Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes baj ha van (2 db)

26 hetes vagyok, baj ha van olyan nap amikor nem sokat érzem hogy mozogna a babám?

van olyan nap amikor kevésbé érzem kb.napi 3-4 alkalommal. De van olyan amikor oly annyira mozog-rúgkapál hogy egészen jól lehet látni is hullámzik az egész hasam:-)nem baj ha nem érzem mindig egyformán? vagy lehet még van neki hely b?ven??

Legjobb válasz: Ne aggodj a baba jol van biztos szeret lustálkodni.Az én kislányom is lusta volt de ha mocorgott akkor beleadott apait anyait csak úgy hullámzott a pocakom.

Ne aggodj a baba jol van biztos szeret lustálkodni.Az én kislányom is lusta volt de ha mocorgott akkor beleadott apait anyait csak úgy hullámzott a pocakom.
Biztosan semmi gond, ne aggódj! A babák is érzékenyek lehetnek pl. az idõjárási frontokra. Az enyém hidegfrontkor csöndben van, melegfrontkor virgonckodik. Ha elmegyek kismamajógára, akkor alatta meg se mozdul, szerintem teljesen ellazul. Másnap meg pont akkor ugrabugrál! Szóval szerintem semmi gond! 24 hetes kismama.
Bocsánat a másnap=másnak. Szóval másnak a jóga alatt meg sem áll. Ezt akartam írni! :)

Igaz hogy a babának a simogatásra kellene reagálnia egy kis mozgással? Az én babám van hogy visszarúg egyet ha simizem a hasam, de nagyon sokszor nem. Ez ugye nem jelent valami bajt? 26 hetes km

Csak azért kérdezem mert tényleg azt olvastam valahol hogy ez a simi-rúgás kapcsolat tükrözi a baba egészséges szellemi mivoltát.Remélem nem így van. Ti hallottatok már err?l?

Legjobb válasz: persze, ha épp nem alszik szegényke, akkor te sem reagálsz a simogatásra bármennyire is egészséges a szellemed, és a kicsik a nap nagy részét átalusszák a pociban pláne ebben a korban még! nyugi, annak is örülni kell, ha néha válaszol. az olyan oldalakat meg, ahol ilyeneket írnak csak mérsékelten kell komolyan venni!

persze, ha épp nem alszik szegényke, akkor te sem reagálsz a simogatásra bármennyire is egészséges a szellemed, és a kicsik a nap nagy részét átalusszák a pociban pláne ebben a korban még! nyugi, annak is örülni kell, ha néha válaszol. az olyan oldalakat meg, ahol ilyeneket írnak csak mérsékelten kell komolyan venni!
én olyat csináltam pár napja, mikor ébren volt, hogy vakargattam a hasimat, õ meg visszarugott. Ezt játszottuk pár percig. De nem mindig reagál erre sem. 25 hetes vok
Én a 2. babámat várom, az elsõ gyermekemnek nagyon úgy néz ki, hogy tökéletes volt már méhen belül is a szellemi fejlõdése, sõt, néha talán rafináltabb is, mint kellene. :_) Ennek ellenére a pocaksimogatásra vagy reagált, vagy nem. Sokat én erre nem alapoznék, mert néha meg akkor rendezte a legnagyobb bulit bent, amikor hozzá sem értem a pocimhoz, vagy terelve volt a figyelmem és épp nem is rá koncentráltam. Most a 2. babánál is ezt tapasztalom.
Én is 26 hetes vagyok. Nálunk eddig apa kezére általában reagál (csak lefekvéskor simizi a pocim, amikor a babánk is ébren van), az enyémre már kevésbé. Gondolom engem már jobban megszokott. És tegnap este elõször játszottak. Apa (finoman) megbökdöste a pocim, a kicsi pedig odamászott és visszarúgott. Ezzel vagy 5 percig szórakoztak, utána gondolom a pöttömke elvonult aludni. Szerintem minden baba más. Az enyém nagyon aktív, rengeteget mozog. Ne aggódj, a Tied biztos nyugisabb baba lesz kint is -ami nem lesz majd hátrány:) .
Szia! Igaz, én nem most szültem már, 11 éves lesz a kisfiam. Akkor még nem volt ennyire ismert , hogy a baba-mama tud kommunikálni már terhesség alatt is. Sõt, egyesek egyenesen kiröhögtek, mikor meséltem, miket csinál a kisfiam a pocimban. Nálunk szinte szertartásszerûen folytak ezek a "beszélgetések". Déluáni pihi alatt pl., mikor az akkor 8 éves kislányommal lefeküdtünk, a pocilakóm folyamatosan rugdosott, amikor a lányom az ölembe feküdt. De Csak a lányomat! Mindkét fiammal kipróbáltuk, ha õk feküdtek mellettem, soha meg sem mozdult. Aztán este lefekvés után, mikor már mindenki aludt, én megsimogattam a hasam egy bizonyos pontját, és a baba visszarúgott. Ez minden nap így volt, szülésíg. A fiam szülés után sem sírt, csak nyöszörgött, míg rám nem tették, utána sem volt sírós baba. Szemkontaktust az elsõ szoptatás alatt felvette velem, olyan áthatóan nézett, hogy azt soha nem felejtem el. Mintha vizsgáztatott volna. Mai napíg sokkal bensõségesebb a kapcsolatunk, mint az elsõ 3 gyerekemmel. Üdv.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!