Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok és imádom az (1 db)

26 hetes terhes vagyok és imádom az epret. Szinte állandoan ennék és a környezetem azzal riogat, hogy málnafoltos lesz a kisbabám. Igaz ez vagy csak legenda?

Legjobb válasz: nagy hülyeség!ezt régi öregek mondták azokra a babákra akiknél halvány pigmentfolt volt.de semmi köze málnához,eperhez.csak hasonlíthat rá az alakja.de nem attól van.egyél csak ha jól esik.semmi baj nem lesz.

nagy hülyeség!ezt régi öregek mondták azokra a babákra akiknél halvány pigmentfolt volt.de semmi köze málnához, eperhez.csak hasonlíthat rá az alakja.de nem attól van.egyél csak ha jól esik.semmi baj nem lesz.
szia, az igazság az, hogy ültö helyemben tegnap is megettem több mint 1 kg-ot, és nagyon jol esett, szoptatásnál kell majd ezekkel vigyázni, terhesen nem.37 hetes kismama.
hát. nem tudom... A gyerekkori barátnõmmel az anyukája nagyon sok epret evett terhessége alatt, és a lányának egy kb 2 cm átmérõjû piros folt lett a nyakán, mire megszületett. Azt mondták az anyukának, hogy az epertõl. Szóval, lehet benne valami.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Mitől lehet ez?

Este felé szokott elő jönni egy ilyen nyílaló fájó érzés de csak a jobb lábamban. A farcsontomból indul - vagyis úgy érzem - és egész a lábamig végig nyílal, azért kellemetlen mert nem bírom el a súlyom, olyankor kicsit megbicsaklik a lábam. Volt már olyan akinek ilyen gondja volt?

1

Elegendő ha az AFP csak ng/ml-ben van megadva?

2

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!