Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes Normális, hogy hányingerem van (2 db)

26 hetes vagyok. Normális, hogy hányingerem van és gyengének, szédülősnek érzem magam?

Kb a 16-17. hétig folyamatosan, szinte egész nap hányingerem volt, utána viszont elmúlt. Most mit?l lehet?

Legjobb válasz: Szia! Én a 14-15. hétig hánytam, holnap leszek 18 hetes, és nekem is visszajöttek a rosszullétek. Azt olvastam, hogy ez bármikor megtörténhet, biztosan megint kaptunk egy erõsebb "hormonfröccsöt". Pedig olyan szép volt ez a 3 hét rosszullét nélkül... Kitartást, boldog babavárást!

Szia! Én a 14-15. hétig hánytam, holnap leszek 18 hetes, és nekem is visszajöttek a rosszullétek. Azt olvastam, hogy ez bármikor megtörténhet, biztosan megint kaptunk egy erõsebb "hormonfröccsöt". Pedig olyan szép volt ez a 3 hét rosszullét nélkül... Kitartást, boldog babavárást!
Szia! Én 29 hetes vagyok és 2 hete alig merek elindulni egyedül itthonról, mert olyan gyengének érzem magam, szédülök. Többször le kellett ülnöm mire eljutottam a 500 méterre lévõ boltba. Az elsõ 4 hónapot végig hánytam utána elmúlt, de, ha front jön akkor rókázás van megint. A reggeli hányások a mai napig megvannak. Mondtam az orvosnak azt mondta ezek normális tünetek. Alacsony a vérnyomásom 80-90/ 50-60 hgmm szokott lenni. Úgy nézz ki mi nem azok a szerencsések közé tartozunk akiknek semmi bajuk a terhesség alatt. Mindent ki lehet bírni, csak a a baba legyen egészséges. Azért kérdezd meg a kezelõ orvosod vagy védõnõd. 29 hetes kismama

Normális az 26 hetesen hogy fáj a gyomrom és hányingerem van? Már 3 napja ez van. Mit csináljak?

Legjobb válasz: biztos a savad játsziki veled, az orvosodnak szóljál és õ megmondja mit tegyél

biztos a savad játsziki veled, az orvosodnak szóljál és õ megmondja mit tegyél
Normális, sok kismama a terhessége során többször, vagy esetleg végig szenved ezektõl a tünetektõl. Egyél Renniet, héjában fõtt burgonyát, kétszersültet és igyál sos-sok vizet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!