Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes heti (51 db)

Ilyenkor vagy azt mondod, hogy 26 hetes vagy, vagy azt, hogy a 27-ik hétben vagy. Én is most kérdeztem meg a dokimat, õ mondta:)
Csak 26 hetes 1 napos. A betöltött hét számít azaz 26 hetes vagy! Boldog babavárást! 21hkm
A kérdező hozzászólása: tehát akkor nem töltöttem még még be a 26. hetet, hanem csak a 26. hét elsõ napjánál vagyok? :) :)
Már betöltötted. De gondolj arra, ha betöltöd mondjuk a 30-at, akkor egy évig, ha megkérdezik, hogy hány éves vagy, azt mondod 30 és csak miután megünnepelted a 31-et, akkortól mondod, hogy 31 éves vagy! Ahogy magadat sem öregíted, a babáddal se tedd!:o) Tehát most 26 hetes és 1 napos a terhességed!
Betöltött 26 hetes vagy!Pntosan 26+1, vagyis 26hét 1 napos vagy!

Kedves 25-26 hetes kismamák, ti is türelmetlenek vagytok már? S hogy vagytok, s készülődésben hogy álltok? Én hétfőn töltöm a 26. hetet s nagyon nagyon türelmetlen kezdtem lenni kb egy hete.

Tudom még azért van hátra de már nagyon babáznék.Kérlek ne írjátok hogy most használjam ki az id?t meg ilyenek, már kihasználtam, elég volt.

Legjobb válasz: Én is ekkortájt kezdtem el folyton arról álmodozni, hogy már a karjaimban a baba, magamhoz ölelem, vagy csak nézem, ahogy alszik. A babaszoba tervei is akkor készültek el, s a kelengyét is akkor kezdtem el összeállítani. Én most már 32 hetes vagyok, most meg inkább azon izgulok, hogy csak maradjon még végig a pociban a kicsi, mert most még ott a legjobb neki.

Én is ekkortájt kezdtem el folyton arról álmodozni, hogy már a karjaimban a baba, magamhoz ölelem, vagy csak nézem, ahogy alszik. A babaszoba tervei is akkor készültek el, s a kelengyét is akkor kezdtem el összeállítani. Én most már 32 hetes vagyok, most meg inkább azon izgulok, hogy csak maradjon még végig a pociban a kicsi, mert most még ott a legjobb neki.
szia!Én kedden töltöm a 25.hetet. Én eddig is türelmetlen voltam. Nincs semmi problémám a terhességgel és szerintem szerencsés is vagyok, mert eddig semmi különösebb problémám nem volt.Nem voltak rosszuléteim még az elején sem. Igaz már a kb. 1O.héttõl itthol vagyok, ezért is lehet, hogy bennem nagyobba türelmetlenség. A pocim is elég hamar elkezdett nõni. Én már nem bánnám ha a szülés környékén tartanék. A kicsit is szeretném már látni, na meg tudom én, hogy most az a dolgom, hogy vigyázzak magunkra, de néha olyan haszontalannak érzem magam. szóval nem vagy egyedül a türelmetlenséggel. üdv. H
Szia! Én is betöltöttem a 25.hetet. Igazából és még csak most kezdem felfogni, hogy terhes vagyok, most kezd egyre nõni a hasam és nagyon-nagyon élvezem. Én még nem szeretném, ha véget érni, nagyon jól érzem így magam. A készülõdéssel nem állok túl jól. Bútorokat, babakocsit nem vettünk, csak elképzelésem van. Pár kisruhát már vettem, cumit is meg ilyen apróságokat. Ezeket mindenhonnan "szedtem össze", ahol épp jártam. Szóval kimondott babára készülõs vásárlást még nem rendeztem. Amúgy én is nagyon várom, hogy velem lehessen és láthassam, mivel a környezetemben is egyre több baba születik hónapról-hónapra. Türelmetlen nem vagyok, csak inkább izgatott és kiváncsi.
szia, En mar nagyon nagyon nagyon varom, tudom h neki ott jobb csak mar ugy szeretnek vele talalkozni :) ! Sztem ez is teljesen normalis! En a vasarlassal ugy vagyok h beosztom es kb minden heten veszek valamit, 1.) igy kenyelmesebb 2.) jol telik vele az ido!!! Konnyu terhesseget es szulest mindenkinek x

Most akkor pontosan hányadik héten érdemes 4 D-re menni? Most vagyok 26 hetes doki azt mondta, hogy kb 29 centi, 800 gramm (múlt hét csüt-ön mondta, ma töltöttem a 26. hetet)

Mert mindenhol mást olvasok,Els?zör azt olvastam 28-32-ig érdemes.Aztán azt hogy 30. héten már túl nagy.

Legjobb válasz: Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)

Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)
Én a 31. héten voltam másodjára, de nekem kicsi volt a lányom. Mi mindent jól láttunk. Sztem 29.-30. héten menj!
Már most is mehetsz, lényegében a 12.héttõl folyamatosan érdemes minden életszakasz más és más, de a 28-30.hét is jó, mert akkor már ki van kerekedve az arca, a vonásai nem sokkal másabb, mint amilyen lesz a születéskor.Nekem a doki a 28-30.hetet mondta. Az elsõ gyermekemet a 24.héten néztük nagyon cuki volt de a párom nem sokat vett ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Na pont ez az, azt akarom hogy a férjem sokat vegyen ki belõle, mert míg én a 2d-sen is egész jól látok, õ nem, és magamnak is, de fõleg neki szeretném az élményt.A másik meg hogy egy alkalmat engedhetünk meg anyagilag, tehát ezért fontos, hogy mikor lesz a legjobb menni.
SZia, én múlthéten voltam a 28.héten. Kis husika volt már. Ha gondolod küldök fotót, és eldöntöd, hogy elmentek-e.
A kérdező hozzászólása: aha kérlek küldj, tudsz priviben
Én szerdán megyek.Megkérdeztem a 12 héttõl bármikor lehet én most a 18. héten vagyok állitólag ez az idõpont azért jo mert genetikai szürést és a baba nemét is megcsinálják illetve megmondják.Innen kezdve bármikor lehet menni nekem ezt mondták!


26 hetes: 2 hete elég sok a folyásom (fehér), de semmi panaszom nincs mit tegyek?

Elmondtam a n?dokinak, írt fel kúpot, de ha nem fert?zés hanem ez természetes akkor ugysem fog elmúlni. Nem veszélyes ez a babára nézve. 5 napig kellene használni most, majd 30 hetesen megint 5 napig. Mi lesz ha nem kezdem el, árthat a babának?

Legjobb válasz: Szia, én most léptem a 26.-ba, eddig 2x használtam 3-3 napig a Canesten combit, a harmadikat éppen a héten. Elviekben ha zárt a méhszáj nem juthat fel fertõzés, de én mindenképpen használnám a helyedben, mert ha mégis, az okozhat komoly problémát, koraszülést stb.. A kúppal nem árthatsz a babának, és ilyenkor a hormonváltozások miatt megváltozik a váladék mennyisége, milyensége is, ami természetes ugyan, de nem szabad hagyni hogy "elmérgesedjen".

Szia, én most léptem a 26.-ba, eddig 2x használtam 3-3 napig a Canesten combit, a harmadikat éppen a héten. Elviekben ha zárt a méhszáj nem juthat fel fertõzés, de én mindenképpen használnám a helyedben, mert ha mégis, az okozhat komoly problémát, koraszülést stb.. A kúppal nem árthatsz a babának, és ilyenkor a hormonváltozások miatt megváltozik a váladék mennyisége, milyensége is, ami természetes ugyan, de nem szabad hagyni hogy "elmérgesedjen".
Semmi tünetem nem volt csak a folyás.A doki vett kenetet, kiderült bakteriális fertõzésem van.És nem éreztem semmit.Használhatod a hüvelykupot nyugodtan, én a terhességem alatt már 4szer használtam.Inkább kezd el, nehogy komolyabb legyen.Az orvos tanácsolta, nem értem miért kételkedsz.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem vett kenetet. Köszi a válaszokat. Boldog babavárást!

Kinek mekkora volt a babája 26 hetesen? Nekem azt mondták h 25 hetesnek felel meg de egy hét ide vagy oda nem számit! Ugyis az utcsó honapban nől meg!

Legjobb válasz: szia, nekem a buksija nagyobb volt a 24 hetesen, kb. 25+4 naposnak felelt meg. Egyáltalán nem baj. A többi kb 24 hetes volt. Eltérések mindig vannak, nem ez számít kizárólag, lehet, hogy tényleg inkább 25 hetes vagy... A lényeg, hogy egészséges legyen, és nem csak ezen értékek alapján állapítják meg.

szia, nekem a buksija nagyobb volt a 24 hetesen, kb. 25+4 naposnak felelt meg. Egyáltalán nem baj. A többi kb 24 hetes volt. Eltérések mindig vannak, nem ez számít kizárólag, lehet, hogy tényleg inkább 25 hetes vagy... A lényeg, hogy egészséges legyen, és nem csak ezen értékek alapján állapítják meg.
Nálam is a buksi a 26. héten majdnem a 28 hetesnek felelt meg, de azt mondta az orvos ne aggódjak, úgyhogy nem teszem. Az a lényeg, hogy mire kibújik minden rendben legyen! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat szerintem is az számit h egészséges legyen nem az h 4 kg fölött szülessen.Hálistennek minden rendben találtak amugy nála.

26 hetes terhes vagyok. Utoljára a 18. héten volt uh. Egy nem régi kérdésnél azt írták csak a 30. hét körül lesz a következő. Most akkor mikor, mert van aki 28. hetet mondott?

Legjobb válasz: Nekem volt 18.héten a 23.héten és most a 30.héten és még lesz 1 a 36.héten.De ez lehet eltérõ is.

Nekem volt 18.héten a 23.héten és most a 30.héten és még lesz 1 a 36.héten.De ez lehet eltérõ is.
Én pont tegnap kérdeztem meg a dokit, hogy mikor kell legközelebb mennem UH-ra, 19 hetesen voltam utoljára, 32. héten lesz a következõ.
Szia! A kötelezõk általában 12. 18. 32. 36. héten vannak. De ahogy már itt olvasgattam ez is kórház függõ. Én mivel magán orvoshoz járok, így 4 hetente nézi a bébit uh-al. 31 hetes kismama
A nagy kötelezõ Uh a 12., 18.-19., 28-32. ig héten van.Én is voltam vércukorterhelés után sima 2D-s saját orvosos uh-n de sztem ezek csak plusz dolgok.Egyébként most vagy abban az aidõben, hogy elmehess 4D-re hogyha szeretnél, mert a 28. héttõl gyönyörû kis pufók babák vannak már a pocakban.

Van olyan, hogy egy 26 hetes magzat mérete 1 hét alatt 28 hetes magzati méretre nőt?

26 hetesen az adatok: Ekkor mondták, hogy 26 hetes a baba

Legjobb válasz: Van ilyen. Lehet, hogy most picit többet nõtt, de szerintem inkább a mérés relatív pontosságából adódnak a különbségek. Nálám volt olyan, hogy a baba hasmérete 4 héttel a fejmérete elõtt volt egy mérés szerint. Totál arányos, sõt kicsit nagyfejû babám született. Szóval nyugi, az ultrahang sem teljesen pontos!

Van ilyen. Lehet, hogy most picit többet nõtt, de szerintem inkább a mérés relatív pontosságából adódnak a különbségek. Nálám volt olyan, hogy a baba hasmérete 4 héttel a fejmérete elõtt volt egy mérés szerint. Totál arányos, sõt kicsit nagyfejû babám született. Szóval nyugi, az ultrahang sem teljesen pontos!
Szerintem nem kell aggódnod. Sok ilyet lehet hallani, hogy egyszer ezt mondják, egyszer azt. Nekem 3 hét különbség van az utolsó menses elsõ napja és a baba kora között. Biztos vagyok benne, hogy nekem is azt fogják mondani egyik hétrõl a másikra, hogy behozta a baba a 3 hetet. Állandóan ezt csinálják az orvosok. Csak saccolgatnak. Nyugodj meg! Minden jót!
tényleg emiatt nem kell aggódni. ilyenkor még (a pocakban a szülésig) nem ugyanúgy, és nem egyenletesen fejlõdnek, nõnek a babák. nekem is volt most 3 nap alatt 3 UH-m, az elsõnél pár nappal kevesebbnek írta a gép, az utolsón meg már kb. 1 héttel idõsebbnek, pedig csak 3 nap telt el. ezek ilyenkor csak olyan értékek, hogy lehessen mihez hasonlítani, megsaccolni a korát. a lényeg majd akkor lesz, amikor születik.

26 hetes kismama vagyok. Kb 1 hete vízszerű folyásom van, színtelen. Mi baj lehet? Ez normális? Jövő héten kell mennem dokihoz, keressem meg előbb? Köszi

Legjobb válasz: Szioka szerintem semmi gond nincs,én 31 hetes vagyok,és elejétõl fogva ilyen vízszerû folyásom van.Ha megváltozna a szine sárgás vagy rózsaszinre akkor mindenképp fordulj orvoshoz.Boldog babavárást!!!!

Szioka szerintem semmi gond nincs, én 31 hetes vagyok, és elejétõl fogva ilyen vízszerû folyásom van.Ha megváltozna a szine sárgás vagy rózsaszinre akkor mindenképp fordulj orvoshoz.Boldog babavárást!!!!
Ha nagyon sok a vízszerû, és nem marad abba, folyamatos, és nem csak nedves lesz a bugyid, hanem folyik rendesen, akkor igen, keresd meg, de szerintem nem erre gondolsz, szerencsére.Nagyon sokunknál jelentkezik ez a vízszerû folyás, nekem sokszor a bugyim átázott, de nem magzatvíz, és nincs baj, .Egyszerûen a mi szervezetünknél nemcsak fehér folyás jelentkezik hanem hígabb is.Boldog babavárást!
Az elõzõ válaszolóhoz csak csatlakozni tudok.Nekem kb a 12.héttõl van folyton totál vízszerû folyásom.Most vagyok 30hetes, és nem a magzatvíz folyt...folyik..A keresõbe írd be(ebbe a keresõbe)hogy vízszerû folyás.Nagyon sok kérdést-választ ki fog adni.Már én is írtam ide több kérdést ezzel kapcsolatban, elég sok hasznos választ kaptam, szerintem érdemes elolvasni õket.
Sziasztok! Nekem a 20. héttõl rendszertelenül, de van vízszerû folyásom.. Most 30. héten járunk, a dokim azt mondta hormonális változás miatt ez gyakori ilyenkor.. a napjában többször elõfordul akkor Uh-ra kell menni, biztos ami biztos, ln még nem mentem mert olvasom sokunknak van ilyen. Ha 10 hete kezdõdött és eddig rendben volt minden, csak nem a magzatvíz ami folyik... No para! Viri

26 hetes kismama vagyok, ikreket várunk, szerintetek hány héttel elõbb kell befeküdni a kórházba, mint ahogy ki vagyok írva?

Legjobb válasz: Egy ismerõsömnek 28 hetesen kellett befeküdnie. (35 hetesen indult meg a szülés.)

Egy ismerõsömnek 28 hetesen kellett befeküdnie. (35 hetesen indult meg a szülés.)
Nekem 38. hét végére kellett befeküdnöm. Másnap megindult a szülés.
A kérdező hozzászólása: Miért kellett az ismerõsödnek már 28 hetesen befeküdnie?öt császározták vagy sima szülése volt?Kicsit már én is félek hogy hamar befektetnek, de eddig nincs semmi baj szerencsére.
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha nekem sem kellene sokkal elõbb befeküdni.Eddig úgy néz ki ha minden rendben lesz akkor a 38. héten megcsászároznak, neked sima szülésed volt?
Nekem a 38. héten az egyik fiam simán született, a másik pedig keresztbe fordult mihelyt lett helye, elõreesett a köldökzsinórja. Rohanás a mûtõ. Tehát elsõ sima, második császár. Szép élmény volt.
36.héten saját kérésre fektetett be a doki mert már nagyon ki voltam magas vérnyomás (gyógyszert szedtem egy ideje) rendben volt minden...38 héten születtek császárral a fekvésük miatt, az egyik 3200 a masik 3600 gramm volt, nagy átlagban a 32.héten fektetik be az ikreseket...ha bármi kérdésed van nyugodtan irj üzit
Ez változó. Egy ismerõsnek panaszai voltak, görcsök, méhszáj elkezdett megnyílni, így õt hamar befektették és a 36.-ik héten császározták. Másik ismerõsnek meg a 38.-ik héten kellett csak befeküdni, utána nem sokkal meg lettek a babák. Ha nincsenek panaszok, ok nélkül nem kell heteket, hónapokat kórházban töltened.

26 hetes kismama vagyok kb 2 hete voltam orvosnál de nem néztünk uh-t az előző vizsgálaton azt monta hogy valószínűleg kisfiú mennyi esélye van ennek hogy változik?

2 hét múlva megyek megint és kíváncsi vagyok hogy mennyire változhat ez már ?

Legjobb válasz: 24 hét körül már nagy valószínûséggel meg tudta állapítani a doki, de ha nem mondta biztosra, akkor még ne éld bele magad. Barátnõm kisfia sokáig rejtegette mije van, így neki csak a 28. héten tudták megmondani, hogy fiú, de ha neked már láttak ott valamit, akkor azért valószínû, hogy fiúcska lakik odabent. De majd 2 hét múlva meglátjátok.

24 hét körül már nagy valószínûséggel meg tudta állapítani a doki, de ha nem mondta biztosra, akkor még ne éld bele magad. Barátnõm kisfia sokáig rejtegette mije van, így neki csak a 28. héten tudták megmondani, hogy fiú, de ha neked már láttak ott valamit, akkor azért valószínû, hogy fiúcska lakik odabent. De majd 2 hét múlva meglátjátok.
nekem a doki 18 hetesen mondta hogy kisfiam lesz.és úgy is lett.:) úgyhogy ha kisfiú már nem változik lányra :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ az a helyzet hogy az orvos 20. héten monta 24. héten nem csinált uh-t csak szívhangot nézett sajnos baba nézés nem volt azért kérdeztem a párommal nagyon szeretnénk tudni hát a 28.héten már talán mond valamit :)
A kérdező hozzászólása: de elméletileg az elején változhat mert a 20.héten azt monta hogy azért nem tudja biztosra csak valószínûre mert a herék nem szálltak még le
Komolyan, mintha én írtam volna a kérdést. Dettó ugyanez a helyzet. Amikor 20 hetesen nézett, akkor mondta, hogy úgy látja, hogy talán fiú. 24 hetesen visszarendelt, de nem nézett uh-ot. Én is 2 hét múlva megyek, akkor leszek 28. Mikorra vagy kiírva, hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: jaj micsoda véletlen hát aug. 15 re vagyok kiírva állatlába a dél pesti kórházba szokták vinni de én szeretnék kórházat választani majd mert ami abba a kórházba folyik :D és te gratulálok a pocak lakódhoz :) majd írd meg hogy mit mondott a babásod nemével :)
Hát, szerintem ha leszálltak a herék, ha nem, fütyinek akkor is kell lennie ha kisfiú. :)
A kérdező hozzászólása: hát igen :)
A kérdező hozzászólása: egyépkén már néha nevetünk a párommal hogy annyira igy kis fiam ugy kis fiam hogy a végén kiderül hogy lány :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!