Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok! A bal (2 db)

26 hetes ikerterhes vagyok! A "bal" babám kevesebbet mozog, mint a "jobb" oldali. Az gond? Nagyon kicsit féloldalas is a pocim, de nem vészes!

Legjobb válasz: nemgond! Az egyik babád valószínûleg a jobb oldali mindig dominánsabb lesz. Az egyéniségük pedig nem egyforma, pont úgy mintha külön lennél velük terhes. Ha féloldalas az azért van,mert ketten össze-vissza helyezkednek.Nem kell aggódj ez nem gond. Sok boldogságot hozzájuk!

nemgond! Az egyik babád valószínûleg a jobb oldali mindig dominánsabb lesz. Az egyéniségük pedig nem egyforma, pont úgy mintha külön lennél velük terhes. Ha féloldalas az azért van, mert ketten össze-vissza helyezkednek.Nem kell aggódj ez nem gond. Sok boldogságot hozzájuk!
Gratulálok !!!! 3 hónapos ikerbabáim vannak. Nekem a jobb babám mozgott folyamatosan, de volt, hogy annyira látványosan, hogy teljesen elhúzta az egész hasam jobb oldalra. És sokkal többet is csuklott.:-D. Most három hónaposak, aki jobbról feküdt, jobban igényli a foglalkoztatást, szinte folyton kézben van. Pedig Õ volt a kisebb ( 1 cm-rel, és 200 g-mal ) . Tehát nem gond, ne aggódj, én is csak azt néztem, hogy mindkettõ mozogjon és minden nap.
:) Dehogy baj!
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, volt valaki ilyen helyzetben hogy a babája csak az egyik oldalon mozgott?
Nem jelent bajt, ne aggódj. Van, hogy egyik oldalon érzed, van hogy mindenhol. :) A lényeg, hogy érzed. Boldog babavárást!
Nekem szinte végig úgy feküdt, hogy a bal oldalam felöl volt a háta, a jobb oldalon a lábával a bordám rugdosta, a kezével jobb oldalon lent éreztem boxolni. Fejvégû volt már kb. a 26. héten is és végig. Remélem el tudod képzelni, amit leírtam. És még a lepény elhelyezkedése is számít, az is tompíthat az érzésen.
A kérdező hozzászólása: köszike a válaszokat mindenkinek, most már nyugodtabb vagyok, ezzel a gondommal nem akartam orvohoz szaladni, külföldön élek, és itt az orvosok nem csinálnak csak úgy vizsgálatokat, ha kértem volna idõpontot, akkor egy hónapra rá adtak volna, addig meg szét aggódtam volna magamat, :)
Még annyit, hogy idõvel a mozgást is másmilyennek fogod érezni, ahogy õ is nõ és ahogy a helye is kissebb lesz.
Nekem szinte végig a jobb oldalon volt!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!