Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok. Most az éjjel (2 db)

26 hetes kismama vagyok. Most az éjjel mindjárt megjön érzésem volt, és keményedett a pocim kicsit. Ez mitől lehetett? Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Szia! Lehet az idõjárástól is. Én alig tudok már napok óta aludni, annyira feszül a pocim. A mindjárt megjön érzés általában napközben jön rám, de ez szerintem egyéntõl függ. Ne izgulj, biztos nincs semmi baja a babónak! A lényeg, hogy érezd a mozgását! 25 hetes kismami

Szia! Lehet az idõjárástól is. Én alig tudok már napok óta aludni, annyira feszül a pocim. A mindjárt megjön érzés általában napközben jön rám, de ez szerintem egyéntõl függ. Ne izgulj, biztos nincs semmi baja a babónak! A lényeg, hogy érezd a mozgását! 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató válaszodat! A mozgását érzem:) szerencsére. Tegnap este is nagy buli volt odabent:) . Boldog babavárást kívánok neked!
Szia! Igen, valószínûleg az idõjárás, a frontok. Ráadásul tegnap telihold volt, állítólag azt is megérezni a terhesség alatt.

26 hetes kismama vagyok, most az ejjel semmit nem aludtam de nem tudom miert, talan mert nagyon mocorgott a pocaklakom. Mostantol nem is fogok tudni aludni?

:)Gyakori vizeles...Es nagyon melegem volt kinyitottam az ablakot is Mostmar nem is fogok tudni aludni az ejjel?

Legjobb válasz: dehogynem csak mostmár nagyon nehéz lesz.

dehogynem csak mostmár nagyon nehéz lesz.
Dehogynem.Csak lesznek idõszakok, amikor nehéz lesz.De ne búsulj, napközben biztosan remekül tudsz majd szundítani.:) Én 39 hetes vagyok, este nyolckor elalszom a tv elõtt.Éjféltõl aztán óránként ébredek.És végül, reggel hatkor kidob az ágy.:)
A kérdező hozzászólása: Igen a delutani alvas jobban megy :) Este apukaja elkezd neki enekelni es utana beindul a kis rosszcsontkam :) Aztan egesz ejjel rugdalozik :)
Én még csak 24. hetes vagyok, de nàlam màr elkezdödött ez a folyamat. Este hatkor màr viszem be a nappaliba a pàrnàt, meg a takarot, mert tv nézés közben mindig bealszok:) Éjjel viszont felkelek , hol inni, hool pisilni, hol egyszerüen nem jo pozicioban alszok.. Ma màr én is 6-kor reggel talpon voltam:) Nos a ölegegyszerübb a kora esti alvàs beiktatàsa
Csatlakozom az elottem szolokhoz! Lesznek napok, amikor tok jol alszom, maskor meg nem. En a 28. hetben vagyok, es minden egyes fordulasnal felebredek. Aztan o ebreszt fel, hogy most mar fekudhetnek mashogy is. Aztan pisilni kell. Meg inni. Vagy eppen olyan friss vagyok, hogy at tudnam uszni a Balatont. Szoval szerintem is az a legjobb strategia, ha hagyod magad alomba szenderulni a TV elott. :o)
Nyugi. Vannak aktívabb és passzívabb idõszakok. Van amikor meg alig fog mozogni a kicsi. Egyszerûen csak vannak ilyen éjszakák, pl. nálunk is. Van, hogy szemhunyásnit sem alszom, van, hogy 13 órát simán. 29 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!