Találatok a következő kifejezésre: 26. napon délután (2 db)

26. napon teszteltem, délután a második csík nagyon halványan 20 perc múlva megjelent. Ez már nem számít semmit?

Arra lennék kiváncsi hogy a teszt elvégzése után a nem láttam a csíkot, de 20 perc múlva ismét ránéztem véletlenül és halványan de ott volt a T-nél is a csík. A mensim 26. napján csináltam délután. Ez számít valamit, vagy nem. A mensimnek ma kellene megjönnie, mensis érzésem van már három napja, de még semmi. Hol el?jön hol elmúlik a mensis érzésem. Most akkor mi lehet a teszttel? Következ?leg ha nem jön meg csak jöv héten tesztelek. Remélem sikerül..:) Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Hát, nem tudom. Nekem is van egy halvány 2. csíkom, de nekem rögtön megjelent, vagyis 5 percen belül, és addig még érvényes a használati alapján. Neked mit ír a használati? Fél óra múlva... az egy kicsit sok... DE minmdenképp tesztelj 4-5 nap múlva! Szorítok nagyon!

Hát, nem tudom. Nekem is van egy halvány 2. csíkom, de nekem rögtön megjelent, vagyis 5 percen belül, és addig még érvényes a használati alapján. Neked mit ír a használati? Fél óra múlva... az egy kicsit sok... DE minmdenképp tesztelj 4-5 nap múlva! Szorítok nagyon!
szerintem 20 perc múlva már nem érvényes, amit a teszt is ír szerintem. az a mérvadó, ami a használatijára van írva.
akor nem vagy terhes. 20 perc az már tul késõ. de a teszten is rajta van. 10 perces eredményt sem szabad alapul venni.
Én kb. 3 féle tesztet használtam már, és egyik sem lett 20 perc múlva sem halvány csíkos. Meg is jött... Az egyik ismerõsömnek már csak a kukában jelent meg a csík, ikreket szült :) Szóval akármi lehet, ha nem jön meg, tesztelj még egyet reggel elsõ pisibõl 1-2 nap múlva.

2011 szeptember 26. -án délután megjött. Mely napokon legyünk 1ütt, hogy biztosan foganjon Bébink? Mit tanácsoltok? Segítség, mely Nektek is bejött?

Legjobb válasz: nekem már vannak gyermekeim akik elsõre spontán összejöttek mindenféle számolgatás és egyebek nélkül.Akkor voltunk együtt mikor jólesett.Most,hogy tervezzük a következõ babát és sürget az idõ munkába állás miatt 2hónapja nem jön össze.Az én tanácsom:ne gondolj rá,ne nézzél semmilyen kalkulátort és ne figyelj semmilyen terhességi tünetet.Ha késik 1 hetet majd akkor teszteljél!Sok sikert!

nekem már vannak gyermekeim akik elsõre spontán összejöttek mindenféle számolgatás és egyebek nélkül.Akkor voltunk együtt mikor jólesett.Most, hogy tervezzük a következõ babát és sürget az idõ munkába állás miatt 2hónapja nem jön össze.Az én tanácsom:ne gondolj rá, ne nézzél semmilyen kalkulátort és ne figyelj semmilyen terhességi tünetet.Ha késik 1 hetet majd akkor teszteljél!Sok sikert!
ha nem tudod mikor van peteérésed, akkor figyeld a tested változásait. amikor a tojásfehérje szerû folyásod van akkor valamikor azután van peteérésed. a "tojásfehérje" elvileg azért van, hogy segítse a spermiunokat bejutni a "helyükre". ha ezt tapasztalod, ezekben a napokban hajrá.
A lényeget már leírták fentebb, de sajnos tapasztalatból hozzá tenném, hogy nincs olyan, hogy "biztosan" fogan bébi!
http://www.babasmamas.hu/kalk.php Elméletileg ezeken a napokon, ha 28 napos a ciklusod, de ha nem, akkor azt is betudod állítani a kalkulátorba. Ami bejött: - Nem görcsöltünk rá a dolgokra. - Végig röhögtük és jól éreztük magunkat közben - Elõtte pisiltem sokat, majd aktus, azután kicsit felpolcoltam a seggem (de gyertya állásban is lehetsz 5-10 percig), majd alvás reggelig - Elõjáték. Jó hosszú volt! Elsõnek próbáltuk, október 4-én megfogant. 11. hetes lánykának az anyukája
hát igen. ha jó idõben vagytok együtt, és egyikõtöknek sincs semmi baja, akkor is lehet több hónap mire összejön nekünk is 4 kellett, pedig mindent csináltam. gyertyaállás, stb.
A saját kérdésedre sem emlékszel? Onnan idéztem!!!! Nincs olyan, hogy biztosan megfogan, ha bizonyos szabályokat betartasz. Ha így lenne , nem küzködnének olyan sokan meddõséggel, szervi és egyéb probléma nélkül. De kívánom neked, hogy mielõbb sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: Biztosan fogan bébit hogy érted?
spermium. bocs elírtam az elõbb. ez kb félidõben van.
Nekem is tegnap jött meg. Én clostyt szedek most és 11. nap környékén megyek dokihoz. Remélem fog látni tüszõrepedést és nekem ennyivel könnyebb lesz.
Tavaly szeptember 25, vagy 26 (?) volt az utolsó mensim, ami vasárnap volt. És 2 hét múlva vasárnap, hétfõn, és kedden voltunk együtt. (azt hiszem a kedd volt 11, arra írta a peteérést...) Most 12 hetes :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!