Találatok a következő kifejezésre: 26. hétben méhlepény (2 db)

26. héten mennyi lehet a baba és a hozzá tartozó dolgok (méh, méhlepény, magzatvíz, vértöbblet, mellek stb) súlya összesen?

Tehát mondjuk a baba lehet kb 900gr, na de és a többi? Vajon a méh elérte már ugyanezt a súlyt? Mennyi lehet a magzatvíz súlya? Mennyit nyomhat a vértöbblet, és mennyit a mellek?

Legjobb válasz: Szerintem nincs 6-7 kg a súlytöbblet, ez túl sok.

Szerintem nincs 6-7 kg a súlytöbblet, ez túl sok.
jujj, ház ez nagyon furmányos kérdés!:) A dokim azt mondta hogy 10 kiló körül van egy átlagos terhesség. A 26.hét környékén általában 6-7 kiló a súlytöbblet.
Elsõ vagyok! Nem értem hogy egyesek miért nem a kérdésre válaszolnak ahelyett hogy másnak a válaszát javítgatják....
A kérdező hozzászólása: Jajj, hát ne vesszetek ezen össze! Amúgy szerintem is sok az a 6-7 kiló, fõleg, hogy a zsírt én nem számolnám bele, csak a babát, magzatvizet, méhet, méhlepényt, melleket. Szóval mindent, kivéve azt, amit a mama magára pakol zsír formájában. Szóval így kb mennyi lehet? 3-4 kiló? vagy annál több? Esetleg kevesebb?

26. hétben a méhlepény érettségi fokozata 1-es. ez jó?

a héten volt egyszer / a doki mondta, hogy nem lehetetlen / jóslófájásom.még marad benn a pici ugye?

Legjobb válasz: Persze .Ez teljesen jó adat a lepényednek.A jóslófájás is lehetséges.Nyugi még sok idõd van.

Persze .Ez teljesen jó adat a lepényednek.A jóslófájás is lehetséges.Nyugi még sok idõd van.
Tökéletes! Annak csak örülj hogy vannak jóslófájások mert ennek segítségével szép lassan kitágulsz a végére és nem 3000-es méhszájjjal fekszel fel a szülõágyra (nekem legalábbis ezt mondta a dokim) Amugy ne aggodj a babád még jó ideig bennt marad!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!