Találatok a következő kifejezésre: 26. hetes vagyok nem tudok aludni (4 db)

26. hetes terhes vagyok nem tudok aludni csak laposon és háton baj ez?

Mert ugy érzem pár napja ,hogy valmi igy most már nem stimmel !! milyen alvási pozt javasoltok ?? ha oldalra találok feküdni a kicsi azzonal rugdalni kezd és félek ,hogy talán mert rá fekszek valamilyére , ez normális ??segitsetek kérlek válaszaitokkal !! elöre köszike mindnekinek !

Legjobb válasz: Szia! Ennyi idõsen már nem szabadna hanyatt feküdni! Elnyomja a baba a lepény artériát és ezáltal nem jut elég vérhez és oxigénhez. Ugyanakkor te is rosszul érezheted magad. Ártani nem tudsz az oldalt fekvéssel mert ugye ott a hasad és a baba közt a magzatvíz ami megvédi a babát. Ilyenkor már igy is kell feküdni, a legjobb a bal oldal. Nekem is addig-addig kell forgolódnom, helyezkednem mig abba nem hagyja a bökdösést. Szóval ne aggódj! Üdv: 37 hetes kismami

Szia! Ennyi idõsen már nem szabadna hanyatt feküdni! Elnyomja a baba a lepény artériát és ezáltal nem jut elég vérhez és oxigénhez. Ugyanakkor te is rosszul érezheted magad. Ártani nem tudsz az oldalt fekvéssel mert ugye ott a hasad és a baba közt a magzatvíz ami megvédi a babát. Ilyenkor már igy is kell feküdni, a legjobb a bal oldal. Nekem is addig-addig kell forgolódnom, helyezkednem mig abba nem hagyja a bökdösést. Szóval ne aggódj! Üdv: 37 hetes kismami
Szia! Oldal fekvést javaslom akkor. A babád jelezni fogja mikor valami nem tetszik neki, és zavarja a póz, ilyenkor fordulj át a másik oldaladra. Nem lesz semmi baja az oldal fekvéstõl. Egyébként én feküdtem a hátamon, addig amíg kényelmesnek éreztem. Úgy feküdj, ahogy neked kényelmes. Ha valami testrészét vagy más gond miatt a babád úgyis rugdosni fog. Hidd el jeleznek ha nekik valami nem tetszik. Feküdj oldalra nyugodtan. Egy 9 hónapos baba anyukája
A kérdező hozzászólása: ha nem kap elég oxigént és vért attol lehet valami baja ??

26 hetes vagyok. Annyira fáj a derekam hogy nem tudok lefeküdni visszintesbe. Már éjszaka is kénytelen voltam a fotelben aludni, mert ülve nem fáj. Mit csináljak? Így nem tudok rendesen aludni.

Csak akkor fáj ha lefekszem, de akkor annyira mintha minden mozdulatnál egy kést döfnének a derekamba.Mit csináljak, hogy ismét fekve tudjak aludni???

Legjobb válasz: Szia! Én is ezzel a problémával küzdök 27hetesen. Kaptam egy krémet, Diclac 5% és valamelyest csillapitja a fájdalmat de nem csodaszer. Én már csak a bal oldalamon tudok aludni, de hamar elzsibbadok, 3 óránkánt sétálok egyet, a pisilések miatt is muzszály. És mindenki azzal vigasztal, hogy az édes teher növekedésével ez csak fokozódik majd... De nem baj, már csak 87nap és végre magamhoz ölelhetem, akkor már emlékezni sem fogok ezekre. Boldog babavárást!

Szia! Én is ezzel a problémával küzdök 27hetesen. Kaptam egy krémet, Diclac 5% és valamelyest csillapitja a fájdalmat de nem csodaszer. Én már csak a bal oldalamon tudok aludni, de hamar elzsibbadok, 3 óránkánt sétálok egyet, a pisilések miatt is muzszály. És mindenki azzal vigasztal, hogy az édes teher növekedésével ez csak fokozódik majd... De nem baj, már csak 87nap és végre magamhoz ölelhetem, akkor már emlékezni sem fogok ezekre. Boldog babavárást!

26 hetes vagyok, muszály sok párnával aludni? én ugy tudok legjobban, ha a fejem a latt is csak 1 párna van, minél laposabban, vizszintben. Nem egészségtelen ez ilyenkor?

azt olvasom,hogy mindenki,sok párna,meg szopi párna,én meg nem.

Legjobb válasz: A többiek nem a fejük alá, hanem a hasuk lábuk alá teszik :-)

A többiek nem a fejük alá, hanem a hasuk lábuk alá teszik :-)
De hogy kell.... Èn az utolsó 2 hónapban aludtam párnával a lábam alatt, hogy a hasamtól jobban kényelmesebben elférjek. Sokan azért alszanak szopis pa´rnával, mert a hasukat támasztják alá.Nem kell, csak lehet.... E`n is csak egy pa´rnával alszok, az is nagyon vékony.
Dehogy! Úgy aludj, ahogy jól esik. Én sem használtam párnát, sokszor még a fejem alá se.
A sok párnát inkább késõbb, a lábak közé szokták tenni, hogy kényelmesebb legyen.Én is mindig csak kispárnán alszom, de idõvel bekerül a lábam közé a párna, hogy a pocimnak kényelmesebb legyen. Sokan megtámasztják magukat, hogy ne forduljanak hanyatt mert ugye úgy nem szabad feküdni terhesen, hason meg ki meddig tud... Az oldalt a legjobb.


26 hetes kismama vagyok, most az ejjel semmit nem aludtam de nem tudom miert, talan mert nagyon mocorgott a pocaklakom. Mostantol nem is fogok tudni aludni?

:)Gyakori vizeles...Es nagyon melegem volt kinyitottam az ablakot is Mostmar nem is fogok tudni aludni az ejjel?

Legjobb válasz: dehogynem csak mostmár nagyon nehéz lesz.

dehogynem csak mostmár nagyon nehéz lesz.
Dehogynem.Csak lesznek idõszakok, amikor nehéz lesz.De ne búsulj, napközben biztosan remekül tudsz majd szundítani.:) Én 39 hetes vagyok, este nyolckor elalszom a tv elõtt.Éjféltõl aztán óránként ébredek.És végül, reggel hatkor kidob az ágy.:)
A kérdező hozzászólása: Igen a delutani alvas jobban megy :) Este apukaja elkezd neki enekelni es utana beindul a kis rosszcsontkam :) Aztan egesz ejjel rugdalozik :)
Én még csak 24. hetes vagyok, de nàlam màr elkezdödött ez a folyamat. Este hatkor màr viszem be a nappaliba a pàrnàt, meg a takarot, mert tv nézés közben mindig bealszok:) Éjjel viszont felkelek , hol inni, hool pisilni, hol egyszerüen nem jo pozicioban alszok.. Ma màr én is 6-kor reggel talpon voltam:) Nos a ölegegyszerübb a kora esti alvàs beiktatàsa
Csatlakozom az elottem szolokhoz! Lesznek napok, amikor tok jol alszom, maskor meg nem. En a 28. hetben vagyok, es minden egyes fordulasnal felebredek. Aztan o ebreszt fel, hogy most mar fekudhetnek mashogy is. Aztan pisilni kell. Meg inni. Vagy eppen olyan friss vagyok, hogy at tudnam uszni a Balatont. Szoval szerintem is az a legjobb strategia, ha hagyod magad alomba szenderulni a TV elott. :o)
Nyugi. Vannak aktívabb és passzívabb idõszakok. Van amikor meg alig fog mozogni a kicsi. Egyszerûen csak vannak ilyen éjszakák, pl. nálunk is. Van, hogy szemhunyásnit sem alszom, van, hogy 13 órát simán. 29 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!