Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok. Az lehetséges, hogy (2 db)

26 hetes kismami vagyok. Az lehetséges, hogy nem érzem erőteljesen a babóm mozgását, mert vastag a hasfalam?

Amúgy fennt a hasam jobb oldalán van javarészt, és ha simizem akkor arrébb úszik. Ezáltal a jobb oldal nagyon kemény, a bal oldal meg nem. Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Biztos nincs baja, ott van, ahol jól érzi magát. :) Ha van felesleg a hasadon, akkor valóban nehezebben érezheted, mint egy vékony nõ, hiszen a zsírréteg tompítja a mozgás érzékelését. Akkor is ez van, ha valakinek a mellsõ falon van a méhlepénye. A hasadat kenegesd olajjal, fõleg a jobb oldalon, nehogy szétrepedjen a bõröd a nyomástól.

Biztos nincs baja, ott van, ahol jól érzi magát. :) Ha van felesleg a hasadon, akkor valóban nehezebben érezheted, mint egy vékony nõ, hiszen a zsírréteg tompítja a mozgás érzékelését. Akkor is ez van, ha valakinek a mellsõ falon van a méhlepénye. A hasadat kenegesd olajjal, fõleg a jobb oldalon, nehogy szétrepedjen a bõröd a nyomástól.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat. Már a legelejétõl kenem a pocakomat olajjal. A doki azt mondta múltkor hogy így is melsõfalon tapad a méhlepény.
Szia! Azért nem érzed erõteljesebben a mozgást mert mellsõfali a lepényed. Ha hátsó fali lenne akkor éreznéd jobban. Üdv: 36 hetes kismami

Már másodszor fordult elő velem 2 héten belül, hogy 1-1 nap lázam lett, és rázott a hideg. Mitől lehetséges ez? 26 hetes terhes vagyok. A doki azt mondta, antibiotikumot kell szednem. Volt ilyen terhesség alatt másoknál is?

Félek, hogy komolyabb.

Legjobb válasz: Szia! Velem ilyesmi a 28-dik héten történt meg.Nagyon belázasodtam,fájt a vesém 9 napig a korházban kezeltek húgyuti fertõzéssel.13antibiot.injekciót kaptam.Akkor nagyon sokan voltak benn ezzel a gonddal.Hülyéskedtek a nõvérek,hogy ez vesebajos osztály kéne hogy legyen. Neked nem fáj semmi? Én is egyébként nagyon megijedtem azthittem fertözést kaptam,de szerencsére a babával minden ok volt. Most itt csüng rajtam és õ is akar neked irni:-))) 6,5hós leányka anyucija

Szia! Velem ilyesmi a 28-dik héten történt meg.Nagyon belázasodtam, fájt a vesém 9 napig a korházban kezeltek húgyuti fertõzéssel.13antibiot.injekciót kaptam.Akkor nagyon sokan voltak benn ezzel a gonddal.Hülyéskedtek a nõvérek, hogy ez vesebajos osztály kéne hogy legyen. Neked nem fáj semmi? Én is egyébként nagyon megijedtem azthittem fertözést kaptam, de szerencsére a babával minden ok volt. Most itt csüng rajtam és õ is akar neked irni:-))) 6, 5hós leányka anyucija


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!