Találatok a következő kifejezésre: 26 hetesen 4D ultrahangon (10 db)

38 hetes terhes vagyok 26 héten 4d ultrahangon kislányt mondtak nekünk. Azóta nem tudták ezt megerősíteni lehetséges h ez változhat? ( a neme) Mert csak lány névvel készültünk

Legjobb válasz: Nekem nem kellett megadnom neveket elõre. A kérdésedre pedig a válasz, azért egy kukacot könnyû kiszúrni, szóval bíznék abban, hogy kislány. ( de sosem lehet 1000%- ra tudni)

Nekem nem kellett megadnom neveket elõre. A kérdésedre pedig a válasz, azért egy kukacot könnyû kiszúrni, szóval bíznék abban, hogy kislány. ( de sosem lehet 1000%- ra tudni)
Csak akkor lesz biztos a neme, ha megszületik. Egyébként nálunk fiú és lánynevet is le kellett adni szülés elõtt, hiába tudtuk, hogy lány lesz.
Általában akkor nem tudják megmondani pontosan, ha lány lesz. Lányra készüljetek :-) És én is úgy hallottam, hogy fiú és lány nevet is meg kell adni a szülés elõtt a biztonság kedvéért.
Fiú névvel is készüljetek, mert azt is kérni fognak. Amúgy tényleg csak akkor lesz biztos, hogy fiú vagy lány, ha már megszületett. Könnyû Szülést! 2 hetes kisfiú anyuja
Ha a 26. héten 4D-n, azt mondták, és azóta sem cáfolták meg, akkor vsz. tényleg lány!
Én ötször szültem, és sosem kérdezték elõre a neveket, csak mikor megszületett.

26 hetesen 4d-s ultrahangon mit néznek? Milyen értékeket kell majd hallanom? És mi van olyankor, ha végigalussza a baba az egészet?

Legjobb válasz: Nekünk minden létezõt lemért a doki. A monitoron, ha figyeled, kiírja a kompjúter a mérethez kapcsolódó hetek számát is, igaz elég gyorsan kapkodják a dokik az egeret, de már a többedik alkalommal tudod mit és hol kell nézni. Ha alszik és nem tudod felébreszteni, vagy õ sem, akkor jobb helyeken adnak másik idõpontot, az árban ez is benne van.

Nekünk minden létezõt lemért a doki. A monitoron, ha figyeled, kiírja a kompjúter a mérethez kapcsolódó hetek számát is, igaz elég gyorsan kapkodják a dokik az egeret, de már a többedik alkalommal tudod mit és hol kell nézni. Ha alszik és nem tudod felébreszteni, vagy õ sem, akkor jobb helyeken adnak másik idõpontot, az árban ez is benne van.
Én 25 hetesen voltam, mindent megnéztek, mindent lemértek. Alaposan végignézték a baba minden porcikáját. Fõbb adatai ekkor: BPD 64, 1 mm - FL 48, 4 mm - becsült súlya 744 gramm S kislány. 33 hetes kismama
Elõzõ vagyok: nekem mondjuk ébren volt, de takargatta az arcát, ezért az ultrahangos folyamatosan birizgálta a pocakom, így a Kicsike szépen átfészkelõdött. Igyál a vizsgálat elõtt egy kis kólát, vagy egyél csokit, hátha attól felébred. :)

Milyen a 4D ultrahang 26 hetesen?

Legjobb válasz: Szia!Pont akkor voltunk!Nagyon jó már édes kis pofija van a babának:))))Szerintem ez a legjobb idõ:) Most mentek? Boldog babavárást 37 hetes km

Szia!Pont akkor voltunk!Nagyon jó már édes kis pofija van a babának:) )))Szerintem ez a legjobb idõ:) Most mentek? Boldog babavárást 37 hetes km
Én 26+6 hetes voltam, mikor elmentünk, és nagyon nagy élmény volt. Már teljesen babaformájú a kis arca, és kezd húsosodni. A barátnõm 24 hetesen volt, már az is élvezhetõ. Úgyhogy nyugodtan mehetsz, nem kell várnod, mert késõbb kevés lesz a hely, és esetleg nem látod jól a picikédet!
Utolsó vagyok...jah és mind 26 heteske!Gratulálok!!!
Mi is akkor voltunk, állítólag azért a legjobb ilyenkor, mert még elég jól belefér a képbe, viszont már kialakulnak ekkora a sajátos arcvonásai. És mi csak ekkor tudtuk meg, hogy kislány, itt már az is biztosan látszik.
A kérdező hozzászólása: Igen, jövõ héten megyünk, akkor leszek 26+2 hetes. :)
Teljesen jó idõben vagy hozzá! Ezen a linken különbözõ korú babák 3D fotói vannak, nézd meg mennyi idõsen milyenek: http://www.csodabent.hu/galeria a másik menüpontban jó leírása van arról, hogy mikor mi látható az ultrahangon: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes
http://www.4dultrahang.com/ Ezt ajánlanám neked jó szívvel.


26 hetes kismama vagyok, kihez érdemes Kecskeméten 3D-4D-s ultrahangra menni és milyenek az árfolyamok, hány hetesen a legcélszerűbb menni?

Legjobb válasz: Mi Real Time-ben voltunk a Fráter György utcában.Dr.Nemes Andreásnál.www.sono4d.hu 150000ft volt,4kép abbol csak 1db4D-és a többi 2D-és és dvd film.Mindent alaposan átnézett.

Mi Real Time-ben voltunk a Fráter György utcában.Dr.Nemes Andreásnál.www.sono4d.hu 150000ft volt, 4kép abbol csak 1db4D-és a többi 2D-és és dvd film.Mindent alaposan átnézett.
Elõzõ vagyok, 21hetesen voltam.
Megint az elözõ 15ezret akartam irni.Bocsi.
az elsõ válaszoló vagyok. 2, 5 éve voltam a lányommal kecsón a 30 hetesen, akkor 8000 ft volt.igaz csak 2 fekete-fehér kép készült. cd-re 2 szines felvétel.
szia. kecskeméten szültem 2 gyereket. csak az elsõvel voltam 4d-sen. a korházban lévõ uh-os teremmel szemben lévõ termben csináltattam. ha mész uh-ra, kérj idõpontot. most nem jut eszembe a doktornõ neve sajnos.30 hetesen voltam .2 alkalommal 1 nap, mert nem sikerült rendesen kinézni a babát, sajnos kevés volt a magzatvíz és minden a baba elõtt volt. köldökzsinor, lábak, kezek. 1 hét múlva visszahívtak, ekkor jobb volt, és csak egyszeri alkalmat kellett kifizetni.
Mennyibe került?
Szio!!!én most vagyok a 30.hétben, s mi is menni akarunk Kecskemétre, s amikor bejentkeztem megkérdeztem mikor a legaktuálisabb, s azt mondta a direkt erre specializálodott UH-s doki, hogy a legjobb idõ a 31-és 32.hét!!jaaa, és mi a Béczi Ildikóhoz megyünk, állítólag ö nagyon profi..... Üdv 30heteske
Bérczi Ildikó hol rendel?
Bérczi Ildikó megtalálható a kecskeméti kórházban, magánrendelése pedig a Kápolna utca 2. szám alatt található, de hogy pontosan mikor rendel, azt nem tudom, viszont a kapuban ki van írva.

26 hetesen voltam 4D ultrahangon. Tiszta apukája a kislány. Sokat fog még változni a pofija vagy nagyjából marad ilyen?

Legjobb válasz: erre csak annyit mondok,hogy én 28 hetesen voltam 4dsen,és mindenki azt mondta az orra az enyém a többi az apjáé,mult pénteken megszületett a baba,és odaraktuk az õ képei mellé az én csecsemõkori képeim,és tiszta "én". mondjuk azt mndják a fiu az anyjukra hasonlitanak,és õ fiú. szerintem fog még bõven változni

erre csak annyit mondok, hogy én 28 hetesen voltam 4dsen, és mindenki azt mondta az orra az enyém a többi az apjáé, mult pénteken megszületett a baba, és odaraktuk az õ képei mellé az én csecsemõkori képeim, és tiszta "én". mondjuk azt mndják a fiu az anyjukra hasonlitanak, és õ fiú. szerintem fog még bõven változni

36 hétben járok.26 hetesen elmentünk egy 4D Ultrahangra mert addig nem mutatta meg a baba a nemét ott megtudtuk h kislány lesz, most így a vége fele szeretnék biztosra menni? ! Csak lány ruháink vannak

Legjobb válasz: Na bumm! Ha rózsaszínben pompázik az elsõ két hónapban, és fiúcska. Azután már csak fiúsat veszel neki, ha ez zavar.

Na bumm! Ha rózsaszínben pompázik az elsõ két hónapban, és fiúcska. Azután már csak fiúsat veszel neki, ha ez zavar.
Nem hiszem hogy a 26.héttõl megváltozott volna persze kérdés mennyire mondták egyértelmûnek, illetve hogy esetleg ti is látjátok e a videón? 36 hetesen és afelett már nagyon sokszor van az hogy a kicsi hely miatt meg mert teljesen össze vannak gömbölyödve már nem lehet benézni a lába közé rendesen, ezért is szokták korábbi idõpontokra mondani hogy a nemét is megnézik. Nekem 36 hetesen a lányomnak nem látszott már rendesen semmi, elõtte 16 hetesen voltunk uh-n ahol egyértelmûen megmondták hogy lány tényleg szépen látszott, majd 24 hetesen is ugyanazt mondták-
A kérdező hozzászólása: Akkor a 4d teljesen szét tette a lábát mint ha azt mondta volna " na erre vagytok kíváncsiak?" és ott az ultrahangos mutatta hol kellene látnunk valamit ha fiú lenne de nem volt ott semmi.
érdemesebb lett volna uniszex ruhákat venni, késõbb úgyis bepótoltad volna a csajos szereléseket de ha a 4D-n lányt mondtak, fõleg 26 hetesen akkor tuti az :) nekem 15 hetesen 2D-s uh is 70%-ra mondták h fiú, majd elég korán 16 hetesen voltunk 4D-n ott is megerõsítették ezt és még azóta is az, szokta mutatni a doki a fütyköst :) 37+1 hkm
Ha 26 hetesen 4D-n lányt mondtak, akkor nem fog meglepetés érni valószínûleg! De még a 36 hetes uh-n rákérdezhetsz!

26 hetes vagyok. Mikor érdemes elmenni a 4D ultrahangra?

19 hetesen már voltunk, nagyon sokat mocorgott (egy élmény volt), de akkor még nem lehetett látni az arcocskáját. Nem szeretnék sem túl kés?n menni, sem korán.

Legjobb válasz: en is 19. heten voltam eloszor, es masodszor a 30. het elott egy nappal! latszott az arcocskaja, a karaktere, nagyon szepen, pedig aludt, és olyan pozban volt vegig, hogy a szonografusnak "kuzdeni"kellett egy jó képért :)

en is 19. heten voltam eloszor, es masodszor a 30. het elott egy nappal! latszott az arcocskaja, a karaktere, nagyon szepen, pedig aludt, és olyan pozban volt vegig, hogy a szonografusnak "kuzdeni"kellett egy jó képért :)
Van aki azt mondja, hogy úgy a 25. hétig jó, mert akkor benne van a képben teljesen. Én úgy vagyok vele, hogy ráérek a 30. hét után is, mert szerintem nagyobb élmény, ha már szedett magára a pici és amúgy is a 7. hónapban már egészen emberformájú :) Nem érdekel, ha nincs a képben az egész baba, a doki úgyis végignézi minden testrészét. Remélem tudtam segíteni. 20 hetes kismami
Szió! MI is kétszer voltunk, a 20. és a 30. héten.(késõbb már ne menj) A 25. és a 30. hét között a leglátványosabb!!! Ásított, kinyitotta a szemét, a kis arcát is tökéletesen láttuk! Nagyon nagy élmény volt!
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok :) A 19 hetes felvétel nagyon jól sikerült, csak szeretnénk a pofijáról is egy képet, felvételt. Alig várom már , hogy láthassam, mielõtt még a kezemben tartom... Csak túl késõn sem szeretnék menni, mert addigra már alig van helye a pocakban, és gondolom nehezebb a felvétel (a jó kép) elkészítése..

26 hetes terhes vagyok, alig érzem a pici mozgását, csak néha rugdos egy kicsit, a múlt héten voltam 4D ultrahangon, ott azt mondták, hogy nagyon sokat mocorog. Nagy baj, ha én nem érzem? Lehet gond a kicsivel?

Legjobb válasz: Szia! Én sem éreztem ebben a korban a picit, de ne aggódj nem lehet ettõl baja. Az hogy nem érzed, nem jelenti, hogy nem mozog. Az én lányom néha ellökte magát a hasamtól és ennyi. Rugdosás, úszkálás semmi. Nincs semmi baja a picikédnek! SOk sikert a babához!

Szia! Én sem éreztem ebben a korban a picit, de ne aggódj nem lehet ettõl baja. Az hogy nem érzed, nem jelenti, hogy nem mozog. Az én lányom néha ellökte magát a hasamtól és ennyi. Rugdosás, úszkálás semmi. Nincs semmi baja a picikédnek! SOk sikert a babához!
Szia! Nekem van olyan nap, mikor aktív, és naponta többször érzem, van mikor meg egyáltalán nem, csak este max. egy-két rúgást. Mikor 4D-n voltunk mozgott, látszott a felvételen is, én mégse éreztem semmit. Szerintem nyugi, még görnyedni is fogunk a rúgásoktól. :) Egy 27 hetes kismami
Egész éjjel nem tudtam aludi tõle annyit rugdalt.Este nem tudtam semmit csinálni, mert nem volt hajlandó elpihenni...Mintha bekávéztam volna.Bár a 26. héten nekem egyenesen beleremegett a pocim a legtöbb moccansába is.Hát még amikor sorozatos bukfenceket vetett.Próbáld meg számolni, és ha napi 10 megvan akkor ne aggódj.Amúgy lehet álmatag babád van, és csak sokat alszik.
Nem kell számolni, mert csak megilyedsz, ha nem mozog annyit. Õ egyrészt még sokat alszik, az enyém is reggel megmutatja magát, utána csak est érzem, néha ébred csak fel napközben. Amúgy mozog akkor is, ha nem érezzük.-) Erre bizonyíték a sok eset az uhal, én most voltam a védõnõnél és nézta a szívhangot. Pont elkaptuk, és kérdezi, hogy mocorog? Mondom nem..Mire a védõnõ: pedig elment.) És nem is találtuk meg utána:-) Pedig hanyatt feküdtem kinyújtott lábakkal, és mág úgysem éreztem, hogy elmocorgott.-) Nyugi, lesz ez még rosszabb is, mikor vissza kell tessékelni a helyére.) A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd.-)

26 hetes terhes vagyok, barnás folyásom van. Csak pár csepp, de akkor sem normális. Vajon mi lehet az ok? Menjek el 3D vagy 4D-s ultrahangra?

Voltam dokinál, minden rendben a babával, meg van fordulva, nincs lennt, megnézte a méhszájat is, csukva van, a doki sem tudta mit?l lehet. pihenést javasolt és kerüljem a streszt.

Legjobb válasz: Lehet tényleg túlhajszoltad magad az utóbbi idõben, és a szervezeted figyelmeztet, hogy pihenj.Ha a doki megnyugtatott, hogy minden rendben,akkor biztos nincs baj,hiszem megvizsgált.Vigyázz magatokra,és pihenj sokat.

Lehet tényleg túlhajszoltad magad az utóbbi idõben, és a szervezeted figyelmeztet, hogy pihenj.Ha a doki megnyugtatott, hogy minden rendben, akkor biztos nincs baj, hiszem megvizsgált.Vigyázz magatokra, és pihenj sokat.
Ill még annyit válaszolnék, ha van rá lehetõséged, persze menj el, megnyugszol legalább.
22 hetes kismama vagyok. Nekem is volt ilyen problémám, de 20 hetesen. Azt mondta az orvos hogy pihenjek sokat. Rájöttem, hogy vissza kell vennem már a tempobol. Ne aggodj. Akkor van gond, ha többszöri a pecsételésed és rozsaszines vagy piros. Nekem ezt mondta a doki. Azota semmi bajom
Megmondom õszintén én ebben nem hiszek, persze szépen látni mindent, és igen fejlettek, de hogy kire hasonlít?Ez persze csak az én véleményem!
de igen, tényleg lehet látni, kire hasonlít, fõleg az arcvonásain! Én 18 hetesen voltam, fejlõdõ korában a babának, és már az orra formája, a karja -, lába hosszúsága mutatta, hogy apja lánya... Egy az egyben. 26 hetesen pedig már ½kövérebbek is½ vagyis elkezdtek hízni, akkor már elsõsorba súlyra gyarapodnak :) gratula a babához, sok egészséget!!!
Szia nekem is az a véleményem, hogy az én kisfiam tiszta apja, voltunk 21 hetesen is és most is 31 hetesen, de tisztára apja, az orra, a szája, a szeme, mindene! Persze biztosan lessz benne belõlem is csak meg kell várni, hogy megszülessen! gratula! 36 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!