Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes nagyon fájnak a (10 db)

26 hetes terhes vagyok, és pár napja nagyon fáj a köldököm mellett, feszülő-nyomó érzést érzek és fáj ha megnyomom. De nem a bőröm fáj! Ha leguggolok valamiért, akkor mégjobban fáj! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Baba elkezdett veszettül nõni.Nekem is ebben az idõszakban kezdõdött,és még tart mind a mai napig,bár kicsit javult a helyzet,és nem fáj annyira.De amikor nagon rájött a növés visszatért.Ez teljesen természetes velejárója a várandósságnak.

Baba elkezdett veszettül nõni.Nekem is ebben az idõszakban kezdõdött, és még tart mind a mai napig, bár kicsit javult a helyzet, és nem fáj annyira.De amikor nagon rájött a növés visszatért.Ez teljesen természetes velejárója a várandósságnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Most már nyugodtabb vagyok! :-))

Milyen gyógyszert vegyek be? Nagyon fáj a torkom, beteg vagyok. Lehet valami baja a babának? 26 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Ha csak a torkod fáj,akkor homeo bogyóval kezdeném HOMÉOGÉNE 9 -gyulladás és fájdalomcsillapító hatású! Én is ezt szedtem,kapart és fájt is a szájpadlásom,torkom! Nekem 2-3nap alatt használt! Próbáld ki! 39hetes pocakos

Ha csak a torkod fáj, akkor homeo bogyóval kezdeném HOMÉOGÉNE 9 -gyulladás és fájdalomcsillapító hatású! Én is ezt szedtem, kapart és fájt is a szájpadlásom, torkom! Nekem 2-3nap alatt használt! Próbáld ki! 39hetes pocakos
Septofort vagy Mebucain torokfertõtlenítõ:)
Menj el orvoshoz és kérdezd meg!Nekem Ospent írt ami terhesség alatt is szedhetõ mert a homeogene nem használt!
Tantum Verdét is lehet terhesség alatt használni. http://www.pirulapatika.hu/210113190/betegtajekoztato/tantum..
Homeopátiás vagy Tantum Verde. Mellé sok meleg (nem forró) mézes tea. Nagyon jó minden tünetre a hagymatea, recept a neten. Nem vészes, iható :) A babának nem lesz baja, nyugi, csak a láztól lehetne, úgyhogy ne lázasodj be :) Ha mégis, akkor gyorsan le kell vinni. Én az interneten szoktam elolvasni a gyógyszerek használati utasításait, hogy szabad-e kismamának, mielõtt gyógyszertárba megyek -ha orvoshoz nem tudok menni.
A septofort-ot és a Mebucain-t be ne szedd, mert terhesség alatt nem szabad! Csak valamilyen homeos szert szedj inkább. A patikában is tudnak tanácsot adni.

26 hetes vagyok nagyon fáj a fogam ami a fogorvosnő szerint jo. Azt mondta az innyem van begyuladva de nem hiszem. Annyira fáj h 1db algopyrint vettem be ugye nem ártok vele a babának?

Legjobb válasz: Ennyivel nem ártasz. A folyamatos szedés okozhat gondot, mert árt a vörösvérsejteknek. Ez rád nem vonatkozik, ha csak idõlegesen veszel be 1-1 szemet. Nekem azt mondták, hogy az sokkal rosszabb, ha a fájdalom miatt szenvedsz. Az ínygyulladás sajnos sok kismamának okoz fájdalmas órákat, napokat. Nekem is volt, elõször én is úgy éreztem, hogy a fogam fáj, aztán az ínyem dagadt fel..annyira, hogy fel is kellett nyitni.:(( Jobbulást!

Ennyivel nem ártasz. A folyamatos szedés okozhat gondot, mert árt a vörösvérsejteknek. Ez rád nem vonatkozik, ha csak idõlegesen veszel be 1-1 szemet. Nekem azt mondták, hogy az sokkal rosszabb, ha a fájdalom miatt szenvedsz. Az ínygyulladás sajnos sok kismamának okoz fájdalmas órákat, napokat. Nekem is volt, elõször én is úgy éreztem, hogy a fogam fáj, aztán az ínyem dagadt fel..annyira, hogy fel is kellett nyitni.:(( Jobbulást!


26 hetes 4 napos kismami vagyok. Ma hajnalban nagyon fájt a pocakom, és még görcsölt is. És olyan kemény volt, mint a kő. Picikém tegnap óta nem nagyon mozgott. Nagy baj lehet?

Legjobb válasz: A lényeg, hogy mozogjon. Hívd fel a dokit mit javasol. A görcs az már nem fér bele... A keményedést tudod kompenzálni nagyobb adag Magnéziummal. 36km

A lényeg, hogy mozogjon. Hívd fel a dokit mit javasol. A görcs az már nem fér bele... A keményedést tudod kompenzálni nagyobb adag Magnéziummal. 36km
A kérdező hozzászólása: Délután megyek dokihoz.Ma még nem éreztem a Picikémet. Aggódom.
róbáld rávenni, hogy mozogjon. Tudom, hogy [email protected], amikor nem mozog, de ne ess kétségbe. Igyál kólát, kávét, csokit, fordulj hirtelen egyik oldalról a másikra, vedd rá, hogy mozduljon meg. Nekem vagy két hete volt ilyen periódusom, bár én nem görcsöltem. Délben már bõgtem, hogy nem mozog a kicsim. Mondjuk nálunk az is közrejátszott, hogy késõbb keltem, este hamar feküdtem, szóval az esti és reggeli mocizást statból átaludtam. 27 hetes kismami
és írd meg, mi történt a dokinál!!!!
Lehet, hogy a keményedéstõl nem érezted, én is igy voltam, bár én még csak 19hetes vagyok.Ird meg mindenképp mi volt!!!!

26 hetes vagyok nagyon fájnak a lábaim nehéz feszül stb.. de még nem vizesedik mit csináljak?

Legjobb válasz: Felpolcolást próbáltad már? Esetleg segíthet.

Felpolcolást próbáltad már? Esetleg segíthet.

26. hetes kismama vagyok. Reggelente mikor pisilek nagyon fáj az alhasam, és be is keményedik. Nem tart 1-2 percnél tovább, de aggaszt a dolog. Másnál is előfordul (t) ilyen?

Legjobb válasz: szia! nekem is volt van ilyen és mondtam az orvosnak õ erre csak annyit válaszolt hogy magnéziumot igyak. Tudom nagyon rossz érzés nekem mikor hapcizok akkor is "bedurran" 1-2percre de akkor nagyon fáj.

szia! nekem is volt van ilyen és mondtam az orvosnak õ erre csak annyit válaszolt hogy magnéziumot igyak. Tudom nagyon rossz érzés nekem mikor hapcizok akkor is "bedurran" 1-2percre de akkor nagyon fáj.

26 hetes terhes vagyok és tegnap óta a jobb oldali bordámnál fent nagyon fáj. Mitől lehet? Levegő nem szorult be.

Legjobb válasz: Szia! Én hetekig voltam így, nem tudtam ülni, nem tudtam feküdni és annyira fájt szintén a jobb oldali bordáimnál (pontosabban a mellem alatt), hogy néha sírni tudtam volna. Az orvosom azt mondta, hogy mivel nagy a baba, tágítja a bordáidat is, de az is elõfordul, hogy a kismanó beakasztja a lábacskáit a bordáid közé. Ne ijedj meg, el fog múlni. Én kentem minden féle krémmel, izomlazítóval stb., de semmi nem használt addig amíg a kismaszat ki nem igazgatta magának a helyet odabent, és egyik napról a másikra elmúlt. Szóval kitartás és további szép babavárást kívánok :-) 32 hetes kismami

Szia! Én hetekig voltam így, nem tudtam ülni, nem tudtam feküdni és annyira fájt szintén a jobb oldali bordáimnál (pontosabban a mellem alatt), hogy néha sírni tudtam volna. Az orvosom azt mondta, hogy mivel nagy a baba, tágítja a bordáidat is, de az is elõfordul, hogy a kismanó beakasztja a lábacskáit a bordáid közé. Ne ijedj meg, el fog múlni. Én kentem minden féle krémmel, izomlazítóval stb., de semmi nem használt addig amíg a kismaszat ki nem igazgatta magának a helyet odabent, és egyik napról a másikra elmúlt. Szóval kitartás és további szép babavárást kívánok :-) 32 hetes kismami

Fáj a köldököm környékén. Vagyis inkább olyan, mintha feszülne. Mitől lehet ez? 26 hetes vagyok, aránylag nagy a pocim, és nagyon csucsosodik.

Legjobb válasz: Szia. Olyankor a baba nyomhat valami ideget, sokszor nekem is olyan érzés mintha tûvel szurkálnának belülrõl. Én olyankor megpróbálom arrébb simogatni. Ami nem mindig sikerül:) Üdv, 36 hetes kismama

Szia. Olyankor a baba nyomhat valami ideget, sokszor nekem is olyan érzés mintha tûvel szurkálnának belülrõl. Én olyankor megpróbálom arrébb simogatni. Ami nem mindig sikerül:) Üdv, 36 hetes kismama
Sztem a bõröd feszül, nekem is szokottilyen lenni.van, hogy elmúlik van, hogy máshol jelentkezik.Kenjed , olajozd mert most fog elkezdeni igazán nõni, én négy hét alatt telhjesen megrepedtem a hasam alján pedig iszonyat kenem.36hetes kismama
Ez elég egyszerû: ha megrúg és fáj, akkor létezik. :o) Most még sok helye van, azért tud így rugdosni... Boldog babavárást!
:) Igen, lehetséges. Az Én fiam is ezt csinálja, de ahogy múlik az idõ és nõ, ez annál kellemetlenebb lesz :) 35hkm
Igen, lehetséges. Én úgy tapasztaltam, hogy minél kevesebb helye van, annál nagyobb erõvel, annál kellemetlenebb dolgokat talál el. A kicsi fiammal most vagyok 34 hetes és néha úgy hólyagon talál, hogy be is pisilek. :) A bátyus is ezt csinálta tehát már számítottam is rá, de a gyomorrúgás az õ találmánya. Egy-egy jól irányzott mozdulata tud érdekes meglepetéseket okozni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) ))

Mit tegyek? 26 hetes vagyok és irdatlanul dagad a lábam Nem bírok lehajolni, állni. Nagyon fáj. Fekve pedig zsibbad.

Legjobb válasz: menj el a nogyogyaszodhoz mert tobb dolog okozhatja ne varj menj minnel hamarebb.

menj el a nogyogyaszodhoz mert tobb dolog okozhatja ne varj menj minnel hamarebb.
Elsõ vagyok. Igen, mindenképp nézesd meg a dokiddal, es ha minden rendben van, akkor probalkozz a tornaval :) )
Tornázz egy picit. Egy kismama tornára pl, csak finoman. Ha izzadaz. Jót tesz az oedemas végtagoknak.
Próbálj meg úgy feküdni, hogy magasabban legyenek a lábaid mint a mellkasod. Ja és próbálj sok folyadékot inni, mert az is segít.
Én 28 hetes vagyok, de már hetek óta dagad nekem is a bokám. Viszont strandon voltunk az elmúlt hetekben kétszer is és aznap egyáltalán nem dagadt. Szóval én azt ajánlom a felrakás, a sok folyadék mellett, hogy egy lavór hideg, vagy legalább langyos vízbe rakd a lábad, vagy hideg vizes ruhát, törölközõt tekerj rá!
nem lehet hogy vizesedsz? én toxémiás lettem és már hamar kezdett a bokám dagadni, a kezem zsibbadni. polcold fel sokat, és ha teheted ne nagyon mászkálj ebben a melegben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!