Találatok a következő kifejezésre: 26-án kellett megjönnie, de (12 db)

December 26-án kellett volna megjönnie de nem jött. Csináltam egy tesztet, ami pozitív lett, a tüneteim is megvoltak (vannak), de 4 és fél hetesen az orvos nem látott semmit. Lehet ez baba?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :))

Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :) )
Lehet tényleg még egy pont volt, de szerintem babós vagy.Ha tudsz menj el másik dokihoz is.Szoritok!!
lokj egy tesztet...proba szerencse...:-) sok sikert
Vegyél egy tesztet, ha negatív, azonnal meg fog jönni már másnap. Ha pozitív, akkor boldog lehetsz:) Amúgy sokan mondják hogy a menstruáció elmaradása mellett más tünetet nem észlelt.:) Ne idegeskedj, menj vegyél tesztet, és holnapra már tudod mi van...
Lehet ez is, az is, tényleg a teszt a legjobb megoldás, onnantól megszûnik a bizonytalanság. :)

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: mit jelent az, hogy az uterusban 6 mm-s nyh.-a van! Eddig pontosan megjött hét hetente, de most semmi! Lehetséges, hogy terhes lennék? ? Január 25-26.-án kellett volna megjönni a mensesemnek. Válaszát előre is

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: mit jelent az,hogy az uterusban 6 mm-s nyh.-a van! Eddig pontosan megjött hét hetente, de most semmi! Lehetséges, hogy terhes lennék?? Január 25-26.-án kellett volna megjönni a mensesemnek. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez a lelet önmagában nem utal terhességre. Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, egyelőre várakozás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez a lelet önmagában nem utal terhességre. Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, egyelőre várakozás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Nekem november 26-án kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mivel nem jött meg csináltam tesztet de az negítiv lett. Terhesség kizárva?

Ezek után dec.2án jött ilyen ilyen barna maszatoló.Az kb 2-3 napig tartott. és most menstruációs görcseim vannak de mégsem jön semmi. Mi lehet az oka? ezek lehetnek a beágyazódás jelei is? írjatok pls!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.

Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod ! azóta sem jött meg és most már alul a jobb oldalon szúrkálásokat érzek :S ma megyek nõgyógyászhoz és remélem kiderül minek az oka lehet ez az egész... majd írok hogy mi volt ...

26, -án kellett volna megjönnie. Kb 4 napja minden nap vérzek egy kicsit kb egy egy pár csepp, de nem jön meg rendesen. Ma teszteltem negatív lett. Mitől lehet ez? Beteg vagyok?

Legjobb válasz: Elõször is vegyél mégegy tesztet, esetleg más fajtát, mint korábban! Ha az is negatív, akkor irány az orvos! (persze, ha pozitív, akkor is :-)

Elõször is vegyél mégegy tesztet, esetleg más fajtát, mint korábban! Ha az is negatív, akkor irány az orvos! (persze, ha pozitív, akkor is :-)

26-án kellett volna megjönnie, semmi előjele, mint máskor. Csináltam most egy tesztet, de eszméletlenül halvány a második csík, szinte alig észrevehető. Korai még reménykednm a babában?

Legjobb válasz: Hát azt mondják a halvány csík is csík. Pozitív irányba a teszt nem tévedhet. Szerintem csinálj még egyet, valamilyen más fajtát és meglátod. Lehetséges hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben azért halvány. Én nagyon drukkolok neked! Majd írd meg hogy mi lett!

Hát azt mondják a halvány csík is csík. Pozitív irányba a teszt nem tévedhet. Szerintem csinálj még egyet, valamilyen más fajtát és meglátod. Lehetséges hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben azért halvány. Én nagyon drukkolok neked! Majd írd meg hogy mi lett!
A hcg minden nappal több és több a szervezetben. Elvileg, ha pár nap múlva tesztelsz, már erõsebb csík várható. De egyébként azt gondolom, hogy szinte biztosra veheted azt a kis halványat is, mert ha semmi hcg nem lenne a szervezetedben, akor nem is jelenne meg halványan sem. De ezek szerint ott van, még ha egyenlõre nagyon az elején is vagy. Minden jót neked!
Szia!Én ugyanígy voltam mint te!Nekem is alig lehetett kivenni és most 30 hetes terhes vagyok!Szóval szerintem baba van!Drukkolok neked!Pár nap múlva ha gondolod tesztelj újra, hogy biztos legyél benne!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!!Remélem nem fogunk csalódni.Nagyon várjuk már a picit!

30. án kellett volna megjönnie, de 26. án szexeltünk a párommal óvszer nélkül ( keveset, és kivette mielőtt elment volna) Lehetek így terhes amikor pár nappal azelőtt szexeltünk mielőtt meg kellett volna jönnie?

Legjobb válasz: az elõváladékban is van spermium, így nem kell elmennie benned ahhoz, h teherbe ess, de csak nagyon kevés, ezért kicsi az esélye h valóban terhes vagy. máskor nem szokott késni? 2 nap még nem olyan sok.

az elõváladékban is van spermium, így nem kell elmennie benned ahhoz, h teherbe ess, de csak nagyon kevés, ezért kicsi az esélye h valóban terhes vagy. máskor nem szokott késni? 2 nap még nem olyan sok.
Persze, hogy lehetsz. A megszakítás nem védekezés. A nevében is benne van, hogy megszakításos közösülés és nem védekezés. Amúgy meg a nõk nem gépek, akiknek mindig minden hónapban minden pontosan a nagy könyvben elõírtak szerint történik. Elõfordul, hogy van egy extra peteérés vagy eltolódik a peteérés és máris összejön a jókor jó idõben dolog! De persze nyilván sokkal kevesebb az esélye, minta beléd élvezett volna és nem pont vérzés elõtt lettél volna. De attól még nagyobb az esélye a terhességnek, mintha normálisan védekeztetek volna. Amúgy lehet hogy csak valami miatt késik. De az aktustól számított 2 hét múlva egy érzékeny teszt már kimutatja a terhességet.
nem vagy az
terhes vagy!
nem lehetsz a peteérésen már rég túl vagy.....
csajomnak mindig bevan pánikolva amikor nem 28.jön azt mondja h késik már 3-4-+blabla napja közbe mindig 33-35kor jönmeg .. 28tol számitja h késik 1 hetet , vettunk teszt is 2-t , azt nem volt terhes , arra jo volt h engem feligesitsen de akkor is tagadja h nem 33-35 hanem 28.án jön én is számon tartom me akkor nincs sex fel kell készülni nagyából lelkileg , nem értem a nõket ...
4-5: lehet spontán peteérése stb. Nagyon kicsi az esély, hogy terhes legyen, de teljesen biztosan kijelenteni, hogy nem lehet sem jogos.

Sok + tesztet csináltam a napokba. De a doki még csak halványan lát valamit a méhemben. Febr.24. -én kellett volna megjönnie.26. -án szeretkeztünk. Valószinü hogy akkor estem teherbe. Akkor most mennyyi idös vagyok?

Legjobb válasz: A február 26-i fogamzásból a doki még nem nagyon lát semmit. Azt csak a teszt látja, az is csak néhány napja. Nagy valószínûséggel a 26-nál hamarabb történt a fogamzás szerintem. Olyan esetekben amikor az utolsó vérzés idõpontjához képest irreális a terhesség kora, azt az ultrahangos méréssel szokták pontosítani.

A február 26-i fogamzásból a doki még nem nagyon lát semmit. Azt csak a teszt látja, az is csak néhány napja. Nagy valószínûséggel a 26-nál hamarabb történt a fogamzás szerintem. Olyan esetekben amikor az utolsó vérzés idõpontjához képest irreális a terhesség kora, azt az ultrahangos méréssel szokták pontosítani.
7-10 nap a beagyazodas, es ha sikerult akkor 5 napod ;)
5 napos*
A kérdező hozzászólása: nekem a teszt már mult hét csütörtökön + volt.az normális?
A kérdező hozzászólása: sõt a doki már mult héten látott egy pöttyöt.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva kell mennem .arra láthatnak valamit?
Én ezt nem értem, 24-én kellett volna megjönnie, és ti 26.-án voltatok együtt, úgy gondolod akkor lettél terhes? Mert az igaz, hogy lehet, hogy nem középidõben van a peteérés, meg hogy mensi alatt van, olyat is hallottam már. De ha 26-án voltatok együtt, és attól lennél terhes, attól még 24-én meg kellett volna jönnie. Szóval inkább úgy febr. 10 és 15 között kellett együtt lennetek és akkor foganhatott a baba. És akkor az utolsó mensid valamikor jan. végén volt, nem? Mert akkor most vagy 6 hetes, és simán lehet, hogy még csak pöttyöt lát a doki. Szerintem, de lehet valamit félreértettem. Mindenesetre gratulálok4
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen .ez csak egy feltételezés volt részemrõl.az utolsó menzim ja. 23.-án volt.febr.6 án volt egy petevezeték átfujásom és ugy 9-10-töl 2 naponta együtt voltunk.a pontos idöt nem tudom tehát hogy melyik az ominozus nap.Akkor miért nem látja az orvos? és melyik uh jobb?hasi vagy hüvelyi szerinted?
A kérdező hozzászólása: minden kalkulátor mást ir egyiknél 8 a amásiknál 7 és volt egy harmadik amelyiknél 4 hetes terhes voltam??
Én nem értek hozzá, miért nem hívod fel a körzeti orvost vagy az ügyeletet?
még csak 31-e van - egy nap csúszás simán belefér
Esemény utáni tabletta miatt nem akkor jelentkezik a vérzés, amikor az eredeti ciklusodhoz képest kellene! Nem kell aggódni, hatott a tabi és bármikor megjöhet.De készülj fel, hogy kicsit másmilyen is lehet majd a vérzés, mint amit eddig megszoktál.
A kérdező hozzászólása: akkor ne aggodjak?:( nagyon felek nem akarok bajt..:(
Ez csak egy nap (sõt annyi se, mert még reggel van). Nekem néha 3-4 nap ingadozással jön meg, és igen, a tabi kicsit kitolhatja. Bár én amikor egyszer bevettem, akkor akkor jött meg amikorra vártam, csak valamiért kevesebb volt.. :/ Akkor én is megijedtem, de végül nem lett baj :) . Ha 3 nap múlva se jön meg, hívd fel a dokit...
A kérdező hozzászólása: koszonom!!!!!!
Az eseményutáni tabiban egy lóadag hormon van, ami most kicsit összezavarta a szervezeted, ezért késik a mensid is. Ne aggódj, ez ilyenkor teljesen normális, akár 4-8 napot is késhet!
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom a valaszokat!!

Parommal szeretnenk babat! Junius 26. -an voltunk eloszor ugy! Azota 2 naponta! Julius 2. -an kellett volna megjonnie! De semmi! Mellem faj ( de a menszesz elott is szokott) Julius 5. en ( ma ) csinaltam tesztet negativ lett! Azert remenykedhetek?

Legjobb válasz: ha jol szamoltam! a pete eresem kezdo napjatol szamitva a 8 . napon voltunk egyutt! meg egy kerdes! ha esetleg megfogant a baboci de meg a menszesz elso napjaig nem agyazodott be akkor meg kell jonnie? mert a neten nem talaltam errol semmit! nagyon izgulok mi lehet de nem taplalok csalfa remenyt! koszonom a segitseget!!!

A kérdező hozzászólása: ha jol szamoltam! a pete eresem kezdo napjatol szamitva a 8 . napon voltunk egyutt! meg egy kerdes! ha esetleg megfogant a baboci de meg a menszesz elso napjaig nem agyazodott be akkor meg kell jonnie? mert a neten nem talaltam errol semmit! nagyon izgulok mi lehet de nem taplalok csalfa remenyt! koszonom a segitseget!!!
talán
Hány naposak a ciklusaid? Még lehet baba, szerintem túl korán teszteltél. 21/l
A kérdező hozzászólása: 29 ! de nem pete eresnel probalkoztunk! attol meg osszejohet?
Nagyon kicsi az esélye. Fõleg ha tudod mikor volt peteérésed. Igaz lehet rendkívüli peteérésed is (de az is ritka) Ha nem jön meg továbbra sem, akkor 26-tól számolj két hetet és utána tesztelj.
szia! Igen akkor meg kell jönnie.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!