Találatok a következő kifejezésre: 26 hetesen 4D (23 db)

26. hetesen 4D UH-on szépen látszik a baba? Szeretnék csináltatni. Nem olyan kis vékonyka még a baba ilyenkor?

Olyan szép képeket látok sokszor, igazi kis pofisak rajta a babák. Debrecenbe a Weszprémy u. 22. (Dr. Sápy Tamás rendel?je) csináltatott már ott valaki? Tényleg annyira nagy élmény ez a 4D uh, nagyon kíváncsi vagyok rá. köszi

Legjobb válasz: Szia.Szentendrén voltam most pénteken, 21 hetesen, csináltak egy szép képet az arcáról, s megnézték minden rendben van-e, egészséges-e. 12 000.- Ft volt, de én többet vártam volna, mert csak 6 perces dvd felvételt kaptam, s a fele 2d-s,amit olyan gyorsan csináltak, hogy alig lehet rajta eligazodni mi micsoda, a másik fele, 3 perc pedig 4d-s, amin rajta sincs az a kép, amit kinyomtatott nekem. Barátnõm vidéken csináltatott 4d-t, s fél órás mûsort kapott zenével dvd-re. Élmény tényleg, annyira jó látni a kis arcát, kezét, ill. amit megmutat, de mikor bejelentkezel, kérdezd meg hogy mi van az árban, mennyi idõs felvétel, lelet, stb.

Szia.Szentendrén voltam most pénteken, 21 hetesen, csináltak egy szép képet az arcáról, s megnézték minden rendben van-e, egészséges-e. 12 000.- Ft volt, de én többet vártam volna, mert csak 6 perces dvd felvételt kaptam, s a fele 2d-s, amit olyan gyorsan csináltak, hogy alig lehet rajta eligazodni mi micsoda, a másik fele, 3 perc pedig 4d-s, amin rajta sincs az a kép, amit kinyomtatott nekem. Barátnõm vidéken csináltatott 4d-t, s fél órás mûsort kapott zenével dvd-re. Élmény tényleg, annyira jó látni a kis arcát, kezét, ill. amit megmutat, de mikor bejelentkezel, kérdezd meg hogy mi van az árban, mennyi idõs felvétel, lelet, stb.
Szia.Én most, 28 hetesen voltunk 4d-n.És eggyátalán nem volt vékonyka.sõt, olyan édes kis pufók.fél órás dvd felvételt kaptunk.és 2 képet, na meg szakszerû uh leletet is.egy nagy plazma tv-n néztem babócám.vittük a nagymamákat is, mert gondoltuk ilyet még nem láttak.mondhatom életre szóló élmény volt nekik.és nekünk is.Hála nagyon aktív babám, most se hagyott cserben.Folyamatosan produkálta magát.Evett, pislogott, mosolygott, kiöltötte a nyelvét, és jokat rugdusott.szval megéri a pénzt.nekünk ez 10 ezerbe került.a leletet amit kaptunk, arra rá volt írva, hogy mikor érdemes 4d-re menni.13.hét, 18-20, és 28-32.de egy hét szerintem nem számít.sok sikert nektek hozzá.
Hét, még nem olyan kis pufóka, hisz olyan 800 gramm környékén vannak ilyenkor, de már nem is olyan, mintha a 15. héten néztétek volna meg. :) Mi legalábbis a 15. héten kuksiztuk meg, akkor nagyon vékonyka volt. A 19. héten szintén vékonyka volt még. Most várom a 28. heti Uh-t, akkor újra megkuksizzuk 3D-ben. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! A második hozzá szólótól kérdezném hogy a Weszprémy úti rendelõben csináltatta mert ott is plazma tv mutatják UH közben??
nem én nem debrencembe csináltattam, Érden.De pontosan megtudod mit vársz, ha rá keresel a neten a rendelõre, és utána a telefonba ezekre rá is kérdezel, hogy tuti ugy van-e.én igy csináltam.és azt kaptam amit irtak, és mondtak is.jó mozizást.
Én 27 hetesen voltam, akkor volt a baba 1, 15 kg. Nagyon cuki volt :) 33 heteske
Én 19 hetesen voltam 4D-s genetikai UH-n. Nagyon csinos kisfiút láttam én is. Számunkra óriási élmény volt. Kijövet a rendelõbõl, ott sikítoztunk a párommal a kertben, hogy "Fiúúúnk lesz!". :) )
A kérdező hozzászólása: Kérek idõpontot és remélem nekünk is ekkora élmény lesz! Nagy várom! Boldog babavárást!

Mennyit változik a baba arca? Most voltunk 26 hetesen 4D-n, már szép pufi-pofija van, ilyen lesz az arca majd ha megszületik is?

Mi nem igazán fedeztük fel, hogy valamelyikünkre hasonlítana. Kicsit nagynak t?nik a nózija, vagy valamennyit torzíthat az UH?

Legjobb válasz: Szia! Mi 28hetesen voltunk 4D, és akkor már kivehetõ volt hogy inkább rám hasonlít.

Szia! Mi 28hetesen voltunk 4D, és akkor már kivehetõ volt hogy inkább rám hasonlít.
Mi 15 és 29 hetesen voltunk 4D-n. A 15 hetesen még " csak " annyit láttunk, hogy kisfiú lakik a pocakomban, de a 29 hetesen már nagyon jól kivehetõk voltak a vonásai, a kis pufók arca, a szép vastag szája. Az orrát az Uh-n mi is nagynak láttuk, de csak a kép torzított, a valóságban pici kis pisze orral született a kisfiam. Érdekes, mert az UH kép alapján, tiszta apukája volt, születése után viszont nem nagyon hasonlított apára, inkább rám, most 5 hónapos és most már tényleg tiszta apja.
Szia! Mi 27 hetesen voltunk 4D-n, és mikor megszületett, és most is, nagyon nagyon hasonlít az uh-s képre! Persze valamennyit fog változni, hiszen még hízik. Az orrocskája miatt ne aggódj, nálunk is egy picit nagyobbnak tûnt, de szép formás kis pisze orra van! Sok boldogságot! 5 hetes kislány anyukája
Szia!Mi 25 hetesen voltunk.Már akkor látszott, hogy tiszta apja.Egyedül a punija az enyém:-) Én is ugy tudom, hogy már nem fog változni csak kicsit husibb lesz a pofija.33 km

26 hetes 4D képet tudnátok feltölteni?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/130320/BABA_29_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/130320/BABA_25_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/130320/BABA_22_www.kepfeltoltes.hu_.jpg az én drága kisfiam itt 26+1hetes,kaptunk 40képet CD-n meg egy DVD-t a mozirol :D

Bár ez 25 hetes, de szerintem nem sok különbség lehet :) http://picibaba.hu/pocakkal/ultrahang/25-het-3d-kepek Itt pedig találsz 4d felvételt is :) http://picibaba.hu/pocakkal/ultrahang/
A kérdező hozzászólása: Köszi, de saját képre gondoltam! ;)
Nagyon aranyos a kisfiad!:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó képek! Mi 26+2 héten megyünk:) )
köszi, remélem nektek is akkora élmény lesz mint nekünk volt :) 3as válaszolo voltam


26 hetesen 4D UH? Mennyire szépek már akkor a kisbabák?

Ha voltatok ilyen idős korban, osszátok meg velem légyszives! Minden érdekel, hogy mocorgott-e, vagy passzív volt-e, melyik a jobb, mennyire volt szép, vagy éppen nem, mit lehetett látni, mekkora volt..... stb Köszönöm!

Legjobb válasz: Végig mocorgott (de amúgy is nagyon mocorgós), mindent láttunk, gyönyörû volt, igazi kismanó. Láttuk az arcát, ásítani, inni, mosolyogni, szemet dörzsölni, játszott a köldökzsinórral :) Mindezt 24+5 hetesen. :) 31 hkm

Végig mocorgott (de amúgy is nagyon mocorgós), mindent láttunk, gyönyörû volt, igazi kismanó. Láttuk az arcát, ásítani, inni, mosolyogni, szemet dörzsölni, játszott a köldökzsinórral :) Mindezt 24+5 hetesen. :) 31 hkm
Mi anno a kisfiunkkal (már 5 éves) 24 hetesen voltunk, és már akkor ott felfigyeltünk rá, ogy mennyire kiköpött apja.Nem vicc!Nagyon hasonlított:) Most a kishugival 26 etesen megyek. 23+3 km
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szia! Én is 26 hetesen voltam. A leányzó ugyan végigaludta az egészet, de tudtak róla szép képeket csinálni. Õ már megszületett azóta, pont tegnap volt egy hónapos, és nagyon hasonlított a 4D-s képekre újszülöttként. Azóta viszont már rengeteget változott. :)
Én pont 26 hetesen mentem 4D-re mert a doki azt mondta ez a legideálisabb kor.Hát nem csalódtam.Gyönyörû pofija van, látni lehetett mindent még az ujjait is mindet.Olyan volt mint már egy megszületett baba :) Mi is egybõl képkeretbe tettük :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, úgy látom, akkor érdemes elmenni :)
En 27 hetesen voltam, itt egy kep! http://kepfeltoltes.hu/view/120307/DSC_0431_www.kepfeltoltes.. udv 29 hkm
Mi 24 hetesen voltunk. Van egy teljes arckép rola, bele is raktam egy keretbe mert olyan szép. Pont mosolygott. Igaz a mi babánk szinte végig aludta meg ásitotta az egészet , de az látszott, hogy minden rendben van vele. És nem is volt soványka már.
Még nem született meg, 31 hetesek vagyunk. De az orra olyan mint az apukájáé. :) )
A kérdező hozzászólása: de látszik, hogy szép kisbaba :) köszi a képet :)
elõzõ vagyok.pont tegnap készült 26+4 hetesen.Mocorgott, de az arcát folyamatosan a lepénybe dugta. :)
A kérdező hozzászólása: és hasonlított már akkor késõbbi önmagához? vagy még nem született meg? :)
Szia! Én igazából 21 hetesen voltam 4D-s UH-n, ahol a gép 22 hetesnek írt. Nekünk nagyon szép képek készültek róla, csak még pici volt, és nem tudott sok mindent csinálni. Grimaszolni viszont már akkor is szeretett :) Ez a kedvenc képünk róla: http://kepfeltoltes.hu/view/120311/babusk_m_www.kepfeltoltes.. 36+3hkm

26 hetesen 4d-n azt mondták kis vesetágulata van a babának? Ez mit jelent, mitől van? Kell aggódnom?

Legjobb válasz: Nálunk a kisfiammal ugyanez volt a helyzet. Ezt követõen minden ultrahangon nézték a vesetágulat nagyságát. Az esetek nagy többségében magától elmúlhat. Az orvosom azt mondta, ha nem múlik el, akkor születése után szakemberhez kell fordulni. Szerencsére elmúlt. Biztosan kaptál egy értéket (vesetágulat X mm), a következõ UH alkalmával megint lesz egy érték, ha az kisebb, akkor valószínûleg elmúlik. Próbálj nem aggódni, remélem, minden rendben lesz. Boldog babavárást.

Nálunk a kisfiammal ugyanez volt a helyzet. Ezt követõen minden ultrahangon nézték a vesetágulat nagyságát. Az esetek nagy többségében magától elmúlhat. Az orvosom azt mondta, ha nem múlik el, akkor születése után szakemberhez kell fordulni. Szerencsére elmúlt. Biztosan kaptál egy értéket (vesetágulat X mm), a következõ UH alkalmával megint lesz egy érték, ha az kisebb, akkor valószínûleg elmúlik. Próbálj nem aggódni, remélem, minden rendben lesz. Boldog babavárást.
Vagy kinövi vagy komolyodik és nagyobb lesz a tágulat ekkor ha megszületik el kell járni vele gyermek- nephrológushoz. Ha még terhesség alatt nõ a vesetágulata akkor uh-kra kell járnod gyakorta. Fiú babáknál gyakori de lányoknál is elõfordul néha az esetek 96%-ban kinövik.
A lányomnak volt vesetágulata, amit már magzati korban észrevettek, de mindenki megnyugtatott, hogy fél éves korára ki fogja nõni. És tényleg így lett, soha semmilyen problémát nem okozott. Ne aggódj, nem hiszem, hogy komolyabb baja lesz. A dokik engem azzal is nyugtattak, hogy ha esetleg nem növi ki, akkor sem kell semmi rosszra gondolni, mert egy picike mûtéttel helyrehozható. Csak nyugodtan, ne idegeskedj, azzal többet ártasz a picinek.

26 hetesen 4d-s ultrahangon mit néznek? Milyen értékeket kell majd hallanom? És mi van olyankor, ha végigalussza a baba az egészet?

Legjobb válasz: Nekünk minden létezõt lemért a doki. A monitoron, ha figyeled, kiírja a kompjúter a mérethez kapcsolódó hetek számát is, igaz elég gyorsan kapkodják a dokik az egeret, de már a többedik alkalommal tudod mit és hol kell nézni. Ha alszik és nem tudod felébreszteni, vagy õ sem, akkor jobb helyeken adnak másik idõpontot, az árban ez is benne van.

Nekünk minden létezõt lemért a doki. A monitoron, ha figyeled, kiírja a kompjúter a mérethez kapcsolódó hetek számát is, igaz elég gyorsan kapkodják a dokik az egeret, de már a többedik alkalommal tudod mit és hol kell nézni. Ha alszik és nem tudod felébreszteni, vagy õ sem, akkor jobb helyeken adnak másik idõpontot, az árban ez is benne van.
Én 25 hetesen voltam, mindent megnéztek, mindent lemértek. Alaposan végignézték a baba minden porcikáját. Fõbb adatai ekkor: BPD 64, 1 mm - FL 48, 4 mm - becsült súlya 744 gramm S kislány. 33 hetes kismama
Elõzõ vagyok: nekem mondjuk ébren volt, de takargatta az arcát, ezért az ultrahangos folyamatosan birizgálta a pocakom, így a Kicsike szépen átfészkelõdött. Igyál a vizsgálat elõtt egy kis kólát, vagy egyél csokit, hátha attól felébred. :)

Szerintetek 26 hetesen már rendesen látszik a baba a 4D-n?

Arra gondolok, hogy a kis arca mennyire hasonlít arra az arcra, amikor majd megszületik, vagy nagyon vékonyka lesz még. 26 hetes kismami leszek amikorra id?pontot kaptunk. Akik 26 hetesen voltak 4D-n légyszi írjátok már meg a tapasztalatokat! Köszi mindenkinek!

Legjobb válasz: Mi pont a 26. héten voltunk. Nekünk látszott rendesen az arca. Õszintén szólva én nem sok hasonlóságot fedezek fel a 4D-s arckép és a születéskori arca között. De lehet, hogy csak én látom bénán. A barátnõm a 32. héten volt, de én az õ babájánál sem fedeztem fel hasonlóságot a kép és a gyerek között. Nekem azt mondta a nõgyógyászom, 26-28. hét körül a legoptimálisabb a vizsgálat, mert akkor már viszonylag nagy, de még könnyen mozog a baba, könnyebben tudja követni a vizsgálandó részeket. De ez nem tudom, valóban így van -e.

Mi pont a 26. héten voltunk. Nekünk látszott rendesen az arca. Õszintén szólva én nem sok hasonlóságot fedezek fel a 4D-s arckép és a születéskori arca között. De lehet, hogy csak én látom bénán. A barátnõm a 32. héten volt, de én az õ babájánál sem fedeztem fel hasonlóságot a kép és a gyerek között. Nekem azt mondta a nõgyógyászom, 26-28. hét körül a legoptimálisabb a vizsgálat, mert akkor már viszonylag nagy, de még könnyen mozog a baba, könnyebben tudja követni a vizsgálandó részeket. De ez nem tudom, valóban így van -e.
Mindkét kisgyerekemmel 24 hetesen voltam 4d ultrahangon. Nagyon szépen látszott mindenük, csak kicsit "pálcikák" voltak még. Szerintem tökéletes idõpontot választottál :)
Most várom a második babámat, az elsõvel is 4x voltunk 4D-n, a másodikkal épp múlt héten voltunk a negyedik alkalommal (úgy tartottuk igazságosnak a késõbbiekr nézve ha ugyan annyiszor megyünk, pedig 4 alkalom egy babához felesleges). Épp 26 hetes voltam, és gyönyörû képeket kaptunk. De ehez az is hozzájárult, hogy jó helyre mentünk, ugynis az elõtte lévõ 7 helybõl egyik sem vált be, csak ez a legutolsó. Szerintem ez egy tökéletes idõpont! Az, hoyg mennyire hasonlít a 4D felvétel és a megszületett baba az más kérdés. Alapvetõ vonásokban nyilván igen, de pl a lányom már a pár hónapos korában való kinézetére sem hasonlít!!! Úgyhogy ez egy aranyos dolog, de sokat változik.
Én is 26 és fél hetes voltam, és mindene látszott.Most megint babás vagyok, és megint ekkor fogok menni, mert tényleg nagyon jó volt.B.nõm 32 hetesen ment, már túl nagy volt a baba, és nem nagyon mozgott.Kevesebbet láttak belõle! Kellemes mozizást kívánok:)
Mi is 26 hetesen voltunk, és szerintem nagyon hasonlított az arca születéskor az ultrahangos képre. Nekünk nagy élmény volt, szuper dolog látni :) Egy gyönyörû 8 hónapos kislány anyukája
Nálunk 23 hetesen már minden tökéletesen látszott. Sok boldogságot :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!!! Kicsit megnyugodtam, hogy minden jól látható lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a választ! Már csak másfél hét! Alig várjuk apukával :) Mindenkinek Sok Boldogságot és Jó Egészséget! :) )
Én múlt héten voltam, pont 25 hetesen! Sajnos a mi babócánk annyira bealudt, hogy nem tudtuk felkelteni és a kis kezecskéjével eltakarta a pofikáját, így nem láttunk az arcából semmit! :-(

26 hetesen voltunk 4d-s uh-on, és nagyon szép a kislányunk, mindent megmutatott, sőtt vigyorgott és integetett is. Azt mondta az orvos, hogy minden rendben. Ha nem lenne egészséges kimutatta volna a 4d?

Legjobb válasz: Ha olyan volt a 4D, hogy nem csak babamozi, hanem megnézett a doki mindent, akkor igen, minden rendben. Azt hiszem legtöbb helyen ilyen 4D-t csinálnak. 4 hós kislány anyukája.

Ha olyan volt a 4D, hogy nem csak babamozi, hanem megnézett a doki mindent, akkor igen, minden rendben. Azt hiszem legtöbb helyen ilyen 4D-t csinálnak. 4 hós kislány anyukája.
Szerintem nyugodj meg, ha nem mondott semmi problémát a doki, akkor a babád egészséges! Én a 27.héten voltam 4D-n, és ugyanez mint neked: kislány, mosolygott, integetett :D :D Üdv 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: A 4d-n ezeket írták: ritmusos szívmûködés, szív négyüregû, arteriáskiáramlási pályák a magozat fekvése miatt pontosan ábrázolódnak, köldökzsinórban 3 ér azonosítható, köldökgyûrû ép, hasüreg, hasfal mellkas ép, végtagokon durva, kórós eltérés nem látható, hosszú csöves contok 50% percentilbe esnek, agyi finom structura visulisalható, oldalkamra tágulat nem látható, agyköpeny normális, belelkben híperechogenitas nincs, subcután réteg normális, gyomortelõdés, hólyagtelõdés normális, szabályos gerincvonal, ép vese és rekeszkontúr, vesékben pyelectasia nincs. Elvileg ez minden jó, nem?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolótól kérdeznék, neked mennyi volt a súlya? Nekem 886gr.
Nekem 26 hetesen 780 gramm volt a kislanyom.Es igen az ultrahang kimutatja, a doki jol atvizsgalt mindent.Elvezd tovabra is a babavarast!
Minden rendben van vele, ne aggódj!
Elsõ válaszoló vagyok. 27+2 hetesen volt a babám 1, 15 kg. Üdv

Hogy vagytok 26 hetes kismamik? Volt már valaki 4D uh?

Én szept.2ra vagyok kiírva,második baba lesz van már egy 26 hós kisfiam pocaklakó is az lesz.Nektek milyen nem? baby lesz?

Legjobb válasz: még csak 24 hetes vok, de már voltunk és nagyon látványos volt. 21 hetesen voltunk.

még csak 24 hetes vok, de már voltunk és nagyon látványos volt. 21 hetesen voltunk.
Akik voltak már 4d-n és van kedvük, nem tennének fel 1-1 képet nekünk mutatóba?:)
szia.én 25 hetes leszek holnap szeptember 12-re vagyok kiírva. mi pont 23 hetesen mentünk és nem bántuk meg.nagyon édes volt:) Kislány lesz de már a 17. héttõl mondták.Remélem mát az is marad:)
Szia! Igaz én már 27 hetes vagyok, de írok ha nem gond. Aug. 29-re várjuk a második babánkat, és eddig lányt mondtak. Ma este megyünk 4D-re, kíváncsi vagyok már rá nagyon:) :) :) a nagyobbik lányom 18 hónapos
A kérdező hozzászólása: Ja és elfelejtettem Szép szülést kívánok nektek!!!! Legalább olyan gyorsat mint nekem az elsõvel (4óra) !!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Akkor vegyesen lesz kisfiú is és kislány is õszre :) Mi pont egy hét múlva megyünk 4D-re de én már annyira várom hogy aludni sem tudok!!!!! A kisfiammal nagyon korán voltam 17 hetesen és jónak jó volt de annyira nem látszódott a méhlepénytõl mert mellsõ falon volt most ráadásul hátsó falon tapad és mozogni is jobban mozog már nagyon kíváncsi vagyok!
Sziasztok!Mi pénteken megyünk 4D-re, már nagyon várjuk, eddig szégyenlõs volt és nem mutatta meg, hogy fiú-e vagy lány, nagyon bízunk benne, hogy most ez kiderül:) Viszket már a tenyerem és kezdenék vásárolgatni.
Szia! Én szept. 1-jére vagyok kiírva. Múlt hét csütörtökön voltunk 4D. Minden rendben a kisfiammal, szépen növekszik, talán még nagyon is. 27 hetesnek felel meg, azt mondták, hogyha ilyen ütemben fejlõdik, akár aug. 23-án is szülhetek (de a legjobb az lesz, ha már aug. 15-re össze lesz készítve a kórházi csomag). Nekem elsõ babám lesz, és már nagyon várjuk az érkezését. Velem is minden rendben szerencsére, igaz sokat fáj a hátam, mivel 9 órát ülök a munkahelyen. A pocim is szép nagy, kérdezik is, hogy ikrek-e, akkora. Sok boldogságot és jó egészséget mindenkinek!
Én aug.30.-ra vagyok kiírva elsõ babánk lesz. Már 17. héten kiderült hogy kisfiú, azóta csak megerõsítette :) Pont 25 hetesen voltam 4D elég jó képek készültek bár elég szégyellõs a drágám, a kis arcát nagyon takargatta. Könnyû szülést kívánok mindenkinek :)
Mármint 4-es válaszoló vagyok, nem az utolsó:)
Utolsó vagyok! A lényegre nem válaszoltam, mi 19 hetesen voltunk 4D-n, meg a magándokim minden hónapban a kötelezõ vizsgálatkor megmutatja 4D-ben is a Manót és ad is mindig 1 képet, úgyhogy szerintem mi már kifejezett babamozira nem megyünk, mert így is van lehetõségem minden hónapban látni 4D-ben:)
3. vagyok. Lemaradt: mi pánteken voltunk 4D és tündéri arocskája van :D, amit 40 percen keresztül takart 2 kézzel, csak az utolsó 10 percben mutatta meg :D
Sziasztok! Én is 24 hetes vagyok, szeptember 18-ra vagyok kiírva. Nálunk is második baba lesz, van már egy 15 hónapos kicsi hercegnõnk és most kisfiút várunk. Nagyon várjuk már Õt! Én is jól vagyok, bár a hasam egyre nagyobb és nagyobb, lányommal is hatalmas hasam lett a végére, szerintem most sem lesz kisebb... Kínoz esténként a gyomorsav, meg ha sokat mászkálok fáj a derekam, de egyelõre ennyi.
Szia! Én 25 hetes vagyok/leszek, szeptember 9-re vagyok kiírva és kisfiú van a pociban. A "nagy" lányom 27 hónapos... És a fáradságot leszámítva nagyon jól vagyok... A kisasszony megfuttatott az állatkertben. :)
Én szept 9-re vagyok kiírva, jövõ héten megyünk 4D-re, már nagyon várom :D Elvileg kislányom lesz, de majd cak a 4D-nek hiszek(hiszem ha látom), mert nem volt túl meggyõzõ a doki a 20 hetesen...
A kérdező hozzászólása: Ha kedden meglesz megpróbálok feltenni képet!

Milyen a 4D ultrahang 26 hetesen?

Legjobb válasz: Szia!Pont akkor voltunk!Nagyon jó már édes kis pofija van a babának:))))Szerintem ez a legjobb idõ:) Most mentek? Boldog babavárást 37 hetes km

Szia!Pont akkor voltunk!Nagyon jó már édes kis pofija van a babának:) )))Szerintem ez a legjobb idõ:) Most mentek? Boldog babavárást 37 hetes km
Én 26+6 hetes voltam, mikor elmentünk, és nagyon nagy élmény volt. Már teljesen babaformájú a kis arca, és kezd húsosodni. A barátnõm 24 hetesen volt, már az is élvezhetõ. Úgyhogy nyugodtan mehetsz, nem kell várnod, mert késõbb kevés lesz a hely, és esetleg nem látod jól a picikédet!
Utolsó vagyok...jah és mind 26 heteske!Gratulálok!!!
Mi is akkor voltunk, állítólag azért a legjobb ilyenkor, mert még elég jól belefér a képbe, viszont már kialakulnak ekkora a sajátos arcvonásai. És mi csak ekkor tudtuk meg, hogy kislány, itt már az is biztosan látszik.
A kérdező hozzászólása: Igen, jövõ héten megyünk, akkor leszek 26+2 hetes. :)
Teljesen jó idõben vagy hozzá! Ezen a linken különbözõ korú babák 3D fotói vannak, nézd meg mennyi idõsen milyenek: http://www.csodabent.hu/galeria a másik menüpontban jó leírása van arról, hogy mikor mi látható az ultrahangon: http://www.csodabent.hu/mikorerdemes
http://www.4dultrahang.com/ Ezt ajánlanám neked jó szívvel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!