Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes és még nem voltam (2 db)

26 hetes vagyok és még nem voltam belgyógyászati EKG-n. Gond?

Új helyre költöztünk és az új háziorvos adott ugyan beutalót, de nem találok senkit a belgyógyászaton soha. Régi háziorvosom (akit?l kijelentkeztem) megcsinálhatja az EKG-t?

Legjobb válasz: Szia. Szerintem egyáltalán nem gond,ha csak nincsen valami kardiológiai problémád.Nekem eggyáltalán nem volt még EKG csinálva. 40hetes kismama

Szia. Szerintem egyáltalán nem gond, ha csak nincsen valami kardiológiai problémád.Nekem eggyáltalán nem volt még EKG csinálva. 40hetes kismama
A kérdező hozzászólása: :) azt mondta az új háziorvosom asszisztense (mert ugyan a háziorvossal sem találkoztam még, és eddig 4szer voltam ott), hogy ÉS MI VAN HA HOLNAP MEGSZÜÜÜÜÜÜL????? Ezért ijedtem meg...hogy akkor mi van???
Taragédia akkor sem történik, ne félj:-) Ez egy rutinvizsgálat:-) Ha nem magas a vérnyomásod, cukrod rendben, akkor nincs mitõl félned. Megcsinálhatja a régi dokid is, ha megcsinálja, ez rajta múlik. Az új helyre meg próbálj idõt kérni , ha lehet, akkor nem kell fölösben menned, v agy kérdezd meg a védõnõd, hogy juthatsz el a vizsgálatig:-)
Nekem rögtön az elsõ vizsgálatok között szerepelt a belgyógyászat és az EKG. Akkor azt említette ott a doki, hogy a szûlés miatt van jelentõsége, tehát még ráérsz, de azért annál jobb ha már most megcsináltatod minél elõbb. Kitudja mikor jön a baba? :) )
Szia! Nekem a védõnõ adta a beutalót még az elsõ találkozásunkkor. Telefonon kértem idõpontot az SZTK-ban, és így gyorsan ment.
A kérdező hozzászólása: sikerült péntekre idõpontot kérnem, köszönöm :)

26 hetes vagyok! Ma voltam dokinál, és egy hajszálnyira ki van nyílva a külső méhszáj. Õ azt mondta, még ez nem nagy baj és pihenjek! Azért aggódnom kellene?

3. babámat várom,az el?z?ekkel ilyen nem volt. Naponta 3-4 alkalommal be is keményedik a pocim.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj,aki már többedszer terhes és rendesen szült,annak már nem lesz tökéletesen zárt a méhszája.Én a 4.babámmal 22.héttõl teljesen nyitva voltam,de a 40.héten szültem.Szinte alig pihentem napközben,a dokim mindig mondta,hogy akár-mikor megszülhetek,ha nem pihenek eleget.Nem lett semmi baj!Nálad is rendben lesz minden!Sok boldogságot!Boldog babavárást!

Szia! Ne aggódj, aki már többedszer terhes és rendesen szült, annak már nem lesz tökéletesen zárt a méhszája.Én a 4.babámmal 22.héttõl teljesen nyitva voltam, de a 40.héten szültem.Szinte alig pihentem napközben, a dokim mindig mondta, hogy akár-mikor megszülhetek, ha nem pihenek eleget.Nem lett semmi baj!Nálad is rendben lesz minden!Sok boldogságot!Boldog babavárást!
Én a 28. héttõl két ujjnyira nyitva voltam, végig dolgoztam, a 38. héten szültem, bár én egyszer sem keményedtem. Szóval, tényleg nem jelent semmit, ne aggódj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!