Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes Ma (26 db)

Most akkor pontosan hányadik héten érdemes 4 D-re menni? Most vagyok 26 hetes doki azt mondta, hogy kb 29 centi, 800 gramm (múlt hét csüt-ön mondta, ma töltöttem a 26. hetet)

Mert mindenhol mást olvasok,Els?zör azt olvastam 28-32-ig érdemes.Aztán azt hogy 30. héten már túl nagy.

Legjobb válasz: Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)

Szia! Mehetsz!:) A 27.héttõl ajánlott a "látvány" miatt. :)
Én a 31. héten voltam másodjára, de nekem kicsi volt a lányom. Mi mindent jól láttunk. Sztem 29.-30. héten menj!
Már most is mehetsz, lényegében a 12.héttõl folyamatosan érdemes minden életszakasz más és más, de a 28-30.hét is jó, mert akkor már ki van kerekedve az arca, a vonásai nem sokkal másabb, mint amilyen lesz a születéskor.Nekem a doki a 28-30.hetet mondta. Az elsõ gyermekemet a 24.héten néztük nagyon cuki volt de a párom nem sokat vett ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Na pont ez az, azt akarom hogy a férjem sokat vegyen ki belõle, mert míg én a 2d-sen is egész jól látok, õ nem, és magamnak is, de fõleg neki szeretném az élményt.A másik meg hogy egy alkalmat engedhetünk meg anyagilag, tehát ezért fontos, hogy mikor lesz a legjobb menni.
SZia, én múlthéten voltam a 28.héten. Kis husika volt már. Ha gondolod küldök fotót, és eldöntöd, hogy elmentek-e.
A kérdező hozzászólása: aha kérlek küldj, tudsz priviben
Én szerdán megyek.Megkérdeztem a 12 héttõl bármikor lehet én most a 18. héten vagyok állitólag ez az idõpont azért jo mert genetikai szürést és a baba nemét is megcsinálják illetve megmondják.Innen kezdve bármikor lehet menni nekem ezt mondták!

Ugye nektek is van olyan hogy nem nagyon mocorog a pocaktöltelék? Ma nem igazán aktív a baba. :S remélem nincs semmi baj, és csak túlaggódom, mert hiányzik? ! 26 hetes km

Legjobb válasz: Szia! 31. hétben vagyunk, ma a mi Babánk sem mozog olyan sokat, sztem meleg van. Várd ki az estét, nálunk általában olyankor, mikor már hûvösebb van, indul a torna:) De ha egy kicsit is érzed, nem lehet nagy a baj, úgy gondolom.

Szia! 31. hétben vagyunk, ma a mi Babánk sem mozog olyan sokat, sztem meleg van. Várd ki az estét, nálunk általában olyankor, mikor már hûvösebb van, indul a torna:) De ha egy kicsit is érzed, nem lehet nagy a baj, úgy gondolom.
A kérdező hozzászólása: Érzem persze...egy kicsit!Szerintem sincs nagy baj, csak hiányzik!
Nálam is van néha 1-1 nap, mikor nem mozog. Szerintem azokon a napokon alszik, mert amúgy éjjel-nappal pörög :-)))
Mostanában nekem is vannak olyan napok, hogy alig mozog az amúgy ezidáig duracellnyuszóm. Remélem csak neki is annyira nehéz elviselni a meleget mint nekem. De néha jelez, hogy nyugi anya, itt vagyok:-D És igen, nekem is hiányzik, mert olyan jó érzés Boldog babavárást. 27hkm

Ma reggel óta nagyon lent érzem mozogni a babámat. Egészen a szeméremcsontnál. Nincs túlságosan lent? Még csak 26 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem hiszem, én is gyakran érzem egészen lenn, bizti ott a lábacskája, mert még farfekvéses.Én 25 hetes vagyok.

Nem hiszem, én is gyakran érzem egészen lenn, bizti ott a lábacskája, mert még farfekvéses.Én 25 hetes vagyok.
Én mindigis lent éreztem, 23 hetes vagyok, és nekem legutoljára még fejvégû fekvésben volt.
Nemrég néztem meg a jegyzeteimet, én egészen a 27-28. hétig csak lent éreztem. Akkor egyik napról a másikra elkezdtem a köldököm körül is érezni, jobbra balra... lehet akkor fordult meg a drágám. Lehet még neked is faros, azért érzed a lábacskákat ott lent. 39 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, mit csinálhat, de ráadásul nagyon "dolgozik". Van, hogy jól méhszájon is rúg. Hát nem kellemes...
A kérdező hozzászólása: Igen, a legutóbbi Uh-n még faros volt.


26 hetes kismama vagyok. A vérnyomásom mindig rendben van (ma pl.120/81 volt), de a pulzusom nagyon gyors (ma 138 volt). Az orvosom nem mondott semmit. Nem okozhat gondot az ilyen gyors pulzus?

Legjobb válasz: Szerintem NEM. A tested és szervezeted teljesen átalakul. A gyors pulzus valószínû a gyorsabb anyagcsere miatt van. Ha gond lenne úgyis mondott volna valamit a doki. de hogy teljesen megnyugodj, kérdezd a védõnõdet.

Szerintem NEM. A tested és szervezeted teljesen átalakul. A gyors pulzus valószínû a gyorsabb anyagcsere miatt van. Ha gond lenne úgyis mondott volna valamit a doki. de hogy teljesen megnyugodj, kérdezd a védõnõdet.
A baba növekedése miatt fellépõ nagyobb hasûri nyomás és a megnövekedett vérmennyiség (emiatt a szív többet dolgozik) okozza a magasabb pulzust.Ha gond lenne a doki jelezné.
Szia, igazuk van az elottemszólónak, a terhességgel változik a szervezeted, a pulzus magasabb, mint a terhesség elott. Ha a vérnyomásod OK, a pulzusod is csak itt-ott ilyen kiugróan magas, akkor nem kell aggódnod. Ha surubben fordul elo, mindenképp említsd meg az orvosodnak, ha szukséges, gyógyszerrel kezelheto. Esetleg figyeld a vérnyomásod-pulzusod naponta uabban az idoben.
nem hallottam még, én csak multivitamint szedek.
Én sem hallottam róla, én elevitet és magneB6-ot szedek.
Mintha arra lenne jo hogy lekoti a kalciumot, allitolag D vitamin nelkul nem er semmit a kalcium..remelem jol emlekszem..
Nekem 30 hét után írta fel a doki, és a neve Vigantol olaj. Napi egy cseppet kell szednem, és szedem is azóta. A babáknak szokták amúgy adni ujszülött korban. Ha a doki nem írja fel, kérdezz rá, de még én sem hallottam errõl, amíg nekem fel nem írta és utána nem jártam.
Szia, en angliaban elek, es itt nagyon javasoljak a D vitamint. Valoban arra jo, hogy segitsen a kalciumnak felszivodni. Elvileg D vitamin a napfenybol is nyerheto, es egy naposabb napon termelodik is elegendo a szervezet szamara, de amilyen pocsek idojaras itt szokott lenni, nem csodalom, hogy ajanljak a plusz D vitamin szedeset. A formarol es mennyisegrol kerdezd meg a dokidat, ha jol emlekszem a napi 10 mikrogramm a javasolt.

Ma délutántól nagyon elbújt a babám, csak néha érzek mocorgást, de semmi rúgás. Az idõtõl lehet? 26 hetes km.

Legjobb válasz: Nekem tegnap csinálta ezt . Biztosan az idõjárás miatt. Ne aggódj! 26hkm

Nekem tegnap csinálta ezt . Biztosan az idõjárás miatt. Ne aggódj! 26hkm

26 hetes terhes vagyok. Ma elkezdett sárga folyadék folyni mindkét mellemből. Másnál is fellépett ez a tünet?

Legjobb válasz: Elõtejnek hívják és teljesen normális. Viszont (sajnos) nincs összefüggés eközött és a szülés utáni tejmenniység között.

Elõtejnek hívják és teljesen normális. Viszont (sajnos) nincs összefüggés eközött és a szülés utáni tejmenniység között.
Kolosztrum (vagy collostrum), nem fogsz belehalni, csak kellemetlen. De ne nyomkodd!!!!!! méhösszehúzódásokat okozhat ha birizgálod! 32 h km
igen ez a colostrum lesz ha sok lenne ami folyik használj melltartóbetétet. ez természetes. 35 hetes kismama
Es ha nekem nincs az normalis? Mindenkeppen kell lennie mar most? 28h km
Utolsó! Ne aggódj, nem mindenkinek van. Lehet, hogy csak a szülés elõtti hetekben veszed észre, lehet, hogy neked nem is lesz. Ettõl függetlenül tudsz majd szoptatni!

26 hetes pocakosak nektek is nagyon keveset mozog ma a baboca? Miert?

Legjobb válasz: Igen! És tegnap elõtt is elég lusta volt. Lehet, a front miatt. Pedig én azt szeretem, ha mocorog, és érzem, hogy megvan még. :)

Igen! És tegnap elõtt is elég lusta volt. Lehet, a front miatt. Pedig én azt szeretem, ha mocorog, és érzem, hogy megvan még. :)
Az elsõ, mama által is érezhetõ mozgolódások a 20. héten kezdõdnek, de azok is csak pici szúrások, vagy mensi görcsökhöz hasonlítanak. 26. héten még bõven van helye ficánkolni, így, ha nem vagy pihenõ helyzetben, és nem koncentrálsz rá nagyon, valószínûleg észre sem veszed, hogy ficereg.Ekkorra már nagyjából követi az élet ciklusodat, tehát a mozgás inkább délután, este érzékelhetõ. (Kevesebb mozgás, fény, hang behatás esetén)De ha késõbb rúg oldalba úgy, hogy meghökkensz, netán kívül is látszik, az is normális. Minden baba más. Nincs táblázat.De rendszeresen járj kontrollra!
Igaz, én már 33 hetes vagyok, de nekem is nagyon keveset mozgott tegnap, ha meg mozgott, akkor alig éreztem, szerintem is a front miatt és azért mert inkább aludt. Kicsit engem is idegesített a dolog, de aztán este lefekvéskor (11 óra körül) jó nagyokat rugdosott:) Ne aggódj, lehet, hogy mozog, csak nagyon piciket és alszik az idõjárás miatt. A lényeg, hogy érezd azért néha.

Ma vagyok 26 hetes terhes! Folyamatosan együtt vagyunk a párommal! Mikor nem szabad már együtt lennünk? Segíthet a rendszeres szex a szülésben?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, ha doki nem tilt el bármeddig. Amúgy is csak akkor fog megindulni a szülés a szextõl, ha már amúgy is beindult volna magától.

Azt szokták mondani, ha doki nem tilt el bármeddig. Amúgy is csak akkor fog megindulni a szülés a szextõl, ha már amúgy is beindult volna magától.
A kérdező hozzászólása: Oké!Köszi a választ!

26 hetes 4 napos kismami vagyok. Ma hajnalban nagyon fájt a pocakom, és még görcsölt is. És olyan kemény volt, mint a kő. Picikém tegnap óta nem nagyon mozgott. Nagy baj lehet?

Legjobb válasz: A lényeg, hogy mozogjon. Hívd fel a dokit mit javasol. A görcs az már nem fér bele... A keményedést tudod kompenzálni nagyobb adag Magnéziummal. 36km

A lényeg, hogy mozogjon. Hívd fel a dokit mit javasol. A görcs az már nem fér bele... A keményedést tudod kompenzálni nagyobb adag Magnéziummal. 36km
A kérdező hozzászólása: Délután megyek dokihoz.Ma még nem éreztem a Picikémet. Aggódom.
róbáld rávenni, hogy mozogjon. Tudom, hogy [email protected], amikor nem mozog, de ne ess kétségbe. Igyál kólát, kávét, csokit, fordulj hirtelen egyik oldalról a másikra, vedd rá, hogy mozduljon meg. Nekem vagy két hete volt ilyen periódusom, bár én nem görcsöltem. Délben már bõgtem, hogy nem mozog a kicsim. Mondjuk nálunk az is közrejátszott, hogy késõbb keltem, este hamar feküdtem, szóval az esti és reggeli mocizást statból átaludtam. 27 hetes kismami
és írd meg, mi történt a dokinál!!!!
Lehet, hogy a keményedéstõl nem érezted, én is igy voltam, bár én még csak 19hetes vagyok.Ird meg mindenképp mi volt!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!