Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok és imádom (2 db)

26 hetes terhes vagyok és imádom az epret. Szinte állandoan ennék és a környezetem azzal riogat, hogy málnafoltos lesz a kisbabám. Igaz ez vagy csak legenda?

Legjobb válasz: nagy hülyeség!ezt régi öregek mondták azokra a babákra akiknél halvány pigmentfolt volt.de semmi köze málnához,eperhez.csak hasonlíthat rá az alakja.de nem attól van.egyél csak ha jól esik.semmi baj nem lesz.

nagy hülyeség!ezt régi öregek mondták azokra a babákra akiknél halvány pigmentfolt volt.de semmi köze málnához, eperhez.csak hasonlíthat rá az alakja.de nem attól van.egyél csak ha jól esik.semmi baj nem lesz.
szia, az igazság az, hogy ültö helyemben tegnap is megettem több mint 1 kg-ot, és nagyon jol esett, szoptatásnál kell majd ezekkel vigyázni, terhesen nem.37 hetes kismama.
hát. nem tudom... A gyerekkori barátnõmmel az anyukája nagyon sok epret evett terhessége alatt, és a lányának egy kb 2 cm átmérõjû piros folt lett a nyakán, mire megszületett. Azt mondták az anyukának, hogy az epertõl. Szóval, lehet benne valami.

Mit csináljak? 21 hetes kismama vagyok és megfáztam hőemelkedésem van, van egy 26 hónapos fiam akit imádok de képtelen voltam ma vele annyit játszani mint szoktam és nem is voltunk sehol

szegény csak olvastam neki, meg mesét néz pedig nem szokott és olyan lelkiismeret furdalásom van, a férjem jön már haza és akkor elviszi de semmi segítségem nincs se nagyszülők se senki és látom unatkozik úgy sajnálom:( szar anya vagyok :(

Legjobb válasz: Te is lehetsz beteg,fáradt stb.És lesz is még ilyen.Hidd el a gyerekek alkalmazkodók,és tudják hogy mi a helyzet mert érzik.Én is vagyok így,amikor pl összeszalad a házimunka,és sürgõs,jön hogy Anya bee!én meg mondom anya most nem ér rá játsz egy kicsit egyedül.2 éves a lelkem,alapból úgy szoktattam õket hogy délelõtt megcsinálom a dolgom,úgyhogy tudja ezt és reggeli után megy is játszani.Aztán megyünk ki még ebéd elõtt.Nekem 2 van itthon,4 év különbség van köztük,és mind a kettõ velem játszana,persze közösen nem akarnak,nem is tudnak még.Szakadjak ketté?Én megteszek mindent igyekszem,és biztos Te is ne aggódj ezen.

Te is lehetsz beteg, fáradt stb.És lesz is még ilyen.Hidd el a gyerekek alkalmazkodók, és tudják hogy mi a helyzet mert érzik.Én is vagyok így, amikor pl összeszalad a házimunka, és sürgõs, jön hogy Anya bee!én meg mondom anya most nem ér rá játsz egy kicsit egyedül.2 éves a lelkem, alapból úgy szoktattam õket hogy délelõtt megcsinálom a dolgom, úgyhogy tudja ezt és reggeli után megy is játszani.Aztán megyünk ki még ebéd elõtt.Nekem 2 van itthon, 4 év különbség van köztük, és mind a kettõ velem játszana, persze közösen nem akarnak, nem is tudnak még.Szakadjak ketté?Én megteszek mindent igyekszem, és biztos Te is ne aggódj ezen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!