Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes a (421 db)

26 hetesen a babám 1100g, nem sok? Nem lesz nagyon nagy baba?

Kérdeztem hogy átlag e és azt mondák, hogy kicsit felette. Valakinek volt ennyi id?sen ekkora a babája? Mennyivel született?

Legjobb válasz: 27 hetesen és 2 naposan voltam, ekkor 1059grammot mértek a babámra. A barátnõm ikreket vár, neki kerek 27 hetesen az egyik baba 1148 grammos volt. Nem kell megijedned, a méréstõl is sokminden függ, ráadásul akár fél kg eltérés is lehet a valósághoz képest. Én 32 hetesen ijedtem meg, mikor 2500grammot mértek rá. Ehhez képest 3 héttel késõbb már normál súlya volt.. szóval minden mérés más.

27 hetesen és 2 naposan voltam, ekkor 1059grammot mértek a babámra. A barátnõm ikreket vár, neki kerek 27 hetesen az egyik baba 1148 grammos volt. Nem kell megijedned, a méréstõl is sokminden függ, ráadásul akár fél kg eltérés is lehet a valósághoz képest. Én 32 hetesen ijedtem meg, mikor 2500grammot mértek rá. Ehhez képest 3 héttel késõbb már normál súlya volt.. szóval minden mérés más.
Elsõ baba nálam is (még nem bújt ki). 27 hetesen voltam a dokinál, akkor volt a baba 1600 gramm. Szóval szerintem nyugodj meg, nincs okod aggodalomra
Elsõ babám 27 hetesen volt 1150 gr, idõre született 3450 gr. Második babám 27 hetesen 1100 gr, még nem született meg, 36 hetesen volt kb 2500 gr, szerintem õ is 3 kiló felett lesz, mint a nõvére. Szerintem nem sok, amit neked mértek, fõleg, hogy ez csak egy becslés, ebbõl még bármi lehet. És az se mindegy, hogy mikor indul majd be a szülésed, a 36.héten vagy a 41.héten. Üdv, jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Kicsit megnyugtattatok!:)
én is a 27. héten voltam uh-on , és 1230 gr volt a becsült súly, 25 hetesen meg 800 gr.most 31 hetes vagyok, jhéten kiderül hogy most mennyit nõtünk. Nekem is azt mondták, hogy nagy lesz a baba, bár ez simán elképzelhetõ, mert apuka 4200 gramal született.

Kinek fordúlt be már 26 hetesen a babája? Kézzel ha vizsgálnak, megérzi a doki ha nagyon lent van a baba?

Tegnap volt méhszáj vizsgálatom-zárt- és minden ok.

Legjobb válasz: szia nekem is hamar befordult...már 21 hetesen és nekem is nagyon lennt van ugyhogy a dokim már nagyon ovatosan vizsgál......a multkor ugy fejezte be a vizsgálatot h azt mondta: " nah itt a feje ugyhogy nem is piszkálom tovább" nem lessz semmi baj......pihenj amennyit csak tudsz...ne emelj nehezet..... és ne idegeskedj!

szia nekem is hamar befordult...már 21 hetesen és nekem is nagyon lennt van ugyhogy a dokim már nagyon ovatosan vizsgál......a multkor ugy fejezte be a vizsgálatot h azt mondta: " nah itt a feje ugyhogy nem is piszkálom tovább" nem lessz semmi baj......pihenj amennyit csak tudsz...ne emelj nehezet..... és ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: Neked a felemelt ágyat nem javasolta? Kezével vizsgált és úgy érezte a babát? Mit mondott, nem lehet ebbõl gond? Köszi, h válaszoltál!
Szia! Nekem is már a 23. héttõl befordult. Ne aggódj nálatok is minden rendben lesz. 26 heteske
Amíg zárt a méhszáj, nem lehet gond. Az pedig, hogy befordult a baba azért jó, mert sokan pont ezt várják, hiszen a medencevégû fekvés akár császárral is végzõdhet, legalább neked nagyobb az esélyed a természetes szülésre.
Szia!Én is 26 hetes kismami vagyok a 3.babámat várom és nekem pont most fordult vissza a bébi.Eddig fejfekvésû volt most meg már farfekvésû.Sztem ne aggódj, csak talán jobb ha töbet pihensz.Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztató válaszokat:) Szinte egész nap fekszek, mostmár 30cm-re meg van emelve az ágyam-szinte függõlegesen fekszek... Mindent megteszek, h ne legyen baj, de hát az ideg dolgozik rendesen:) ) Bezzeg akik a 8.gyereket szülik...hadd ne folytassam. :( Minden jót Nektek!!!

26 hetesen a természetes keményedések fájhatnak?

Id?nként keményedik a hasam. Alapból nem fáj, ha nem mozgok. De ha mozdulok közben akkor igen. Ez így normális?

Legjobb válasz: Igen szedek. Eddig 2*1-et szedtem. De emelek rajta azt hiszem.

A kérdező hozzászólása: Igen szedek. Eddig 2*1-et szedtem. De emelek rajta azt hiszem.
Igen, szedj 3x1-et!
Szerintem nem.Én a 3. babával vagyok 28 hetes terhes, de se most, se az elõzõ 2 terhességemnél nem volt ilyen.Holnap beszélj a dokiddal/védõnõvel.Magnéziumot szedsz?


Nektek mekkora volt 26 hetesen a magzat becsült súlya?

Én ma voltam vizsgálaton,és az Én Kisfiam 1040gr. :D Ahogy olvasgattam az jó,de azért érdekelne másnak mekkora volt ilyen idősen a babája.Előre is köszi

Legjobb válasz: 921 gramm volt akkor a kislányom. :)

921 gramm volt akkor a kislányom. :)
803 gramm volt a kisfiam
Az én Fiam 1030g volt. 4 kg-mal született:)
A kérdező hozzászólása: Hûha, elég nagy a szórás!Kedves 3. válaszoló Anyukám pont azt mondta, hogy ha már most ekkora, akkor biztos lesz 4kg mire megszületik, és azok szerint amit te írtál, akkor lehet van benne valami igazság. :D Mind1 hány kg lesz, csak egészséges legyen!
Szia! Tesóm most várja a kisfiát, 26 hetesen 830 gramm volt. Az én kisfiam 24 hetesen volt 860 gramm. 30 hetesen pedig 1780 gramm. 26 hetesen olyan 1kg-1.20 körül lehetett, nem voltam akkor uh-on. 4100 grammal született meg.
1 kg volt:) :)
800 gramm:) most értünk haza az ultrahangból:) 27 hetes vagyok, de az ultrahang alapján a pici 26 hetesnek felel meg:)

Létezhet hogy 26 hetesen a baba harántba fordult? !?

Eddig ugy fekudt, hogy feje jobb lent, labai bal font. Keresztben. Ma felkeles utan 2 oraval majd osszeestem, ugy feszitett bal oldalt, le is kellett ulnom, meg olyan furcsa es mas erzesu volt a hasam, teljesen olyan mintha harantba fordult volna. Es most mashogy is erzem a rugdosasat... :) nehez mennem is, tok furcsa a hasam, ha ugy marad en megorulok....nagyon erdekes. :) Bemenjek ide a korhazba hogy vizsgaljanak meg? ( nem ide jarok orvoshoz)

Legjobb válasz: Ha ezen kívül nincs gondod akkor felesleges szerintem, ilyenkor még össze vissza forognak. Sõt megnyugtatásul mondom, hogy pl a 2. lányom végig farfekvéses volt már megvolt a vérvétel meg a beutaló, hogy beszéljek az altatóorvossal a császár miatt, aztán a 38-39. héten befordult, úgy, hogy meg se éreztem pedig azt mondták, hogy ilyenkor már megérzi az ember. Pedig nem volt kicsi (3550 g) van amikor még szülés közben is forognak. Szóval nyugi :)

Ha ezen kívül nincs gondod akkor felesleges szerintem, ilyenkor még össze vissza forognak. Sõt megnyugtatásul mondom, hogy pl a 2. lányom végig farfekvéses volt már megvolt a vérvétel meg a beutaló, hogy beszéljek az altatóorvossal a császár miatt, aztán a 38-39. héten befordult, úgy, hogy meg se éreztem pedig azt mondták, hogy ilyenkor már megérzi az ember. Pedig nem volt kicsi (3550 g) van amikor még szülés közben is forognak. Szóval nyugi :)
Emiatt en nem mennek be.
az enyém elõször fejvégû volt, aztán faros, most harántfekvésben van (33. hét). Nem mondom, hogy kellemes, de csak emiatt én nem mennék kórházba, ha nincs görcs, vagy ilyesmi. Persze, ha ideges vagy, akkor megnyugtatásul elmehetsz, de ez még nem gond :)
Persze, összevissza forognak. A fiam nekem is haránt feküdt, aztán fejjel, aztán haránt, megint fejjel, farral, haránt...Ha aggódsz, nézesd meg magad, akkor megnyugszol.
Miért ne lehetne, hogy megfordult? 26 hetesen még simán megfordul. De még 30 hetesen is. Nekem 26 hetesen faros volt a fiam, 33 hetesen már fejvégû, tehát nekem is ezekben a hetekben fordult meg a fiam, de szerencsére már úgy is maradt. És ezért nem kell orvoshoz menni. Teljesen természetes és normális, ha megfordul, ha forog és mocorog.
A kérdező hozzászólása: Azert kerdeztem hogy bemenjek-e, mert ez a fordulasa fajhat ennyire vagy esetleg mas miatt fajhat a hasam... Nekem fura ez a forgolosdi, mert az elso egyaltalan nem volt forgos, fejvegu volt vegig. Ez a baba meg nem all, teljesen mas a ket terhesseg... :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom az eddigi valaszokat! Mit ereztetek meg mikor harantba volt?
Az enyém 18 hetesen volt harántfekvésben, utána 26 hetesen medencevégû volt, rá egy hétre fejvégû. Egy darabig úgy maradt, most a 30. hétben vagyok, de tegnap tuti, hogy megint harántban volt :D Ebbõl kiindulva a tiédnek is még bõven van helye forgolódni, ettõl ne tarts szerintem :)
4. vagyok. Csak annyit éreztem, hogy kényelmetlen volt a fekvése, mindig a bordáimat nyomta.

Most vagyok 26 hetes a második babámmal. Az első 17 hónapos. Szülés után megkapom a GYED-et és utána a GYES-t az első után, plusz még a második után a TGYÁS-t?

Ha nem, akkor hogyan fognak alakulni ezek a juttatások? Milyen összeg?ek lesznek?

Legjobb válasz: Csak a legkisebb gyermek után jár pénzbeli ellátás: tgyás, utána gyed és 2. életév után gyes. Családi pótlék az egyetlen amit mindkét gyermek után megkapsz. Borzasztó, de ez van!

Csak a legkisebb gyermek után jár pénzbeli ellátás: tgyás, utána gyed és 2. életév után gyes. Családi pótlék az egyetlen amit mindkét gyermek után megkapsz. Borzasztó, de ez van!
Szeretném ha így lenne. De hangsúlyozom, hogy a második gyedem kevesebb mint az elsõ. Ha a szerzõdés szerinti bér alapján számolták volna ki, akkor a max. összeget kellene most is kapnom. Hol a hiba?
Mikori a jelenleg hatályos, általad idézett jogszabályhelyeknek a hatálybalépési idõpontja?
Mennyi bruttó esetén jár a max gyed? Mert szerintem nekem azt kellene kapnom. Ha a folyósító a mhely, mint kifizetõhely, akkor õk számolják - esetleg rosszul?
Meg kell mondjam, hogy számomra megdöbbentõ ez a jogszabályi rendelkezés, még senki nem hívta rá fel a figyelmemet, sõt, azt erõsítették amit én mondok, hogy a gyed alapja - ha nincs 180 nap bérezett jövedelem, pl gyed miatt - a minimálbér 2szeresének 70%a.
Azért nem jártam utána a kevesebb gyednek, mert egy pénzügyis barát kiszámolta a minibálbéres módszerrel és pont annyit is utalt a mtató. Eddig bíztam bennük... :(
Ha a biztosítottnak azért nem volt a (2)-(3) bekezdés szerint figyelembe vehetõ jövedelme, mert táppénzben, terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban részesült, a táppénz naptári napi összegét a korábban folyósított ellátás alapját képezõ összeg figyelembevételével kell megállapítani, ha az a (4) bekezdés szerint megállapított összegnél kedvezõbb. Tehát meg kell nézni, hogy a korábbi gyed alapjául szolgáló összeg vagy a szerzõdés szerinti összeg a kedvezõbb számítási alap. Arra kell rákérdezni, hogy a mtató mit vett alapnak. Szerintem a minimálbér... sajna, nehéz lesz tisztázni, de remélem mostmár tisztán látok. szerinted? És köszi. Le a kalappal!!!
Eltûntél.... :(
Itt vagyok, csak hosszú volt a nap:) Figyelj, ha gondolod, szívesen átszámolom neked, mennyit kellett volna kapjál, csak küldd el, hogy mikor szültél, (mindkét babát) és az elsõ baba elõtti jövedelmed mennyi volt, és mennyi a szerzõdés szerinti bruttód. :D
Köszi elõre is. Elõszedem a papírokat és küldöm priviben. A holnap nálunk lesz sûrû, egyedül leszek a gyerekekkel.. vmikor utánanézek az adatoknak. Nekem emelkedik a fizetésem, fizetési fokozat váltás miatt, gondolom az jogosultságkori vagyis a gyed kezdõ napja kori bérem kell?
Igen, tgyásban egyetértettünk korábban is. A hangvétel ellenére
Igen, a harmadik eredetileg is ezt irta: "a tgyás kevesebb lesz, mert annyi lesz a maximuma, mint a gyednek"
A juttatások összegének számítás módja nem változik, az adott juttatás elsõ kifizetését megelõzõ évben kapott jövedelem (neked gyed) átlaga az alap, összege: az alap 70%-a a tgyás és a gyed, azzal, hogy a gyed max összegû. Ezek az összegek most biztos kevesebbek lesznek mint az elsõ babánál, mert akkor a tényleges jövedelmed volt az alap és az gondolom több volt mint a gyed.
ÁÁÁÁ. Óriási tévedés, hogy a gyed lesz az alap, ellátás sosem alapja egy másik ellátásnak! Szülés után kapod a második baba után a tgyást (összege annyi, mint az elõzõvel, ha a minimálbér kétszeresét, vagy annál kevesebbet kerestél, illetve ha ennél többet kerestél, akkor sajnos a tgyás kevesebb lesz, mert annyi lesz a maximuma, mint a gyednek), a gyed pedig ugyanannyi lesz, mint az elsõ babával most, ugyanis a gyed összegét, mivel gyedben szülsz A SZERZÕDÉS SZERINTI BÉREDBÕL fogják kiszámolni. NEM az elõzõ évi gyededbõl!
Bocsánat ellátás alapja nem ellátás, ez igaz, és a gyed alapja nem a mostani gyed ez igaz. ÁÁÁÁÁÁ ha vki gyeden van és jön a következõ baba akkor sosem a bér szerinti jövedelem a számítás alapja!!!! Hanem egy meghatározott alap, a minimálbér 2szeresének 70%-a, de utánanézek a jszabálynak ha kell és folytatjuk a polémiát. Tapasztalatból tudom! Sajnos! Igaz szakvizsgán én is azt válaszoltam amit az elõttem író, ez tetszett a vizsgabiztosnak mert az lenne a normális. De sajnos nem gyerekpárti a szabályozás.
Akkor nézz utána, mert igaza van a harmadiknak. Gyere vissza a jogszabállyal... A lényeg, kedves kérdezõ, hogy a szülés után igényelheted a TGYÁS-t, GYED-et, majd GYES-t a második babára, az igényléstõl viszont le kell mondanod az elsõ gyerek után járó ellátást, csak egy ellátás jár neked ugyanis. De eldöntheted, melyik gyerek után járó ellátást kéred. De csak az egyiket kérheted.
Ja, és még valami: A minimálbér 2szeresének 70%-a a maximális összeg ellátás esetén. Ha nincs 180 bérezett nap, akkor nemcsak a gyed maximuma az általad leírt összeg, hanem a tgyásé is. Ugyanaz a jogszabály, amibõl fentebb idéztem, nagyon nem kell keresgélned, mert minden egy helyen van, de segítségként: a kötelezõ egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény és az ennek a végrehajtásáról szóló 217/1997. (XII. 1.) Kormányrendelet
Igen, akkor abban egyetértünk, hogy ha vki a minimálbérnél többet keres, akkor a tgyás a minimálbér 2szeresének 70%a. Én ebbõl indultam ki. Mi alapján mondod hogy a gyed alapja a szerzõdés szerinti bér? Ha a bér kevesebb mint a minimálbér. De ha magasabb? Mi az a REP jogász?
Tehát akkor abban is egyetértünk, hogy a tgyás max összege - mivel a kérdezõnél nincs 180 bérezett nap - a minimálbér 2szeresének 70%a. Így a tgyás esetében egyet beszéltünk.
Bocsi de automatikuan abból indultam ki, hogy több a bére mint a minimálbér
Én gyedben szültem és a második gyedem kevesebb volt. Tehát nem az elsõ gyeddel egyezõ összeg, nem a szerzõdés szerinti bér alapulvételével kiszámítva.
Igen, az akkori, amikor igényelted a gyedet. Mindegy mikor küldöd, ahogy hozzájutok, megnézem, és írok.
Ilyenkor vagy azt mondod, hogy 26 hetes vagy, vagy azt, hogy a 27-ik hétben vagy. Én is most kérdeztem meg a dokimat, õ mondta:)
Csak 26 hetes 1 napos. A betöltött hét számít azaz 26 hetes vagy! Boldog babavárást! 21hkm
A kérdező hozzászólása: tehát akkor nem töltöttem még még be a 26. hetet, hanem csak a 26. hét elsõ napjánál vagyok? :) :)
Már betöltötted. De gondolj arra, ha betöltöd mondjuk a 30-at, akkor egy évig, ha megkérdezik, hogy hány éves vagy, azt mondod 30 és csak miután megünnepelted a 31-et, akkortól mondod, hogy 31 éves vagy! Ahogy magadat sem öregíted, a babáddal se tedd!:o) Tehát most 26 hetes és 1 napos a terhességed!
Betöltött 26 hetes vagy!Pntosan 26+1, vagyis 26hét 1 napos vagy!

26 hetesen hány kilóval nyomtatok többet? Innentől még kb. mennyi várható? Rajtam 6-7 kg + van, mennyire számíthatok a végére?

Legjobb válasz: 26 hetesen volt rajtam plussz 16-18 kiló már.58 kilósan lettem terhes,és ez azt jelenti,hogy 74-76 kiló voltam 26 hetesen.És szülni pedig 88-90 kilósan mentem.Szülés után közvetlenül 82 kilós voltam,ez volt 6 éve,és azóta még rámcsúszott pár kiló,és jelenleg 92-93 kiló vagyok. Azért tudom ilyen pontosan,mert írtam naplót a terhességem alatt-mondjuk abból tisztán kiderül,hogy miért néztem akkor úgy ki,és miért nem ment le a súly rólam.(Szinte folyamatos édességevés). Igazából nem is próbáltam leadni soha a felesleget,és nem is sportolok semmit(soha nem tettem). Anyukám pedig kb. 45 kilós volt mikor velem terhes lett,és 85 kilósan ment szülni,a felesleg neki sem ment le azóta sem,és emiatt vannak is betegségei.(Magas vérnyomás,cukorbaj,magas koleszterinszint). Igazából én csak remélhetem hogy nem lesz bajom,de garancia semmi rá.

26 hetesen volt rajtam plussz 16-18 kiló már.58 kilósan lettem terhes, és ez azt jelenti, hogy 74-76 kiló voltam 26 hetesen.És szülni pedig 88-90 kilósan mentem.Szülés után közvetlenül 82 kilós voltam, ez volt 6 éve, és azóta még rámcsúszott pár kiló, és jelenleg 92-93 kiló vagyok. Azért tudom ilyen pontosan, mert írtam naplót a terhességem alatt-mondjuk abból tisztán kiderül, hogy miért néztem akkor úgy ki, és miért nem ment le a súly rólam.(Szinte folyamatos édességevés). Igazából nem is próbáltam leadni soha a felesleget, és nem is sportolok semmit(soha nem tettem). Anyukám pedig kb. 45 kilós volt mikor velem terhes lett, és 85 kilósan ment szülni, a felesleg neki sem ment le azóta sem, és emiatt vannak is betegségei.(Magas vérnyomás, cukorbaj, magas koleszterinszint). Igazából én csak remélhetem hogy nem lesz bajom, de garancia semmi rá.
Én 1 kg-mal voltam több akkor. De 15 kg-os plusszal indultam a terhesség kezdetén. 29 hetes km
Szia! En kb. 5 kg-al voltam tobb mint kezdetben, de en vekonyka alkat vagyok es cseppet sem hizekony:) Most vagyok 34 hetes es kb. 12 kg + suly van rajtam :)
Én +12 kilóval voltam több akkor. Azóta meg csak +2 jött fel. Ez mindenkinél más: van, aki az utolsó 1-2 hónapban hízik többet, és van, aki korábban. 36h km
hoppa lehet ha valamit megis elszamoltam :)
16 hetesen kezdodott a hizasom, 26 hetesen jartam 5, 5 kg-nal. Nagyon szepen egyenletesen hiztam addig is heti fel kilot, ez igy is ment a 30. hetig. Nah, akkor borult a rend. Ossze-vissza jott fel neha heti ket kilo, utana meg ket hetig semmi. Vizesedni is kezdtem, az etvagyam az utolso harom hetben nott meg csak. Kihuztuk egyutt a negyvenedik het vegeig es igy zartam 15 kiloval. En magas vagyok es vekony, igy ez nem volt durva.
Szia.Én most tartok a 26.héten és +2 kiló van rajtam amiböl a kicsi ha minden igaz akkor 962g.Kb 10 kg súlyfelesleggel kezdtem, és paráztam, hogy hengerke leszek. Minden doki és védönö a 16-17.héttöl mondja a hizást és havi 1.5kg tartanak ideálisnak.Ne izgulj majd leadod csak terhességi diabéteszed ne legyen.
Szia. 27 hetes vagyok és kb rajtam 5-6 kg+ van, 69 kg kezdtem egézen idáig dolgoztam.Most, hogy már itthon vagyog gondolom több fölfog szaladni mivel talán nem mozgok annyit.De öszintén nem vagyok az a naponta, hetente méregetõs tipus, Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzem megam a börömben:)

Mekkora volt a babátok 26 hetesen?

Nekem 26 hetes 3 napos terhességnél a súlya 863 gramm, 28 cm.Kisfiú, első baba. Nem kicsi? Nektek mekkora volt ilyen terhességi időnél? Akinek már megszületett (és mondjuk hasonló méretei voltak, mint az én babámnak) milyen súllyal született?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem kicsi. Nekem 26 hetesen volt 660g most 32 hetesen 1939g. Becslések szerint születési súlya 3300g lesz.

Egyáltalán nem kicsi. Nekem 26 hetesen volt 660g most 32 hetesen 1939g. Becslések szerint születési súlya 3300g lesz.
Szia! Egyáltalán nem kicsi. Nekem pont nincs 26 hetes adat. De 24 hetesen volt 800 gramm 28 hetesen pedig 1900 gramm. Viszont mondta is a doki hogy mi nagyon nagy babára számíthatunk. De a mi fiúnk is azóta kicsit visszavett a növekedésben. Jó egészséget! 33hkm
Szia. Nekem 25 hetesen volt 810gr, 36hetesen volt 3200gr, 38 hetesen pedig 3500gr. Kiírt napon szültem 3880gr 51 cm.
26 hetesen 750 g volt. azt mondták normális a súlya.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Nekem 28 hetesen volt 1580 gramm a babám, 39. hétre született 3750 grammal.

26 hetesen mennyi volt a BPD nálatok?

Most voltam uh-on és a baba fejátmér?je 75mm. Szokás szerint ahogy hazaértem megnéztem mennyinek kellene lennie és láttam, hogy a 29. héten kellene ennyinek lennie. A többi értéke jó és az orvos se mondta, hogy nagy lenne a feje de engem most a frász kerülget. Írjatok!

Legjobb válasz: Szia, sajnos nem tudom 26 hetesen mekkora volt, de 29 hetesen nekünk BPD: 76mm. Ne izgulj, lehet nem pontos a mérés, pár milit simán elnézhetnek. 37 hetes kismama

Szia, sajnos nem tudom 26 hetesen mekkora volt, de 29 hetesen nekünk BPD: 76mm. Ne izgulj, lehet nem pontos a mérés, pár milit simán elnézhetnek. 37 hetes kismama
elsõ kisfiunknál igaz 28 hetesen: BPD:75 mm mostani terhességemnél a kisfiunk BPD-je 26 hetesen: 72 mm.
A mi BPD-nk 27-28 hetesen 72 mm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!