Találatok a következő kifejezésre: 26. hétben a (179 db)

26. hétig a 7 kiló hízás normálisnak számít vagy nagyon sok? Nem fogyózok, elég sokszor nasizok mert megkívánom

Legjobb válasz: Szerintem nem sok.én is a 26ban vagyok és már 12kg híztam.igaz 44rõl kezdtem.

Szerintem nem sok.én is a 26ban vagyok és már 12kg híztam.igaz 44rõl kezdtem.
Átlagos, de ha nem akarsz nagyon sokat felszedni a végére most már fogd vissza magad :)
26 hetes vagyok ugyan ennyit hiztam :) szerintem atlagos ha nem indultal tulsullyal
Én a 39. hétben vagyok, és ugyanennyinél tartok...különben az sem mindegy, hogy mennyirõl indultál, és milyen magas vagy...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) 155 centi vagyok és 58 kilóról indultam
A 4. vagyok.Akkor azért egy kicsit vigyázz.Én 172 centi vagyok, 65 kilóról kezdtem(most vagyok 72 kg).
Próbálj ne nasizni vagy vmi egészségeset :) . Én 27 hetes vagyok 4 kiló +-al. De emberfüggõ meg étkezésfüggõ. Én cukros diétán vagyok, úgyhogy no cukor no liszt..
emelgetni megerõltetni magadat biztos nem tesz jót..sztem amikor tudsz inkább pihenj..
Ez normális. Ha nem elsõ baba, akkor meg pláne. Ha "ügyelni kéne" valamire, azt a doki is mondta volna. Második babámmal félidõtõl így voltam, semmi gond nem volt, picivel jött elõbb. Mi szerelmeskedtünk is, és pihenni sem tudtam extrán a nagyobb miatt, csak a délutáni alvása alatt aludtam én is. Emelgetni mondjuk nem emeltem, de nem is bírtam volna...
Nekem is nyitva van a külsõ méhszájam kb. 21 hetes korom óta.Fizikai kímélet és házasélet tiltva.De nem kell feküdnöm meg ilyenek.Ne aggódj, a doki külön felhívta volna a figyelmedet, ha feküdnöd kellene. 28 hkm


26. hétben a méhlepény érettségi fokozata 1-es. ez jó?

a héten volt egyszer / a doki mondta, hogy nem lehetetlen / jóslófájásom.még marad benn a pici ugye?

Legjobb válasz: Persze .Ez teljesen jó adat a lepényednek.A jóslófájás is lehetséges.Nyugi még sok idõd van.

Persze .Ez teljesen jó adat a lepényednek.A jóslófájás is lehetséges.Nyugi még sok idõd van.
Tökéletes! Annak csak örülj hogy vannak jóslófájások mert ennek segítségével szép lassan kitágulsz a végére és nem 3000-es méhszájjjal fekszel fel a szülõágyra (nekem legalábbis ezt mondta a dokim) Amugy ne aggodj a babád még jó ideig bennt marad!

26. hétben. A köldökömnél olyan mintha kiakarna szakadni a hasam. A baba csinálja vagy méhkeményedés vagy már szülési fájások?

nagyon, feszül szinte húzza a derekamat is.ülni, állni nem tudok.kutyapózban vagyok most is.a párom már kérdezgeti, hogy bevigyen a kórházba?de van egy olyan gyanúm, hogy a baba nyomja magát.de már több mint félórája.és nem kellemetlen, hanem fáj.

Legjobb válasz: szerintem mindenképpen menjetek be az ügyeletre. ott tudnak biztosat mondani. nehoyg baj legyen!

szerintem mindenképpen menjetek be az ügyeletre. ott tudnak biztosat mondani. nehoyg baj legyen!
Szerintem is menj be az ügyeletre..
Szia! Szerintem a baba nyomja magát, nekem is volt ilyen. Annyira neki tud feszülni, hogy az már fáj. De lehet nálad más van... Mindenesetre, ha nem múlik menjetek az ügyeletre.
Szia nekem is volt ilyen, de én attól még tudtam járkálni.Szerintem menj be az ügyeletre, mert az már nem normális ha nem bírsz még járni sem.Ne aggódj õk jobban értenek az ilyenhez mint én.Majd írj hogy mi van veled, írhatsz privitet is.
A kérdező hozzászólása: köszi. már vissza is értünk, szerencsére a dokim pont rendel ma :) egyben vagyunk.jól vagyunk.a napi 3x1 magneb6-omat 3x2re emeltük, meg pihi, meg még egy másik magnézium port írt fel /nemtudom fejbõl a nevét, nincs kedvem felkellni a receptért.valami c betûs/zárt a méhszájam. elsõ fokozató a lepény érettsége.ez mit jelent? köszönöm mindenkinek aki gondolt rám. mindenkinek boldog babavárást
Szia az elõzõ válaszoló vagyok.Nagyon jó hallani hogy rendben vagy!!!!Nekem is 30 hetessen 1 érésû volt a méhlepényem, én ugy tudom hogy szülés elõtt 3-nk kell lenni.Magne B6 szedek énis, mert 30hetessen görcsölgettem, de most minden ok.Sokat pihenj, és vigyázz magadra!!!üdv 33hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: köszi mégegyszer , és te is vigyázz magatokra :D
Ilyenkor vagy azt mondod, hogy 26 hetes vagy, vagy azt, hogy a 27-ik hétben vagy. Én is most kérdeztem meg a dokimat, õ mondta:)
Csak 26 hetes 1 napos. A betöltött hét számít azaz 26 hetes vagy! Boldog babavárást! 21hkm
A kérdező hozzászólása: tehát akkor nem töltöttem még még be a 26. hetet, hanem csak a 26. hét elsõ napjánál vagyok? :) :)
Már betöltötted. De gondolj arra, ha betöltöd mondjuk a 30-at, akkor egy évig, ha megkérdezik, hogy hány éves vagy, azt mondod 30 és csak miután megünnepelted a 31-et, akkortól mondod, hogy 31 éves vagy! Ahogy magadat sem öregíted, a babáddal se tedd!:o) Tehát most 26 hetes és 1 napos a terhességed!
Betöltött 26 hetes vagy!Pntosan 26+1, vagyis 26hét 1 napos vagy!
Kérdezd meg az enkoooron az adminoktól.
26 hét reg kell, vagyis ha feltöltesz 1 nap alatt 250gb, akkor sem leszel tag, amíg le nem telik a 26 hét :)
Matematika érettségi: Ha egy ember 26 hét alatt 250GB-ot feltölt, akkor hány ember hány GB-ot tölt le 26 perc alatt...:)
Hány encorés kérdést kell feltennem a gyk.hun, hogy tagja legyek a leg idegesítõbb kérdéseket feltevõk társaságának?
ÉS kapcsolat van a kettõ között, tehát mindkettõnek kell teljesülnie. De nem kell a 26 héten belül meglennie a 250GB feltöltésnek.
26 hétig a birkák nem engedik a saját feltöltést.
Nem értem a logikájukat, hogy miért kell várnom 26 hétig egy nyamvadt film feltöltésével. De most már ott tartok, hogy az töltsön akinek két anyja van.....

Most akkor pontosan hányadik héten érdemes 4 D-re menni? Most vagyok 26 hetes doki azt mondta, hogy kb 29 centi, 800 gramm (múlt hét csüt-ön mondta, ma töltöttem a 26. hetet)

Mert mindenhol mást olvasok,Els?zör azt olvastam 28-32-ig érdemes.Aztán azt hogy 30. héten már túl nagy.

Legjobb válasz: Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)

Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)
Én a 31. héten voltam másodjára, de nekem kicsi volt a lányom. Mi mindent jól láttunk. Sztem 29.-30. héten menj!
Már most is mehetsz, lényegében a 12.héttõl folyamatosan érdemes minden életszakasz más és más, de a 28-30.hét is jó, mert akkor már ki van kerekedve az arca, a vonásai nem sokkal másabb, mint amilyen lesz a születéskor.Nekem a doki a 28-30.hetet mondta. Az elsõ gyermekemet a 24.héten néztük nagyon cuki volt de a párom nem sokat vett ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Na pont ez az, azt akarom hogy a férjem sokat vegyen ki belõle, mert míg én a 2d-sen is egész jól látok, õ nem, és magamnak is, de fõleg neki szeretném az élményt.A másik meg hogy egy alkalmat engedhetünk meg anyagilag, tehát ezért fontos, hogy mikor lesz a legjobb menni.
SZia, én múlthéten voltam a 28.héten. Kis husika volt már. Ha gondolod küldök fotót, és eldöntöd, hogy elmentek-e.
A kérdező hozzászólása: aha kérlek küldj, tudsz priviben
Én szerdán megyek.Megkérdeztem a 12 héttõl bármikor lehet én most a 18. héten vagyok állitólag ez az idõpont azért jo mert genetikai szürést és a baba nemét is megcsinálják illetve megmondják.Innen kezdve bármikor lehet menni nekem ezt mondták!
Bármikor elérheti.
Persze hogy megkapja késõbb is. Ezek csak az elõfeltételei a "rang"-nak.

Mekkora volt a babátok súlya a 25-26. hét környékén?

Legjobb válasz: Erre nehéz válaszolni, mert az UH a 18. héten, s a következõ meg már a 28-31. héten. Tehát a 25-26. hét környékén az én babámat pld. nem mérte senki. :(

Erre nehéz válaszolni, mert az UH a 18. héten, s a következõ meg már a 28-31. héten. Tehát a 25-26. hét környékén az én babámat pld. nem mérte senki. :(
én a 26.hét végén voltam UH-on és akkor 1kg volt a babóm:)
26 hetesen 960 g volt a becsült súlya. 3090 g született
Az enyém 26+2 naposan volt 860g.
nekem csak 28 hetes adatom van és ott volt 1400 gramm :) 38. hétre született 3500 grammal.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam. Az enyém is kb 1 kg volt. Félek, hogy nehogy nagy baba legyen. Boldog babavárást Nektek!
Nekem 25+5 naposan 816 g volt! 28 hetes kismama
Szerintetek nem nagy 27+1 naposan Bpd 75mm?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!