Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes 2, 7 (3 db)

Bent nem fognak egyelõre, de diétát fognak elõírni amit szigorúan be kell tartani.
Nekem 9, 2-re diétát írt fel a diabetológus, és 2 hetente jártam vissza ellenõrzésre, de az nõgyógyászom azt mondta, hogy esélyes, hogy inzulint adnak és be kell feküdni pár napra. De a diabetológus megkérdezte, hogy szerintem menni fog-e a diéta, értem-e az alapszabályokat, ki tudom-e számolni a ch mennyiséget, és be tudom-e tartani a diétát. Azt mondtam, hogy igen, és õ beleegyezett, de azt mondta, ha bármelyik próbareggelizõs vérvételnél rossz lesz az eredmény, onnantól kezdve nincs kec-mec, be kell feküdnöm cukorprofilra és kapok inzulint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat egy kicsit megnyugodtam, hogy nem kell bent maradni. Akkor ezek szerint próba reggeli az lesz és utána beállítja a diétát.

Miért lehet alacsony a cukrom? 26. hetes vagyok ma voltak terhelésen és 2, 7 lett a cukrom. Emellett magas a fehérvérsejt, a neutrofil, a limfocyta és alacsony a monocyta és hematokrit értékem. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: És még nem ájultál el? Viccet félretéve ez gáz,a magas fehérvérsejt általában gyulladás jele,limfocyta egy erõs vírusos fertõzéseknél van jelen,a monocyta egy pusztító részecske,ami a baktériumokat felemészti,a hematokrit az vérszegénység,vashiány jele. Valamilyen erõs gyulladásod lehet!

És még nem ájultál el? Viccet félretéve ez gáz, a magas fehérvérsejt általában gyulladás jele, limfocyta egy erõs vírusos fertõzéseknél van jelen, a monocyta egy pusztító részecske, ami a baktériumokat felemészti, a hematokrit az vérszegénység, vashiány jele. Valamilyen erõs gyulladásod lehet!
Nekem szintén alacsony lett 3, 1, de még mindig jobb mintha magas lenne :) .Én sok édességet eszek és a védõnõm javaslatára nem ettem vérvétel elõtti napon(valószínû ezért lett alacsony)ezt mondták.
A kérdező hozzászólása: El még nem ájultam, de aludnék álladóan, de azt hittem az a vérnyomásom miatt van, mert persze az is alacsony. Nem tudom milyen gyulladás lehet a vizeletem mindíg rendben van szedtem vasat is, már nem tudok mire gondolni, most megijedtem kicsit 5 évet vártam erre a babára, már rettegek mindentõl:-(
Elsõ vagyok, a fogak rendben vannak?Ott is mutathat hatalmas gyulladást akkor is ha nem fáj és nem érzel semmit! Ez a cukor borzasztó alacsony (a párom cukros), kis édességet próbálj, hogy megdobja-e?!
A kérdező hozzászólása: A fogaim elvileg rendben vannak, viszont volt egy jó kis éjszakám, el is döntöttem nem riogatom tovább magam az internettel! Voltam védõnõnél ma reggel õ azt mondta, hogy ezek az értékek nem fontosak a baba sok cuccot vesz el tõlem. Hívtam a nõgyógyászomat õ megnyugtatott, hogy nem a legjobb ez a cukorszint, de jobb mintha magas lenne. Ilyen sem volt még életemben édességre vagyok fogva:-))

26 hetes vércukoreredményem 2, 7 lett. Ez nagy baj?

Legjobb válasz: az a baj,ha magas ez jó eredmény

az a baj, ha magas ez jó eredmény
Kérdezz mindenképp orvost, valószínû nem baj, de az alacsony cukor is utalhat anyagcsere-problémára! Nem tudom, éhgyomri értékrõl van-e szó vagy a terheléses valamelyikérõl, azért járj utána.
Én a 0. héttõl cukros voltam terhesen, amúgy nem, és kórházban is voltam, hogy hátha inzulin kell, de csak állítani kellett a diétán. A 2.7 nagyon alacsony, de lehet, hogy csak nagyon éhes voltál már, vagy nem aludtál rendesen. Egy eredmény nem mérvadó. Asszem 4.2 az alsó határ, nekem egyszer volt 4.1 az éhgyomori, mert nem vacsiztam este rendesen, és ilyenkor terhelésre jobban megugrik, ezért is van elosztva a nap folyamán rendszeresen a kaja, hogy ne essen le, és ne ingadozzon ennyire. Ha ez 1x-i dolog, akkor semmi gond, de, ha többször van az éhgyomori a minimum alatt, akkor én gyanakodnék a terhességi cukorbetegségre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!