Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok és imádom az (1 db)

26 hetes terhes vagyok és imádom az epret. Szinte állandoan ennék és a környezetem azzal riogat, hogy málnafoltos lesz a kisbabám. Igaz ez vagy csak legenda?

Legjobb válasz: nagy hülyeség!ezt régi öregek mondták azokra a babákra akiknél halvány pigmentfolt volt.de semmi köze málnához,eperhez.csak hasonlíthat rá az alakja.de nem attól van.egyél csak ha jól esik.semmi baj nem lesz.

nagy hülyeség!ezt régi öregek mondták azokra a babákra akiknél halvány pigmentfolt volt.de semmi köze málnához, eperhez.csak hasonlíthat rá az alakja.de nem attól van.egyél csak ha jól esik.semmi baj nem lesz.
szia, az igazság az, hogy ültö helyemben tegnap is megettem több mint 1 kg-ot, és nagyon jol esett, szoptatásnál kell majd ezekkel vigyázni, terhesen nem.37 hetes kismama.
hát. nem tudom... A gyerekkori barátnõmmel az anyukája nagyon sok epret evett terhessége alatt, és a lányának egy kb 2 cm átmérõjû piros folt lett a nyakán, mire megszületett. Azt mondták az anyukának, hogy az epertõl. Szóval, lehet benne valami.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Miért van az, hogy egyik nap szinte megállás nélkül mozog a baba, másnap meg talán 1-2szer érzem egész nap?

6

Túl sok magzatmozgás 34 hetesen létezik?

Néha attól félek, hogy túl sokat mozog a babám. Ma délután pl. kb. 16.00-tól folyamatosan mozog, talán egy órára ha megállt. Épp voltunk dokinál is, mindent rendben talált, de nekem akkor is olyan fura, hogy mindenhol azt olvasom, hogy az idő 90-95%-ban alszik, ehhez képest nekem folyamatosan péppé rugdossa a gyomromat. Örülök persze, hogy érzem, de nem jelent rosszat, ha túl sok a mocorgás? Az OK, hogy kajálás után fél-egy órával beindul, de hogy még 2 óra múlva sem hagyja abba? Más is volt így?

6

Ez jel? Természetes ez vagy tudat alatt így készül a szervezetem? Ha megszülök nem fognak fájni?

Holnap programozott császárom lesz,ma reggelre bedurrantak a melleim..Előtejem régebb óta volt.Egyéb más jelem a szülés megindulásra nincsen.Nagyon fájnak,égnek.Ez lehet jel vagy terhesség vége felé előfordulhat,ha elkezd szopizni a kisfiam,akkor már nem fog fájni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!