Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes vagyok! A (243 db)

26 hetes vagyok, a babám farfekvéses. Ugye meg fog még fordulni?

Legjobb válasz: Vagy igen, vagy nem. Az én babám nem fordult meg, hiába könyörögtem neki. :) Aztán mégsem lett császár, bár nem hiszem, hogy mégegyszer így végigcsinálnám...

Vagy igen, vagy nem. Az én babám nem fordult meg, hiába könyörögtem neki. :) Aztán mégsem lett császár, bár nem hiszem, hogy mégegyszer így végigcsinálnám...
Szia! Nyugi még az utolsó héten is megfordulhat. Én a 33ik hétben járok és még mindig mendencevégû a fekvése.
Szia nekem a 31.héten még faros volt a 36.héten már koponyavégû és ami vicces nem is éreztem, hogy átfordult :D tehát nyugalom meg fog fordulni ha mégsem akkor sincs semmi baj a lényeg, hogy egészséges a babád.Üdv és jó babavárást nekem már csak 7 napom van :d
Szia! Nekem a 33. hétre fordult meg. Remélem ez így is marad mostmár 35 hetes 5 napos vagyok. Bizz benne, elvileg az utolsó pillanatig megfordulhat. :) Jó babavárást
Nekem a 38. héten fordult át, de elviekben az orvos is betudja befordítani, legalábbis engem anno megnyugtatott, hogy ha nem fordul meg megpróbálja õ.
valakinek megfordul valakinek nem. de van még idõd és remény is hogy megfordul. de ez legyen a legnyegyobb gondodo ha esetleg nemfordulna meg:)
Az, hogy az orvos befordítsa, nem éppen a legjobb ötlet... Általában nem véletlenül farosak a faros babák. Mondjuk pl. mert rövid a köldökzsinór és nem tud megfordulni. Ha nem veszi észre az orvos, és elkezdi fordítgatni, abból még baj is lehet. Én azt nem vállalnám.

Németországban élünk.26 hetes vagyok, a lányom 22 hónapos. Karácsonyra megyünk a szüleinmhez haza (Mo) Mostmár félek töle. Mennyi esély a vírus elkapására? Mi lehet az tgazság az elhunyt kismamáról?

Növérem családja be van oltva,apum is.Anyut nem lehet.....

Legjobb válasz: Nem hinném hogy Németország vírusmentes ország. Ugyanannyi esélyed ott megkapni mint itt. emiatt nem kéne félni. csak a miheztartás végett: 10 millió 700.000 emberbõl eddig H1N1 miatt bizonyítottan 8 haltak meg Õk is le voltak gyengülve vagy egyéb krónikus betegségük volt. Szezonálisban legalább 10x ennyien meghalnak. A világon meg maláriában NAPONTA 3000 ezren. Nem kéne félni a H1N1 tõl ha be vagy oltva ha nem.

Nem hinném hogy Németország vírusmentes ország. Ugyanannyi esélyed ott megkapni mint itt. emiatt nem kéne félni. csak a miheztartás végett: 10 millió 700.000 emberbõl eddig H1N1 miatt bizonyítottan 8 haltak meg Õk is le voltak gyengülve vagy egyéb krónikus betegségük volt. Szezonálisban legalább 10x ennyien meghalnak. A világon meg maláriában NAPONTA 3000 ezren. Nem kéne félni a H1N1 tõl ha be vagy oltva ha nem.
Itt jó nagy hírverést csinálnak az egésznek.
ja igazad van. bocsi.
nem egyrõl beszélünk. A 18 éves fiú volt fogyatékos. A 24 éves viszont makkegészsélges volt, sportolt, meg minden.
az a 24 éves gyerek fogyatékos volt és tulsulyos de mindegy....
A kérdező hozzászólása: Akkor hasonló a gondolkodásunk.Nálunk aza jó, hogy kistelepülésre megyünk, egy kis faluba......Igaz tervezünk ismerösökhöz látogatni, meg egy kicsit va´sárlni, de lehet, hogy kihagyom.... Majd meglátom ha ott leszünk.
hasonlo a dilemmam. olaszorszagban elek, 13.-an repulok haza, otthon pesten leszek 10 napig, tomegkozlekedni fogok + repulozni. eddig csupa rosszet hallottam. itt is van nalunk h1n1, de itt foleg itthon vagyok (kis telepules), kocsival kozlekedek es nincsenek olyan zsufolt helyek, mint pesten, ami ott elkerulhetetlen lesz. aggodom en is, beoltatni nem merem magam, , meg mar keso is lenne (2 het kell a vedettseghez), vettem kezfertotlenito zselet, szajmaszkban fogok utazni (sokaknak nevetseges lehet, de szerintem inkabb felelosegteljes) es a metron, buszon kesztyut fogok huzni es abban kapaszkodok. lehet, hogy tulzas, de ez a minimum, amit a kisbabam egeszsegeert megtehetek. jo utazast nektek (is)! es boldog babavarast! 25+3 km
A kérdező hozzászólása: Szia utolsó. Èn is írtam. :)
írtam privátban
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A médiában azt mondják, hogy a kismama tüneteit nem vette komolyan a háziorvosa és hazaküldte pihenni és gargarizálni. Így lett komoly szövõdménye.

Kismamik hisztek a babonában? 26 hetes vagyok. A babrucik vásárlása korai még vagy nem?

Bocsi ha hülye kérdést tettem fel de már még a múlthónapban lebeszéltük a párommal hogy ehónaptól elkezdünk bevásárolni a manónak.Nov. 11-re vok kiírva.De úgy félek hogy nem e korai még?Tegnap vettem egy kisrugit kisnacival és kiszoknival és annyira örültünk neki.Én pl. azt lesegettem egy jó darabig és mindenkinek megmutatom az els? kisruhácskát.20.-a után mennénk vásárolni,de azon agyaltam hogy inkább félretesszük a pénzt és szeptemberben kezdünk vásárolni.A kiságyra,babakocsira,hordozóra és légzésfigyel?re eltettük a pénzt és jöv.hónapban vesszük meg.Várjak és mindent egybe vagy hogy?Ti mit tennétek?Vesztettünk már el babát és azért lenne fontos a véleményetek számomra!Tudom hogy ez nem egy életbevágó kérdés de aki válaszolna annak nagyon szépen megköszönném!!!!

Legjobb válasz: Szia! Megértelek, nehéz dolog. Elmesélem a történetem. Negyedik babámat vártam. Mindent megvettünk Neki a 20-35. hét között. A szobáját berendeztük, elkészítettük. Aztán a 36. héten történt a baj. Nem éreztem mozogni, s mikor a kórházba értünk, már nem volt mit tenni. Amire hazaértem a párom elpakolta a kicsi dolgait, a nagyobbakat pedig visszavitte a bababoltba (rendesek voltak, mert ugyan azon az áron visszavették). Fél év múlva újra babát vártam. Sokáig mondogattam, hogy nem veszek semmit. DE!!! Azon gondolkodtam, hogy most én arra készülök, hogy baj lesz? Nem várom a picit? S ezzel negatív dolgokat vonzok be! Na innentõl kezdve (kb. 30. hét), elkezdtem mindent megvenni. A kicsi fiam most békésen szunyókál az ágyában. Boldog baba várást Neked!

Szia! Én félek a babonától, de nálam ez úgy mûködik, hogy ha készülök a rosszra, az bekövetkezik, így amikor betöltöttem a 12 hetet, én konkrétan azért kezdtem el vásárolni, mert babonából arra készülök, hogy minden rendben lesz, és szükségem lesz a vásárolt dolgokra. Lehet hogy hülyén hangzik, de én így védem ki a babonát:)
Szia! Mi már a 9. héten vettünk rucikat és azóta is mindent megveszünk, ami megtetszik, hogy ne egyszerre legyen olyan nagy majd a kiadás. Nem hiszem, hogy ezen múlna a babád egészsége, de én úgy vagyok vele, ha mégis baj lesz (akkor sem emiatt), akkor is lesz babánk, csak késõbb, ha máshogy nem, akkor örökbefogadunk, tehát a ruhára mindenképpen szükség lesz :-)
Kezd el, most még élvezheted, nincs akkora "édes terhed", jobban bírod még. Mindenkivel egyetértek amúgy, de inkább szép apránként mindent, mert egyben a végén kínlódás és abból is baj lehet, ha a végén megterheled magatokat.Üdv.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Igazad van teljes mértékben!Én már most is kinlódok derék és fenékcsont fájásokkal.A nagyobb sétákról már nem is beszélek hogy én sem nagyon bírom.És akkor hol van még a vége:-)))Nembaj ezt az édes terhet bármikor elviselem!!!!És köszi a választ!!!!Mindenkinek boldog babavárást!!!
Szia. Én nem hiszek a babonában, mert ami történik nem azért mert megvettük vagy nem... A babarucikat és a holmikat 23-24. héttõl kezdtük el vásárolni, most 31 hetes vagyok, lassan 32 és még mindig kell pár apróság, de megmondom õszintén, egyre nagyobb a pocakom a babám majdnem 2 kiló és örülök hogy idõben elkezdtük a vásárlást, mert most már nem bírok sokat nézelõdni, mert megfájdul a lábam köze (szeméremcsontnál) és a derekam és egyre többet kell pisilni is járni... multkor 3 helyen is voltunk, legalább 4 órán át mászkáltunk és azt hittem megdöglök a végére, már alig vártam hogy hazaérjünk, sajgott a talpam...stb. Pedig imádok vásárolni és nem vagyok egy kényeskedõ kismama, mert itthon is mindent megcsinálok, hajolok, guggolok amit már nem nagyon kéne mert sokat keményedik a hasam. Szóval nyugodtan vásárolj és ne hagyd a végére! Boldog babavárást!!! És jó vásárlást!
Én is novemberre vagyok kiírva, egy kicsit késöbbre mint te, én majd szeptember végefelé kezdem a bevásárlást. Eddig csak pár apróság van a kissrácnak, és kis ajcsik ismerõsöktõl.
Szia! Megértelek, nehéz dolog. Elmesélem a történetem. Negyedik babámat vártam. Mindent megvettünk Neki a 20-35. hét között. A szobáját berendeztük, elkészítettük. Aztán a 36. héten történt a baj. Nem éreztem mozogni, s mikor a kórházba értünk, már nem volt mit tenni. Amire hazaértem a párom elpakolta a kicsi dolgait, a nagyobbakat pedig visszavitte a bababoltba (rendesek voltak, mert ugyan azon az áron visszavették). Fél év múlva újra babát vártam. Sokáig mondogattam, hogy nem veszek semmit. DE!!! Azon gondolkodtam, hogy most én arra készülök, hogy baj lesz? Nem várom a picit? S ezzel negatív dolgokat vonzok be! Na innentõl kezdve (kb. 30. hét), elkezdtem mindent megvenni. A kicsi fiam most békésen szunyókál az ágyában. Boldog baba várást Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen hogy fordítottatok rám idõt és válaszoltatok!!!!!! Kedves 10:20-as válaszoló nagyon sajnálom ami történt.És maximálisan igazad van abban amit leírtál.Én is ha negatív dolgokra gondolok akkor egybõl törlöm a fejembe és a pozi dolgokra koncentrálok.Igazából úgy terveztem hogy amit csak megtudunk venni és engedi a pénztárcánk ebben a hónapban akkor a textilpelustól kezdve a fürdõkádig mindent megveszünk, jövõhónapban a kiságy stb. és biztosan lesz olyan amit most nem sikerül megvenni akkor pótoljuk azok hiányosságát valamint nekem amik kellenek a kórházba majd és az októberi fizunál az orvos pénzét tennénk el.Nemtudom mért de én úgy érzem hogy nem fogunk nov. 11-ig várni hanem hamarabb lesz meg a baba.Ez volt a tervem és hát nemtudom mit tegyek. MÉgegyszer köszi mindenkinek!!!!
nyugodtan vásárolgass ha szeretnél. Én nem hiszek az effajta babonában, hülyeség.
Én nem vagyok babonás, de még nem vásároltam. Az elején még nem vettem semmit, pedig a 20.hét környékén nagyon belelkesültem. Most kaptunk egy csomó gyerekholmit, igazából hosszú ujjú cuccok, meg rugik kellenek majd, én is nov-re vagyok kiírva. Szerintem majd jövõ hónapban, akkora tervezzük a babakocsi vásárlást is. Októberre szeretném, ha minden meglenne, hátha elõbb érkezik a pici. Szerintem már nyugodtan vásárolhatsz! ;)

26 hetes vagyok a babamnak mekkora a sulya ilyenkor? Mert azt nem mertek meg a vizsgalatnal, engem viszont erdekelne.

azt sem mertek hany cm hosszu,csak nehany dolgot,fej...de sulyt es hosszat nem

Legjobb válasz: Szia! a Kisfiam 25hetesen 5 naposan volt 959gramm. Minden jot!! 38hetes km:)

Szia! a Kisfiam 25hetesen 5 naposan volt 959gramm. Minden jot!! 38hetes km:)
A kérdező hozzászólása: akkor nem csodalom hogy neha mar kellemetlennek erzem, most kezdett 1 hete feszülni a hasam ugy igazan, eddig mint ha nem is lett volna, na de most...edes teher de nagy teher köszönöm a valaszt
Szia Nekem 1010g volt. 40+4 kismama
Szia!Az én fiam 925gramm volt.
Itt leirjak h nagyjabol mennyi lehet, olyan 900g: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=26

Ma voltam uh. Az orvos azt mondta hogy nagy a baba feje.64 mm.26 hetes vagyok. A papiron az van hogy_:mind a négy kamrában ráterjedő közepes fokú agykamrai tágulat látható. Tapasztalt valaki ilyet? Ez az jelenti hogy vizfejü a picikém?

Kérlek irjatok a sirást nem birom abbahagynu,mert csak holnap kell menni másik gondolom komolyabb uh-ra

Legjobb válasz: szia! fel a fejjel! tudom nehéz,de itt okosat senki nem tud neked mondani,csak majd holnap! de ezelõtt soha nem volt nagyobb a fejmérete a kelleténél?

szia! fel a fejjel! tudom nehéz, de itt okosat senki nem tud neked mondani, csak majd holnap! de ezelõtt soha nem volt nagyobb a fejmérete a kelleténél?
Jajj de jó!!!!! Gratulálok! Boldog, nyugalmas babavárást: 35 hetes kismama :-))))))
A kérdező hozzászólása: Voltam 4d-én.A dr azt mondta nem talált semmiféle agykamratágulatot!!!!A fejében talált, egy kis folyadékot, amit azt mondott bármikor felszivodhat, gyakran elõfordul.Teljessen átnézett mindent kb.másfél óráig vizsgált.Lemért a kamrákat az egyik:7.4 a másik:6.1 azt mondta 10-ig normális az fölött van baj.Szóval most már azért megnyugottam.Kedden megyek sima uh-ra.Igaz az a kis folyadég idegesit, de az orvos megnyugtatott, nem baj.szóval rendben van azt hiszem:) Mindenkinek boldog babavárást és EGÉSZSÉGES BABÁT KIVÁNOK!!!!!!
mit mondtak a 4d?
A kérdező hozzászólása: A védõnövel felhivtuk az orvost aki a mi orvosunk.Õ mondta hogy jövöhéten menjek uh-ra várjak pár napot.Köszönöm a biztatásokat.
Szia! Nincs saját dokid akit fel tudnál hívni, és megkérdezni?
akkor téged a kamrák miatt küld tovább, és nem a fejméret miatt, .mert az valóban megfelelõ! tudom, hogy nehéz, de nyugi! ne idegeskedj! szia! és írd meg mi volt!
A kérdező hozzászólása: a bpd lett 64mm.Megnéztem én is nem nagy!!!De viszont az agykamratágulat csak ott van.Nem kell mennem uh-ra cak jövöhéten:(Addig még lehet hogy meg is örülök!
nem mondott semmit a dokid, hagyott remuldozni?? szegyelje magat!! amugy sok ilyen dolog atmeneti allapot, es magatól rendbejon, nekem a babam agyaban volt ciszta, ami par hetre ra elmult! a doki lehet, hogy majd elkuld magzatviz vetelre, ha felmerul, hogy gond lenne, es lehet cselekedni, ne felj. légy nyugodt, simogasd és beszelj hozza gyakran, és ne gyotrodj, mert az egyikotoknek se jo. (es ird meg, hogy mi volt)
Engem is azzal ijezgettek, h nagy lesz a picurkám feje.Egy kicsit nagyobb 37cm fejátmérövel született, de semmi vész.Azonban a fejem nekem meg a férjemnek sem kicsi.Lehet genetika.A többit amit irtál azt én sem értem.Amugy irhatunk mi itt bármit, igazábol csak akkor fogsz megnyugodni, amikor az orvos megnéz.(tapasztalat)Kitartás neked!puszi
egyáltalán nem mindegy, hogy mi van a 64 mm elé írva! mert 3 rövidítés lehet: 1.:ofd-fej hosszanti átmérõje(homlok és tarkó közt) 2.:hc.: fej kerülete 2.:bpd-fej keresztirányú átmérõje(két halánték közt)
egyáltalán nem nagy. Megnéztem vamennyi magzati mérettáblát, és teljesen normális. Nyugi!
holnap mindenképpen jelentkezz, hogy mi volt az uh-n! tudom, milyen rossz, amikor beparáztatják az embert, és bizonytalanságban tartják. kívánom, hogy holnap csupa jót hallj az orvostól!
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. ez az oldal szerint meg nem nagy, nézd meg, itt a 26hétre 67mm irtak neked még kisebb is mint nagyobb
a 64 mm elõtt milyen rövidítés van?
Szia! Kitartás! A doki nem mondott semmit?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Viszont kivánok boldog baba várást és sok-sok-sok-sok-sok egészséget!!!

26 hetes vagyok a héten voltam ultrahangon és azt írták a papíromra hogy: "Citrom és banán jel nem látható". Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: A spina bifida koponya jelei a citrom jel (a frontalis csontok benyomottak), a banán jel (a kisagyak az agytörzshöz nyomottak), az oldalkamrák tágulata. ... A google-n találtam, nézd meg. Boldog babavárást!

A spina bifida koponya jelei a citrom jel (a frontalis csontok benyomottak), a banán jel (a kisagyak az agytörzshöz nyomottak), az oldalkamrák tágulata. ... A google-n találtam, nézd meg. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Ez most jót vagy rosszat jelent!
Elsõ válaszoló vagyok. Nem akarok hülyeséget írni, de szerintem jó, mivel itt azt írja, hogy a citrom és banán jel a spina bifida (nyitott gerinc) koponyai és agyi jelei. Tehát igen ez jó, mivel nem látható!
Szia! A válasz tökéletes!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Teljesen megnyugodtam! Minden jót kívánok neked!

Szerintetek mikorra várhatom? Doki azt mondta hogy még csak 26 hetes vagyok uh alapján de a védőnőm meg a másik doki szerint meg 28 hetes? Mensi szerint 28 hetes? !

Legjobb válasz: A fiam mensi szerint május 15-én kellett volna szülessen, de minden uh. május 26-ra mutatta, kisebb volt 11 nappal. Végül május 19-én született. Az meg, hogy mikorra várhatod, senki nem tudja neked megmondani. A 28 hetesnek megfelelõ 28 hetes gyerek is jöhet két héttel késõbb, meg a kisebb baba is jöhet elõbb. A gyerek akkor bújik ki, amikor elérkezettnek látja az idõt a megszületésre, nem foglalkozik se a doki véleményével, se az uh méretekkel, se az utolsó menstruációddal. Úgyhogy majd jön, ha akar.

A fiam mensi szerint május 15-én kellett volna szülessen, de minden uh. május 26-ra mutatta, kisebb volt 11 nappal. Végül május 19-én született. Az meg, hogy mikorra várhatod, senki nem tudja neked megmondani. A 28 hetesnek megfelelõ 28 hetes gyerek is jöhet két héttel késõbb, meg a kisebb baba is jöhet elõbb. A gyerek akkor bújik ki, amikor elérkezettnek látja az idõt a megszületésre, nem foglalkozik se a doki véleményével, se az uh méretekkel, se az utolsó menstruációddal. Úgyhogy majd jön, ha akar.
Nekem sem számolták pnotosan. 38. hétre születtek mindketten.
Valószínûleg a baba méretei 26 hetesnek felelnek meg. Két héttel a kiírás utánra várható ez alapján, aztán ez sok mindentõl függ, a baba lehet úgy gondolja mégis, h 38.hétre megszületik. Amikor jönni akar akkor úgyis jönni fog.

26 hetes vagyok, de a pocim elég kicsi. Ha háton fekszem akkor meg szinte lapos. Milyennek kell lennie 7 honaposan?

És a mozgásokat is még csak gyengén érzem, szinte ugy mint az elején a 20. hétben.

Legjobb válasz: ha 26 hetes vagy, akkor nem 7, hanem csak 6 hónapos terhes vagy.

ha 26 hetes vagy, akkor nem 7, hanem csak 6 hónapos terhes vagy.
Van valamilyen oka annak, hogy a dokik nem a pocak körfogatának méregetésével állapítják meg azt, hogy a baba jól fejlõdik-e, vagy sem. Mégpedig az, hogy személyenként, sõt, terhességenként más és más a pocak mérete. Amíg ultrahang alapján a doki véleménye szerint a baba egészséges és megfelelõ nagyságú, addig ne aggódj. Hogy õszinte legyek, én például nem is bánnám, ha nem lenne akkora hatalmas pocim, mint amilyeneket néha látok, mert nekem egy csinos kerek poci egy egészséges alkatú nõn sokkal jobban tetszik, mint egy jópár centi hájacskával borított poci egy nagyobb darabb kismamán. Ne haragudjatok és nem sértegetni akarok, ez csak a primát véleményem. És ne félj, ha helyre van szükséged a babádnak, akkor úgyis gyorsabb növekedésnek indul a pocid.
Majd még csak most fog beindulni. Én jelenleg a 29. hetet taposom, és a 27.héttõl hirtelen növekszik a hasam, most is egyfolytában nyilalgat a méhszalagok tágulása miatt. Egyébként vékony vagyok és elõre megy a hasam, aranyos kis gömböcske. Örülj annak hogy még nem nagy, mert jobban fogod bírni a végén.
En egy nagyobb darab, tobb centi hajas hassal megaldott kismama vagyok akkor, de igy sincs nagy pocakom. 28 hetes vagyok, de kevesebbnek neznek, es en is latom, h ismeros lanynak hasonlo korosan majd ketszer nagyobb a hasa. Es megis, 1300g volt mult heten a baba :) Tokelest meretu, sot :) Tehat az nem jelent semmit, mekkora a poci ranezesre.
Én is a 26.hétben vagyok, és ugyanez a dolog aggaszt.Van aki azt mondja, hogy pont jó pocim, de én mindig picinek látom.A dokim azt mondta, a bébim jól fejlödik és nem pici. Nem biztos, hogy akinek akkora nagy hasa van, abban nagy a baba is.én láttam már hatalmas hassal, elég pici babát szülõ anyucit. NE AGGODJ
Szerintem alkat kérdése. Én 28 hetes vagyok és elég nagy a pocim. (vagy csak én látom annak, mert alapból 55 kg vagyok) De azt mondják most fog csak megugrani. Gondolom, te is vékony vagy, de aggodalomra semmi ok, lassan nem fogod tudni álcázni :)

26 hetes vagyok, pár napja érzem hogy fáj a farcsontom, főleg fekvés után ha kimászok az ágyból, Ez normális ilyenkor?

Legjobb válasz: nekem 12 hetes kortól van ugyanez a problémám,ami azóta sokkal rosszabb lett.tehát normális.sajnos. 26 hetes km

nekem 12 hetes kortól van ugyanez a problémám, ami azóta sokkal rosszabb lett.tehát normális.sajnos. 26 hetes km
A masszírozásnak számtalan elõnye van a terhesség során, csökkenti a fájdalmat, helyreteszi a szokatlanul terhelt izmokat, segít felkészülni a szülésre, segíthet megelõzni a terhességi csíkokat, lehet vele csökkenteni a láb ödémásodását stb. Alapszinten az is jó, ha valakit a férje megmasszíroz, szakszerû masszázsért pedig érdemes gyógymasszõrhöz fordulni. (Mondjuk e-mailben.) A masszázs a szülés után is hasznos, segíti a regenerációt, illetve enyhíti a szoptatás miatti hát- és derékfájdalmat. Gyógymasszõr :-)
Nekem is fáj már 3-4 hete. Tágul a medencénk, készül a szülésre--> teljesen normális. Csak a maszírozás válik be. Illetve vmi illóolajról is hallottam, de többet nem tudok róla.
Nekem is fáj már pár hete, most 27 hetes vagyok. A masszirozás jó ötlet, nekem is szokta masszirozni a férjem, olyan jól esik. De amint az elõbbi hozzászoló is irta, még mennyi mindenünk fog fájni...
És még hogy fog fájni mindened minden reggel, minden alvásnál...:) Boldog babavárást! 38hetes
Masszíroztassátok meg apucival.
Szia! Örülök, hogy ezt írtad. Én ma töltöttem a 27. hetet, két napja nekem is fáj. Azt gondoltam, biztos sokat ültem a számítógép elõtt... Akkor úgy látszik, ez is a babavárás velejárója.
Nem tudom, hogy normalis -e, de nekem is volt ilyen panaszom! Szerintem ne aggodj, semmi komoly.
A kérdező hozzászólása: köszi Lányok, megnyugodtam hogy ez is valószinú nem komoly dolog, akkor nem agyalok rajta:-))))Boldog babavárást kivánok !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!A masszázs jó ötlet, csak az én férjem nem nagyon tud, illetve hamar abbahagyja, ennyi elég is alapon:-)Boldog baba várást kivánok mindenkinek!
jé, akkor ne csak az én párom ilyen??2 perc után abbahgyja, mikor már kezdene jó lenni, azzal az indokkal, hogy hamar begörcsölnek az ujjai, meg elfárad meg ilyenek.na hát a pasii már csak ilyenek.
Én azért írtam (fenti gyógymasszõr), mert jól értek hozzá, és nem fáradok el. Van e-mailem. :-)

26 hetes vagyok, tegnap voltam UH-n, a doki azt mondta, hogy még nem szállt le a babám heréje a hasüregből. Ez nagy baj? Van még esély, hogy leszáll neki?

Legjobb válasz: Én örülnék, ha 26 hetesen, azt megtudnám, hogy lányom vagy fiam lesz!!! Bocsi, tudom hogy ezzel nem segítettem sokat. De szerintem még van ideje rá! :)

Én örülnék, ha 26 hetesen, azt megtudnám, hogy lányom vagy fiam lesz!!! Bocsi, tudom hogy ezzel nem segítettem sokat. De szerintem még van ideje rá! :)
Az az oldal, amit én használtam a magzatfejlõdés követésére, azt írja, hogy a 32. héten száll le a kisfiúk heréje. Ne aggódj, még van ideje bõven!
igaza van az utolsó válaszadónak miszerint a 32.hétben! 33 hetessen voltam uh-án ott látta a doki hogy kisfiú és leszállt a zacsi .úgyhogy ne aggódj mert ideje van még bõven!és ha véletlen nem szállna le akkor születés után is tudnak rajta segíteni és ez a lényeg.nem lesz semmi baj!csak pozitívan!
Szia! Én is így vagyok, mint az elõzõ válaszadó :-( De azt biztosan tudom, hogy van még ideje. Elvileg, ha a születéstõl számított 1-2 éven belül nem száll le, akkor szoktak mûteni, vagy hormont adni. Ne aggódj! 26 hetes kisanya

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!