Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok mikortól (4 db)

Első babámat várom, 26 hetes vagyok. Hanyadik héttől számithatok jóslófájásra? Vagy mikortol normális?

Legjobb válasz: én az elsõnél kb az utolsó hónapban éreztem jósló fájásokat de fogalmam nem volt róla hogy az az volt..:) utánna tudtam meg mikor már az igaziak voltak...ilyenkor még nem mondható normálisnak az még azért legyen odébb...türelem!

én az elsõnél kb az utolsó hónapban éreztem jósló fájásokat de fogalmam nem volt róla hogy az az volt..:) utánna tudtam meg mikor már az igaziak voltak...ilyenkor még nem mondható normálisnak az még azért legyen odébb...türelem!
nekem a terhességem alatt egyszer sem volt jóslófájásom, a szülés is egybõl 4 perces fájásokkal indult
Nekem sem volt. Egybõl 5 perces fájások jöttek. Üdv

Mikortól mehetek el a munkahelyemről, ha most 26 hetes vagyok?

Van egy lány a munkahelyemen, aki csak 20 hetes terhes, de ? már el is ment. Nekem határozott idej? a szerz?désem (8. hónap végén jár le.. eléggé megvisel, mert eddig 3szor hosszabitottak..igerik, hogy majd megint fognak, de ilyet mar sokszor mondtak.. en meg ki vagyok merülve... szeretnék néha picit pihenni.. )

Legjobb válasz: Ha orvos táppénzre ír, akkor azonnal mehetsz. Ezt beszéld meg a dokiddal. Ha ezt nem akarod, akkor egy hónappal a szülés kiírt idõpontja elõtt mehetsz tgyás-ra. Azaz a 36. héttõl.

Ha orvos táppénzre ír, akkor azonnal mehetsz. Ezt beszéld meg a dokiddal. Ha ezt nem akarod, akkor egy hónappal a szülés kiírt idõpontja elõtt mehetsz tgyás-ra. Azaz a 36. héttõl.
Igen jól írta az elõzõ hölgy! Ha elmész mondjuk 10 nappal a szerzõdés lejárta elõtt az ún. szülési szabadságra akkor nem szûnik meg a biztosításod sem, ill. nem kell majd menned a munkanélkülibe sem! Beszéld meg a dr.val hogy írjon ki táppénzre kb egy hétre, kipihened magad legalább! És ne foglalkozz a fõnökkel, ne idegeskedj. Én is így voltam és még próbáltak idegesíteni, de nem szabad foglalkozni velük, most a baba a legfontosabb!Sok sikert
Táppénzre a baba szívhangjától fogva elmehetsz, azaz kb a 6. héttõl. A TGYÁS a szülés várható idõpontja elõtt max egy hónappal igényelhetõ.
Én 35 hetes vagyok, de én csak néhány hete érzem állva is, ha rúgdos a kis bajnok.:)
Szia, en 29 hetes vagyok, de allva nagyon nagyon ritkan erzem hogy mozogna, de ahogy nalad is, fekve vagy ulve szinte rogton.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és boldog babavárást és gyors szülést üdv :D

26 hetes terhes vagyok eddig probléma mentesen. Még mindig napi egyszer szeretkezünk a párommal. Mikortól ajánlott csökkenteni az együtlétek gyakoriságát?

Legjobb válasz: Szia! Azt szokták mondani, hogy az utolsó harmadban már vigyázi kell, ez annyit tesz hogy óvszerrel lehet szeretkezni, ha továbbra is zárt lesz a méhszáj és az orvosod sem tilt el a szextõl. Irigyellek:-) Egy 35 hetes kismama

Szia! Azt szokták mondani, hogy az utolsó harmadban már vigyázi kell, ez annyit tesz hogy óvszerrel lehet szeretkezni, ha továbbra is zárt lesz a méhszáj és az orvosod sem tilt el a szextõl. Irigyellek:-) Egy 35 hetes kismama
Szia. Hát én is "irigyellek."Nekem már kedvem sincsen hozzá, meg most már nem is ajánlott.A 3.harmadban ma´r óvatosabban, és a szülés elötti hetekben pedig ma´r ne. Azt meg az orvosod úgy is mondani fogja, ha már elkezd kinyílni a méhszáj.Onnantól semmi szex. További problémamentes babavára´st. 32hetes kismama.
Ha problémamentes vagy, csináljátok addig, amíg jólesik... ha görcsölne tõle, abba kell hagyni. A végefelé az orvosodat kell kérdezni, de általában maguktól is mondják, hiszen vizsgálatnál kiderül a méhszáj állapota. Nekem majdhogynem receptre írták az utolsó héten, hogy meginduljon a szülés, annyira rendben vol minden.
Szia! Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz, csak irigyelni tudlak!Igen az utolsó harmadban már vigyázni kell!Most 37 hetes terhes vagyok és mi már nem merünk szeretkezni. Gratulálok a babához.
Húúú...van esetleg vmi receptetetek? már ami az intenzitást illeti...:o)) én úgy hallottam, hogy ami jó Neked, az jó a Babónak is...sõt ha a szülés elõtt..már amennyire lehet..közvetlen szeretkeztek, akkor az gyorsító is..egyszer, mert tágulás segítõ, másrészt, meg mert a sperma is tartalmaz olyan anyagot, ami gyorsabbá teszi az egész folyamatot..lehet, hogy az utolósó hetekben ezért érdemes gumival kipróbálni az új pocíziókat...sok boldoságot kívánok mind3otoknak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!