Találatok a következő kifejezésre: 26 hetesen gramm a (4 db)

Most akkor pontosan hányadik héten érdemes 4 D-re menni? Most vagyok 26 hetes doki azt mondta, hogy kb 29 centi, 800 gramm (múlt hét csüt-ön mondta, ma töltöttem a 26. hetet)

Mert mindenhol mást olvasok,Els?zör azt olvastam 28-32-ig érdemes.Aztán azt hogy 30. héten már túl nagy.

Legjobb válasz: Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)

Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)
Én a 31. héten voltam másodjára, de nekem kicsi volt a lányom. Mi mindent jól láttunk. Sztem 29.-30. héten menj!
Már most is mehetsz, lényegében a 12.héttõl folyamatosan érdemes minden életszakasz más és más, de a 28-30.hét is jó, mert akkor már ki van kerekedve az arca, a vonásai nem sokkal másabb, mint amilyen lesz a születéskor.Nekem a doki a 28-30.hetet mondta. Az elsõ gyermekemet a 24.héten néztük nagyon cuki volt de a párom nem sokat vett ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Na pont ez az, azt akarom hogy a férjem sokat vegyen ki belõle, mert míg én a 2d-sen is egész jól látok, õ nem, és magamnak is, de fõleg neki szeretném az élményt.A másik meg hogy egy alkalmat engedhetünk meg anyagilag, tehát ezért fontos, hogy mikor lesz a legjobb menni.
SZia, én múlthéten voltam a 28.héten. Kis husika volt már. Ha gondolod küldök fotót, és eldöntöd, hogy elmentek-e.
A kérdező hozzászólása: aha kérlek küldj, tudsz priviben
Én szerdán megyek.Megkérdeztem a 12 héttõl bármikor lehet én most a 18. héten vagyok állitólag ez az idõpont azért jo mert genetikai szürést és a baba nemét is megcsinálják illetve megmondják.Innen kezdve bármikor lehet menni nekem ezt mondták!

26+6 hetes ultrahangon 1500 gramm a babám? 29+6 hétnek saccolták, szerintetek melyiket kell nézni? Volt valakinek ilyen nagy eltérés, mikor szültetek?

Már az elejétől fogva kb. 2 héttel nagyobbnak mérték, de a doki azt mondta, hogy nem kell átírni a szülés dátumát, ez csak annyit jelent, hogy nagy baba lesz... Szerintetek??? Én nagyon úgy érzem, hogy legalább 2 héttel korábban fog jönni... Akinek 3 héttel is nagyobb volt a babája, mikor született? Egyébként méretek: Bpd: 7,7 cm Hc: 26,8 cm Ac: 25,8 cm Fl: 5,53 cm Mensi szerint augusztus 2.-re vagyok kiírva ultrahang szerint meg július 13. -ra...

Legjobb válasz: Nekem a 12. heti uh-n saccolták 13+1-nek, és azt mondták, hogy azt az értéket kell figyelembe venni.

Nekem a 12. heti uh-n saccolták 13+1-nek, és azt mondták, hogy azt az értéket kell figyelembe venni.
A kisfiamat végig 2 héttel nagyobbnak mérték, nem változtattak a dátumon. Azért mert nagyobb még nem biztos, hogy elõbb jön. Nekem a 40+3 született meg végül és tényleg nagy baba lett 4400 gramm és 56 centi. A súlybecslés az meg csak becslés, nekem a 36 héten azt mondták normál súlyú lesz úgy 3500 gramm körül. Én nem hiszek már a becslésekben. :)
A kérdező hozzászólása: Van más is ami arról árulkodik, hogy inkább a 30. hétben járok, mint a 27. ben, mert már II. fokon érett a lepényem sajnos, és a méhszájam is nyílik.. illetve a mensi alapján számolt 14. héten már éreztem mozogni a babát.... Ettõl függetlenül nem baj, hogy már most nagy baba, mert érett a lepényem, és így legalább ha most nem tud úgy fejlõdni mint az átlag akkor legalább már kicsit elõnybõl indul :D...
Nekem is nagyobb volt a kisfiam kb. 3 héttel. Azt mondta a dokim hogy nagy baba lesz vagy hamarabb fog születni. 38. héten született átlagos súllyal. Nem mindig pontos amit mérnek de pakolj össze idõben nekünk kapkodni kellett hajnalban!8 hónapos kisfiú boldog Anyukája
A kérdező hozzászólása: Igen én is a kapkodás végett kérdezem, mert még most kezdünk el mindent megszerezni, meg pakolni stb. szóval szeretnék idõre kész lenni mindennel :)
A kérdező hozzászólása: Azért még várom a tapasztalatokat :D
A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg téraránytalanság miatt lehet császár, ha ilyen nagy marad??? Nem nagyon szeretném... kedden megyek mondjuk dokihoz és rákérdezek..

26 hetesen 1200 gramm a babám! Nem túl nagy? Mekkorának kell lennie ilyenkor?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem nagy! Az enyém ebben az idõszakban 1100 g volt. Ne aggódj nem nagy a kicsikéd!

Egyáltalán nem nagy! Az enyém ebben az idõszakban 1100 g volt. Ne aggódj nem nagy a kicsikéd!
az enyem is pont annyi volt 26 hetesen es az orvosom nem mondta hogy baj lenne.
Nekem 26 hetesen 1510g volt a babám.Utolsó uh-on ami 32+4 naposan 2510g, doki szerint nagy baba lesz.BPD:92mm. Jó babavárást.33 hetes kismama.
Most vagyok 26 hetes tegnap voltam 4d-sen és nekem 1000g-ot mértek!Én egy kicsit megilyedtem bár nem mondták hogy túl nagy lenne - átlagos!


26 hetesen 825 gramm volt a babòm súlya, akinek hasonlò volt, és van kedve le írná végül mennyivel született a babája? :-)

Legjobb válasz: Ja ès persze tudom hogy ez mit sem szàmit mert minden terhessèg màs ès màs,csupàn kivàncsisàg!

A kérdező hozzászólása: Ja ès persze tudom hogy ez mit sem szàmit mert minden terhessèg màs ès màs, csupàn kivàncsisàg!
28+6 naposan volt 126 gramm 30+1 naposan 1600gramm 34+1 naposan 2600gramm 35+4 naposan 3040 gramm :) aztán ma léptünk a 36.hétbe várjuk a csodát :D
1260 bocsi.. a nulla lemaradt
783gr volt a kisfiam 26 hetesen, kiírtnapon 3420gr született
757 gramm volt 25 hetesen 4D-n. 37+5re született 3050 grammal :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!