Találatok a következő kifejezésre: 26-án kellett megjönnie, (17 db)

25. -26. -án kellett volna megjönnie. Szerintetek állapotos vagyok?

4 napja eszméletlenül fájt a fejem, (nem vagyok egy fejfajos tipus, se fronterzekeny) azota csak ritkán.4 napja olyan erzesem van mintha "meg akarna jönni" de semmi.Tesztet holnap reggel gondoltam megcsinalom, vagy mar most is kimutatja igy delutan? Melleim feszülnek amit szintén nem szoktam.

Legjobb válasz: 25-26? Ma július 4 van! Simán kimutatja délutáni vizelet is, ne várj tovább! Tervezett baba?

25-26? Ma július 4 van! Simán kimutatja délutáni vizelet is, ne várj tovább! Tervezett baba?
Már bocsi de szerinted belédlátunk?? Csináld meg a tesztet akar most is ennyi késés után már kimutatja.
Tesztelj, már bõven kimutatja, ha terhes vagy.
és aztán írd le nekünk az eredményt
A kérdező hozzászólása: Gondoltam hogy nem láttok belém.;) Csak kivancsi voltam , hogy kimutatja -e:) Es hogy ezek a tünetek utalhatnak-e erre.És köszönöm a válaszokat.Míg ezt írom megcsináltam, mire vegeztemezzel rögtön 2 csík lett.Nem tervezett baba.De most nagyon boldogok vagyunk, mind a ketten könnyezünk.
Szívbõl gratulálok vigyázz magadra!!2es voltam
Gratulálok! :)

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: mit jelent az, hogy az uterusban 6 mm-s nyh.-a van! Eddig pontosan megjött hét hetente, de most semmi! Lehetséges, hogy terhes lennék? ? Január 25-26.-án kellett volna megjönni a mensesemnek. Válaszát előre is

Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő lenne: mit jelent az,hogy az uterusban 6 mm-s nyh.-a van! Eddig pontosan megjött hét hetente, de most semmi! Lehetséges, hogy terhes lennék?? Január 25-26.-án kellett volna megjönni a mensesemnek. Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez a lelet önmagában nem utal terhességre. Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, egyelőre várakozás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez a lelet önmagában nem utal terhességre. Amennyiben a terhességi vizeletteszt negatív, egyelőre várakozás javasolt. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Nekem november 26-án kellett volna megjönnie a menstruációmnak. Mivel nem jött meg csináltam tesztet de az negítiv lett. Terhesség kizárva?

Ezek után dec.2án jött ilyen ilyen barna maszatoló.Az kb 2-3 napig tartott. és most menstruációs görcseim vannak de mégsem jön semmi. Mi lehet az oka? ezek lehetnek a beágyazódás jelei is? írjatok pls!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.

Szia! Szerintem nem beágyazódás, az egy héttel korábban lett volna, inkább olyan ez, mint amikor a szervezet nem tudja eldönteni, hogy terhes, vagy nem. Ha azóta sem volt erõs piros vérzésed, tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod ! azóta sem jött meg és most már alul a jobb oldalon szúrkálásokat érzek :S ma megyek nõgyógyászhoz és remélem kiderül minek az oka lehet ez az egész... majd írok hogy mi volt ...

Lehet ez terhesség? 26. -án kellett volna megjönnie, azóta semmi.

Az el?z? menszeszem utáni napon egy pillanatra elkapott minket a vágy és belémrakta gumi nélkül de nem jött bel?le semmi, és azóta is gumival védekezünk. Tegnap együtt voltunk, és utána vettük észre, hogy egy picit vérzek, azt hittük, hogy megjött,de semmi nincs azóta se. :S Pénteken teszteltem, ami negatív lett

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy az.

Szerintem nem vagy az.
Mindenkinek más a bevállt módszer, nem kell egymást kioktatni. Valaki igy...valaki ugy..ennyi
akkor sem hagynám a páromnak. 4 éve vagyunk együtt mégse jutott eszünkbe h ki kéne próbálni. nekem nem hiányzik sem 1 esetleges abortusz sem hormonkezelések sem injekció... de persze ez az én véleményem
14:42-es Csak egy megbizható partner kell hozzá! Természetesen tiniknek még ajánlott a védekezés amig nincsenek gyakorlatban. De szerintem ha valakinek évek óta komoly párkapcsolata van...és nem szexel férre akkor a megszakitás nem biztos hogy rosszabb mint a fogamzásgátló vagy a gumi.
a megszakítással közösülõnek gratulálok... hihetetlen h milyen felelõtlenek az emberek...
Nyugi nekem is akkor kellett volna megjönni..vagy talán 25én....nekem mindig késik egy hetet..ez igaz most több...én is teszteltem...és negativ. Mi mindig megszakitással védekezünk 3 éve...nekem rendszertelen a menstruáciom az állandó fogyózás..evés miatt, meg a stressz is sokat csinál. Nyugi nem avgy terhes..remélem én sem...de én szerdán megyek dokihoz...ilyenkor ad nekem egy szurit és attól megjön.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugodtam
ebbõl nem lesz baba... de a korodra kíváncsi lennék
Nyugodj meg! :) ) komoly nem hinném hogy terhes vagy... legutóbb nekem is késett két hetet... és nem vagyok terhes, megjött nekem is ;) -megjegyzem, hogy többször "elkapott minket a vágy" úgy ahogy titeket, és nem lett belõle baj ;)
Legyen a neve a babának János ...koxi
szerintem se vagy terhes. sok mindentõl lehet, hogy nem jön meg pl a stressz vagy esetleg meg voltál vagy meg vagy fázva, eseteg valami gyulladás van a szervezetedbe.
Nem vagy terhes, nyugi! Késik, ami a stressz hatása miatt van!
persze igazad van nem is kioktatni akartam. biztos tapasztalt hölgyrõl van szó aki a megszakítást választotta csak én a kis tinilányokra értem amikor ide írnak h "megszakítással szexeltünk... terhes lehetek??" ez bosszant fel

26, -án kellett volna megjönnie. Kb 4 napja minden nap vérzek egy kicsit kb egy egy pár csepp, de nem jön meg rendesen. Ma teszteltem negatív lett. Mitől lehet ez? Beteg vagyok?

Legjobb válasz: Elõször is vegyél mégegy tesztet, esetleg más fajtát, mint korábban! Ha az is negatív, akkor irány az orvos! (persze, ha pozitív, akkor is :-)

Elõször is vegyél mégegy tesztet, esetleg más fajtát, mint korábban! Ha az is negatív, akkor irány az orvos! (persze, ha pozitív, akkor is :-)

26-án kellett volna megjönnie, semmi előjele, mint máskor. Csináltam most egy tesztet, de eszméletlenül halvány a második csík, szinte alig észrevehető. Korai még reménykednm a babában?

Legjobb válasz: Hát azt mondják a halvány csík is csík. Pozitív irányba a teszt nem tévedhet. Szerintem csinálj még egyet, valamilyen más fajtát és meglátod. Lehetséges hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben azért halvány. Én nagyon drukkolok neked! Majd írd meg hogy mi lett!

Hát azt mondják a halvány csík is csík. Pozitív irányba a teszt nem tévedhet. Szerintem csinálj még egyet, valamilyen más fajtát és meglátod. Lehetséges hogy még kevés a HCG hormon a szervezetedben azért halvány. Én nagyon drukkolok neked! Majd írd meg hogy mi lett!
A hcg minden nappal több és több a szervezetben. Elvileg, ha pár nap múlva tesztelsz, már erõsebb csík várható. De egyébként azt gondolom, hogy szinte biztosra veheted azt a kis halványat is, mert ha semmi hcg nem lenne a szervezetedben, akor nem is jelenne meg halványan sem. De ezek szerint ott van, még ha egyenlõre nagyon az elején is vagy. Minden jót neked!
Szia!Én ugyanígy voltam mint te!Nekem is alig lehetett kivenni és most 30 hetes terhes vagyok!Szóval szerintem baba van!Drukkolok neked!Pár nap múlva ha gondolod tesztelj újra, hogy biztos legyél benne!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!!Remélem nem fogunk csalódni.Nagyon várjuk már a picit!

December 26-án kellett volna megjönnie de nem jött. Csináltam egy tesztet, ami pozitív lett, a tüneteim is megvoltak (vannak), de 4 és fél hetesen az orvos nem látott semmit. Lehet ez baba?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :))

Szerintem lehet, a baba szívhangját kb 6 hetes korától szokta a doki hallani. Kb 2 hét múlva ismételd meg az ultrahangot. Bár ilyenkor is kéne látni egy pici kis foltot, ami még a petezsák, ha jól tudom. Gratulálok azért neked! :) )
Lehet tényleg még egy pont volt, de szerintem babós vagy.Ha tudsz menj el másik dokihoz is.Szoritok!!
lokj egy tesztet...proba szerencse...:-) sok sikert
Vegyél egy tesztet, ha negatív, azonnal meg fog jönni már másnap. Ha pozitív, akkor boldog lehetsz:) Amúgy sokan mondják hogy a menstruáció elmaradása mellett más tünetet nem észlelt.:) Ne idegeskedj, menj vegyél tesztet, és holnapra már tudod mi van...
Lehet ez is, az is, tényleg a teszt a legjobb megoldás, onnantól megszûnik a bizonytalanság. :)

Sok + tesztet csináltam a napokba. De a doki még csak halványan lát valamit a méhemben. Febr.24. -én kellett volna megjönnie.26. -án szeretkeztünk. Valószinü hogy akkor estem teherbe. Akkor most mennyyi idös vagyok?

Legjobb válasz: A február 26-i fogamzásból a doki még nem nagyon lát semmit. Azt csak a teszt látja, az is csak néhány napja. Nagy valószínûséggel a 26-nál hamarabb történt a fogamzás szerintem. Olyan esetekben amikor az utolsó vérzés idõpontjához képest irreális a terhesség kora, azt az ultrahangos méréssel szokták pontosítani.

A február 26-i fogamzásból a doki még nem nagyon lát semmit. Azt csak a teszt látja, az is csak néhány napja. Nagy valószínûséggel a 26-nál hamarabb történt a fogamzás szerintem. Olyan esetekben amikor az utolsó vérzés idõpontjához képest irreális a terhesség kora, azt az ultrahangos méréssel szokták pontosítani.
7-10 nap a beagyazodas, es ha sikerult akkor 5 napod ;)
5 napos*
A kérdező hozzászólása: nekem a teszt már mult hét csütörtökön + volt.az normális?
A kérdező hozzászólása: sõt a doki már mult héten látott egy pöttyöt.
A kérdező hozzászólása: 2 hét múlva kell mennem .arra láthatnak valamit?
Én ezt nem értem, 24-én kellett volna megjönnie, és ti 26.-án voltatok együtt, úgy gondolod akkor lettél terhes? Mert az igaz, hogy lehet, hogy nem középidõben van a peteérés, meg hogy mensi alatt van, olyat is hallottam már. De ha 26-án voltatok együtt, és attól lennél terhes, attól még 24-én meg kellett volna jönnie. Szóval inkább úgy febr. 10 és 15 között kellett együtt lennetek és akkor foganhatott a baba. És akkor az utolsó mensid valamikor jan. végén volt, nem? Mert akkor most vagy 6 hetes, és simán lehet, hogy még csak pöttyöt lát a doki. Szerintem, de lehet valamit félreértettem. Mindenesetre gratulálok4
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen .ez csak egy feltételezés volt részemrõl.az utolsó menzim ja. 23.-án volt.febr.6 án volt egy petevezeték átfujásom és ugy 9-10-töl 2 naponta együtt voltunk.a pontos idöt nem tudom tehát hogy melyik az ominozus nap.Akkor miért nem látja az orvos? és melyik uh jobb?hasi vagy hüvelyi szerinted?
A kérdező hozzászólása: minden kalkulátor mást ir egyiknél 8 a amásiknál 7 és volt egy harmadik amelyiknél 4 hetes terhes voltam??

30. án kellett volna megjönnie, de 26. án szexeltünk a párommal óvszer nélkül ( keveset, és kivette mielőtt elment volna) Lehetek így terhes amikor pár nappal azelőtt szexeltünk mielőtt meg kellett volna jönnie?

Legjobb válasz: az elõváladékban is van spermium, így nem kell elmennie benned ahhoz, h teherbe ess, de csak nagyon kevés, ezért kicsi az esélye h valóban terhes vagy. máskor nem szokott késni? 2 nap még nem olyan sok.

az elõváladékban is van spermium, így nem kell elmennie benned ahhoz, h teherbe ess, de csak nagyon kevés, ezért kicsi az esélye h valóban terhes vagy. máskor nem szokott késni? 2 nap még nem olyan sok.
Persze, hogy lehetsz. A megszakítás nem védekezés. A nevében is benne van, hogy megszakításos közösülés és nem védekezés. Amúgy meg a nõk nem gépek, akiknek mindig minden hónapban minden pontosan a nagy könyvben elõírtak szerint történik. Elõfordul, hogy van egy extra peteérés vagy eltolódik a peteérés és máris összejön a jókor jó idõben dolog! De persze nyilván sokkal kevesebb az esélye, minta beléd élvezett volna és nem pont vérzés elõtt lettél volna. De attól még nagyobb az esélye a terhességnek, mintha normálisan védekeztetek volna. Amúgy lehet hogy csak valami miatt késik. De az aktustól számított 2 hét múlva egy érzékeny teszt már kimutatja a terhességet.
nem vagy az
terhes vagy!
nem lehetsz a peteérésen már rég túl vagy.....
csajomnak mindig bevan pánikolva amikor nem 28.jön azt mondja h késik már 3-4-+blabla napja közbe mindig 33-35kor jönmeg .. 28tol számitja h késik 1 hetet , vettunk teszt is 2-t , azt nem volt terhes , arra jo volt h engem feligesitsen de akkor is tagadja h nem 33-35 hanem 28.án jön én is számon tartom me akkor nincs sex fel kell készülni nagyából lelkileg , nem értem a nõket ...
4-5: lehet spontán peteérése stb. Nagyon kicsi az esély, hogy terhes legyen, de teljesen biztosan kijelenteni, hogy nem lehet sem jogos.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!