Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok. Utoljára (4 db)

26 hetes vagyok, és még mindig gyengécskén rúg a babám, ez baj? 19 hetesen voltam uh-on utoljára, ott minden rendben volt.

Legjobb válasz: Ne aggódj, az a lényeg, hogy mozog, de ha te mégis aggódsz, szólj az orvosodnak, hogy szeretnél egy uh-t, csak, hogy megnyugodj! De szerintem semmi gond. Fog még az a baba akkorát rúgni, hogy szeretnéd, ha éppen csak picit rúgott volna! Jó egészséget és boldog baba várást! 3 kisfiú anyukája

Ne aggódj, az a lényeg, hogy mozog, de ha te mégis aggódsz, szólj az orvosodnak, hogy szeretnél egy uh-t, csak, hogy megnyugodj! De szerintem semmi gond. Fog még az a baba akkorát rúgni, hogy szeretnéd, ha éppen csak picit rúgott volna! Jó egészséget és boldog baba várást! 3 kisfiú anyukája
Szerintem igazán erõsen csak késõbb rúg, ilyenkor még nem is annyira erõs, illetve viszonylag több helye van, mint majd lesz... :o) Jó babavárást!
Ne aggódj, az én babám a végén sem rúgott nagyokat! Körülöttem mindenki panaszkodott hogy kirúgja az oldalát a gyerek az enyémet nem. Napközbe éppen hogy éreztem olyan piciket rúgott, este tudtam csak apának is mindig megmutatni! Most van egy féléves kiegyensúlyozott, nyugodt, egészséges kislányom. Persze én is úgy gondolom ha nagyon aggódsz menj vissza orvosodhoz (mert az sem tesz jót ha idegeskedsz), engem az is mindig megnyugtatott hogy a dokim minden hónapba egy röpke pillantást tett a babámra. fejkörfogat mérés, meg a pici szívét is megnézte! :)

2012. jan 12-én jött meg utoljára És a párommal 26-án voltam együtt akkor hány hetes vagyok vagy csinálhatok e már tesztet? Vagy még várjak?

Legjobb válasz: Sehány hetes nem vagy, te lány, a beágyazódás is maximum a felénél tarthat, már ha sikerült! Majd egy jó hét múlva tesztelj legkorábban.

Sehány hetes nem vagy, te lány, a beágyazódás is maximum a felénél tarthat, már ha sikerült! Majd egy jó hét múlva tesztelj legkorábban.
Tünetképzõ pedig onnantól lehet a terhesség, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódik, ami peteéréstõl vagy ha ritkán vagytok együtt, és tudod, hogy melyikbõl lehetett a baba, együttléttõl számított 10-12 nap átlagosan. Innentõl termelõdik a HCG, a terhességi teszt is ezt a hormont mutatja ki, tehát általánosságban elmondható, hogy legkorábban akkor érdemes tesztelni, amikor már késik a menstruáció. Elõtte nem nagyon. A tünetek eléggé színesek: émelygés, hányinger, szagundor, mellfeszülés, fáradtság, és enyhe, menstruációhoz hasonlító görcsök. De ez mindenkinél más, van, akinek semmilyen tünete sincsen.
Na igen, nekünk a második hónapban sikerült hála Istennek, nagynénémnek az elsõ próbálkozós év végén, édesanyuméknak meg hat év után jöttem össze. Ez elég vegyes, ha statisztika érdekel (én nem szeretem az ilyet), egészséges pároknál 85% a terhesség esélye 1, 5 év idõzített együttlétes próbálkozás után, havonta pedig (ha jókor vagytok együtt, és mindkettõtökkel minden oké) kb. 30%. Tehát attól, hogy jókor vagytok együtt nem biztos, hogy baba lesz, inkább 30%, hogy igen, 70%, hogy nem. Arról nem is beszélve, hogy nem minden nõnek van a 14. napon peteérés. Kicsit összetett téma ez ahhoz, hogy így menjen.
Én elsõ hónapban az lettem, de más lehet, hogy csak évek múltán lehet az. Ne haragudj, de elég tájékozatlannak tûnsz. Hány éves vagy? Biztos, hogy eljött az ideje a gyerekvállalásnak?
A kérdező hozzászólása: Ha nem vagyok terhes akkor hányadik próbálkozásnál leszek az ?? Vagy mi a tünetei? Mert mi szeretnénk kisbabát!!
egyáltalán nem biztos még az sem hogy kisbabát vársz..
Kezdj el egy kicsit utánaolvasni a dolgoknak, hogy képben legyél.
Ha 26-án voltatok együtt, akkor még be sem ágyazódott. Még egy hetes sem lennél. Tesztelni pedig még értelmetlen, mert úgyse mutatna ki terhességet. Ha nem jön meg idõben, a nemvárt napja után 1-2 héttel érdemes tesztelni.
február 10, vagy utána aktus után, ha megtörtént a fogamzás, akkor utána be kell hogy ágyazódjon az embrió, és csak utána kezd el termelõdni a Hcg hormon.
Amikor következõnek meg kellene jönni (kb.febr.10.), szerintem akkor csinálj tesztet. Ha valóban megfogant akkor holnap leszel 3 hetes. (Utolsó menszesz elsõ napjától számolják)
(Bár nyilván ha ritkán vagytok együtt, akkor is peteéréstõl számított 12 nap a beágyazódás, ugyanis az eléggé esszenciális eleme a teherbeesésnek, de nem bonyolítom tovább.) Picit járj utána ennek a résznek, nem kell mániákusan olvasgatni, de az jó, ha az ember tisztában van a fogantatásra vonatkozó alapismeretekkel.

26 hetes km vagyok, de már most nehezemre esik a takaritás, stb, nem tudom, hogy milesz késöbb, ti hogy birjátok? én mindentöl kifáradok, fáj a derekam stb, lig érem utol magam.

Legjobb válasz: Én 4 hónapig nem csinálhattam semmit, feküdtem. Aztán már takaritgattam annyit amennyit úgy éreztem, hogy birok, bár a derkam nekem is fájt. Az utolsó 1,5 hónapban viszont mint a duracell nyuszi állandóan nagytakaritottam. Állandóan azt éreztem, hogy jön a baba akkor mindennek tökéletesen tisztának kell lennie, és nyaltam a házat. Az anyum is leszólitott, hogy mit takaritok annyit, de egyszerûen azt éreztem, hogy csinálnom kell és kész, sok erõm volt. És még igy is ráhúztam. De ha nem birod ne csinálj gondot belõle, kérj meg valakit, hogy segitsen. Én ha az elején elviseltem, hogy az anyám mosson fel, és nem csinálhatok semmit te is kibirod. :-) A baba mindennél fontosabb. Aztán lehet te is duracelra váltasz! :-) Sok sikert!

Én 4 hónapig nem csinálhattam semmit, feküdtem. Aztán már takaritgattam annyit amennyit úgy éreztem, hogy birok, bár a derkam nekem is fájt. Az utolsó 1, 5 hónapban viszont mint a duracell nyuszi állandóan nagytakaritottam. Állandóan azt éreztem, hogy jön a baba akkor mindennek tökéletesen tisztának kell lennie, és nyaltam a házat. Az anyum is leszólitott, hogy mit takaritok annyit, de egyszerûen azt éreztem, hogy csinálnom kell és kész, sok erõm volt. És még igy is ráhúztam. De ha nem birod ne csinálj gondot belõle, kérj meg valakit, hogy segitsen. Én ha az elején elviseltem, hogy az anyám mosson fel, és nem csinálhatok semmit te is kibirod. :-) A baba mindennél fontosabb. Aztán lehet te is duracelra váltasz! :-) Sok sikert!
Nekem ez az idõszak pont nyárra esett, nagyon nehezen viseltem, nem bírtam pocakosan a meleget, voltak napok, amikor semmihez sem volt kedvem, aztán meg olyan napok jöttek amikor meg sem álltam estig, de alig vártam enyhüljön az idõ. Most így a végén már lehajolni is nehéz, már egy teregetéstõl kifáradok, vasalni is alig megy már, mert leszakad a derekam, de szép lassan mindent megcsinálok.Most is van olyan nap amikor egyszerûen nincs kedvem semmihez, de másnap bepótolom. Most pedig így a finis elõtt napok óta takarítok, pakolászok, pedig már úgy megyek mint egy pingvin:) 39 hetes km
Én a 28. hétben vagyok. Meglepõen jól bírok mindent. A második terhességem. 16 hónapos a kisfiam. Vele sokkal nehezebb volt. A 3. trimeszter viszont a legnehezebb. A java csak most jön.

26 hetes terhes vagyok. Utoljára a 18. héten volt uh. Egy nem régi kérdésnél azt írták csak a 30. hét körül lesz a következő. Most akkor mikor, mert van aki 28. hetet mondott?

Legjobb válasz: Nekem volt 18.héten a 23.héten és most a 30.héten és még lesz 1 a 36.héten.De ez lehet eltérõ is.

Nekem volt 18.héten a 23.héten és most a 30.héten és még lesz 1 a 36.héten.De ez lehet eltérõ is.
Én pont tegnap kérdeztem meg a dokit, hogy mikor kell legközelebb mennem UH-ra, 19 hetesen voltam utoljára, 32. héten lesz a következõ.
Szia! A kötelezõk általában 12. 18. 32. 36. héten vannak. De ahogy már itt olvasgattam ez is kórház függõ. Én mivel magán orvoshoz járok, így 4 hetente nézi a bébit uh-al. 31 hetes kismama
A nagy kötelezõ Uh a 12., 18.-19., 28-32. ig héten van.Én is voltam vércukorterhelés után sima 2D-s saját orvosos uh-n de sztem ezek csak plusz dolgok.Egyébként most vagy abban az aidõben, hogy elmehess 4D-re hogyha szeretnél, mert a 28. héttõl gyönyörû kis pufók babák vannak már a pocakban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!