Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok, és pár (9 db)

Félelmeim vannak avval kapcsolatban, hogy a párom már nem lát szépnek, nem büszke rám, pedig nem híztam sokat. (26 hetes vagyok és 4, 5 kilót.) Ez normális?

Kezdek a csinosabb n?kre féltékeny lenni, pedig sohasem voltam az. Neki már nem az els? gyereke fog születni, nekem pedg igen. Nem lehet ezt vele megbeszélni , mert annyit válaszol, hogy "nem unod még?"

Legjobb válasz: Amit az én páromlól le tudok szûrni,így hatalmas pocakkal,plusz 10 kilóval,berepedezett hasbõrrel is ugyanannyira szeret és szépnek lát,mint a kispocak elõtt.Szerintem ezzel nem csak õ van így.Jobb lesz ha abbahagyod a féltékenykedést,mert ha meg szoptatsz,akkor az lesz a baj,hogy most azért szebb más nõ,mert te éppen a kispocakot táplálod,utána meg azért fogsz rettegni,mert lógósabb lett a cicid...hidd el,õ észre sem veszi..vagy ha észreveszi,akkor sem érdekli.

Amit az én páromlól le tudok szûrni, így hatalmas pocakkal, plusz 10 kilóval, berepedezett hasbõrrel is ugyanannyira szeret és szépnek lát, mint a kispocak elõtt.Szerintem ezzel nem csak õ van így.Jobb lesz ha abbahagyod a féltékenykedést, mert ha meg szoptatsz, akkor az lesz a baj, hogy most azért szebb más nõ, mert te éppen a kispocakot táplálod, utána meg azért fogsz rettegni, mert lógósabb lett a cicid...hidd el, õ észre sem veszi..vagy ha észreveszi, akkor sem érdekli.
Az Õ babáját várod és fogod megszülni! T evagy neki a legszebb, mégha nem is mondja mindig.:) 25 hetes kismami
szia, ezzel én is pont igy vagyok, ráadásul a párom szakmájábol kifolyolag nökkel dolgozik, sokkal, csinosakkal.Együtt érzek veled, én is kivagyok emiatt egy picit, de tudom hogy csak én számitok neki és persze a baba.29 hetes kismama.
Szia! Ne féltékenykedj a terhességem elején nekem is voltak ilyen gondolataim, de azzal biztattam magam, ha megláttam egy csinos nõt, hogy én nem csak csinos vagyok, hanem kisbabát is várok és hidd el ezt nagyon sok férfi szexisnek találja! Boldog babavárást 33 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Arik vagytok...
Én 23 hetes vagyok és én 10 kg-ot híztam már.De szerintem a terhsség igen is jól áll.Nekem elsõ gyerek, neki nem és nekem is ugyanez szokott lenni a válasza nem unod még?.Még majdnem én vok a hibás, hogy próbálok mindent úgy csinálni, hogy az jó legyen.Néha úgy érzem hiába pedálozok.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszoló közelítette meg leginkább a problémát, örülök (meg nem is) hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Azért a bíztatásokat köszönöm.

Visszajött a meg akar jönni érzés? 26 hetes vagyok és egy pár napja megint érzem, úgy mint az elején. Tapasztalat?

Legjobb válasz: Most van egy nagyobb hullám a baba növekedésében. Semmi baj nincs. :)

Most van egy nagyobb hullám a baba növekedésében. Semmi baj nincs. :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!:) ))Köszönöm!!!

26 hetes kismama vagyok és pár napja menstruációs fájdalomhoz hasonló panaszaim volak (napi 2-3 alkalommal). Normális ez? Okozhatja e a nagy meleg? Mikor kell a méhszáj kinyílására gyanakodni?

Legjobb válasz: nekem azt mondták, hogy a mensis fájdalom valójában az úgynevezett jóslófájás, azaz méhösszehúzódás. ezzel készül a méh a szülésre. meg is keményedik ilyenkor a hasad? nekem kicsit korainak tûnik, de lehet, hogy semmi jelentõsége nincs. hívd fel a dokit, vagy védõnõt. mindenképpen kérdezz meg valakit. szedsz magnéziumot? a méhszájhoz szerintem nincs köze, de én megkérdeznék valaki hozzáértõt. L.38+3

nekem azt mondták, hogy a mensis fájdalom valójában az úgynevezett jóslófájás, azaz méhösszehúzódás. ezzel készül a méh a szülésre. meg is keményedik ilyenkor a hasad? nekem kicsit korainak tûnik, de lehet, hogy semmi jelentõsége nincs. hívd fel a dokit, vagy védõnõt. mindenképpen kérdezz meg valakit. szedsz magnéziumot? a méhszájhoz szerintem nincs köze, de én megkérdeznék valaki hozzáértõt. L.38+3
Szia!Nekem a sok keményedéstõl nyílt ki a méhszáj.....azért figyelj oda a görcsökre ha nem múlik inkább menj el a dokihoz, inkább egy felesleges séta legyen:) Boldog babavárást 37 hetes km
Szerintem is jóslók. Én múlt héten voltam dokinál és mondtam neki a menzis érzést, meg hogy keményedek, azt mondta ilyenkor feküdjek és emeljem nyugodtan a magnézium adagot, ha érzem ezeket. Max magnézium 1000mg. Ja és a méhszáj zárt volt. Remélem így is marad még van 8 hétig. Minden jót. 30 hetes kismama
Én is 26hetes vagyok.és szoktam érezni enyhén, mintha meg akarna jönni a mensesem.A dokimat kétszer azért felhívtam telefonon, és mindig megnyugtatott.A méhszájat is nézte pénteken, zárva van.Azért is érezheted, mert nõ a baba, meg azért is, mert keveset iszol.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:)

26 hetes terhes vagyok, és pár napja nagyon fáj a köldököm mellett, feszülő-nyomó érzést érzek és fáj ha megnyomom. De nem a bőröm fáj! Ha leguggolok valamiért, akkor mégjobban fáj! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Baba elkezdett veszettül nõni.Nekem is ebben az idõszakban kezdõdött,és még tart mind a mai napig,bár kicsit javult a helyzet,és nem fáj annyira.De amikor nagon rájött a növés visszatért.Ez teljesen természetes velejárója a várandósságnak.

Baba elkezdett veszettül nõni.Nekem is ebben az idõszakban kezdõdött, és még tart mind a mai napig, bár kicsit javult a helyzet, és nem fáj annyira.De amikor nagon rájött a növés visszatért.Ez teljesen természetes velejárója a várandósságnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most már nyugodtabb vagyok! :-))

26 hetes vagyok, tegnap szeretkeztünk a párommal és utána bekeményedett a hasam. Lehet baj?

Eddig is keményedett már de ez most más. Tovább volt kemény a hasam és görcsös fájdalmam is volt. Nem erös, hanem olyan tompa. Egész este kemény vol a hasam. Most reggel is érzem hogy valami más. De a baboka mozog rendesen. Holnap megyek nödokihoz.

Legjobb válasz: Az orgazmus okoz méhösszehúzódást, nincs baj, hacsak a doki nem lát más elváltozást is belül. Majd megmondja, kell-e tartózkodni bármitõl is a jövõben.

Az orgazmus okoz méhösszehúzódást, nincs baj, hacsak a doki nem lát más elváltozást is belül. Majd megmondja, kell-e tartózkodni bármitõl is a jövõben.
Említsd meg a dokinak, biztos nincs baj, igaz az orgazmus okozta méhöasszehúzódásnak is hamar el kell múlnia, lehet több magnéziumot fog felírni, majd meglátod mit mond.

2012. jan 12-én jött meg utoljára És a párommal 26-án voltam együtt akkor hány hetes vagyok vagy csinálhatok e már tesztet? Vagy még várjak?

Legjobb válasz: Sehány hetes nem vagy, te lány, a beágyazódás is maximum a felénél tarthat, már ha sikerült! Majd egy jó hét múlva tesztelj legkorábban.

Sehány hetes nem vagy, te lány, a beágyazódás is maximum a felénél tarthat, már ha sikerült! Majd egy jó hét múlva tesztelj legkorábban.
Tünetképzõ pedig onnantól lehet a terhesség, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódik, ami peteéréstõl vagy ha ritkán vagytok együtt, és tudod, hogy melyikbõl lehetett a baba, együttléttõl számított 10-12 nap átlagosan. Innentõl termelõdik a HCG, a terhességi teszt is ezt a hormont mutatja ki, tehát általánosságban elmondható, hogy legkorábban akkor érdemes tesztelni, amikor már késik a menstruáció. Elõtte nem nagyon. A tünetek eléggé színesek: émelygés, hányinger, szagundor, mellfeszülés, fáradtság, és enyhe, menstruációhoz hasonlító görcsök. De ez mindenkinél más, van, akinek semmilyen tünete sincsen.
Na igen, nekünk a második hónapban sikerült hála Istennek, nagynénémnek az elsõ próbálkozós év végén, édesanyuméknak meg hat év után jöttem össze. Ez elég vegyes, ha statisztika érdekel (én nem szeretem az ilyet), egészséges pároknál 85% a terhesség esélye 1, 5 év idõzített együttlétes próbálkozás után, havonta pedig (ha jókor vagytok együtt, és mindkettõtökkel minden oké) kb. 30%. Tehát attól, hogy jókor vagytok együtt nem biztos, hogy baba lesz, inkább 30%, hogy igen, 70%, hogy nem. Arról nem is beszélve, hogy nem minden nõnek van a 14. napon peteérés. Kicsit összetett téma ez ahhoz, hogy így menjen.
Én elsõ hónapban az lettem, de más lehet, hogy csak évek múltán lehet az. Ne haragudj, de elég tájékozatlannak tûnsz. Hány éves vagy? Biztos, hogy eljött az ideje a gyerekvállalásnak?
A kérdező hozzászólása: Ha nem vagyok terhes akkor hányadik próbálkozásnál leszek az ?? Vagy mi a tünetei? Mert mi szeretnénk kisbabát!!
egyáltalán nem biztos még az sem hogy kisbabát vársz..
Kezdj el egy kicsit utánaolvasni a dolgoknak, hogy képben legyél.
Ha 26-án voltatok együtt, akkor még be sem ágyazódott. Még egy hetes sem lennél. Tesztelni pedig még értelmetlen, mert úgyse mutatna ki terhességet. Ha nem jön meg idõben, a nemvárt napja után 1-2 héttel érdemes tesztelni.
február 10, vagy utána aktus után, ha megtörtént a fogamzás, akkor utána be kell hogy ágyazódjon az embrió, és csak utána kezd el termelõdni a Hcg hormon.
Amikor következõnek meg kellene jönni (kb.febr.10.), szerintem akkor csinálj tesztet. Ha valóban megfogant akkor holnap leszel 3 hetes. (Utolsó menszesz elsõ napjától számolják)
(Bár nyilván ha ritkán vagytok együtt, akkor is peteéréstõl számított 12 nap a beágyazódás, ugyanis az eléggé esszenciális eleme a teherbeesésnek, de nem bonyolítom tovább.) Picit járj utána ennek a résznek, nem kell mániákusan olvasgatni, de az jó, ha az ember tisztában van a fogantatásra vonatkozó alapismeretekkel.

26 hetes kismama vagyok, séta közben pár napja sokat bele nyilal a hasamba, vagyis inkább szúró fájdalom egész lent, mintha hirtelen egy kést szúrnának belém. Úgy érzem, hogy mocorog és lehetséges hogy annyira lent van, hogy ezért fájdalmas?

Remélem nincs semmi komoly baj,akinek esetleg volt hasonló írjon legyen szíves! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: nem tudom, hogy ugyan azt érezzük-e, de szerintem igen. Én is séta közben érzem, olyan mint amikor beszorul a levegõ és szúr.Nem tudom mitõl van, de szerintem nincs pánikra ok, mert a babám ugyanúgy mozog, ahogy eddig, és nem is gyakran fordul elõ ez az érzés, legalábbis nálam. Sajnálom, de konkrét válasszal nem tudok szolgálni, de én is érzek ilyet. 22 hkm

nem tudom, hogy ugyan azt érezzük-e, de szerintem igen. Én is séta közben érzem, olyan mint amikor beszorul a levegõ és szúr.Nem tudom mitõl van, de szerintem nincs pánikra ok, mert a babám ugyanúgy mozog, ahogy eddig, és nem is gyakran fordul elõ ez az érzés, legalábbis nálam. Sajnálom, de konkrét válasszal nem tudok szolgálni, de én is érzek ilyet. 22 hkm
A kérdező hozzászólása: Nekem csak pár napja van ez, de elég kellemetlen :S És persze lehet, hogy normális de azért ijesztõ, mert ha fekszem is érzem.De mindig mocorog mikor ezt érzem, olyan mintha rugdosna...

26 hetes kismama vagyok! Pár hete egy kisveréb pottyant a fejemre és azóta is aggaszt a dolog, hogy jelent e valamit?

Legjobb válasz: Ilyen babonáról még nem hallottam:) De szegény kis veréb, biztos nagyon megijedt:D

Ilyen babonáról még nem hallottam:) De szegény kis veréb, biztos nagyon megijedt:D
azt jelenti, hogy babonás vagy, és hogy mindentõl megijedsz, mint a kismamák nagy része...
Babona. Ugyan mit jelentene? Semmit.
:) Ez nagyon aranyos. Ne aggódj, semmit nem jelent. Még babona sincs ilyen. De hogy esett a fejedre egy kisveréb? :D De ha azt hiszed jelent valamit, akkor állj úgy hozzá, hogy azt jelenti, egészséges szép kisbabád lesz! Én a fekete macskás dologgal is úgy vagyok hogy azt jelenti számomra hogy jó napom lesz, és eddig bejött, bár egyáltalán nem vagyok babonás. :) Boldog babavárást!!! 33 hetes kismami
Igen, jelent! Azt, hogy a kisverébnek nagy szerencséje volt! :-D De tényleg, ilyen babona nincs, viszont gondolj arra, hogy megmentetted a kismadarat és ez jó érzéssel fog eltölteni! Ebben semmi negatív nincs!
Ez aranyos!Komolyan!:) Szerintem éppen csak annyit jelent, hogy jókor voltál jó helyen, szegény kicsi madár különben a földre pottyant volna...:)
Pottyant vagy pottyantott? Ez most komoly kérdés? :)
Ha a hamburgerre pottyant volna... Az legalább puha.. De az ember feje, az bizony kemény.. Szegény kisveréb, remélem nem ütötte meg magát nagyon!
Szia!Nagyanyám története(NE VEDD KOMOLYAN!)Az ismerõsömnek a testvérének az anyjára mikor terhes volt, az arcához dobtak egy döglött egeret, és a babáján mikor megszületett, az arcán volt egy nagy egérszõrös anyajegy...jót röhögtem rajta.Másik kedvencem-szintén nagyanyám:nem szabad körmöt meg hajat vágni terhesség alatt, mert levágod a gyerek ujját, megsérül a feje...stb.Nem lesz semmi baj, nem jelent semmit.
Igen. Egy kisverébbel a feje búbján fog megszületni a gyereked.
És mi lett a kismadárral? Túlélte a kalandot?
A kérdező hozzászólása: "szegény kismadár"
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy ráesett, pottyant a fejemre!Amúgy pedig a hamburgeremre vártam a kispadon ülve és a fáról pont az én fejemre esett a kisveréb!
Ez csak jót jelenthet!! Nem hogy lesz..-t, de még maga a veréb is rádesett!! Ez halmozottan jó dolgot jelenthet!
Figyelj tudod a babona úgy mûködik hogy ha tényleg elhiszed hogy baj lesz akkor baj lesz mint a Titok címû könyvben Ha most elkezdessz hinni benne hogy beteg gyereked születik akkor a gyerek beteg lesz...figyi még jót is jelenthet a veréb gondolj erre!

26 hetes kismama vagyok. Másnál is előfordul hogy pár napig gyengébben és ritkábban érzi a magzatmozgást mint előtte?

Legjobb válasz: Nálam is vannak napok, amikor alig alig érzem hogy mozog, utánna pedig le sem akar állni. S van hogy nem is rugdos, hanem csak úgy itt ott nyomja ki magát.

Nálam is vannak napok, amikor alig alig érzem hogy mozog, utánna pedig le sem akar állni. S van hogy nem is rugdos, hanem csak úgy itt ott nyomja ki magát.
Én is 26 hetes vagyok, nekem is volt pár napig hogy alig éreztem, de most megint élénk.Lehet megfordult és befelé kalimpált. :-) Állítólag az idõjárástól is lelassulhatnak..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!