Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok eddig (12 db)

26 hetes vagyok. Eggyütt voltam a férjemmel és nagyon macerás és fájdalmas volt (nagyon figyelt rám! ). Eddig csak olyat olvastam, hogy valaki 40 hetesen is vígan sexel. Nálunk csak a fele fért be másnál is van ilyen?

Legjobb válasz: Mi nemrég voltunk együtt (27.héten), amúgy ritkán vagyunk mióta babás vagyok. Az eleje nekünk is nehézkesen ment. Nagyon száraz voltam és kicsit fájt is, de aztán bele melegedtünk és a végén meg már nagyon jó volt! A pocak az egy más téma. Kicsit útban volt. :) Próbáljátok meg, hogy elõtte kicsit több elõjáték, hátha jobban rákészülsz ott lent is!

Mi nemrég voltunk együtt (27.héten), amúgy ritkán vagyunk mióta babás vagyok. Az eleje nekünk is nehézkesen ment. Nagyon száraz voltam és kicsit fájt is, de aztán bele melegedtünk és a végén meg már nagyon jó volt! A pocak az egy más téma. Kicsit útban volt. :) Próbáljátok meg, hogy elõtte kicsit több elõjáték, hátha jobban rákészülsz ott lent is!
Szia, nálunk is ez a probléma. Most 30 hetes vagyok, de én nem is kívánom a dolgot. Nem tudom, talán bennem van a hiba, de amikor az elsõ 4 hónapon túl lettem (végighánytam), kezdtem örülni, a férjem meg pláne, hogy na, majd most, a 2. trimeszterben de jó lesz nekünk, hisz a nõk nagy többsége akkor a legaktívabb szex-téren. Hát, nem így lett. Imádom a férjemet, szerelmesebb vagyok, mint valaha, de "az" valahogy nem megy. Sem a hosszú elõjáték, sem a síkosító nem segít. Én mondjuk elvagyok nélküle, csak a férjemet sajnálom. Szegényem már csak célozgat! Olyan aranyos és türelmes. De jó, hogy nem csak én vagyok így :) ) Bocs!
A kérdező hozzászólása: Elõször pettingeltünk.Volt orgazmusom is és csak utána "volt" behatolás.De olyan volt mintha a baba elfoglalná a helyet.Nem haragszom a 2. hozzászólóra hisz hasonló helyzetûeket kerestem hogy tudjam nem vagyok egyedül.Köszi
szia! én 24hetes vagyok és már kb 1hónapja egyálltalán nem kívánom és nekem is szûkebb, mint volt. Én is szegény páromat sajnálom, de nagyon nem kell nekem most a szex. Sokszor van úgy, hogy azonnal pisilnem kell, vagy csak teljesen száraz maradok, pedig igyekszik, de ez van. Ne csüggedj nem vagy egyedül :)

26 hetes vagyok, és eddig az összes uhs vizsgálaton azt mondták hogy teljesen a korának megfelelőek az adatai. Aki ugyanigy volt az kb hány kilóval és hány centivel szülte meg a babáját?

Legjobb válasz: Ez az utolsó hónapokban sokat változhat. Akkor szedik magukra a bébiháj nagy részét. A fiam végig korának megfelelõ volt a végén 58 cm és 5250 g lett 38 hétre. Volt olyan baba a kórházban, aki 40. hétre szintén 58 cm lett, de 2900 g.

Ez az utolsó hónapokban sokat változhat. Akkor szedik magukra a bébiháj nagy részét. A fiam végig korának megfelelõ volt a végén 58 cm és 5250 g lett 38 hétre. Volt olyan baba a kórházban, aki 40. hétre szintén 58 cm lett, de 2900 g.
Ez attól is függ, hogy a szülõk milyen alkatúak. Valószínû a 190 cm-es apának, 170 cm-es anyának nem lesz 50 cm-es babája, ha idõre születik. Én kicsi vagyok, a férjem 180 cm, a lányom 3350gr és 54 cm volt.
Szia nekem is végig a korának megfelelõ méretû volt. Azt mondta mindig a doki, hogy olyanok a méretek, mint a szülést oktató könyvekben. Én a 39.-ik héten szültem 3000g volt a kicsi lányom és 49 cm.
Szia! Nekünk is korának megfelelõ volt a kislányunk, sztem pont jó méretekkel jött világra. 3530g és 57cm. Én 171 cm vagyok a férjem 175

A placenta a jobb oldalon van ez baj? Eddig mindig a hátul volt...26 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia! Határozottan NEM BAJ. A placenta helye a pocak növekedése során változhat.

Szia! Határozottan NEM BAJ. A placenta helye a pocak növekedése során változhat.
Amíg nem mondják hogy valami nem jó, szerintem addig minden ok! Én azt sem tudom elõl, hátul vagy hol van a lepény, nekem sosem mondták. Annyit mondott a doki, hogy a víz is, placenta is jól néz ki, nekem ennyi elég.
Mennyit hiztal?
jó.És hány kg-t híztál????
A kérdező hozzászólása: 10kgot.ez lemaradt
éppen még 10 rádkerülhet, de jobb ha gyümit zölséget eszel többet, a kenyeret cseréld le barnára, vagy abonettre. Talán úgy nem lesz 10 megint.
Ha eddig 10-et híztál, az tuti, hogy még vagy 6 rád jön. De ne izgasson, ismerek olyat, aki 16-ot hízott és terhesség után nem maradt rajta semmi, 4kg-os gyereket szült.

A cukorterhelésre kötelező elküldenie a védőnőnek? Vagy csak akkor, ha amúgy van a családban vagy gond volt eddig a laboreredményekkel. Engem ugyanis nem küldtek és lassan 29 hetes leszek, és úgy tudom protokoll suerint 26 hetesen kell küldeni

Legjobb válasz: Az orvos kûld el és kötelezõ. Akkor is ha a családban nincs gond. Nálunk sincs gond, én mégis cukros lettem. Kérdezz rá, mert fontos a baba egészsége miatt.

Az orvos kûld el és kötelezõ. Akkor is ha a családban nincs gond. Nálunk sincs gond, én mégis cukros lettem. Kérdezz rá, mert fontos a baba egészsége miatt.
Igen kötelezõ a cukorterhelést megcsinálni! Nálunk a családban nem volt gond a cukorral mégis a terhelésem meghaladta a megengedett határt. Védõnõm szerint még belefért a 8.3-as, orvosom 24-órás megfigyelésre befektetett a kórházba, szinte 2 óránként vénából vették a vért de szerencsére jó lett az eredmény!Fontos a terhelés mert késõbbi problémákat elõzõl meg! 31 hetes kismama
Nam baj, h. késõbb mész de menni kell. Ez nem "sima" cukorbetegség ami terhesség alatt van hanem kifejezetten terhességi cukorbetegség. Nem függ azzal össze, h. van-e a családban.
Még nem késõ! Mindenképpen jó, ha megcsinálják, mert a terhességi cukor nem csak annál jöhet elõ, akinél a családban van cukros!
Háziorvostól beutaló. Laborban idõpontot kérj, és hangsúlyozd ki hogy hány hetes vagy. Nálunk a 30.-ik hétig kell megcsináltatni! Saját és babód érdekében kell, de ismerek olyat aki nem csináltatta meg.Õ kockáztatott... 3 nap múlva megküldik az eredményt a háziorvosodnak és azt jelezd a védõnõnek:D
Én nem szoktam idõpontot kérni a vizsgálatokra, és beutalót sem kapok!Megyek és megvizsgálnak.De ahány ház...Pont ezen a héten voltam.Én a Margit kórházba járok...

26 hetes kismama vagyok és borzasztó székrekedésem van. A Tamarin lekvárt is kipróbáltam de semmi. Aranyerem eddig nem volt de már az is van. Valami ötlet?

Legjobb válasz: Bioboltban lehet kapni mezei katángot, én abból csináltam teát éhgyomorra megittam egy pohárral, meg még egész nap kb. 1 litert. Másnap háromszor is tudtam menni a wc-re. Már én is mindent kipróbáltamj, de tényleg mindent és ez vált be eddig. Remélem Neked is segít! Szép napot!!

Bioboltban lehet kapni mezei katángot, én abból csináltam teát éhgyomorra megittam egy pohárral, meg még egész nap kb. 1 litert. Másnap háromszor is tudtam menni a wc-re. Már én is mindent kipróbáltamj, de tényleg mindent és ez vált be eddig. Remélem Neked is segít! Szép napot!!
Esetleg Laevolac szirup, Guttalax cseppek, amit nekem ajanlott a dokim.
Nekem annak idején a narancs és grapefruit segített.Minden este megettem egyet és másnap tök jó volt.A savanykás alma is bejön-egy kettõ egy nap.A banán az hasfogó..a többi mostani gyümit nemigazán tudom..A dinnye vízhajtó inkább.Próbálj meg teljes kiörlésû dolgokat fogyasztani, mert azok könnyebben emészhetõek-és ez tuti.Nekem az is bejött, ráadásul nem hízlal.Igyál sok folyadékot, de ha lehet ne mû cukros lötyiket.Vizet , teát, tejet ilyesmit.Jah és a kefír is segít.NE erõlködj nem szabad-sztem ezeket a lekvárokat felejsd el, ha elég rostosan táplálkozol nem kéne, hogyilyen legyen.NEkem is elég lassú az emésztésem ezért merem mondani.Pl ha én érzem, hogy wczni kell, de nem megy-akár milyen rossz nem kínozom magamat, megeszek egy almát-mostanában azt a zöldet-kicsit drága de nagyon fini, és kb 15perc és jön a hatása.Inkább így próbálkozz, mert sokat fogsz szenvedni az aranyér miatt ha nem vigyázol.Most még kezeli tudod a helyzetet.37hetes kismama
Utolsó hozzászólo vagyok.Szerintem ezeket a szereket felejsd el, nekem a dokim egyenesen tiltotta ezeket.Ezek annyira durvák kimossák a szervezetedbõl az ásványi anyagokat is és ki tudja a kicsi mit érez belõle.A gyógyteákkal is óvatosan, mert terhesség alatt tilos méregteleníteni és ez amit leírtak ez annak felel meg!!!Inkább maradj a természetes gyümiknél-zöldségeknél.hidd el a baba is jobban jár:)
Nekem a Kubu vált be igazán..egy kisüveggel megittam minden nap és helyreállt a dolog, másnap nem volt gondom a wc-re menéssel. Próbáld ki, ártani biztos nem árt, hátha beválik nálad is!
Az elõzõ válaszoló vagyok. az aranyérre próbáld ki a Sperti kenõcsöt és kúpot, használhatják kismamák is és nagyon jó!
Hordóskáposzta. Tökéletes és a nõgyógyász is ajánlja pozitív hatása miatt.

26 hetes terhes vagyok eddig probléma mentesen. Még mindig napi egyszer szeretkezünk a párommal. Mikortól ajánlott csökkenteni az együtlétek gyakoriságát?

Legjobb válasz: Szia! Azt szokták mondani, hogy az utolsó harmadban már vigyázi kell, ez annyit tesz hogy óvszerrel lehet szeretkezni, ha továbbra is zárt lesz a méhszáj és az orvosod sem tilt el a szextõl. Irigyellek:-) Egy 35 hetes kismama

Szia! Azt szokták mondani, hogy az utolsó harmadban már vigyázi kell, ez annyit tesz hogy óvszerrel lehet szeretkezni, ha továbbra is zárt lesz a méhszáj és az orvosod sem tilt el a szextõl. Irigyellek:-) Egy 35 hetes kismama
Szia. Hát én is "irigyellek."Nekem már kedvem sincsen hozzá, meg most már nem is ajánlott.A 3.harmadban ma´r óvatosabban, és a szülés elötti hetekben pedig ma´r ne. Azt meg az orvosod úgy is mondani fogja, ha már elkezd kinyílni a méhszáj.Onnantól semmi szex. További problémamentes babavára´st. 32hetes kismama.
Ha problémamentes vagy, csináljátok addig, amíg jólesik... ha görcsölne tõle, abba kell hagyni. A végefelé az orvosodat kell kérdezni, de általában maguktól is mondják, hiszen vizsgálatnál kiderül a méhszáj állapota. Nekem majdhogynem receptre írták az utolsó héten, hogy meginduljon a szülés, annyira rendben vol minden.
Szia! Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz, csak irigyelni tudlak!Igen az utolsó harmadban már vigyázni kell!Most 37 hetes terhes vagyok és mi már nem merünk szeretkezni. Gratulálok a babához.
Húúú...van esetleg vmi receptetetek? már ami az intenzitást illeti...:o)) én úgy hallottam, hogy ami jó Neked, az jó a Babónak is...sõt ha a szülés elõtt..már amennyire lehet..közvetlen szeretkeztek, akkor az gyorsító is..egyszer, mert tágulás segítõ, másrészt, meg mert a sperma is tartalmaz olyan anyagot, ami gyorsabbá teszi az egész folyamatot..lehet, hogy az utolósó hetekben ezért érdemes gumival kipróbálni az új pocíziókat...sok boldoságot kívánok mind3otoknak
Szerintem Te is tudod a választ! Menj orvoshoz!!!
Nem reagál hidegre, böködésre, hirtelen, erõs zajra? Ha nem, akkor menj dokihoz, ha nagyon aggódsz, hogy megnyugodj!!! Biztos nincs semmi baja!!!
Ha rúg vagy nyújtózik, akkor mozog õ. Ma csak fáradt. Nekem is ilyen rapszodikus a baba mozgása. Hol nem lehet vele bírni, hol meg sem moccan. Az éjjel is egész éjjel nyomta, azt hiszem meg is fordult de nem vagyok biztos benne. Máskor pedig átalussza az éjszakát. amikor sokáig nem mozog, akkor hasrafekszem, azt nagyon nem szereti, olyankor mindig belémrúg :) 28 hkm.
Tegnap óta nekem is éppen hogy csak bejelentkezik!
Szia. nekem is nagyon virgonc a pocaklakóm és még is vannak napok, hogy alig érzem (általában ha sokat sétáltam, mozogtam, takarítottam stb.) de ez 1-2 nap. Bár ilyenkor én is megkérem rá, hogy jól rugdosson meg és lehet hülyén hangzik, de beválik :-D

26 hetes terhes vagyok és most 90C a melltartó méretem, szerintetek mekkora szoptatos melltartot vegyek? Eddig 13 kilót hiztam.

Legjobb válasz: Szerintem 95/D vegyél kb. Ha lesz tejcsid, akkor plusz egy számmal még nagyobb lesz, fõleg oldalt látszik majd, zért kell a D, vagy E kosár. Nekem 95/D volt kismamásan, majd szülés után 105/F lett.

Szerintem 95/D vegyél kb. Ha lesz tejcsid, akkor plusz egy számmal még nagyobb lesz, fõleg oldalt látszik majd, zért kell a D, vagy E kosár. Nekem 95/D volt kismamásan, majd szülés után 105/F lett.
Még semmilyet, nekem amúgy sincs pedig második babám jön mindjárt. Én 75/B mellekkel kezdtem, most 80/F...
Én most kezdjek aggódni? 33 hetes vagyok és nekem még nem nött a mell méretem, úgyanakkorát hordok mint elõtte ugyanazokat a melltartókat. Igaz én eddig csak fogytam. Lehet, hogy nekem nem is fog nagyobb lenni? az nem baj, csak legyen tejem.
én 70-essel kezdtem, és most 80-as.a kosarat sajna nem tudom azt soha nem nézem.én még elõre nem venném meg a szoptatósat mert ki tudja h mekkora lesz miután megszülök.ráér az utána is.én amúgy eddig 12 kilót híztam.most vagyok 24 hetes és 4 napos.
A 35. hét körül írd ki ezt a kérdést, az aktuális mérettel, akkor tudunk segíteni. :) Addig egyébként is ráérsz megvenni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

26 hetes terhes vagyok, és a cukorterheléses vizsgálatom eredménye során a cukrom 8, 7 lett. Mennyire legyek megijedve? Két nap múlva kell diétás nővérhez mennem. Eddig minden eredményem rendben volt.

Legjobb válasz: szia, diétázni kell, de ha betartod mindketten rendben lesztek, ne aggódj, fogják figyelni, az elsõnél én is cukros voltam, mindketten jól vagyunk

szia, diétázni kell, de ha betartod mindketten rendben lesztek, ne aggódj, fogják figyelni, az elsõnél én is cukros voltam, mindketten jól vagyunk
A terhességi dibétest kordában lehet tartani.A babucid kicsivel nagyobb lesz a vártnál megszületéskor. Ez jellemzõ a diabeteses anyukák babáira.Szülés után rendezõdik nálad ez a probléma.A picit fobják ellenõrizni.Van egy diabetese séma amit követni kell a babánál .Vérvételt jelent Kálcium és vércukor ellenõrzést.A babucid nem lesz cukros.Legalább is még nem hallottam rola.Az elsõ 72 órában szokták nézni a baba cukrát.Eleinte sûrûbben és ahogy telik az idõ egyre ritkábban.A terhességed folyamán többször ellenõrzikmajd a cukrodat.Neidegeskedj a diéta segíteni fog.Boldog babavárást és jó egészséget mindkettõtöknek.
elsõ vagyok, másodiknak is és a kérdezõnek is nekem 39 hétre 3520 grammal és 50cm rel született a kisfiam, nem lett nagyobb baba mint a nem cukros kismamáké, csak én nem híztam a terhesség alatt, hanem a diéta miatt még fogytam is a végére 3-t
Szia! Nekem is nemrég derült ki sajnos a terhességi cukor!Már diétázom! És hetente meg kell jelenni vérvételen meg a cukor gondozóban! 2 hét alatt lejjebb ment a cukrom:) ! Nehéz de be kell tartani a baba miatt!!!
A diétázás nem egy leányálom, de kitartás! Én még inzulint is kaptam az utolsó hetekben a diéta mellett, és így is 4270 grammos babám született. Többnyire nagyobbak lesznek a babák, de azért vannak bõven kivételek is. Te viszont garantáltan csinos kismami maradsz a diéta mellett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!