Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes nagyon húzódik a hasam (2 db)

26 hetes vagyok. nagyon húzódik a hasam "teteje", ami a köldököm felett van, középtájon. Amikor felállok, olyan mintah nem nyúlna a bőröm. Mitől van ez?

Nagy a hasam. Keményedik is 2 napja elég rendesen, de nem alul hanem fent. Már így is 3x2 szem Magne b6-ot szedek. A hátam is majd le szakad. Segítsetek, mit csináljak. Félek egy kicsit. Köszi.

Legjobb válasz: Nekem is ilyen volt.Szerintem a hosszanti hasizmod nyúlik,vagy sokat eszel.Nekem 4-5napig tartott.Azt hozzá kell tenni,hogy nem sportoltam soha.Nuku hasizom.Magne B6 nekem segített.Ha elhúzódik,akkor mond el a dokinak.28 hetes kiamama

Nekem is ilyen volt.Szerintem a hosszanti hasizmod nyúlik, vagy sokat eszel.Nekem 4-5napig tartott.Azt hozzá kell tenni, hogy nem sportoltam soha.Nuku hasizom.Magne B6 nekem segített.Ha elhúzódik, akkor mond el a dokinak.28 hetes kiamama
A kérdező hozzászólása: Nem eszek sokat, ugyanis diétára fogtak a kicsit megemelkedett cukorszintem miatt, a cukros víz után. 26 hét alatt 6kg-ot híztam, az semmi.

26 hetes vagyok és mostanában nagyon nehéznek érzem a hasam. Húzódik, feszül, kemény. Fáradt vagyok egész nap és hamar kifulladok. Kellene aggódni?

Eddig nem volt ilyen, de most sétálni, takarítani se esik jól, mert aggódok ett?l a tünett?l. Pici ráadásul nagyon lent ficánkol és néha teljesen olyan, minta ki akarna esni.

Legjobb válasz: Nem voltál mostanában vérvételen? Rendben volt a vas és a hemoglobin? Én attól voltam nagyon fáradt, hogy kiderült levés a vasam. A haskeménységre, feszülésre pedig szedjél magnéziumot, de ne MagneB6-ot, hanem mondjuk magnerotot, napi 3-at simán szedhetsz, amíg nem enyhülnek a panaszok.

Nem voltál mostanában vérvételen? Rendben volt a vas és a hemoglobin? Én attól voltam nagyon fáradt, hogy kiderült levés a vasam. A haskeménységre, feszülésre pedig szedjél magnéziumot, de ne MagneB6-ot, hanem mondjuk magnerotot, napi 3-at simán szedhetsz, amíg nem enyhülnek a panaszok.
Ne aggódj, én a 7-8. hónapban menni is alig bírtam, a csípõm annyira fájt. :) Szedj MagneB6-ot, de beszéld meg az orvosoddal.
27 hetesek vagyunk. Nekem ez a nehéz pocak érzés is régebb óta van. Én is mostanában iszonyat fáradt vagyok, semmihez sincs kedvem. Nekem fejvégû már hetek óta és tudom milyen kegyetlen rossz érzés, mikor a méhszájat boxolja, mintha valaki turkálna a hüvelyemben. És néha fáj is, nem csak kellemetlen. Akkor a legrosszabb, ha épp mennem kell valahová, mert menni is alig bírok. Plusz a hólyagom is szekálja. Ha úgy érzed, hogy valami nem oké, nyugodtan szólj a dokinak vagy védõnõnek. Elsõ babád, honnan tudd, ha nem tõlük, hogy mi a természetes és mi nem! Ha már szedsz magnéziumot, akkor majd õk megmondják, hogy szedj e többet, illetve mennyit lehet max szedni. És ha tényleg a vashiány miatt vagy fáradt, azt is csak õk tudják megnézni neked a vérképbõl, de azt már általában a 26. hétre szokták mondani, hogy szedj e vagy sem. Kérdezz rá nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Magnéziumot az elejétõl kell szednem, 3x1-et. A vasam jó, de írtak is fel, napi 1-et szedek. Eddig a babám haránt fekvésû volt, addig 2 oldalt volt buli, de most... Utolsó válaszolónak: Akkor valószínû befordulhatott nálam is. Az utóbbi napokban nekem is volt olyan, hogy azon izgultam, hogy bepisilek e vagy sem. Csütörtökön megyek dokihoz, akkor megemlítem neki. Köszönöm még egyszer a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!