Találatok a következő kifejezésre: 26 hetesen gond (13 db)

A cukorterhelésre kötelező elküldenie a védőnőnek? Vagy csak akkor, ha amúgy van a családban vagy gond volt eddig a laboreredményekkel. Engem ugyanis nem küldtek és lassan 29 hetes leszek, és úgy tudom protokoll suerint 26 hetesen kell küldeni

Legjobb válasz: Az orvos kûld el és kötelezõ. Akkor is ha a családban nincs gond. Nálunk sincs gond, én mégis cukros lettem. Kérdezz rá, mert fontos a baba egészsége miatt.

Az orvos kûld el és kötelezõ. Akkor is ha a családban nincs gond. Nálunk sincs gond, én mégis cukros lettem. Kérdezz rá, mert fontos a baba egészsége miatt.
Igen kötelezõ a cukorterhelést megcsinálni! Nálunk a családban nem volt gond a cukorral mégis a terhelésem meghaladta a megengedett határt. Védõnõm szerint még belefért a 8.3-as, orvosom 24-órás megfigyelésre befektetett a kórházba, szinte 2 óránként vénából vették a vért de szerencsére jó lett az eredmény!Fontos a terhelés mert késõbbi problémákat elõzõl meg! 31 hetes kismama
Nam baj, h. késõbb mész de menni kell. Ez nem "sima" cukorbetegség ami terhesség alatt van hanem kifejezetten terhességi cukorbetegség. Nem függ azzal össze, h. van-e a családban.
Még nem késõ! Mindenképpen jó, ha megcsinálják, mert a terhességi cukor nem csak annál jöhet elõ, akinél a családban van cukros!
Háziorvostól beutaló. Laborban idõpontot kérj, és hangsúlyozd ki hogy hány hetes vagy. Nálunk a 30.-ik hétig kell megcsináltatni! Saját és babód érdekében kell, de ismerek olyat aki nem csináltatta meg.Õ kockáztatott... 3 nap múlva megküldik az eredményt a háziorvosodnak és azt jelezd a védõnõnek:D
Én nem szoktam idõpontot kérni a vizsgálatokra, és beutalót sem kapok!Megyek és megvizsgálnak.De ahány ház...Pont ezen a héten voltam.Én a Margit kórházba járok...

Dokim elküldött genetikára. Gond lehet? Nagyon para van. :- (Bővebben lent. ) 26 hetes vagyok.

Tegnap voltam 26 hetes uhn.

Legjobb válasz: Szia! 33 evesen szultem meg a masodik csajszimat. Vele a 16. es a 32. heten is elkuldtek genetikai uh-ra, anelkul, hogy barmi gond lett volna. Ne aggodj. Boldog babavarast.

Szia! 33 evesen szultem meg a masodik csajszimat. Vele a 16. es a 32. heten is elkuldtek genetikai uh-ra, anelkul, hogy barmi gond lett volna. Ne aggodj. Boldog babavarast.
nyugodj meg. én veszélyeztetett terhes vagyok vérzéssel, hematomáról még nem tudok, de egy babát már elvesztettem. szerintem lehet a diétától valami, mert nem olyan a táplálkozásod mint addig. Ha idegeskedsz, azzal sztem -ne haragudj hogy ilyet írok ilyen helyzetben, - csak rontasz a dolgon. Egészséges gyereket fogsz szülni, hidd el. A vizsgálatok arra valók hogy kiderítsék, tényleg van-e komoly baj. Az más kérdés hogy addig te tûkön ülsz. Én is féltem a babám, még csak 4 hetes és folyok, de mivel még nem látható ultrahangon, ezért nem vizsgáltak meg. Feküdjek. Kösz, mondtam. Szóval csak fel a fejjel. Szurkolok nektek!
Ne izgulj sztem se!A doki szerint minden rendben van(17 hetesként) de azért elküldött genetikai UH-ra aminek a 20.hét körül kell esedékesnek lennie. Azt hiszem a 12, a 18-20között van genetikai uh, majd a 26 és a 30.héten végeznek olyan vizsgálatot amibõl kiderülhet ha baj van.(De az utolsó kettõ már nem genetikai)
Szia Az elsõ fontos dolgod hogy ne idegeskedj mert az árthat. Másodszor kérdezd meg van e elöbbi idõpont a vizsgálatra. Az én babám már három hónapos de ugyan ezt játszották le velem is csak a 32. héten úgyhogy átérzem az aggodalmadat azt leszámitva , hogy nekem nem volt diabéteszre utaló jelem viszont kórosan fogytam a terhesség alatt 20kg fogytam. Hála az égnek semmi baja nem volt a babának csak az orvos akihez jártam nem értett annyira az uh-hoz és azért küldött egy specialistához. Nagyon jó szívvel tudom ajánlani Dr Kelemen Csabát A Szt János kh-ban dolgozik a magánrendelõje pedig a Margit krt és Kapás utca sarkánál van. 70/3674977-es számon tudod elérni. minnél hamarabb vedd fel vele a kapcsolatot sok sikert és ne izgulj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat csajok. Most beszéltem a dokival a terheléses cukrom 5.9 lett . ugyhogy az jó lett. Megnyugtatott egy kicsit Õ is meg Ti is amit nagyon köszönök megprobáok nem parázni. Most is azt mondta a doki nyugi van nem lesz semmi de inkább csinljuk meg a vizsgálatot. Köszönöm a válaszokat nagyon és a nyugtatást és a segitséget. Mindenkinek boldog babavárást és jó babázást!
Szia! Hány éves vagy? Mert a genetikai ultrahang 35 év felett kötelezõ, lehet azért kell menned. nyugodj meg minden rendben lesz. Én kétszer elvetéltem a 3 terhességnél bevéreztem 13 hetesen de egy egészséges fiam született aki már 10 hónapos nagyfiú.
A kérdező hozzászólása: 33 de azért kell mennem mert a babám sulya az also határértéken van felvett egy tempot ahogy növekszik és most nem tartja azt a tempot ezért kell mennem hogy megnézzék kap e elég táplálékot vagy csak most ez a tempo lesz nála a normális.
Elképzelhetõ, hogy csak óvatos az orvosod, és csak meg akar bizonyosodni, hogy minden rendben van-e. Nem merem azt mondani, hogy a diéta befolyásolja a növekedést, de a 150 ch nagyon kevés, biztos érzi a baba, hogy kevesebbet kap, mint eddig. De az is lehet, hogy eltérõ ütemben fejlõdik, mint az átlag, és késõbb indul be a növekedés. Ha megnyugtat, az én babám 26. hetesen 753 gramm volt, a BDP-je 58, Fl:48 mm, és nem mondtak semmit, pedig egy fõorvos vizsgálta....szóval ne aggódj annyira! Ja! Én is diétázom, de inzulinnal 170 ch-ra vagyok beállítva! Minden jót!

26 hetes kismama vagyok. A vérnyomásom mindig rendben van (ma pl.120/81 volt), de a pulzusom nagyon gyors (ma 138 volt). Az orvosom nem mondott semmit. Nem okozhat gondot az ilyen gyors pulzus?

Legjobb válasz: Szerintem NEM. A tested és szervezeted teljesen átalakul. A gyors pulzus valószínû a gyorsabb anyagcsere miatt van. Ha gond lenne úgyis mondott volna valamit a doki. de hogy teljesen megnyugodj, kérdezd a védõnõdet.

Szerintem NEM. A tested és szervezeted teljesen átalakul. A gyors pulzus valószínû a gyorsabb anyagcsere miatt van. Ha gond lenne úgyis mondott volna valamit a doki. de hogy teljesen megnyugodj, kérdezd a védõnõdet.
A baba növekedése miatt fellépõ nagyobb hasûri nyomás és a megnövekedett vérmennyiség (emiatt a szív többet dolgozik) okozza a magasabb pulzust.Ha gond lenne a doki jelezné.
Szia, igazuk van az elottemszólónak, a terhességgel változik a szervezeted, a pulzus magasabb, mint a terhesség elott. Ha a vérnyomásod OK, a pulzusod is csak itt-ott ilyen kiugróan magas, akkor nem kell aggódnod. Ha surubben fordul elo, mindenképp említsd meg az orvosodnak, ha szukséges, gyógyszerrel kezelheto. Esetleg figyeld a vérnyomásod-pulzusod naponta uabban az idoben.

26 hetes ikerterhes vagyok! A "bal" babám kevesebbet mozog, mint a "jobb" oldali. Az gond? Nagyon kicsit féloldalas is a pocim, de nem vészes!

Legjobb válasz: nemgond! Az egyik babád valószínûleg a jobb oldali mindig dominánsabb lesz. Az egyéniségük pedig nem egyforma, pont úgy mintha külön lennél velük terhes. Ha féloldalas az azért van,mert ketten össze-vissza helyezkednek.Nem kell aggódj ez nem gond. Sok boldogságot hozzájuk!

nemgond! Az egyik babád valószínûleg a jobb oldali mindig dominánsabb lesz. Az egyéniségük pedig nem egyforma, pont úgy mintha külön lennél velük terhes. Ha féloldalas az azért van, mert ketten össze-vissza helyezkednek.Nem kell aggódj ez nem gond. Sok boldogságot hozzájuk!
Gratulálok !!!! 3 hónapos ikerbabáim vannak. Nekem a jobb babám mozgott folyamatosan, de volt, hogy annyira látványosan, hogy teljesen elhúzta az egész hasam jobb oldalra. És sokkal többet is csuklott.:-D. Most három hónaposak, aki jobbról feküdt, jobban igényli a foglalkoztatást, szinte folyton kézben van. Pedig Õ volt a kisebb ( 1 cm-rel, és 200 g-mal ) . Tehát nem gond, ne aggódj, én is csak azt néztem, hogy mindkettõ mozogjon és minden nap.

Ma az UH-on (26hét+2 nap) A Babóm BPD-jének 75 mm-ert mértek. A határérték felett van. Ez azt jelenti, hogy nagy a Babó, vagy valami gond lehet? Kicsit megijedtem 26 hetes Kismami

Legjobb válasz: Szia nincs semmi gond a babóval,telljessen rendbe van szerintem,az nem baj ha nagyobb.Nekem 30 hetessen 80mm-volt a BPD.Nekem meg Kg mondták hogy nagy 1750gm.Boldog babavárást!!!!32hetes kismama.

Szia nincs semmi gond a babóval, telljessen rendbe van szerintem, az nem baj ha nagyobb.Nekem 30 hetessen 80mm-volt a BPD.Nekem meg Kg mondták hogy nagy 1750gm.Boldog babavárást!!!!32hetes kismama.
a mamanet szerint 67 mm a normális. ki mondta, hogy a tied határérték? a leleten szerepelt? vagy a doki szólt?
ha a többi értéke is nagyobb az átlagnál, akkor szerintem nincs baj
A kérdező hozzászólása: A leleten volt, h a határérték 59-73mm, meg a doki is mondta, h kissé nagy.A többi mérete átlagos.Remélem csak nagy a Baba...
ha a doki nem küldött további vizsgálatokra, akkor biztos nincs baj.
Nem tudom, hogy mit mondjak erre, csak annyit, hogy en is ebben a cipoben jarok. En 23 hetes kismama vagyok , 57 az atlagos BPD, a babomnak pedig 64 mm. En is erdeklodtem innen-onnan, de tulajdonkeppen konkret valaszt nem kaptam, csak biztatasokat, hogy nem lesz semmi baj. Remelem, hogy igy van.Azert ird meg, ha megtudsz valami ujat ezzel kapcsolatban.
Szia! Nekem 28 hetesen volt 73 mm. Nem lehet, hogy egyszerûen csak nem pontos ez az adat? Ha a dokid nem kommentálta, szerintem nincs gond...
Szia! Nekem 32 hetesen 88mm volt, ami a lelet szerinti felsõ határérték felett van kicsivel. Nem mondta a doki, hogy baj lenne. és a súlya is nagyobb volt, mint az átlag: 2124g. Az internetes oldalakon csak átlagokat talál az ember, nem feltétlenül mérvadó, az orvos úgyis mondaná, ha baj lenne! :-) Minden jót! 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Kicsit talán megnyugodtam!

26 hetes vagyok és még nem voltam belgyógyászati EKG-n. Gond?

Új helyre költöztünk és az új háziorvos adott ugyan beutalót, de nem találok senkit a belgyógyászaton soha. Régi háziorvosom (akit?l kijelentkeztem) megcsinálhatja az EKG-t?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem egyáltalán nem gond,ha csak nincsen valami kardiológiai problémád.Nekem eggyáltalán nem volt még EKG csinálva. 40hetes kismama

Szia. Szerintem egyáltalán nem gond, ha csak nincsen valami kardiológiai problémád.Nekem eggyáltalán nem volt még EKG csinálva. 40hetes kismama
A kérdező hozzászólása: :) azt mondta az új háziorvosom asszisztense (mert ugyan a háziorvossal sem találkoztam még, és eddig 4szer voltam ott), hogy ÉS MI VAN HA HOLNAP MEGSZÜÜÜÜÜÜL????? Ezért ijedtem meg...hogy akkor mi van???
Taragédia akkor sem történik, ne félj:-) Ez egy rutinvizsgálat:-) Ha nem magas a vérnyomásod, cukrod rendben, akkor nincs mitõl félned. Megcsinálhatja a régi dokid is, ha megcsinálja, ez rajta múlik. Az új helyre meg próbálj idõt kérni , ha lehet, akkor nem kell fölösben menned, v agy kérdezd meg a védõnõd, hogy juthatsz el a vizsgálatig:-)
Nekem rögtön az elsõ vizsgálatok között szerepelt a belgyógyászat és az EKG. Akkor azt említette ott a doki, hogy a szûlés miatt van jelentõsége, tehát még ráérsz, de azért annál jobb ha már most megcsináltatod minél elõbb. Kitudja mikor jön a baba? :) )
Szia! Nekem a védõnõ adta a beutalót még az elsõ találkozásunkkor. Telefonon kértem idõpontot az SZTK-ban, és így gyorsan ment.
A kérdező hozzászólása: sikerült péntekre idõpontot kérnem, köszönöm :)

Azt mondják nem jó terhesen fürdeni csak zuhanyozni. Én 26 hetes vagyok és minden este fürdök mert az jobban esik. Nagy gond?

Eddig minden rendben volt.

Legjobb válasz: Szerintem amíg zárva van a méhszáj,addig nem lehet gond,hiszen úgyis takarítasz rendesen,és a család használja csak.Ha az uszodában nem lesz baja a kismamáknak,akkor a saját kádjukban mi leselkedhet rájuk???

Szerintem amíg zárva van a méhszáj, addig nem lehet gond, hiszen úgyis takarítasz rendesen, és a család használja csak.Ha az uszodában nem lesz baja a kismamáknak, akkor a saját kádjukban mi leselkedhet rájuk???
Tudomásom szerint csak korai terhesség idején nem javasolják (12.hétig). Én is szinte minden nap veszek egy jó meleg, habos fürdõt - közben zenét hallgatok - és minden rendben van. Ha jól esik szerintem nyugodtan pihengess egy kád meleg vízben. Kellemes babavárást! 27 hetes kismami
Tulajdonképpen a kádos fürdésrõl nem azért vannak ellen véleményel mert bacis a meleg vizben nem szabad ülni vagyis foróban nem mert vetélést okoz de te már ezen a veszélyen tul vagy szerintem fürödj nyugodtan de csak langyos vizbe azért ha már tudjuk hogy nem ajánlott vigyázunk vele és ne trtson sokk idõt a lubickolás én el vagyok tiltva tõle és jó neked hogy semi gond nincs vele mert az a legjobb mikor estére egy jó meleg fürdöbe gyertyákal relaxálsz:) de azért vigyázz magatokra
Ha tiszta a kád, és nem túl meleg a víz, és nem vagy benne 10 percnél többet, akkor nem lesz gond. A bajt a nagyon meleg víz, és a hosszas benne üldögélés okozza. De mindenki arra voksol, hogy jobb a zuhi:-)
Én is fürdök jóóó nagy kád, habos, meleg vízben, jóóó sokáig :) Mi baj lenne, nem forró a víz és nem fertõzött. üdv: 27 hetes kismama
Én mindig fürdeni szoktam, az elsõ 3 hónapban is.Ráadásul nagyon meleg vízben.Ezt szeretem, mindig ezt tettem.Nem érzem, hogy picit is ártanék vele a babának.Nem vagyok veszélyeztetett és semmi változást nem érzek a fürdõ alatt vagy után.Biztos jelezné valahogy ha nem tetszene neki, hisz mindent megérzünk ha odafigyelünk.Szerintem az ösztöneidre hallgass!:)

Az gond 26 hetesen ha a krtben kapálgatok, gazolgatok? Lehet baja a babának tőle? Kiicsit utána fájt a derekam.

Legjobb válasz: Szia. Ha Te úgy érzed, hogy bírod, akkor szépen öreges tempóban nyugodtan. Arra azért vigyázz, hogy ebben a melegben, ne nagyon menj ki, csak a kora reggeli, vagy az esti órákban. Ha belegondolsz nagyanyáink a szántóföldekrõl mentek szülni. Szép babavárást. 25 hetes kismama.

Szia. Ha Te úgy érzed, hogy bírod, akkor szépen öreges tempóban nyugodtan. Arra azért vigyázz, hogy ebben a melegben, ne nagyon menj ki, csak a kora reggeli, vagy az esti órákban. Ha belegondolsz nagyanyáink a szántóföldekrõl mentek szülni. Szép babavárást. 25 hetes kismama.
Ehhez én is csatlakozom. Semmi bajod nem lesz, mozgásnak is nagyon jó a gazolgatás. Azt meg úgyis tudod, hogy nem a 40 fokban mész ki, és ha fáradsz akkor leülsz!!! Jó kertészkedést, szép terhességet:)
Szia! Én 28 hetesen, már elég szép pocakkal ugyanezt csinálom. Szépen, kényelmesen, amikor gyomlálok, inkább térdelek, vagy ülök. Amilyen bolond tudok lenni a terhességem kezdete óta, idegnyugtatásra kitûnõ tevékenység:) , mozgásban tart és még a kert is rendben van tartva. Csak tudni kell, hol a határ. Pihenj közben egy kicsit, tarts szünetet és utána is! Jó munkát:) !
Arra még figyelj, hogy lehet a földben toxoplazma, ezért húzz valami vékony cérnakesztyût.
Szia! Én 37 hetesen is ezt csinálom.Ha lehet, ne hajolgass, inkább térdelj.A derekadra figyelj, mert nekem a 29 héten ugyanilyen tevékenység közben becsípõdött, három napig nem bírtam felkelni. A dokim meg gratulált hozzá. :) Minden jót!

26 hetesen az gond h csak 3kg hiztam? A védőnő azt mondta h ez nem nmi sok. Pedig napi 4szer eszem, és jol. Vékony testalkatú vagyok. Aggodnom kéne?

Legjobb válasz: Ha rendesen eszel mindenfélét, vagyis nem figyelsz rá külön, hogy ezt most nem eszem meg, mert hízlal, akkor nem hinném, hogy kéne mitõl tartanod. Amíg nem kezd el nõni a kismama hasa, addig nem is nagyon kéne hízni, mert nincs miért, az a kis babóca a maga kis súlyával nem érzõdik meg. Ha így nézed, akkor néhány hét alatt híztál 3 kg-ot. Majd jön föl a többi kiló is ne aggódj. Én is vékony testalkatú vagyok, 49,6 kg-mal kezdtem, most 14 hetes vagyok, még semmit nem híztam, inkább néha lemegy fél kiló, de a védõnõm azt mondta, hogy max. 8-10 kilót szabad híznom.

Ha rendesen eszel mindenfélét, vagyis nem figyelsz rá külön, hogy ezt most nem eszem meg, mert hízlal, akkor nem hinném, hogy kéne mitõl tartanod. Amíg nem kezd el nõni a kismama hasa, addig nem is nagyon kéne hízni, mert nincs miért, az a kis babóca a maga kis súlyával nem érzõdik meg. Ha így nézed, akkor néhány hét alatt híztál 3 kg-ot. Majd jön föl a többi kiló is ne aggódj. Én is vékony testalkatú vagyok, 49, 6 kg-mal kezdtem, most 14 hetes vagyok, még semmit nem híztam, inkább néha lemegy fél kiló, de a védõnõm azt mondta, hogy max. 8-10 kilót szabad híznom.
Hu be jo nektek csajok, én 25 hetes vagyok és 7 kgt hiztam, az elsõ 4kgt a 3 hónapig szedtem fel és azóta még feljött 3.Igaz nem látszik rajtam és csak most kezdett el nõni a pocim. Nem is igazán értem h mitõl hizok mert napi 2szer eszem és ezek is egészseges ételek, na meg sok gyümölcsöt.
nem, és 29 hetesen 3, 5 kg-t:) )
En 17 hetes vagyok es masfel kilot hiztam.Szerintem most kezdessz el rohamosan hizni.
Én is 26 hetes vagyok, eddig 4 kg-ot híztam. tegnap voltam orvosnál, minden rendben, szépen fejlõdik a baba. Tessék örülni, szerencsés vagy! Bár majd most jönnek még a kilók, persze z mind lemegy szülés után!
Sziasztok! Én kissé kivagyok ettõl, amikor a védõnõk "megszabják", hogy mennyit "lehet" hízni! Mindenki más és más! Én is vékony testalkatú vagyok, eddig 6 kg-t híztam (20 hetes vagyok) és csak a hasamra megy, ami szépen növöget, olyan jó! Anyukám is vékony, õ velem anno alig hízott valamit, a tesómnál meg felment rá 20 kg!!! Nincs 2 egyforma terhesség. Engem szerencsére nem riogat a védõnõm, hogy túl sok vagy épp kevés, csak a legelején elmondta, hogy az átlag 10-12 kg-t hízik a végéig. Úgyhogy szrintem aggodalomra smmi okod, a kisbaba mindent elvesz és szépen fejlõdik, ez a lényeg!!!
szia ha vékony testalkatú vagy, nem baj ha nem hízol, lehet nem is tudsz.Én pl. nem tudok.34.hétben vagyok +6kg-val.Ez se valami sok.De legalább majd a fogyókúrával nem kell bajlódnunk:D A baba meg így is elveszi ami neki szükséges, az enyém kimondottan szépen nõvöget, már 2100gr.Szóval nem kicsi :S Ne izgulj, egyél annyit, amennyit, akkor amikor jól esik. És kitudja, lehet az utolsó hónapban duplzunk:D Boldog babavárást
javítás: És kitudja, lehet az utolsó hónapban duplázunk:D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!Aranyosak vagytok.jo babavárást!

26 hetes kismama vagyok és nyitott a méhszájam 1 ujjnyira. Így lehet repülővel utazni? Nem lesz nagyobb gond tőle. Amúgy Torontóba utaznék és elég hosszú az út.

Legjobb válasz: Nekem az 5. hónaptól volt nyitva a méhszájam 1 cm-re, bár én néha görcsöltem is és a dokim nem nagyon engedett sehova, tehát koraszülés veszélyeztetéssel otthon kellett pihennem... Hát én nem utaztam volna el akkor, de nekem annyira sikerült pihenni, hogy túlhordtam és a 42. héten indítani kellett a szülést :D Így utólag belegondolva, nem hinném, hogy bajom lett volna egy repülõúttõl... Hát nem hiszem, hogy sokat segítettem... :)

Nekem az 5. hónaptól volt nyitva a méhszájam 1 cm-re, bár én néha görcsöltem is és a dokim nem nagyon engedett sehova, tehát koraszülés veszélyeztetéssel otthon kellett pihennem... Hát én nem utaztam volna el akkor, de nekem annyira sikerült pihenni, hogy túlhordtam és a 42. héten indítani kellett a szülést :D Így utólag belegondolva, nem hinném, hogy bajom lett volna egy repülõúttõl... Hát nem hiszem, hogy sokat segítettem... :)
A kérdező hozzászólása: És azt nem tudjátok, hogy a reptéren milyen papírokat kérnek és, hogy hány hetes kortól? Én úgy tudom, hogy 28 hetes kortól kérnek orvosi igazolást, elõtte elég a várandós könyv is, hogy hány hetes vagyok!
Nem kötöttetek utlemondási biztosítást? Tudom, milyen rossz érzés ez, ha el kell halasztani az utat, de én a helyedben nem utaznék el! Nekem más okból kifolyólag, de koraszülött lett a babám, és Isten õrizz valami ez miatt a repülés miatt legyen! Beszélj az orvosoddal! Nyaralni mentek, vagy rokonokhoz! Nem lehet áttetetni a repülõjegyet más idõpontra, amikor már megvan a bébi? Mi most utaztunk a babámmal, nagyon jól bírta!
en a 27 hetesen repultem, es elotte valo nap voltam vizsgalaton, teljesen zart volt a mehszaj. Akkor azt mondta az orvosom, ez nagyon jo, igy veszelytelen a repules. Az, hogy miert veszelyes nyitott mehszajjal nem tudom, de az biztos, hogy nyitottal veszelyes. En igy nem repulnek, sajnalom, hogy igy alakult neked!
Szerintem sem szerencsés ha nyitott méhszájjal utazol. Nekem inkább a pénzen vesszen el minthogy a babának legyen valami baja..
A kérdező hozzászólása: Negyedik kommentelõ.... Miért nem szabad? Tovább nyílik? Sajnos nem volt olcsó a jegy, ezért lehet, hogy mindenképp megyünk ha addig nem lesz semilyen komolyabb baj.
Nem szabad nyitott méhszájjal utazni. Sajnos.
Doki biztosat tud mondani! Egyébként én nem utaznék.
Elvileg így veszélyeztetett vagy, de a dokinak mondania kellett volna. Õt kérdezd meg, az a biztos.
utolso elotti vagyok, tolem nem kertek semmit, a beszallokapunal kerdeztek meg, hany hetes vagyok akkor mondtam 27 es ennyi. Egyebkent a biztonsag kedveert volt nalam egy orvosi igazolas, hogy repulhetek (sima lap pecsettel amire az orvos rairta nem vagyok veszelyeztetett, es hany hetes kismama vagyok, asszem mast nem) es vittem a terhes konyvemet is. Valoszinuleg senki nem fog toled igazolast kerni, de ha megis legyen nalad ez a ket "dolog" egyebkent szerintem az orvosod nem adna ki azt a papirt, hogy nem vagy veszelyeztetett...ha van egy kis esze....en meg mindig azt mondom mond le az utat...nem veszelytelen kicsit sem, nem pusztan csak arrol van szo, hogy baj lehet de nagyobb az eselye, hogy nem lesz...itt, ebben az esetben baj is lesz ha igy repulsz es nem megijeszteni akarlak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!