Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok, takaritás (2 db)

26 hetes km vagyok, de már most nehezemre esik a takaritás, stb, nem tudom, hogy milesz késöbb, ti hogy birjátok? én mindentöl kifáradok, fáj a derekam stb, lig érem utol magam.

Legjobb válasz: Én 4 hónapig nem csinálhattam semmit, feküdtem. Aztán már takaritgattam annyit amennyit úgy éreztem, hogy birok, bár a derkam nekem is fájt. Az utolsó 1,5 hónapban viszont mint a duracell nyuszi állandóan nagytakaritottam. Állandóan azt éreztem, hogy jön a baba akkor mindennek tökéletesen tisztának kell lennie, és nyaltam a házat. Az anyum is leszólitott, hogy mit takaritok annyit, de egyszerûen azt éreztem, hogy csinálnom kell és kész, sok erõm volt. És még igy is ráhúztam. De ha nem birod ne csinálj gondot belõle, kérj meg valakit, hogy segitsen. Én ha az elején elviseltem, hogy az anyám mosson fel, és nem csinálhatok semmit te is kibirod. :-) A baba mindennél fontosabb. Aztán lehet te is duracelra váltasz! :-) Sok sikert!

Én 4 hónapig nem csinálhattam semmit, feküdtem. Aztán már takaritgattam annyit amennyit úgy éreztem, hogy birok, bár a derkam nekem is fájt. Az utolsó 1, 5 hónapban viszont mint a duracell nyuszi állandóan nagytakaritottam. Állandóan azt éreztem, hogy jön a baba akkor mindennek tökéletesen tisztának kell lennie, és nyaltam a házat. Az anyum is leszólitott, hogy mit takaritok annyit, de egyszerûen azt éreztem, hogy csinálnom kell és kész, sok erõm volt. És még igy is ráhúztam. De ha nem birod ne csinálj gondot belõle, kérj meg valakit, hogy segitsen. Én ha az elején elviseltem, hogy az anyám mosson fel, és nem csinálhatok semmit te is kibirod. :-) A baba mindennél fontosabb. Aztán lehet te is duracelra váltasz! :-) Sok sikert!
Nekem ez az idõszak pont nyárra esett, nagyon nehezen viseltem, nem bírtam pocakosan a meleget, voltak napok, amikor semmihez sem volt kedvem, aztán meg olyan napok jöttek amikor meg sem álltam estig, de alig vártam enyhüljön az idõ. Most így a végén már lehajolni is nehéz, már egy teregetéstõl kifáradok, vasalni is alig megy már, mert leszakad a derekam, de szép lassan mindent megcsinálok.Most is van olyan nap amikor egyszerûen nincs kedvem semmihez, de másnap bepótolom. Most pedig így a finis elõtt napok óta takarítok, pakolászok, pedig már úgy megyek mint egy pingvin:) 39 hetes km
Én a 28. hétben vagyok. Meglepõen jól bírok mindent. A második terhességem. 16 hónapos a kisfiam. Vele sokkal nehezebb volt. A 3. trimeszter viszont a legnehezebb. A java csak most jön.

26 hetes kismama vagyok, takaritás közben néhány percig dolgoztam vizkőoldóval, ártalmas lehet ránk nézve a vizkőoldó szagának belélegzése?

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baj.Takarítani meg sajnos kell.Mindig nyisd ki az ablakot,ha vegyszerrel takarítassz!

Nem lesz semmi baj.Takarítani meg sajnos kell.Mindig nyisd ki az ablakot, ha vegyszerrel takarítassz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!