Találatok a következő kifejezésre: 26-ra vagy nem várom (3 db)

Szerintem nagyon nagy eséllyel ez is császár lesz.
Fõleg a magas vérnyomás miatt nem valószínû, hogy kockáztatnak a dokik, készülj a császárra.
Valószínûleg császár lesz. De ne aggódj, nekem a második csaszi "meg sem kottyant". :) Inkább menj biztosra, minthogy Neked vagy a babádnak baja legyen! Sok sikert!

26-ra vagy 27-re nem várom a mensimet. A 8. ill. a 13. napon voltunk együtt a 13-ai időzítés jó lehetett? Mert nyákból ítélve igen, de gondolom ez nem 100%?

El?re is köszike a válaszokat! Egy 9 hónapja próbálkozó!

Legjobb válasz: A timmermann. hu oldalon írtam be az utolsó 3 havi mensimet és az alapján 10-16-ig lehetséges a teherbeesés. A pémet 13-15ig tette.

A kérdező hozzászólása: A timmermann. hu oldalon írtam be az utolsó 3 havi mensimet és az alapján 10-16-ig lehetséges a teherbeesés. A pémet 13-15ig tette.
A kérdező hozzászólása: Ami azt jelenti hogy jókor voltunk együtt?! Remélem!
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdésem lenn, hogy ha sikerült akkor már tarthatok a beágyazódásnál, mert ma éreztem enyhe szurkát a nemi szervem környékén egészen alul, nem úgy mint máskor a petefészkemnél éreztem ugyanezt!
A kérdező hozzászólása: Még annyi hogy a mellem egy picit érzékeny:)
A beágyazódást ha esetleg érzed, azt akkor sem a nemiszerved környékén. Inkább mensi görcshöz hasonló érzés.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Továbbra is várom válaszokat!

En egy 26 eves srac vagyok a baratnom 20 es ket evet voltunk eggyutt. De szaktitotunk, es egy honap elteltevel mar van valakije, de meg beszelunk talalkozgatunk, de aztmondja nem tudja eldonteni hogy mit akar? Mittegyek varjak ra? Varom a valaszokat.

Legjobb válasz: Ne várj rá. Ha vissza akarna jönni, és találkozni akar, akkor mérlegelj, ha nem viselne meg, akkor találkozz vele, de a saját érdekedben már maradj érzelemmentes.

Ne várj rá. Ha vissza akarna jönni, és találkozni akar, akkor mérlegelj, ha nem viselne meg, akkor találkozz vele, de a saját érdekedben már maradj érzelemmentes.
ne várj rá, felesleges. 29/N
2 év után 1 hónap alatt kerített pasit magának... és te még várni akarsz rá??? Szerintem nézesd meg magad :)
Ennyi ésszel persze hogy várj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!