Találatok a következő kifejezésre: 26-án kellett megjönnie, de nem (7 db)

December 26-án kellett volna megjönnie de nem jött. Csináltam egy tesztet, ami pozitív lett, a tüneteim is megvoltak (vannak), de 4 és fél hetesen az orvos nem látott semmit. Lehet ez baba?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :))

Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :) )
Lehet tényleg még egy pont volt, de szerintem babós vagy.Ha tudsz menj el másik dokihoz is.Szoritok!!
lokj egy tesztet...proba szerencse...:-) sok sikert
Vegyél egy tesztet, ha negatív, azonnal meg fog jönni már másnap. Ha pozitív, akkor boldog lehetsz:) Amúgy sokan mondják hogy a menstruáció elmaradása mellett más tünetet nem észlelt.:) Ne idegeskedj, menj vegyél tesztet, és holnapra már tudod mi van...
Lehet ez is, az is, tényleg a teszt a legjobb megoldás, onnantól megszûnik a bizonytalanság. :)

Nekem november 26-án kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mivel nem jött meg csináltam tesztet de az negítiv lett. Terhesség kizárva?

Ezek után dec.2án jött ilyen ilyen barna maszatoló.Az kb 2-3 napig tartott. és most menstruációs görcseim vannak de mégsem jön semmi. Mi lehet az oka? ezek lehetnek a beágyazódás jelei is? írjatok pls!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.

Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod ! azóta sem jött meg és most már alul a jobb oldalon szúrkálásokat érzek :S ma megyek nõgyógyászhoz és remélem kiderül minek az oka lehet ez az egész... majd írok hogy mi volt ...

26, -án kellett volna megjönnie. Kb 4 napja minden nap vérzek egy kicsit kb egy egy pár csepp, de nem jön meg rendesen. Ma teszteltem negatív lett. Mitől lehet ez? Beteg vagyok?

Legjobb válasz: Elõször is vegyél mégegy tesztet, esetleg más fajtát, mint korábban! Ha az is negatív, akkor irány az orvos! (persze, ha pozitív, akkor is :-)

Elõször is vegyél mégegy tesztet, esetleg más fajtát, mint korábban! Ha az is negatív, akkor irány az orvos! (persze, ha pozitív, akkor is :-)
Én nem értek hozzá, miért nem hívod fel a körzeti orvost vagy az ügyeletet?
még csak 31-e van - egy nap csúszás simán belefér
Esemény utáni tabletta miatt nem akkor jelentkezik a vérzés, amikor az eredeti ciklusodhoz képest kellene! Nem kell aggódni, hatott a tabi és bármikor megjöhet.De készülj fel, hogy kicsit másmilyen is lehet majd a vérzés, mint amit eddig megszoktál.
A kérdező hozzászólása: akkor ne aggodjak?:( nagyon felek nem akarok bajt..:(
Ez csak egy nap (sõt annyi se, mert még reggel van). Nekem néha 3-4 nap ingadozással jön meg, és igen, a tabi kicsit kitolhatja. Bár én amikor egyszer bevettem, akkor akkor jött meg amikorra vártam, csak valamiért kevesebb volt.. :/ Akkor én is megijedtem, de végül nem lett baj :) . Ha 3 nap múlva se jön meg, hívd fel a dokit...
A kérdező hozzászólása: koszonom!!!!!!
Az eseményutáni tabiban egy lóadag hormon van, ami most kicsit összezavarta a szervezeted, ezért késik a mensid is. Ne aggódj, ez ilyenkor teljesen normális, akár 4-8 napot is késhet!
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom a valaszokat!!

03.26. án lefeküdtem a barátommal (megszakitásos módszer) (utolso mensesem 03. 08-12) elm. 04. 05én kellett volna megjönni a mensesemnek, de nem jött meg. Csináltam tesztet reggeli időpontban negativ. Csináljak mégegyet v hihetek az eredménynek?

Legjobb válasz: Szia! Amíg nem jön meg, addig akár hiszel a tesztnek, akár nem , valami nem stimmel. Szerintem várd meg, hogy késsen 1-1.5 hetet, és ha addig sem jön meg, csinálj még egy tesztet, és eredménytõl függetlenül menj orvoshoz. Szorítok, hogy az legyen,amire vágysz!

Szia! Amíg nem jön meg, addig akár hiszel a tesztnek, akár nem , valami nem stimmel. Szerintem várd meg, hogy késsen 1-1.5 hetet, és ha addig sem jön meg, csinálj még egy tesztet, és eredménytõl függetlenül menj orvoshoz. Szorítok, hogy az legyen, amire vágysz!
ha arra gondolsz, hogy a 26.-i együttléttõl lennél terhes, akkor 11. körül kéne megjönnie. (mármint ha akkor, vagy utána volt az ovuláció). 11.-én tesztelj mégegyszer, annak talán hihetsz
A kérdező hozzászólása: Tudom kicsit megkésve, de azért válaszolok, nem lettem állapotos :) Aminek most roppant örülök, mert még nem érzem magam felkészültnek az anyaságra és a párommal elõbb az anyagi biztonságot szeretnénk megteremteni, utáni pedig jöhet egy foci csapat is akár :D:D

Febr.21-én voltam együtt párommal. Nem védekeztünk, de nem lehetne probl. Febr.24-én kellett vna megjönnie.26-án és márc.1-én csináltam tesztet mind2 negatív. Vélemény? Vegyek még tesztet, vagy menjek nőgy.-hoz, ha megyek ott is ugyanezt mondjam el?

Pár hónapja már jól kiszámíthatóan megjött.Napra pontosan,22éves lány vagyok.Köszönöm!

Legjobb válasz: A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Azt most nem igazán lehet megmondani, hogy a baba vagy más miatt késik. Én még kivárnám ezt a hetet, és ha továbbra sem jön meg akkor tesztelnék még egyet és utána eredménytõl függetlenül el mennék orvoshoz.

A vélt fogamzástól számított kb. két héten belül mutathat valamit a teszt. Azt most nem igazán lehet megmondani, hogy a baba vagy más miatt késik. Én még kivárnám ezt a hetet, és ha továbbra sem jön meg akkor tesztelnék még egyet és utána eredménytõl függetlenül el mennék orvoshoz.
Feltétlen ismételd meg, mert biztony lehesz terhes.a fogamzástól kb. el kell telnie 2 hétnek, hogy kimutassa a teszt, bár én inkább elmennék orvoshoz.vizeletvizsgálatra fognak küldeni, abból megállapítják a terhességet, utánna jöhet a nõgyógyászati vizsgálat.nálunk így mûködik.
természetesen mondd el ugyan ezt elõzõ voltam
lehet, hogy csak az idegeskedés miatt marad ki, de sajnos nem kizárt a terhesség sem, a teszt valóban csak március közepén lesz megbízható, drukkolok, hogy csak egy kis zavar legyen!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!