Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes 2, (27 db)

26 hetes: 2 hete elég sok a folyásom (fehér), de semmi panaszom nincs mit tegyek?

Elmondtam a n?dokinak, írt fel kúpot, de ha nem fert?zés hanem ez természetes akkor ugysem fog elmúlni. Nem veszélyes ez a babára nézve. 5 napig kellene használni most, majd 30 hetesen megint 5 napig. Mi lesz ha nem kezdem el, árthat a babának?

Legjobb válasz: Szia, én most léptem a 26.-ba, eddig 2x használtam 3-3 napig a Canesten combit, a harmadikat éppen a héten. Elviekben ha zárt a méhszáj nem juthat fel fertõzés, de én mindenképpen használnám a helyedben, mert ha mégis, az okozhat komoly problémát, koraszülést stb.. A kúppal nem árthatsz a babának, és ilyenkor a hormonváltozások miatt megváltozik a váladék mennyisége, milyensége is, ami természetes ugyan, de nem szabad hagyni hogy "elmérgesedjen".

Szia, én most léptem a 26.-ba, eddig 2x használtam 3-3 napig a Canesten combit, a harmadikat éppen a héten. Elviekben ha zárt a méhszáj nem juthat fel fertõzés, de én mindenképpen használnám a helyedben, mert ha mégis, az okozhat komoly problémát, koraszülést stb.. A kúppal nem árthatsz a babának, és ilyenkor a hormonváltozások miatt megváltozik a váladék mennyisége, milyensége is, ami természetes ugyan, de nem szabad hagyni hogy "elmérgesedjen".
Semmi tünetem nem volt csak a folyás.A doki vett kenetet, kiderült bakteriális fertõzésem van.És nem éreztem semmit.Használhatod a hüvelykupot nyugodtan, én a terhességem alatt már 4szer használtam.Inkább kezd el, nehogy komolyabb legyen.Az orvos tanácsolta, nem értem miért kételkedsz.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem vett kenetet. Köszi a válaszokat. Boldog babavárást!

Jók ezek az adatok 26 hetesen? bpd:68. 8, ofd88. 2, fl:52. 8, ac:203. 2, hc:242. 5, tad:59, 1 és 851, 7gramm

Legjobb válasz: szerintem igen,de ha nem lenne jó akkor az orvosod,meg mondaná,neki nem érdeke hogy eltitkolja elõled ha baj van.27 hetesen kell 900-és 1000 gramm között lennie,ugyhogy biztos jó ne aggodj.

szerintem igen, de ha nem lenne jó akkor az orvosod, meg mondaná, neki nem érdeke hogy eltitkolja elõled ha baj van.27 hetesen kell 900-és 1000 gramm között lennie, ugyhogy biztos jó ne aggodj.

26 hetesen már 2 méretet nőtt a cicim! Mennyit fog még a terhesség végéig?

Legjobb válasz: én még csak 12 hetes vagyok és nekem is nõtt már két méretet, hát nem tudom mi lesz belõle?

én még csak 12 hetes vagyok és nekem is nõtt már két méretet, hát nem tudom mi lesz belõle?
Ez teljesen egyénfüggõ, mi 30 hetesek vagyunk és két méretnél tartok.A szoptatásra még egyet nõhet a védõnõ szerint.
nekem 95b-s volt. Mikor megszületett a kislányom, 90d-s melltartót kellett vennem:)
Szia! Én 27 hetes vagyok és már 3 méretet nõtt a mellem, az elsõ gyereknél szoptatáskor volt ekkora, nem tudom mi lesz :) ) Boldog babavárást!


26 hetes kismama vagyok kb 2 hete voltam orvosnál de nem néztünk uh-t az előző vizsgálaton azt monta hogy valószínűleg kisfiú mennyi esélye van ennek hogy változik?

2 hét múlva megyek megint és kíváncsi vagyok hogy mennyire változhat ez már ?

Legjobb válasz: 24 hét körül már nagy valószínûséggel meg tudta állapítani a doki, de ha nem mondta biztosra, akkor még ne éld bele magad. Barátnõm kisfia sokáig rejtegette mije van, így neki csak a 28. héten tudták megmondani, hogy fiú, de ha neked már láttak ott valamit, akkor azért valószínû, hogy fiúcska lakik odabent. De majd 2 hét múlva meglátjátok.

24 hét körül már nagy valószínûséggel meg tudta állapítani a doki, de ha nem mondta biztosra, akkor még ne éld bele magad. Barátnõm kisfia sokáig rejtegette mije van, így neki csak a 28. héten tudták megmondani, hogy fiú, de ha neked már láttak ott valamit, akkor azért valószínû, hogy fiúcska lakik odabent. De majd 2 hét múlva meglátjátok.
nekem a doki 18 hetesen mondta hogy kisfiam lesz.és úgy is lett.:) úgyhogy ha kisfiú már nem változik lányra :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ az a helyzet hogy az orvos 20. héten monta 24. héten nem csinált uh-t csak szívhangot nézett sajnos baba nézés nem volt azért kérdeztem a párommal nagyon szeretnénk tudni hát a 28.héten már talán mond valamit :)
A kérdező hozzászólása: de elméletileg az elején változhat mert a 20.héten azt monta hogy azért nem tudja biztosra csak valószínûre mert a herék nem szálltak még le
Komolyan, mintha én írtam volna a kérdést. Dettó ugyanez a helyzet. Amikor 20 hetesen nézett, akkor mondta, hogy úgy látja, hogy talán fiú. 24 hetesen visszarendelt, de nem nézett uh-ot. Én is 2 hét múlva megyek, akkor leszek 28. Mikorra vagy kiírva, hol fogsz szülni?
A kérdező hozzászólása: jaj micsoda véletlen hát aug. 15 re vagyok kiírva állatlába a dél pesti kórházba szokták vinni de én szeretnék kórházat választani majd mert ami abba a kórházba folyik :D és te gratulálok a pocak lakódhoz :) majd írd meg hogy mit mondott a babásod nemével :)
Hát, szerintem ha leszálltak a herék, ha nem, fütyinek akkor is kell lennie ha kisfiú. :)
A kérdező hozzászólása: hát igen :)
A kérdező hozzászólása: egyépkén már néha nevetünk a párommal hogy annyira igy kis fiam ugy kis fiam hogy a végén kiderül hogy lány :D

Az normális ha még csak 26 hetes terhes vagyok és naponta 2-3szor kisebb fájásaim vannak? . De nem annyira gáz csak megijedtem már!

Legjobb válasz: Ha igazi fájásod van, vagyis nem keményedés, hanem tényleg fájástevékenység akkor orvoshoz kellene fordulnod nehogy meginduljon nagyon korán a szülés. Ha csak keményedik a pocakod napi 2-3x az viszont még normális.

Ha igazi fájásod van, vagyis nem keményedés, hanem tényleg fájástevékenység akkor orvoshoz kellene fordulnod nehogy meginduljon nagyon korán a szülés. Ha csak keményedik a pocakod napi 2-3x az viszont még normális.
A kérdező hozzászólása: Olyan fájásom van mint amikor megvolt...görcsölök 2másodpercig és elmúlik!

26 hetes vagyok és nemtudom, hogy mit jelent "A normoton gravid uterus fundusa:2/k"? Na meg, ha méhszáj vizsgálat után fáj a balodalon lent az alhasamnál az természetes?

Másnapra már elmúlt, de az nap volt amikor er?sen fájt és alig bírtam menni, aztán meg gyengébben majd nem éreztem.

Legjobb válasz: én ugy tudom hogy a köldök fölött 2 ujjnyira van a méh.

én ugy tudom hogy a köldök fölött 2 ujjnyira van a méh.
igen, igaza van az elõttem szólónak:) csak azóta fáj a hasad ott lent? nem lehet, hogy a méhszalagok nyúlnak? ezt sajnos nem tudom. de hívd fel a dokidat!!
A kérdező hozzászólása: talán másnak is fáj a méhszáj vizsgálat, de már elmúlt. Köszi a válaszokat
A méh tetetje a köldök felett 2 ujjnyival van. Ez teljesen normális ilyenkor. 29 hetesen már a szegycsont alatt lesz. :)
Szia! Ma nekem is volt vizsgálat és hát eléggé fájt, szúrt nekem is. Mindig félek én is a kézi vizsgálattól. 19 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Bent nem fognak egyelõre, de diétát fognak elõírni amit szigorúan be kell tartani.
Nekem 9, 2-re diétát írt fel a diabetológus, és 2 hetente jártam vissza ellenõrzésre, de az nõgyógyászom azt mondta, hogy esélyes, hogy inzulint adnak és be kell feküdni pár napra. De a diabetológus megkérdezte, hogy szerintem menni fog-e a diéta, értem-e az alapszabályokat, ki tudom-e számolni a ch mennyiséget, és be tudom-e tartani a diétát. Azt mondtam, hogy igen, és õ beleegyezett, de azt mondta, ha bármelyik próbareggelizõs vérvételnél rossz lesz az eredmény, onnantól kezdve nincs kec-mec, be kell feküdnöm cukorprofilra és kapok inzulint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat egy kicsit megnyugodtam, hogy nem kell bent maradni. Akkor ezek szerint próba reggeli az lesz és utána beállítja a diétát.

26 hetes terhes vagyok. Elég bõ folyásom van kb.2 hete. Nem fáj, meg semmi egyéb panaszom nincs. Menjek ezzel az orvosomhoz, vagy ez normális?

Legjobb válasz: Ha nem bûzös (ez bakteriálisra utalna), akkor nincs. Egyrészt lehet a terhesség miatti folyás is, másrészt gombás.

Ha nem bûzös (ez bakteriálisra utalna), akkor nincs. Egyrészt lehet a terhesség miatti folyás is, másrészt gombás.
Ha annyira boseges, nem gondoltal arra, hogy esetleg a magzatviz szivarog? Csak kerdezem, nem szeretnelek megijeszteni!
Nekem a 19. héttõl kezdõdött, de szerintem normális, legalábbis nálam, azért gondolom így mert már a terhességem elõtt is bõ folyásom volt és semmit nem talált a doki.
Nekem is sajna sok volt, annyira híg és bõ, hogy be voltam én is rezelve sokszor, nem-e a magzatvíz szivárog. De nem. Van, akinél ilyen. Ha meg akarsz nyugodni, említsd meg a dokinak, amikor legközelebb kontrol lesz. Bár gondolom ezt fogja mondani, amit én.

Ha 26 hetesen kaptam 2 tüdőérlelő injekciót, akkor azt többet nem kell megismételni?

Szerencsére nem indult be a szülés, hazaengedtek. Tegyük fel, megint bekerülök, akkor ilyen injekciót már nem kapok?

Legjobb válasz: Úgy tudom, ha két héten belül megszületne, akkor addig van hatása. Ha ennél késõbb, de még a 37. hét elõtt, akkor újra adják. Max. 3* adható.

Úgy tudom, ha két héten belül megszületne, akkor addig van hatása. Ha ennél késõbb, de még a 37. hét elõtt, akkor újra adják. Max. 3* adható.
Szia! én a 25. héten kaptam. Nem indult be a szülés szerencsére. Nekem akkor azt mondták, hogy 2 hétig van hatása, és egy terhesség alatt 2 alkalommal kezdhetik el adni az injekciókat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szerintem Te is tudod a választ! Menj orvoshoz!!!
Nem reagál hidegre, böködésre, hirtelen, erõs zajra? Ha nem, akkor menj dokihoz, ha nagyon aggódsz, hogy megnyugodj!!! Biztos nincs semmi baja!!!
Ha rúg vagy nyújtózik, akkor mozog õ. Ma csak fáradt. Nekem is ilyen rapszodikus a baba mozgása. Hol nem lehet vele bírni, hol meg sem moccan. Az éjjel is egész éjjel nyomta, azt hiszem meg is fordult de nem vagyok biztos benne. Máskor pedig átalussza az éjszakát. amikor sokáig nem mozog, akkor hasrafekszem, azt nagyon nem szereti, olyankor mindig belémrúg :) 28 hkm.
Tegnap óta nekem is éppen hogy csak bejelentkezik!
Szia. nekem is nagyon virgonc a pocaklakóm és még is vannak napok, hogy alig érzem (általában ha sokat sétáltam, mozogtam, takarítottam stb.) de ez 1-2 nap. Bár ilyenkor én is megkérem rá, hogy jól rugdosson meg és lehet hülyén hangzik, de beválik :-D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!