Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes heti fél- (4 db)

36 hétben járok.26 hetesen elmentünk egy 4D Ultrahangra mert addig nem mutatta meg a baba a nemét ott megtudtuk h kislány lesz, most így a vége fele szeretnék biztosra menni? ! Csak lány ruháink vannak

Legjobb válasz: Na bumm! Ha rózsaszínben pompázik az elsõ két hónapban, és fiúcska. Azután már csak fiúsat veszel neki, ha ez zavar.

Na bumm! Ha rózsaszínben pompázik az elsõ két hónapban, és fiúcska. Azután már csak fiúsat veszel neki, ha ez zavar.
Nem hiszem hogy a 26.héttõl megváltozott volna persze kérdés mennyire mondták egyértelmûnek, illetve hogy esetleg ti is látjátok e a videón? 36 hetesen és afelett már nagyon sokszor van az hogy a kicsi hely miatt meg mert teljesen össze vannak gömbölyödve már nem lehet benézni a lába közé rendesen, ezért is szokták korábbi idõpontokra mondani hogy a nemét is megnézik. Nekem 36 hetesen a lányomnak nem látszott már rendesen semmi, elõtte 16 hetesen voltunk uh-n ahol egyértelmûen megmondták hogy lány tényleg szépen látszott, majd 24 hetesen is ugyanazt mondták-
A kérdező hozzászólása: Akkor a 4d teljesen szét tette a lábát mint ha azt mondta volna " na erre vagytok kíváncsiak?" és ott az ultrahangos mutatta hol kellene látnunk valamit ha fiú lenne de nem volt ott semmi.
érdemesebb lett volna uniszex ruhákat venni, késõbb úgyis bepótoltad volna a csajos szereléseket de ha a 4D-n lányt mondtak, fõleg 26 hetesen akkor tuti az :) nekem 15 hetesen 2D-s uh is 70%-ra mondták h fiú, majd elég korán 16 hetesen voltunk 4D-n ott is megerõsítették ezt és még azóta is az, szokta mutatni a doki a fütyköst :) 37+1 hkm
Ha 26 hetesen 4D-n lányt mondtak, akkor nem fog meglepetés érni valószínûleg! De még a 36 hetes uh-n rákérdezhetsz!

26 hetes vagyok heti fél- egy liter citromlét megiszok. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia. Töményen iszod vagy limonádét csinálsz belõle. Mert én a vízbe szoktam csavarni citromot és nagyon jól esik pedig elõtte nem nagyon ittam ilyen formában. Szerintem normális. Sok a C vitamin a citromban és egészséges. Cukrot mellõzd belõle és akkor nem lehet gond. Amit kívánsz az jó a babának is. Boldog babavárást. Üdv.: 19hetes kismama

Szia. Töményen iszod vagy limonádét csinálsz belõle. Mert én a vízbe szoktam csavarni citromot és nagyon jól esik pedig elõtte nem nagyon ittam ilyen formában. Szerintem normális. Sok a C vitamin a citromban és egészséges. Cukrot mellõzd belõle és akkor nem lehet gond. Amit kívánsz az jó a babának is. Boldog babavárást. Üdv.: 19hetes kismama
A citromlében igen sok mesterséges anyag van, akkor inkább válaszd a rendes citromot. Amúgy miért lenne baj? Ha jól esik, egészsgéedre.-)
Szia, igaz én nem a citromot én a narancsot , mandarint és grape fruitot kívánom sokat.szval a citrus féléket, de kilószámra eszem néha.Szerintem amíg jólesik egyed nyugodtan vagy igyad, fõleg ha nem csinál savat.egy 21hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Hála Istennek citrom nélkül iszom!:) )
A kérdező hozzászólása: Vagyis azt akartam írni, hogy cukor nélkül (bocsánat:) )

25-26-27-28 hetes 3d-s képeket raknátok fel? Melyik héten menjünk inkább?

köszi!

Legjobb válasz: 28 hetesen menj. Én 30 hetesen voltam, akkor már nagyon szép a baba, szép babaformája van:)

28 hetesen menj. Én 30 hetesen voltam, akkor már nagyon szép a baba, szép babaformája van:)
http://kepfeltoltes.hu/view/130412/IMG_20130219_151725_www.k.. a 26 hetes, remélem már jó lesz a link
Én a 26-ik és a 32-ik héten voltam. Mindegyiken szép formás volt már. Én a helyedben a 26-28-ik hét valamelyikén mennék. 26hetes: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120715/IMG_0002_www.kepfelto.. 32hetes: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120819/IMG_www.kepfeltoltes... Azóta már megszületett :) Fél éves :)
21 és 32 hetesen voltunk. Nekem az elsõ nagyobb élmény volt, persze mindkettõ nagyon jó volt, de a 21. hetin több volt a meglepetés. Akkor még nagy hely van neki, láttam hogy kalimpál a kezével, lábával, külön az ujjait, a szájába ahogy vette a kezét, hogy milyen nemû, szinte úszkált bent. A másodiknál már igaz, hogy tisztább baba arca volt, de helyhiány miatt alig mozgott, össze volt kuporodva, úgyhogy csak az arca volt , amit sokáig érdemes volt néznünk. Ugye addigra már tudtuk a nemét a 21. heti miatt, tudtuk, hogy meg van mindene. Jó volt ez is , de az elsõ volt a tuti.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket ! :) kedves utolsó leírnád miben volt más ? pufibb volt sokkal?és nem látszódott sokkal kevesebb akkor már belõle ? tudnál esetleg képeket feltenni a babádról ? :)
28. Mi voltunk 26 es 28 hetesen is és a 28 hetes sokkal szebb, aranyosabb. :) 2 hét is sokat jelent.
Szia. Itt voltam 25+4 hetes :) http://www.kepfeltoltes.hu/view/130128/25_4_h_t_4D__2__www.k.. Boldog babavárást :) 36+3 hkm


Kb.7 és fél hetes terhes vagyok, a béta HCG rohamosan emelkedik (1 hete 20 ezer, csütörtökön 26 ezer volt), rendben van a terhességem?

1 hete a petezsákban csak szikhólyagot láttak, lehet ma már szívhang? Remélem nincsen baj.

Legjobb válasz: nyugi, nem lesz baj! Lehet, hogy már lesz szívhang, de van, akinek csak a 8. héten lesz. Ha nem lenne, úgyis 1 héten belül visszahív a doki. Boldog babavárást!

nyugi, nem lesz baj! Lehet, hogy már lesz szívhang, de van, akinek csak a 8. héten lesz. Ha nem lenne, úgyis 1 héten belül visszahív a doki. Boldog babavárást!
Soha nem szabad feladni!Elhiszem, hogy most elég volt és úgy érzed, hogy belefáradtál, de ahogy erõre találsz , úgy megint tudsz próbálkozni.Nem láttam még olyan embert aki egy csalódás után vidáman vágna bele azonnal újra.Idõ kell amíg feldolgozza az ember a dolgokat!Sok nõnek 4.-5. beültetése marad meg!Szóval nem szabad feladni!Nagyon sokan szorítanak neked , biztos vagyok benne! Mielõbbi jobbulást!!
A kérdező hozzászólása: Múlt hét hétfõn volt szikhólyag, és a HCG-re is azt mondták, teljesen jó, de most hétfõn mentem, a szikhólyag felszívódott, üres maradt a petezsák, és a mérete is alig változott. Na ezt senkinek nem kívánom. A szövettan majd 10 nap múlva lesz, azt mondják, hogy nehezen fog lemenni a HCG és a másik baj az, hogy ugyanúgy terhességi tüneteim vannak. Sajnos én lombikos vagyok és az egészbe teljesen belefáradtam, többet nem csinálom ezt végig. MIndenkinek köszönöm a pozitív hozzáállását és a segítségét.
Szia! Judit vagyok, írtam neked már... Sajnálom. :( Mindenképp járj utána a Múla-val kapcsolatban, és soha ne add fel!!!
Hogy hogy elhalt terhesség? Akkor nem lesz baba ? Mi volt a baj?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, tegnap kórházban voltam, elhalt terhesség volt, valami múla terhességrõl beszélnek, szövettantól függ. Teljesen ki vagyok borulva.
Szia azt megkérdezhetem hogy mivel méred a HCG hormonodat?Ha valami teszt megirnád hogy mi az, köszi
A kérdező hozzászólása: Köszi, kicsit megnyugodtam, ma kell orvoshoz mennem, eddig a poklok-poklán mentem keresztül.
A magas HCG szint ikerterhességet is jelezhet!De bajt nem!
A kérdező hozzászólása: Köszi, ma már 37 ezer volt
Elhiszem, h elfáradtál! Nekem 1éve nincs peteérésem, és én is vészesen fáradok, hát akkor te... Szerintem, pihenj bátran!Add fel egy idöre!Talán fél évre, talán 5 évre.A lényeg, h találj új célokat! Jönni fog a csoda, csak ki kell várni.De erre ne gondolj most! a minap beszéltük a párommal, h a gyermek -bár csoda, mert élet-egy gyümölcs, és a fa, mi ketten, élni akar bárhogy is, minden évszak kihívás... Judit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!