mert ez jár nekem? Akkor mi az ami "alanyi jogon" jár? Társ, barátok, szuper munkahely, lakás, autó, nyaralás? Ha valami nincs meg, akkor Isten úgy döntött, hogy ez nem jár nekem? Õ eldöntötte és így lesz? Hol az én döntésem, felelõsségem, belefektetett energiám? Ne érts félre, nem rugdalni akarlak és én is hívõ vagyok, csak nem értem, hogy sokan miért kezelik úgy Istent (sokszor én is sajnos), mint egy kávéautomatát, amibe bedobom a százast és rögtön kijön a kávé, mert az jár nekem... Lehet, hogy semmi nem jön, lehet, hog ingyen kapom vagy dupla áron, az is lehet, hogy kávé helyett tea jön:) Ha hiszel benne, bízd már rá, hogy jjót akar neked:) és te is tegyél meg mindent, ami a Te feladatod.

Mindent megtettél annak érdekében, hogy legyen? (Persze, csak ha szeretnél) Jársz eleget emberek közé és társaságba? Nyitott vagy egy kapcsolatra és egyáltalán másokra? Külsõleg, igényességben, ápoltságban minden a helyén van? Ismered magad, önismeret fejlesztése, saját értékeid, jó és rossz tulajdonságaid? Tudod, hogy milyen lányt szeretnél, milyen kapcsolatra vágsz? Csak úgy ötletelgetek, hogy mi az ami rajtad múlik. Ha valami nem sikerül, olyan könnyû Istenre fogni, hogy biztos Õ nem akarja, közben meg egy csomó dolog van, amit mi is megtehetünk az eredmény érdekében. Másrészt pedig mit jelent az, hogy ez jár neked? Ha nincs munkám, akkor Isten a hibás, mert ez jár nekem? Akkor mi az ami "alanyi jogon" jár? Társ, barátok, szuper munkahely, lakás, autó, nyaralás? Ha valami nincs meg, akkor Isten úgy döntött, hogy ez nem jár nekem? Õ eldöntötte és így lesz? Hol az én döntésem, felelõsségem, belefektetett energiám? Ne érts félre, nem rugdalni akarlak és én is hívõ vagyok, csak nem értem, hogy sokan miért kezelik úgy Istent (sokszor én is sajnos), mint egy kávéautomatát, amibe bedobom a százast és rögtön kijön a kávé, mert az jár nekem... Lehet, hogy semmi nem jön, lehet, hog ingyen kapom vagy dupla áron, az is lehet, hogy kávé helyett tea jön:) Ha hiszel benne, bízd már rá, hogy jjót akar neked:) és te is tegyél meg mindent, ami a Te feladatod.
Attól függ, te hogyan fogod fel. Ha úgy vagy vele, hogy az életben minden Isten mûve, te pedig csak éled az általa írt forgatókönyvet, akkor igen. Ha úgy próbálod felfogni, hogy nem véletlen, hogy élsz, szándéka van veled, de a mindennapi életet neked kell élned (pl. az, hogy dolgozol, a te elhatározásod és cselekvésed, nem õ irányít rá), akkor vagy valóban célja van azzal, hogy még nem volt barátnõd, vagy te nem tettél meg érte mindent (hiszen nem várhatsz el mindent tõle). Ha pedig úgy gondolod, hogy Isten csak megteremtette a világot, azóta meg mi éljük azt, akkor egyértelmûen a te hibád - már ha nem örülsz neki. A választás a tiéd...
Szerintem ahelyett, hogy ilyeneken gondolkozol inkább szerezz egy barátnõt! Nem akkora nagy tudomány ám!;)
Isten nem tilt el ettõl senkit, max. a katolikus papokat, de szerintem azokat se õ, hanem az egyház. (ebbe ne menjünk bele...) Miért ne járna Neked is. Annyi a titok, hogy reálisan lásd és mérd fel saját elõnyös és hátrányos tulajdonságaidat, és Hozzád illõ lánnyal próbálj ismerkedni (kor, képzettség, érdeklõdés, külsõ tekintetében) - lásd meg az értéket abban a lányban is, aki elsõre pl. nem a legszebb. És - jótanács - szerintem ne reklámozd, hogy Neked még nem volt, ráérsz azt késõbb bevallani, ha már együtt vagytok. De akkor se muszáj.
Szia ha már Istent hoztad fel én azt tanultam a Bibliából hogy mindenkit szabad akarattal áldott meg és senkinek nem írta meg elõre a sorsát szóval minden csak rajtad múlik. Tapasztalatból mondom nehéz meg szerezni egy lány kegyeit de ha ápolt vagy figyelmes és néha meg leped valamivel beszélgetsz vele akkor nagyobb esélyed van rá. Lényeg ne nyomulj nagyon ne egybõl a szexre koncentrálj hanem a belsõ értékeire a lánynak mert csak akkor fogsz igazán olyan lányt találni aki hosszú távon is hozzád illik. És legyél nyílt új dolgokra. :D Sok sikert kívánnók neked.
Ha ekkora szarbvan vagy akkor Fogj egy 10 ezrest, menj ki a 7 ut vagy az 1 es út de akár a 4 es mellé is mehetsz, Csomó barátnõ ácsorog arrafelé :D Segíts magadon! Isten is megsegít!
Felesleges mindenben istent keresni, lehet csúnya vagy, bunkó, illetlen, vagy csak simán lúzer.
A legtöbb elõttem szólóval nem értek egyet. Te, ugye, Isten kezébe adtad az életed? Akkor csak bízd rá magad! Õ az egyetlen, aki tudja, mi az igazán jó neked. Az a célja, hogy minnél közelebb kerülj hozzá! Attól még, hogy 27 éves vagy, szerintem nem maradtál le semmirõl. És remélem, hogy nem csak a szex az, amire vágysz. Ha Isten úgy akarja, akkor lesz barátnõd, sõt, aki talán a feleséged is lesz. Ne veszítsd el a hited! És üzenem annak, aki az utca sarkokat és a k***ákat emlegette, hogy nem hiszem, hogy a kérdezõ kalandra vágyna...Javítson ki a kérdezõ, hogyha tévednék!
Miért nem fordulsz szakemberhez, egy asztrológushoz például, aki segít megvilágítani a korlátaidat?
elhiszed hogy isten le se sz×rja azt hogy egy hozzád hasonló szerencsétlennek van-e barátnõje vagy nincs? jóég ember kapj már az agyadhoz!!!
Hogy Al Pachinot idézzem abból a bizonyos filmböl: "Nézd de ne érintsd! Érintsd, de meg ne ízleld! Ízleld, de le ne nyeld!" ....
Továbbmegyek -> Lehet hogy Isten elött mindenki egyenlö, de ezen a földön sajnos NEM ! Mi ebböl a tanulság? Ha boldog akarsz lenni, kerülj Isten elé, öt meg csak úgy érheted el ha meghalsz!! De ha kinyirod magad, akkor a pokolba jutsz!!! Kész vicc, mindenképpen szolgálnod kell, aztán vagy jól jársz a végén, vagy jól átvertek és sütheted örökre!!
Ez a szabad akarat ez nagyon jó duma! Bár mondjuk én nem vagyok vallásos!! De megkérdezem a sok Istentisztelöt! Mire mentek a szabadakarattal, ha nem adatik meg a lehetöség? Ez ugyanolyan mint a jog! Jogod van boldogan élni, bárkinek joga van, csak lehetösége nincs rá!!
'isten mondja: "segíts magadon, és én is megsegítelek" ' by: nõvérem:) egyébként isten nem létezik, csak a fejetekben/lelketekben, ha istenben bízol, akkor magadban bízol. és amúgy ha olyan lúzer vagy, h nem tudsz összeszedni egy nõt, akkor ne istent hibáztasd:) arra lennék még kíváncsi h szûz vagy még? mert ha nem, akkor nincs baj, mert amíg van kivel eltölteni kellemesen az idõt, addig minek barátnõ? ;)
Na találtál barátnõt?

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is nagyon kevés, szinte semmi. Mi lehet a probléma velem? Üdvozlettel Renáta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves vagyok. Párommal élek. Rendszeres a menstruációm. Mindig 28 vagy 35 nap után jött meg, de most 1 napig volt és utána semmi nem jött. Párommal védekezünk. Gombás fertőzésem is volt, és valamikor nagyon sok jön vagy mint most is nagyon kevés, szinte semmi. Mi lehet a probléma velem? Üdvozlettel Renáta

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszok alapján nőgyógyászati vizsgálatot javaslok, enélkül nem tudok tanácsot adni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Mi a véleményetek a duci nőkről? 30 kg fölösleg van rajtam, 27 éves vagyok. Még nem szültem.

Legjobb válasz: egyrészt én imádom õket. másrészt az ember nem csak a másik lelkébe szeret bele (aki ezt állítja, az vagy hazudik, vagy hülye), hanem a kinézetébe is. ha nem szereti a kövér nõket, akkor valószínûleg nem jöttetek volna össze. ezért nem tudja elfogadni. ez van. ettõl nem nem lesz rongy ember, csak szimplán ember. (egyébként miért pont õ fogadjon el téged, amikor te, és erre merek fogadni, sem fogadod el magad??)

Én nem akarok gonosz lenni, de... Ha régebben vékony(abb) voltál: mi változott? Hogyhogy nem vetted észre? 30 kg nem úgy jön fel, hogy ma 50 kg vagyok, holnap felkeléskor meg 80 kg. Csinálj mindent úgy, ahogyan a 80 kg elõtt, és minden oké lesz:)
30 kg súlyfelesleggel semmi kocogás. nem tudom mi a "versenysúlyod" de simán lehet 30-40-50% túlterhelés, ehhez hozzáadva az aszfaltot és a nem megfelelõ cipót (mindkettõ borítékolható) kész is van a porckopás. nem kocog, úszik meg sétál sokat, kevesebbet eszik, nem zabbant bánatában. a pasinak megmondja, ha akarja vissza a régi barátnõjét, akkor segít, különben mehet világgá. (egyébként azt is borítékolom, hogy a kapcsolatod bõ gázzal benne van a hízásodban, lehet annak a reformjával kellene kezdeni)
egyrészt én imádom õket. másrészt az ember nem csak a másik lelkébe szeret bele (aki ezt állítja, az vagy hazudik, vagy hülye), hanem a kinézetébe is. ha nem szereti a kövér nõket, akkor valószínûleg nem jöttetek volna össze. ezért nem tudja elfogadni. ez van. ettõl nem nem lesz rongy ember, csak szimplán ember. (egyébként miért pont õ fogadjon el téged, amikor te, és erre merek fogadni, sem fogadod el magad??)
Elkezdtem számolgatni. Egy flakon másfél literes ásványvíz 1, 5 kiló. A 30 kg fölösleg azt jelenti, hogy állandó jelleggel 20 palack másfél literes ásványvíz lóg rajtad plusszban!!! Nem csak járás és futás közben, de pl fürdés és az intim pillanatokban is. Ha 20 palack vizet kellene vonszolnom magamon megviselne, a 2 zsugor a max amit még hazaviszek (ez 12 palack). Ha a páromat csinosan és szexin ismertem volna meg és egy idõ után 30 kiló felesleggel kellene huncutkodnia a lepedõparty közben, akkor én is nagyon reklamálnám a dolgot és minden este velem kellene edzenie... 10-15 kili kocogás naponta.
Nekem nem igazán jönnek be. De hát nem mindenkinek ugyan az az ideálja.
az elején nagyon nehéz, de ha kitartassz egy idõ után már olvadnak a kilók :) csak figyelj oda, hogy ne egyél cukros ételeket, italokat (pl kávéba teába ne rakj cukrot) én már 3éve nem ettem semmi cukrosat, és nem is hiányzik. Egyél kevesebb tésztafélét és mozogj sokat. A kocogás tényleg nem jó, de sok nagyon egyszerû és hatásos gyakorlat van amit otthon is elvégezhetsz pl tvnézés közben, ahelyett hogy csipszet vagy pattogatottkukoricát eszel :)
Intenzív mozgással (heti 2-3 cardio edzés), mellette némi alakformálással (hogy ne lógjon mindenem) 3 hónap alatt 12 kilót tudtam leadni többször életemben, úgy, hogy mellette csak nagyon picit kellett odafigyelnem az étkezésre, tehát simán ehettem bármit, még édességet is. Nekem ez vált be, én fogyókúrával nem tudok fogyni, mert minél jobban tudom, hogy nem lehet, annál jobban kívánom... Mivel úgy látom, te is hasonlóan vagy az evéssel, ezért az intenzív mozgást javaslom.
A kérdező hozzászólása: Próbálok.Azon vagyok hogy fogyjak.Nagyon nehéz.
szerintem ha zavar (marpedig biztos vagyok benne hogy zavar, mert 30kg nagyon sok) akkor kezdj el fogyni! Olvass neten, kerj orvosi segitseget, keress egy tanacsadot, es beszelj errol a baratoddal, hidd el tamogatni fog!
Kérdés, hogy te mit gondolsz magadról, jól érzed-e magad a bõrödben! Ne a párodnak akarj megfelelni, hanem magadnak! Ha úgy érzed, jobban éreznéd magad pár kilóval kevesebben, akkor tegyél érte... Nekem is volt olyan határ, amikor már nagyon nem éreztem jól magam, és intenzíven sportolni kezdtem. Most kb. egy tízes fölösleg van rajtam, ezzel elvagyok, nem érzem magam rosszul tõle, és van, akinek így kellek. :)
Azért jött veled össze, mert akkor szexuálisan is vonzódott hozzád, így kövéren már nem tud, nem az õ hibája, hogy mi tetszik neki. Ne erõszakold rá magad szerintem. Ha lenne barátnõm, akihez vonzódok, mert jó alakja volt, ha késõbb nagyon elhízna már nem tudnék hozzá vonzódni. 19/F
A kérdező hozzászólása: A párom nem tud elfogadni, régóta együtt vagyunk és az utóbbi 1 évben sikerült kikerekednem ennyire.Tudom hogy õ nem szereti a kövér nõket, és ettõl stresszes vagyok , még jobb az étvágyam. Nagyon nehéz.Vagy õt hagyjam el, amiért nem fogad el így ahogy vagyok?
Az elsõ két válaszoló leírta a lényeget, és a véleményem.
A "duci" szerintem maximun 5-6 kg plusszt jelenet, a 30 kg fölösleg már a "borzasztó kövér" kategória. Föként ilyen fiatalon igencsak rossz dolog, nemcsak egészségtelen, de kimondottan gusztustalan is. Jó lenne, ha sürgösen elkezdenél - akár orvosi segitséggel - lefogyni, mielött teljesen tönkreteszed magad meg az életedet is.
Én csak nehezen tudom elképzelni, hogy az nekik jó. 10-15 még oké, de 30 az picit sok. Nem kinézetre, hanem egészségileg.
Hát... mit mondjunk? Szar ügy. Ha nem tetszik tegyél ellene, ha meg így tetszel magadnak mit érdekel mások véleménye?
A kérdező hozzászólása: A párom fogadott nekem személyi edzõt, és naponta diétás kajákat rendel nekem egy másik városból.Szerintem a semmitõl is hízok..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!