Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok. Miért van (3 db)

Mert valószínû már befordult, azért érzed lent:D Gratulálok!!!Örülj neki!!!
Befordult azt jelenti már fejjel lefelé van.Nekem nem fordult még be.A köldököm körül van a feje, arca elött a keze lába, és sûrûn érzem lent mozogni.Teljesen lent.
A kérdező hozzászólása: nem akarok tudatlannak lenni de az mit jelent, hogy befordult??????és ha igy van akkor ehez még nincs kicsit korán??????
Én is sokáig így voltam. Teljesen lefúrta magát. Olyan volt, mintha teljesen a nunómnál kaparászna. Szar érzés volt. :) Ma már 33 hetes vagyok, de még sokszor lefúrja magát, nagyon ritka ha feljön. De még nincs befordulva.
Én 29 hetes vagyok. Nekem is fõleg lent mozog. Be van fordulva, vagyis koponyatatásban van. Valószínûleg a kezeivel kalimpál odalent, de a lábát szoktam néha érezni az oldalamban, de az sincs túl fent. Tehát nem nyomja a gyomrom, meg a bordám ahogy mások mondják. Boldog babavárást!

26 hetes kismama vagyok. Miért van az, hogy sírós lettem?

Legjobb válasz: Nyugi!Ez csak a hormonok játéka, én is az vagyok.Van, hogy az okát se tudom...:)21 hetes kismama

Nyugi!Ez csak a hormonok játéka, én is az vagyok.Van, hogy az okát se tudom...:) 21 hetes kismama
Szia! Én 33 hetes vagyok és a második trimesztertõl kezdve én is nagyon sírós lettem. A hormonok és a bizonytalanság miatt, állítólag. Remélem a szülés után elmúlik!!!:) Kitartást neked és a párodnak is! Boldog babavárást!
Szia! Én az elsõ trimesztert végigbõgtem... magam sem tudtam, hogy miért, de nagyon érzékenyen érintett minden. Sokkal több szeretetet és törõdést igényeltem mint máskor, nem voltam olyan erõs lelkileg. Mindenkinél változó, hogy hogyan éli meg ezeket a napokat, de ne aggódj, ez csak a hormonok csalfa játéka. Próbálj lazítani, élvezd a Babavárás minden pillanatát, kényeztesd magad mindenféle plusszal amit eddig nem nagyon adtál meg saját magadnak. Ha megszületik a Baba, utána igen kevés idõd lesz törõdni saját testeddel lelkeddel...:) Jó Babavárást, és ne feledd, ez átmeneti állapot.
Igen, a hormonok miatt van. Én is sírok örömömben, aggodalmamban, meghatódottságomban...régen nehéz volt könnyeket kicsalni belõlem, most meg... :)
Mióta babát várok csomószor elsírtam már magam hülyeségeken: pl: mesében azt lehetett hinni, h meghal a kutya keveset voltam együtt a párommal, mert éppen más munkarendben éltük életünket a védõnõ is ki tudott akasztani egyszer, h eddig 2kilóval többet szedtem fel, mint eddig ildomos lett volna Hihetetlenül komoly problémák.Csak a hormonok teszik, és ez így is van rendjén.Majd helyre áll minden:)

26 hetes terhes vagyok és kb két napjy feszit a hasam elégé görcsölök is de nem a petefeszkem inkabb mint ha tagulnék. Mi lehet ez? Holnap megyek orvoshoz de van miert aggodnom? Ellege felek

Legjobb válasz: szia.nekem elsõ terhességemnél voltak ilyesmi görcseim a végén,azt hittem tágulok,de semennyit sem tágultam.most a második terhességemnél is elõjöttek ezek a görcsök,nem is ijedtem meg mert eszembe jutott h az elsõnél sem a tágulás miatt volt.hát erre mit ad isten,kedden voltam dokinál és kiderült h kinyílt a külsõ méhszájam 1 ujjnyira.szóval jobb félni mint megujedni.szedj magnéziumot és pihizz amennyit tudsz. 28 hetes km

szia.nekem elsõ terhességemnél voltak ilyesmi görcseim a végén, azt hittem tágulok, de semennyit sem tágultam.most a második terhességemnél is elõjöttek ezek a görcsök, nem is ijedtem meg mert eszembe jutott h az elsõnél sem a tágulás miatt volt.hát erre mit ad isten, kedden voltam dokinál és kiderült h kinyílt a külsõ méhszájam 1 ujjnyira.szóval jobb félni mint megujedni.szedj magnéziumot és pihizz amennyit tudsz. 28 hetes km
Szerintem ne aggodjal, holnap ugyis mindent megtudsz. Ha esetleg ma rosszabbodna, nagyob lenne a fajdalom, netalan vereznel, menj meg ma dokihoz! En terhesseg eleje ota ilyeneket erzek, allandoan faj, gorcsol, huzodik, kemenyedik a pocakom. Eleinte ezt hittem, elvetelek, kesobb azt, h koraszules lesz. Mindezek ellenere mar 34 hetes vagyok es meg egyben vagyunk, megcsak a mehszajam sem nyilt meg. Mindenkinek maskepp reagal a szervezete a terhessegre, van aki megussza minden gorcs, fajdalom nelkul, es van aki ugy jar mint en. Szep babavarast!
Én ezt olyankor érzem, amikor nyomja magát valamerre a pici. Kedvenc helye a májam, még mindig nem fordult be és ott a feje. Na az nem kellemes, amikor felnyomja magát. 29 hkm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!