Találatok a következő kifejezésre: 26 hetes és eddig hiztam (2 db)

Mennyit hiztal?
jó.És hány kg-t híztál????
A kérdező hozzászólása: 10kgot.ez lemaradt
éppen még 10 rádkerülhet, de jobb ha gyümit zölséget eszel többet, a kenyeret cseréld le barnára, vagy abonettre. Talán úgy nem lesz 10 megint.
Ha eddig 10-et híztál, az tuti, hogy még vagy 6 rád jön. De ne izgasson, ismerek olyat, aki 16-ot hízott és terhesség után nem maradt rajta semmi, 4kg-os gyereket szült.

26 hetes terhes vagyok és most 90C a melltartó méretem, szerintetek mekkora szoptatos melltartot vegyek? Eddig 13 kilót hiztam.

Legjobb válasz: Szerintem 95/D vegyél kb. Ha lesz tejcsid, akkor plusz egy számmal még nagyobb lesz, fõleg oldalt látszik majd, zért kell a D, vagy E kosár. Nekem 95/D volt kismamásan, majd szülés után 105/F lett.

Szerintem 95/D vegyél kb. Ha lesz tejcsid, akkor plusz egy számmal még nagyobb lesz, fõleg oldalt látszik majd, zért kell a D, vagy E kosár. Nekem 95/D volt kismamásan, majd szülés után 105/F lett.
Még semmilyet, nekem amúgy sincs pedig második babám jön mindjárt. Én 75/B mellekkel kezdtem, most 80/F...
Én most kezdjek aggódni? 33 hetes vagyok és nekem még nem nött a mell méretem, úgyanakkorát hordok mint elõtte ugyanazokat a melltartókat. Igaz én eddig csak fogytam. Lehet, hogy nekem nem is fog nagyobb lenni? az nem baj, csak legyen tejem.
én 70-essel kezdtem, és most 80-as.a kosarat sajna nem tudom azt soha nem nézem.én még elõre nem venném meg a szoptatósat mert ki tudja h mekkora lesz miután megszülök.ráér az utána is.én amúgy eddig 12 kilót híztam.most vagyok 24 hetes és 4 napos.
A 35. hét körül írd ki ezt a kérdést, az aktuális mérettel, akkor tudunk segíteni. :) Addig egyébként is ráérsz megvenni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!