Találatok a következő kifejezésre: 26 hetesen 4d-n (4 db)

Mennyit változik a baba arca? Most voltunk 26 hetesen 4D-n, már szép pufi-pofija van, ilyen lesz az arca majd ha megszületik is?

Mi nem igazán fedeztük fel, hogy valamelyikünkre hasonlítana. Kicsit nagynak t?nik a nózija, vagy valamennyit torzíthat az UH?

Legjobb válasz: Szia! Mi 28hetesen voltunk 4D, és akkor már kivehetõ volt hogy inkább rám hasonlít.

Szia! Mi 28hetesen voltunk 4D, és akkor már kivehetõ volt hogy inkább rám hasonlít.
Mi 15 és 29 hetesen voltunk 4D-n. A 15 hetesen még " csak " annyit láttunk, hogy kisfiú lakik a pocakomban, de a 29 hetesen már nagyon jól kivehetõk voltak a vonásai, a kis pufók arca, a szép vastag szája. Az orrát az Uh-n mi is nagynak láttuk, de csak a kép torzított, a valóságban pici kis pisze orral született a kisfiam. Érdekes, mert az UH kép alapján, tiszta apukája volt, születése után viszont nem nagyon hasonlított apára, inkább rám, most 5 hónapos és most már tényleg tiszta apja.
Szia! Mi 27 hetesen voltunk 4D-n, és mikor megszületett, és most is, nagyon nagyon hasonlít az uh-s képre! Persze valamennyit fog változni, hiszen még hízik. Az orrocskája miatt ne aggódj, nálunk is egy picit nagyobbnak tûnt, de szép formás kis pisze orra van! Sok boldogságot! 5 hetes kislány anyukája
Szia!Mi 25 hetesen voltunk.Már akkor látszott, hogy tiszta apja.Egyedül a punija az enyém:-) Én is ugy tudom, hogy már nem fog változni csak kicsit husibb lesz a pofija.33 km

26 hetesen 4d-n azt mondták kis vesetágulata van a babának? Ez mit jelent, mitől van? Kell aggódnom?

Legjobb válasz: Nálunk a kisfiammal ugyanez volt a helyzet. Ezt követõen minden ultrahangon nézték a vesetágulat nagyságát. Az esetek nagy többségében magától elmúlhat. Az orvosom azt mondta, ha nem múlik el, akkor születése után szakemberhez kell fordulni. Szerencsére elmúlt. Biztosan kaptál egy értéket (vesetágulat X mm), a következõ UH alkalmával megint lesz egy érték, ha az kisebb, akkor valószínûleg elmúlik. Próbálj nem aggódni, remélem, minden rendben lesz. Boldog babavárást.

Nálunk a kisfiammal ugyanez volt a helyzet. Ezt követõen minden ultrahangon nézték a vesetágulat nagyságát. Az esetek nagy többségében magától elmúlhat. Az orvosom azt mondta, ha nem múlik el, akkor születése után szakemberhez kell fordulni. Szerencsére elmúlt. Biztosan kaptál egy értéket (vesetágulat X mm), a következõ UH alkalmával megint lesz egy érték, ha az kisebb, akkor valószínûleg elmúlik. Próbálj nem aggódni, remélem, minden rendben lesz. Boldog babavárást.
Vagy kinövi vagy komolyodik és nagyobb lesz a tágulat ekkor ha megszületik el kell járni vele gyermek- nephrológushoz. Ha még terhesség alatt nõ a vesetágulata akkor uh-kra kell járnod gyakorta. Fiú babáknál gyakori de lányoknál is elõfordul néha az esetek 96%-ban kinövik.
A lányomnak volt vesetágulata, amit már magzati korban észrevettek, de mindenki megnyugtatott, hogy fél éves korára ki fogja nõni. És tényleg így lett, soha semmilyen problémát nem okozott. Ne aggódj, nem hiszem, hogy komolyabb baja lesz. A dokik engem azzal is nyugtattak, hogy ha esetleg nem növi ki, akkor sem kell semmi rosszra gondolni, mert egy picike mûtéttel helyrehozható. Csak nyugodtan, ne idegeskedj, azzal többet ártasz a picinek.

Szerintetek 26 hetesen már rendesen látszik a baba a 4D-n?

Arra gondolok, hogy a kis arca mennyire hasonlít arra az arcra, amikor majd megszületik, vagy nagyon vékonyka lesz még. 26 hetes kismami leszek amikorra id?pontot kaptunk. Akik 26 hetesen voltak 4D-n légyszi írjátok már meg a tapasztalatokat! Köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: Mi pont a 26. héten voltunk. Nekünk látszott rendesen az arca. Õszintén szólva én nem sok hasonlóságot fedezek fel a 4D-s arckép és a születéskori arca között. De lehet, hogy csak én látom bénán. A barátnõm a 32. héten volt, de én az õ babájánál sem fedeztem fel hasonlóságot a kép és a gyerek között. Nekem azt mondta a nõgyógyászom, 26-28. hét körül a legoptimálisabb a vizsgálat, mert akkor már viszonylag nagy, de még könnyen mozog a baba, könnyebben tudja követni a vizsgálandó részeket. De ez nem tudom, valóban így van -e.

Mi pont a 26. héten voltunk. Nekünk látszott rendesen az arca. Õszintén szólva én nem sok hasonlóságot fedezek fel a 4D-s arckép és a születéskori arca között. De lehet, hogy csak én látom bénán. A barátnõm a 32. héten volt, de én az õ babájánál sem fedeztem fel hasonlóságot a kép és a gyerek között. Nekem azt mondta a nõgyógyászom, 26-28. hét körül a legoptimálisabb a vizsgálat, mert akkor már viszonylag nagy, de még könnyen mozog a baba, könnyebben tudja követni a vizsgálandó részeket. De ez nem tudom, valóban így van -e.
Mindkét kisgyerekemmel 24 hetesen voltam 4d ultrahangon. Nagyon szépen látszott mindenük, csak kicsit "pálcikák" voltak még. Szerintem tökéletes idõpontot választottál :)
Most várom a második babámat, az elsõvel is 4x voltunk 4D-n, a másodikkal épp múlt héten voltunk a negyedik alkalommal (úgy tartottuk igazságosnak a késõbbiekr nézve ha ugyan annyiszor megyünk, pedig 4 alkalom egy babához felesleges). Épp 26 hetes voltam, és gyönyörû képeket kaptunk. De ehez az is hozzájárult, hogy jó helyre mentünk, ugynis az elõtte lévõ 7 helybõl egyik sem vált be, csak ez a legutolsó. Szerintem ez egy tökéletes idõpont! Az, hoyg mennyire hasonlít a 4D felvétel és a megszületett baba az más kérdés. Alapvetõ vonásokban nyilván igen, de pl a lányom már a pár hónapos korában való kinézetére sem hasonlít!!! Úgyhogy ez egy aranyos dolog, de sokat változik.
Én is 26 és fél hetes voltam, és mindene látszott.Most megint babás vagyok, és megint ekkor fogok menni, mert tényleg nagyon jó volt.B.nõm 32 hetesen ment, már túl nagy volt a baba, és nem nagyon mozgott.Kevesebbet láttak belõle! Kellemes mozizást kívánok:)
Mi is 26 hetesen voltunk, és szerintem nagyon hasonlított az arca születéskor az ultrahangos képre. Nekünk nagy élmény volt, szuper dolog látni :) Egy gyönyörû 8 hónapos kislány anyukája
Nálunk 23 hetesen már minden tökéletesen látszott. Sok boldogságot :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!! Kicsit megnyugodtam, hogy minden jól látható lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a választ! Már csak másfél hét! Alig várjuk apukával :) Mindenkinek Sok Boldogságot és Jó Egészséget! :) )
Én múlt héten voltam, pont 25 hetesen! Sajnos a mi babócánk annyira bealudt, hogy nem tudtuk felkelteni és a kis kezecskéjével eltakarta a pofikáját, így nem láttunk az arcából semmit! :-(


26 hetesen voltam 4d-n. Majdnem 1 kg és 28-30 cm volt a baba. Az nagy?

azt mondják nagy baba lesz. (kislány)

Legjobb válasz: Mivel az átlag születési súly 2850g - 3250 g, valószínûleg nagy lesz. Az én fiam ennyi idõsen kb ilyen súlyban volt, a 38. héten 3500 g-mal született. Ha bent marad, kb 350 g-mal több lett volna. Számíthatsz hasonlóra. Szép szülést!!

Mivel az átlag születési súly 2850g - 3250 g, valószínûleg nagy lesz. Az én fiam ennyi idõsen kb ilyen súlyban volt, a 38. héten 3500 g-mal született. Ha bent marad, kb 350 g-mal több lett volna. Számíthatsz hasonlóra. Szép szülést!!
Teljesen normális:-)
normális..Az én fiam a 26.héten volt 900gramm, és 35centi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!