Találatok a következő kifejezésre: 26-án kellett megjönnie, de nem jött (4 db)

December 26-án kellett volna megjönnie de nem jött. Csináltam egy tesztet, ami pozitív lett, a tüneteim is megvoltak (vannak), de 4 és fél hetesen az orvos nem látott semmit. Lehet ez baba?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :))

Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :) )
Lehet tényleg még egy pont volt, de szerintem babós vagy.Ha tudsz menj el másik dokihoz is.Szoritok!!
lokj egy tesztet...proba szerencse...:-) sok sikert
Vegyél egy tesztet, ha negatív, azonnal meg fog jönni már másnap. Ha pozitív, akkor boldog lehetsz:) Amúgy sokan mondják hogy a menstruáció elmaradása mellett más tünetet nem észlelt.:) Ne idegeskedj, menj vegyél tesztet, és holnapra már tudod mi van...
Lehet ez is, az is, tényleg a teszt a legjobb megoldás, onnantól megszûnik a bizonytalanság. :)

Nekem november 26-án kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mivel nem jött meg csináltam tesztet de az negítiv lett. Terhesség kizárva?

Ezek után dec.2án jött ilyen ilyen barna maszatoló.Az kb 2-3 napig tartott. és most menstruációs görcseim vannak de mégsem jön semmi. Mi lehet az oka? ezek lehetnek a beágyazódás jelei is? írjatok pls!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.

Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod ! azóta sem jött meg és most már alul a jobb oldalon szúrkálásokat érzek :S ma megyek nõgyógyászhoz és remélem kiderül minek az oka lehet ez az egész... majd írok hogy mi volt ...

03.26. án lefeküdtem a barátommal (megszakitásos módszer) (utolso mensesem 03. 08-12) elm. 04. 05én kellett volna megjönni a mensesemnek, de nem jött meg. Csináltam tesztet reggeli időpontban negativ. Csináljak mégegyet v hihetek az eredménynek?

Legjobb válasz: Szia! Amíg nem jön meg, addig akár hiszel a tesztnek, akár nem , valami nem stimmel. Szerintem várd meg, hogy késsen 1-1.5 hetet, és ha addig sem jön meg, csinálj még egy tesztet, és eredménytõl függetlenül menj orvoshoz. Szorítok, hogy az legyen,amire vágysz!

Szia! Amíg nem jön meg, addig akár hiszel a tesztnek, akár nem , valami nem stimmel. Szerintem várd meg, hogy késsen 1-1.5 hetet, és ha addig sem jön meg, csinálj még egy tesztet, és eredménytõl függetlenül menj orvoshoz. Szorítok, hogy az legyen, amire vágysz!
ha arra gondolsz, hogy a 26.-i együttléttõl lennél terhes, akkor 11. körül kéne megjönnie. (mármint ha akkor, vagy utána volt az ovuláció). 11.-én tesztelj mégegyszer, annak talán hihetsz
A kérdező hozzászólása: Tudom kicsit megkésve, de azért válaszolok, nem lettem állapotos :) Aminek most roppant örülök, mert még nem érzem magam felkészültnek az anyaságra és a párommal elõbb az anyagi biztonságot szeretnénk megteremteni, utáni pedig jöhet egy foci csapat is akár :D:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!