Találatok a következő kifejezésre: 27 éves nagyon (39 db)

Nagyon nagy a korkulönbség? Csaj (én) 18, pasi 27 éves.

Ne írjátok, hogy apakomplexusban szenvedek, mert nem, semmi ilyen :) ....Már októberben kinéztem magamnak, ? is engem...Volt azalatt egy kapcsolatom 17 éves fiúval...Egyszeruen nem ment....A szuleinek nem akart meg mostanaig se bemutatni, néha csak kéthetente taliztunk, amikor a szulei nincsenek otthon...Nekem ez nem kapcsolat...Még nem fekudtunk le, ? még szuz is...De nem ez a problémám...Habár....Egy kapcsolatban azért a szex is fontos szerepet játszik....De nem a legfontosabb...Igen, lehet sok az a 9 év...De egy id? után már nem is...20-29,25-34...Igen, fiatalka vagyok, lehet neki csak arra kellenék, ezt nem kell írnotok :) Ez csak id?vel derulne ki...Csak egyszeruen érzem, hogy vele jobb lenne a kapcsolat, mint egy 17 évessel....Lehet ha nem probálom ki, soha nem fogom megtudni...Most hulye vagyok?:S

Legjobb válasz: Szerintem ez nem nagy korkülönbség így. Én 19 éves vagyok, és nemrég lett vége a kapcsolatomnak egy 27 éves sráccal. Nem a korkülönbség volt a gond. Ha csak a szexre megy, azt úgyis észreveszed, és akkor dobhatod. Vágj bele nyugodtan, ha mást nem is, tapasztalatot szerzel.

Szerintem ez nem nagy korkülönbség így. Én 19 éves vagyok, és nemrég lett vége a kapcsolatomnak egy 27 éves sráccal. Nem a korkülönbség volt a gond. Ha csak a szexre megy, azt úgyis észreveszed, és akkor dobhatod. Vágj bele nyugodtan, ha mást nem is, tapasztalatot szerzel.
Pontosan 27 éves koromban volt egy veled egyidõs barátnõm. Másfél évig voltunk együtt, életem legjobb kapcsolata volt. Soha senkivel nem voltam olyan boldog mint vele. Ez remélem válasz a kérdésedre.
Hasonló a mi esetünk is, szóval teljes szívembõl mondom, hogy nem sok... :) Amúgy én is osztom a véleményed, én sem tudok a saját korosztályomból választani. Próbáljátok ki, sok sikert!
hát szerintem a szex itt már nem okoz gondot, te is felnõtt vagy és õ is.Egyenlõre szerintem ez a különbség sem okoz gondot, ha hosszú kapcsolat lesz 2-3 év mulva már okozhat, vagy akár most is, ha õ már családot szeretne.De ismerek erre is ellenpéldát, sõt nagyobb korkülönbséggel is lehet harmónikus kapcsolatban élni.Az gond lenne például, ha te 15 lennél, õ meg 24, de igy már nem hinném.
A gond az, hogy ezt majd csak az idõ tudja megmondani. De tapasztalatból mondom, hogy valami kis defi van ott, aki azt hiszi, hogy neki a saját korosztálya nem jó. Ettõl még mûködhet is a kapcsolatotok, azt elismerem.
A kérdező hozzászólása: Rajta se láttni ám az éveket :) Egy arany...pff totáááál :D köszike mindenkinek a válaszokat... ..Nem kalandot akarok....de ki kell próbálni, lehet ha tartózkodni fogok, sok mindenrõl "lemaradok", és lehet életem legszebb perceirõl...Kiderul majd... thanks :)
Amikor összejöttem a párommal 17 voltam õ pedig 27. Ennek már 12 éve, van egy nagyon klassz 7 éves fiunk, szeretjük egymást. Soha nem veszekedtünk igazából csak inkább 1-2 óra volt max amit kibírtunk haragban. Én imádom és felnézek rá, õ pedig büszke rám. És hozzáteszem nem néz ki nálam 10 évvel idõsebbnek, sokan el se hiszik, és ebben közrejátszik hogy én fiatalítom:)
Én is olyasmi vagyok, mint te. Kicsit érettebb a korosztályomnál, emiatt sosem jöttem ki a kortársaimmal igazán, a párom is idõsebb, bár nem ennyivel. Szerintem ha csak kalandot keresel ez lehet életed legjobb döntése. De azért gondolj bele, mi van, ha õ 1-2 év mulva gyereket akar, te le tudnál mondani az addigi életedrõl, hogy megadd neki??? Még teljesen más az életstilusotok. Neki a számláival, és a munkahelyével kell törõdnie, mig neked a legnagyobb gondod, hogy jó jegyeket szerezz a suliban...
A szüleim között 15 év van, több, mint 20 éve teljesen boldog a házasságuk, anyukám 19 éves volt, amikor összeházasodtak. Nem arra buzdítalak, hogy házasodjatok össze!:) Csak egy példa, hogy jól mûködik, nincs mitõl félni!
A kérdező hozzászólása: Koszike:)
A kérdező hozzászólása: Igen, válasz :) köszii
A kérdező hozzászólása: Nem, nem hiszem, hogy defi lenne vhol, bárhol is...Az még nem defi, ha nem tudok olyan 17 éves sráccal egyutt lenni, aki csak akkor visz fel hozzájuk, amikor a szulei nincsenek otthon, stb. Úgy érzem, hogy én az ilyen bujkálós korszakból igen régen kinõttem.... Koszonom a válaszokat :) .....Egyértelmu...Csakis az idõ fogja megmutatni....
10 év van köztem és a barátom között, most 22 vagyok. Kicsit több, mint 18 éves voltam, amikor összejöttünk és nagyon jól megvagyunk immár több, mint 3 éve... én most fejezem be a fõiskolát, most már az életritmusunk is teljesen hasonló lesz, és ez szerintem még jobb hatással lesz a közös életünkre. szóval ne aggódj szerintem a korkülönbség miatt! valószínûleg te is érettebb vagy a korodnál és ennyi az egész...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves és pozitív válaszokat :) ....úgy gondolom, hogy nekem ez jobb volna, mint a korombeliekkel....
"Rajta se láttni ám az éveket :) Egy arany...pff totáááál :D köszike mindenkinek a válaszokat..." Na, hát pont ez az, amit és ahogyan a 27 évesek már nem írnak... Csak arra a kitételre, miszerint a kérdezõ érett. Meg a sok lelkendezõnek mondom, hogy nem az volt a kérdés, hogy mûködhet-e, hanem hogy sok-e. Szerintem már pedig akkor is sok, mert több ilyen párnak nem jött össze, mint ahánynak összejött. Én sem állítom, hogy 0 az esély, csak azt, hogy kevés.

Szerintetek egy oras laza kocogas megerolteto egy nagyon enyhen vernyomasos 27 eves fiunak? Ez nalam kb.8-10 km, mikor mennyi jon ossze, heti 5 alkalommal.

A doki "biztonsag kedveert" inkabb a gyaloglast ajanlotta, ami nekem edes keves.

Legjobb válasz: Most alacsony,vagy magas,mert ez nem derült ki. Ja.És én 27 évesen már igencsak férfinak írtam le magam,nem fiúnak,fiúkának:).

Most alacsony, vagy magas, mert ez nem derült ki. Ja.És én 27 évesen már igencsak férfinak írtam le magam, nem fiúnak, fiúkának:) .
A kérdező hozzászólása: enyhen magas a vernyomasom, de ritka. Jo na, kozben edesapa is vagyok ;)
Szerintem a magas vérnyomás mellett ha tudsz ennyit kocogni szerintem még a vérnyomásod is helyreállna. Bár jelzem nem vagyok orvos.
a mozgás inkább jó. és a kocogásnál 10x durvább edzések vannak, hát azokat lehet óvatosan kéne.. viszont elismerésem a kitartásodért és az elszántságodért, és jó edzést! a séta meg nem edzés, rengeteg orvos él egy "teljesen más világban". nekik persze könnyû, mindenki sétáljon napi pár órát, a betegségekre meg felírnak valami gyógyszert. jó edzést kívánok mégegyszer!

Nagyon ciki hogy valaki 27 évesen nem tud főzni és nem is érdekli? 27/L

Legjobb válasz: eléggé életképtelenségre utal. az egy dolog h nem érdekli, de mindannyian csinálunk olyat amihez nem fûlik a fogunk.

eléggé életképtelenségre utal. az egy dolog h nem érdekli, de mindannyian csinálunk olyat amihez nem fûlik a fogunk.
Ha van kereted, hogy mindig rendelsz magadnak kaját, akkor nem ciki. A lényeg, hogy old meg a kajálásodat.
aztán csodálkozol, ha szexre tartanak téged a pasik, akár párkapcsolatnak is álcázva...
Szerintem nem. Nem mindenki szeret fõzni, de elõbb-utóbb valószínûleg kénytelen leszel megtanulni valamennyire.
Amíg a szüleimmel laktam, én se tudtam, kitiltotta a konyhából. Mikor elköltöztem, akkor egy-két dolgot megcsináltam. Mióta a párommal élek, fõzök. Ennyi.
Ha nem is érdekel, akkor egyáltalán nem ciki. Csak arra érdemes figyelni, hogy mindig tudd finanszírozni azt, hogy más fõz helyetted. Mert valljuk be, hosszú távon lehet spórolni az otthon fõzéssel, akármilyen olcsó "ebédfutárok, " stb is van már. De én, szakácsként, kifejezetten örülök a hozzád hasonló embereknek, jó sok kéne még, annál biztosabb a melóm. :D
A kérdező hozzászólása: szüleimmel lakom
Szerinted ciki, szerintem nem ciki. Ja, hogy téged már gyerekkorodban szakácsnõnek neveltek? Ha a kérdezõ megházasodik/összeköltözik valakivel, akkor majd megoldják. Csak sikerül két embernek valamit alkotni a konyhában.


Egy 17 éves lánynak lehet egy 27 éves barátnője? Vagy csak ismerős. Szeretném ha a barátnôm lenne mert nagyon jofej, de szerintem nem ugy tekint rám hanem mint egy jó ismerősre

Legjobb válasz: Ez de hülyeség!xD Nyugodj meg, simán tekintenek barátnak!:)) Én 15 éves vagyok, és egy olyan munkahelyre járok ahol 25-60 évesekkel dolgozom. Teljesen elfogadnak! Mondják ,hogy bírnak, meg ,hogy várják ,hogy megint menjek!:) Pasikról beszélgetünk, ruhákról, meg minden! Sokkal jobban kedvelem õket mint a saját korosztályomat, mert velük tudok értelmes dolgokról beszélgetni. Ez rajtad ,és rajta is múlik. Ha olyan lány vagy, akihez felnõttként tud viszonyulni, akkor felnõttként fog.:)

Ez de hülyeség!xD Nyugodj meg, simán tekintenek barátnak!:) ) Én 15 éves vagyok, és egy olyan munkahelyre járok ahol 25-60 évesekkel dolgozom. Teljesen elfogadnak! Mondják , hogy bírnak, meg , hogy várják , hogy megint menjek!:) Pasikról beszélgetünk, ruhákról, meg minden! Sokkal jobban kedvelem õket mint a saját korosztályomat, mert velük tudok értelmes dolgokról beszélgetni. Ez rajtad , és rajta is múlik. Ha olyan lány vagy, akihez felnõttként tud viszonyulni, akkor felnõttként fog.:)
nem vagytok egy korosztály, sok a korkülönbség. én 22 éves vagyok, és a kollégáim "csak" 35 körüliek, de még ez is sok - nekik már a család, gyerek a téma, míg nekem inkább a bulizás, pasizás, stb. 17 évesen inkább a saját korosztályoddal barátkozz, olyan 15-20 éves kortól-korig. :)
A kérdező hozzászólása: aha, köszi . de õ fiatalos, kinëztem kb. 20 azért is mert úgy viselkedik
A kérdező hozzászólása: megha nem találkozok vele, hiányzik. nagyon megkedveltem
a baratsag nem korfuggo...
Úgy, ahogy én 15 évesen 24 évesekkel haverkodok. :D
jól teszi
de
Lehet hogy a pasasnak van egy bankszámlája Svájcban, egy Luxemburgban meg egy Dél-Afrikában. Így már érthetõ a helyzet.
had baccon a öreg
Csak tudnám mi vonzó van egy 52 éves vén paliban egy 27 ÉVES LÁNY SZÁMÁRA. EGYSZERÛEN NEM ÉRTEM A MAI LÁNYOK. Nem akarok általánosítani, de azt hittem, hogy manapság a lányok az õket ostromló - hangsúlyozottan nem kevés - udvarlók közül ki tudják választani a számukra legjobbat, legminõségibbet. És szerintem nem érdemes itt azzal jönni, hogy biztos a palinak rengeteg pénze van, vagy éppen értelmesebb mint egy 30-as éveiben járó férfi. Ha jól belegondolunk a következõ szempontokban egy kicsit szerintem elcsodálkozhatnak a lányok a VÁLASZTÁS LEHETÕSÉGÉN. - Nem minden 52 éves pali multimilliomos. És ma már vannak elég jó módban élõ fiatal srácok is. - Egy ilyen palinak nem biztos, hogy úgy áll a "cerkája", mint a fiatal srácoknak - Egy 52 éves palinak maximum az élettapasztalata nagyobb, de nem biztos hogy értelmesebb mint a nálánál 20 évvel fiatalabb férfiak. Kíváncsi lennék lányok véleményére ezzel kapcsolatban, illetve hogy milyen szempontok alapján válogatnak a jelentkezõk közül.
52 évesen azért még nem aggastyán
Az a fontos, hogy jól érzik egymással magukat. Nem kell számolgatni, felesleges. Szerintem soha nem kell nézni a számokat. 23/L

Komoly problemam van. Ejjelente bevizelk az ágyba. Sajnos ez mar nagy problema ugyanis 27 eves fiu vagyok. Egeszen kiskorom ota van ez, kb 21 tol 24 evemig nemvolt gon, de most 2-3 eve megint 4-5 havona bepisilek . Mit csinaljak?

Legjobb válasz: Ez valóban kellemetlen tünet és lelki traumát is okozhat.Sajnos én is 15 éves koromig ágyba vizelõ voltam mára már elfelejtettem. Azt hiszem a vizelési inger a vegetatív idegrendszer feladata lenne hogy felébresszen. Itt kelen kutakodni.

Ez valóban kellemetlen tünet és lelki traumát is okozhat.Sajnos én is 15 éves koromig ágyba vizelõ voltam mára már elfelejtettem. Azt hiszem a vizelési inger a vegetatív idegrendszer feladata lenne hogy felébresszen. Itt kelen kutakodni.
Huhh... most, hogy így mondod, én sokszor szoktam álmodni azt, hogy nagyon kell pisilnem, aztán felébredek a valóságban, kimegyek. Valószínû ez az ébredés akad el nálad valahol, ahogy már az elõzõ is írta.

17 éves lány-27 éves fiú, szerintetek nagy a korkülönbség? Jol megértik egymást és régóta együtt vannak.

Legjobb válasz: Szerintem általában ilyen idõs korban még igen. De ha tényleg megértik egymást és régóta együtt vannak, akkor õk a szerencsés kivételek.

Szerintem általában ilyen idõs korban még igen. De ha tényleg megértik egymást és régóta együtt vannak, akkor õk a szerencsés kivételek.
voltak nagyobb korkülönbségek is, ha szeretitek egymást, akkor nem lehet komoly probléma
Szerintem nagy a korkülönbség...nekem semmilyen körülmények között eszembe sem jutna 10 évvel fiatalabb lánnyal összejönni. nekem max az 1 év. dehát ha nektek jó, akkor nem kérdés....az a léyneg, hogy nektek legyen jó.

6 hetes terhes vagyok es nagy dilemmaban. Nagyon szeretnem ezt a babat, 27 eves vagyok, tartsam meg szerintetek?

A problema az hogy voltam meg egy fiuval a baratomon kivul es a gyerek valoszinuleg az ove...A parommal megtarthatnam a masik fiut nem erdekli, de nem tudnam vele felneveltetni mas gyereket. ti ebben a helyzetben mit csinalnatok??

Legjobb válasz: Semmit, mert eleve nem maradnék benne egy olyan kapcsolatban, ahol képes vagyok (lennék...) megcsalni a páromat. Ez nem kapcsolat, hanem egy rakás sz*r, amin csücsültök. Ha most nem mentek szét, majd szétmentek késõbb, akárkié a gyerek, úgyhogy azt döntsd el, hogy EGYEDÜL vállalsz-e gyereket.

Semmit, mert eleve nem maradnék benne egy olyan kapcsolatban, ahol képes vagyok (lennék...) megcsalni a páromat. Ez nem kapcsolat, hanem egy rakás sz*r, amin csücsültök. Ha most nem mentek szét, majd szétmentek késõbb, akárkié a gyerek, úgyhogy azt döntsd el, hogy EGYEDÜL vállalsz-e gyereket.
Elsõ vagyok még mindig: de minek kellett mellette még egy fiú? ebbõl az tûnik ki nem igazán szereted a barátod, akkor meg hogy akarnátok felnevelni együtt? Fõleg hogy nem is az õvé....
Hát elég nagy dilemma az biztos... Ebben neked kell döntened, de az biztos hogy joga van a barátodnak megtudnia hogy nem az övé, és akkor majd eldöntheted hogy mi lesz.
Elsõ: HA szeretnéd a babát, akkor el kell döntened hogyha a párod nem vállalja te egyedül tudod-e vállalni, de az biztos hogy nem szeretnék a barátod helyében lenni... De végül is az sem kizárt hogy az övé nemde?
Tarts meg a babát, és vallj színt a párodnak. Ha belemegy, csináltassatok majd apasági tesztet. Ha elhagy, akkor felneveled egyedül, vagy a jövõbeli új pároddal. Ne a babácskát büntessed (halállal), és ne is a párodat egy ennyire durva hazugsággal. Csak bátran! Más is túlélt már ilyet. Hozd ki a lehetõ legjobbat a baklövésbõl, amit elkövettél.
17:08-as, nem, ne soroljad. :) Ha akarnád, sem tudnád, és más sem. Nem lehet a jövõbe látni. Az a BABÁCSKA, akit szeretettel várnak és jobb jövõ elé néz, honnan lehet biztos abban, hogy majd minden klappolni fog az életében? Bárki lehet beteg, sérült, önbizalomhiányos, gürizhetnek a szülei, bla, bla, de attól az esély még mindenkinek jár, hogy talán nem így lesz. Te írod, hogy a helyzet bonyolultabb, hát ebben igazad is van. A kérdezõ kapcsolatáról sem lehet fekete-fehéren ítélkezni, fõleg nem nekünk, idegeneknek. Csak õk tudják, illetõleg a kérdezõ, hogy mi hogy történt. És hogy mi fog történni, azt meg õk sem.
Aha... mert "babácskának" biztos nagyon tuti élete lesz, ha a kérdezõt elhagyja a párja (jogosan, akár övé a gyerek, akár nem - ugyanis a kérdezõ megcsalta...). Lehet, hogy éhezni fog, lehet, hogy az olcsó, ámde rossz minõségû ételek miatt elhízott lesz, az apja hiánya miatt önbizalomhiányos esetleg viselkedészavaros, esetleg kifog majd valami kevésbé jóindulatú mostohát... soroljam? Egyedül nem könnyû ám családot fenntartani, a kisgyermekes anyukákért nem kapkodnak a facér pasik, lesz neki egy örökké gürizõ, örökké fáradt és ezért türelmetlen anyja, aki soha nincs otthon. Azért ez ennél bonyolultabb kérdés. Én sem vagyok híve az abortusznak, de annak sem, hogy boldogtalan és nélkülözõ gyerekeket neveljünk fel, csak azért, hogy éljenek.
Én nem vagyok elvetültem abortusz-ellenes, de ez már nekem is sok. Félred.gtál, most meg hogy ez ne derüljön ki abortálnád a gyereked..... Ekkora önzõséget....
Kérdezõ, hasonlít a barátod meg az a fiú egymásra?
Ne.
Egyidõs vagyok és én semmiképpen nem vetetnék el gyereket. A pasit nem, de ezt valószínûleg egész életedben bánni fogod, ha megteszed!!!!
Tegnap 17:08! Gratulálhatsz magadnak. Milyen érzés?
Ne vetesd el a babát! Soha többé nem leszel boldog! Kisgyerekkel is találsz majd párt magadnak, fiatal vagy! Ne vedd el az életét, mert örökre lelki nyomorék leszel! Képzeld magad elé, ahogy megszületik és a karodban tartod, ahogy elõször néztek egymásra! Õ csak Benned bízhat, és már él, dobog a szíve, ott bújik bent, a biztonságos anyaméhben. Ne oltsd ki az életét! Szeresd! Kérlek!
Igazán sajnálom a történteket, sok erõt kívánok a továbbiakhoz!
A kérdező hozzászólása: A baratommal pedig szakitotta, mert egyertelmu hogy nem o az igazi ha ez megtortenhetett....
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszaitokat, sokat segitett. Sajnos nem tartom meg, bar a szivem megszakad, de ez tanulsag volt nekem egy eletre...
Neveld fel...Szüksége van rád és az életre!!!!!!
Szereted mostani párodat egyáltalán ha megcsaltad?Vagy csak arra kellene, hogy felnevelje veled a gyereket.Gondolj bele neked, hogy esne fordított esetben? 16hkm
Én kb most azonnal beszélnék a párommal, így még lenne pár hét, hogy megnyugodjanak a kedélyek és a döntés tudatában gondolhasd végig, hogy mi legyen a baba sorsa. Én inkább nem mondok olyat, hogy hogyan kéne döntened, én ezzel kezdeném, ez biztos.
A lehetõ legjobb döntést hoztad

Az a nagy helyzet hogy van egy lány az életemben, 27 éves, én 28 vagyok. Mindketten szeretjük a másikat, de a kapcsolat nem működik. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy egy viharos kapcsolat fellendüljön ismét?

Mindketten szeretjük a másikat, ez tiszta sor. Elég viharosan indult a kapcsolatunk közel egy éve. De mindíg történik valami, több sajnos a gebasz mint a jó dolog. Nem akarok szakítani és ő sem, ezt tegnap konkretizáltuk. De úgy érzem ez a kapcsolat eleve halálra volt ítélve sajna. Képtelen vagyok szakítani, pedig lehet azt kéne. Mi a jó megoldás? Képtelenség vele komoly dolgokat megbeszélni a mindennapos problémákat tekintve. Csak már akkor mikor nagy a baj, és akkor olyan dolgokkal támad vissza ami az Õ nemtörődömségéből fakad. Én mindig mondtam neki, beszélgessünk többet kettőnkről, mert így képtelenség összecsiszolódni. És így nincs jövőnk, nem lehet tervezni. Úgy vettem észre, hogy elég bizonytalan a lányzó, pedig régen nem volt ilyen. Kettőn áll a vásár, egyedül nem megy. Amikor belátta az igazam, mindig mondta majd igyekszem ígérem. Amit ő kért én teljesítettem. Egyre idegesebb vagyok, ez így csak árt nekünk. Igyekszem bevágni a fülig vigyort ha találkozunk, de ez nem megy már sokáig, 2 hete nem láttam, pedig régen minden másnap igényeltük ezt.

Legjobb válasz: Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a szerelem nem elég. Nem tudom, hogy akkor mi elég, de mi is nagyon szerettük egymást az exemmel, a kapcsolat mégis inkább rombolt mindkettõnket, mintsemhogy épített volna. szomorú. Lehet, hogy inkább olyat kell találni, ahol nincs szerelem, csak szándék van mindkét oldalon? Ott legalább nem bántják egyik felet sem az érzelmi hullámok :S

Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy a szerelem nem elég. Nem tudom, hogy akkor mi elég, de mi is nagyon szerettük egymást az exemmel, a kapcsolat mégis inkább rombolt mindkettõnket, mintsemhogy épített volna. szomorú. Lehet, hogy inkább olyat kell találni, ahol nincs szerelem, csak szándék van mindkét oldalon? Ott legalább nem bántják egyik felet sem az érzelmi hullámok :S
A kérdező hozzászólása: Keserû igazság, de sajnos igazad lehet. Mondjuk nekem szerelem nélkül max 2-3 hónapig tartottak a kapcsolataim. Ebben egyet értünk, a szerelem nem elég, de szerintem az is kell az is kell.
Ne legyetek már ekkora [email protected], hát mint az oviban. Egyikõtök nem akarja a problémákat megbeszélni, másikótokat az se érdekli, ha 2 hétig nem találkozok, hát mi a bánatnak vagytok együtt? Van gyerek vagy közös lakás vagy bármi? Mintha nem létezne másik ember ezen a retek bolygón, úgy csináltok, mi ezen a bonyolult. Szép volt, jó volt, elmúlt és jó napot kívánok.
Utolsónak: Talán ha lettél volna hasonló helyzetben, jobban megértenéd. Ha igazán szeretsz valakit és volt sok szép pillanat, akkor reménykedsz, és addig csinálod amig birod. Hasonló szituban vagyok én is, és sajnos lassan el jutok arra a pontra amikor azt mondom, nem megy tovább. De ehhez el kell jutni addig, h te érezd ezt! Jöhet bárki észérvekkel, ha szeretsz valakit az érzéseid visznek. Na de a kérdezönek: Nem szeretnék tanácsot adni pont ezért, úgyis az lesz ahogy érzed. De van két választásod azért, vagy elfogadod a helyzetet, vagy továbblépsz, mert a csajszi tehetetlen úgy néz ki.
De túl tudtok mindent magyarázni meg bonyolitani, nem parlamenti ülésen vagyunk. Hát mindkettõ eljutott arra a pontra, mi ezen a nehéz? Egyiknek se jó, olyan ez, mint a [email protected]ás: ha menni kell, hát menni kell. Mind2 tiszta ideg.. "Ha mégegyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni" Elfogyott s regiment, lehet menni mindenkinek haza.
Amint látod a srác még nem jutott el arra a pontra, h kész elengedni. Te biztos mindig minden kapcsolatodban meg tudtad állni a helyed, gratulálok. De ellendrukkerek is kellenek na.
Na nehogy már engem [email protected], mer a gyerek egy lúzer:D [email protected]ól akar várat építeni és én vagyok a g€ci:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!